אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
[glow=red,2,300]היי..[/glow] אני רוצה לקנות פאנל קדמי למחשה מסוג Sunbeam זה התמונה שלו זה הקישור לאתר pc cool שממנו אני רוצה לקנות... http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa [glow=red,2,300]השאלה שלי היא:[/glow] בפאנל יש חיבור מולקס אחד או 4 