עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ניסיתי ללכת לפי המדריך באתר אבל בכבלל פרללי שלי למשל בפין הראשון אין חוט מחובר אליו ויש עוד כמה מקומות שהחוטים לא מחוברים שם לפי מה שיש באתר אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה ועוד משהו אני יכול למשל לקחת את הכבל של הפלופי ולחשוף אותו משני הצדדים לחבר אותו למסך כאילו אחד אחרי השני אבל לקחת את הצד של הכבל פרללי שמתחבר למחשב ולחבר שם לפי הסדר שמופיע באתר

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by Obg1,

אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nehmia,

???

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Rיה,

כרגע אין לי מחשב אז אני רוצה לעשות לאחת מהמקלדות שלי קיבוע עם פרספקט או משהו ושיהיה מואר

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by Gonk,

http://www.billablog.com/archives/18

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by liranmo,

כל החיים חלמתי על זה....בבקשה אתם מכירים מדריך איך לבנות מכונת בובות ? בבקשה זה כל החיים שלי ..

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מה קורה חברים!! אז כך כמו שחלכם זוכרים אולי אני תיכננתי לבנות לי את כול המארז שלי מפרספקט עם הרבה אורות (אדום וכחול) לדים וכמובן הרבה חריטות (אני טוב בציור חח) בכול מקהר את הפרויקט הזה התחלתי כבר אתמול פשוט לא היה לי זמן לעלות תמונות וגם לא היה לי מחשב חח אז עכשיו מצאתי מחשב ואני מעלה תמונות של מה שמוכן אז בבקשה.. תיכנוןו לפרויקט: 2 חתיכות של פרספקט מטר על מטר בעובי 6 מ"מ אחת כבר ניגמרה צריך למצוא כסף לעוד אחת אולי מחר ניראה! חריטה של לאש בצדיים הימני השמאלי של הקרור גז (מקווה שאתה מצליחים להבין) חריטה של השם vapo chill בגג של המארז (מעל הקרור גז) פלוס שני מאווריים של 80 מכניסים אחד מכול צד למעלה! מקדימה שני מאווריים של 80 מכניסים ומעל הלוח עוד שניים מכניסים לכיוון הלו…

• 100 תגובות
    • 13.7k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול הסיבה למודינג זה כי יש לי מארז מעפן כזה אז רציתי לעשות לו מודינג. אוקי אני רוצה לעשות חלון במארז אבל איך קוראים לפלסטיק הזה ומאיפה אני קונה,אני צריך גם דרמל זול בישביל לעשות חריטה! [לעשות את החור בחלון זה לא בעיה אני יעשה במיפעל שאני עובד בו]. אוקי אני רוצה ליקנות גם קטודה אני חושב בצבע כחול בהיר[אני צריך חנות], וגם מאוור עם UV מפנדה הזה, חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=357&products_id=9802 [המאוור הזה שקט או מה?] [חשבתי גם על FUNBUS תמליצו לי על אחד טוב וזול] השאלה זה איפה אני מחבר אותם בלוח והאם הספק שלי יחזיק אותם? על הספק שלי כתוב: HEC-300AR-TF. אני רוצה לחרוט על החלון שלי AudioSlave[כי אני אוהב מוזיקה ;D] והשא…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. הי אני רוצה לחבר לוח MINI ITX לאוטו ואני רוצה לבנות את הספק בעצמי אני יודע שזה יכל להיות מסובח אבל יש לי כישורי אלקטרוניקה אני מחפש שירטות של ספק שעונה על הציפיות ראיתי כאלה למכירה (לא בארץ כמובן ) אז כדי להבין בדיוק למה אני מתכוון הנה קישור http://www.opussolutions.com/modules.php?name=News&file=article&sid=23 אני מקווה שתוכלו לעזור לי....

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אורח

אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by gigabot,

שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  12. המונח מודינג (או Modding) בא מהמילה Modification שמשמעותה שינוי, התאמה של דבר מסויים, שפצו"ר (שיפור צורה) במונח צבאי. מודינג יכול להתבצע על כל דבר, וזאת בעיקר על מנת להתאים אותו למטרות שונות מייעודו המקורי, או סתם לשנות לו את הצורה, הצבעים ודרך פעולתו. כמה דוגמאות למודינג ניתן לראות פה: http://www.pickis.com:81/akai_datorvideo/page_1.html http://www.icehw.net/article.asp?id=112 http://www.overclockers.com.au/article.php?id=89257 http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 מודים אלו הם רק קצה הקרחון ואין שום גבול ליצירתיות ולרמה שאפשר להגיע אליה, ותמיד כיף…

• 5 תגובות
    • 35k צפיות
  13. Started by JUNGLE,

Im using this calculator for the led below plz help me to calculate the resistor i need for one single led. im using 3-1.5V C batterys . i just dont know what to write in voltage drop [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  14. שלום ביקרתי בהום סנטר היום וראיתי את הדרמל והוולף, הדרמל סתם יקר והוא לא בא עם קיט של ראשים וכל מה שצריך, עכשיו יש שמה את הוולף עם הציוד ב140 שקל ויש שמה את הוולף והציוד + כבל מאריך וצינורית עבודה: לפי מה שהמוכר שמה אומר שאפשר עם הצינורות הזו להגיע לכל מיני פינות ומקומות צרים לעבוד עם זה כמו עם עט\עיפרון שכזה.. שמכירה כ-240 אם אני לא טועה... עכישו הצינורית עבודה עם הכבל מאריך נשמעת מאוד מפתה כי ככה אני יכול לחתוך בצורות שונות אבל הדיסקית שחותחת נראת כזו חלשה.. האם היא תחתון ברזל טוב ? לגבי הצינורית המחיר שלה בנפרד יוצא אותו מחיר כמו של זה עם הצינורית מובנת בפאקט רכישה וזה אבל מאריך של יונדאי אז אני מעדיף כבר הכל של וולף בקיצור מה דעתכם ? והאם שאני חותך עם הוולף החיתוך של…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אני מתכנן לבנות מארז מ0 אז יש לי שני שאלות יש איזה בדריך או משהו כזה? והשניה יש תוכנת סירטות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tulicooli,

אני רוצה לעשות סליבינג פשוט אבל שיהיה יפה לכמה קבלים סתם כבלי חשמל קטנים איך כדאי לעשות?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by poiiopipoippzzttw,

מה דעתכם לקחת מקרר קטן ושים בו מחשב? ככה אתם חוסכים מערכת קירור

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקיי אז מה קרה?? קניתי מארז חדש משהו שמגיע כבר שחור עם חלון פצצתי ו-4 מאווררים בכל מקום שאפשר לשים (בגג ,2 בחלון,ואחד ענקי מאחורה) עכשיו כל מה שנישאר לעשות זה לעשות מוד מהמארז הישן אז מה עשיתי פרקתי אותו לגורמים והתחלתי עם זה שעשיתי חור למאוורר בדופן אחרכך רציתי לצבוע לשחור אז קניתי ספריי צבע ב-10 שקל אצל טמבור של ריינבו למי שמבין אבל אחרי הצביעה מספיק שעוברים עם הציפורן כל הצבע מתקלף איתה.... מישהו יודע מה עושים איזה חומר ששמים על או משהו בבקשה לשלוח תגובות ולעזור לייייי

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by Rhx,

סתכלו אני רוצה לקנות מד טמפ' למארז כי אין לי תקציב למארז חדש אז ככה הוא עולה 157 ש"ח זה סביר או שלא שווה לקנות ? הנה זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=13000221&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 אם אתם מוצאים בשבילי יותר זולים או יותר טובים אז אני אשמח,ואודה לכם אם תביאו מחנויות כמו LogicPC/Pandas/KSP

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. אז כך מה קורה קודם כול?? דבר שני אני רוצה לשלוט מתי הלוח יקבל חשמל מה20 פינים ומתי לא! (על תשאלו למה חח אין כוח להסביר!! ) בקיצור חשבתי על רעיון ורציתי לדעת עם זה אפשרי דרכם.. עם אני יחתוך את כול החוטים השחורים!! (חוטי אדמה בצמה של הספק ) מתוך ה20 פינים! ויחבר אותם ביחד! לחוט אחד! ומשם יחבר למפסק פשוט ומהמפסק אני יחבר שוב לחוט בודד שאליו אני יחבר את כול החוטים השחורים אל הלוח!! כאילו זה משנה עם כול החוטי אדמה מחוברים לחוט אחד? או שצריך שכול חוט יהיה לו את החוט שלו? חברה עזרה.. עם הרעיון הזה לא טוב איך אני שולט מתי הלוח יקבל חשמל ומתי לא? פשוט אני רוצה לחבר כמה דברים לספק אחד! ומתי שהספק ידלק אני רוצה שרק משהו אחד ידלק ולא גם הלוח! מקווה שהנבתם.. יחיאל

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by psycho killer,

יש לי 3 לדים UB שאני לא יודע לכמה V לחבר אותם כי פירקתי אותם מכמה מכשירים איך אני יכול לדעת על כמה V הם עובדים ניסיתי לחבר 2 לדים לסוללה של 9 V עכשיו פעם אחת שניהם עבדו ביחד ושהחלפתי אחד מהלדים בלד אחר הוא לא יכול לעבוד עם השני אז לפי מה שבהתי יש שני לדים שהם עובדים על יותר V והם לא יכולים לעבוד ביחד על 9 V ואחד שעובד על פחות ויכול לעבוד עם שניהם אני רוצה לחבר אותם ישירות למולקס זה אפשרי אם אני מחבר את שלושתם על אותו חיבור??

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

שלום אני מנצל את חבר שלי Rule The PC לשחק אצלו GTA SA והמחשב מתחמם כל 10 מגיע לרמות שהמעבד ב50 ומשהו מעלות והסיסטם זון 1 ו-2 נושקים ל50. האינטל אקטיב מוניטור (תכנת ניטור חומרה של אינטל) מצפצפת וגילי לא רוצה שאני אמשיך לשחק עד שהמכונה תתקרר... האם הדרישה שלו מוגזמת? עד כמה מעלות זה בסדר להמשיך לשחק?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת מה הוולט הדרוש כדי להפעיל לדים רגילים? ואיזה נגד אני צריך אם אני מחבר לד כזה ל 5V הלד: והאם יש מתח שונה להפעלה של לד דומה רק בצבע שונה או שזה אותו מתח לכולם? תודה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים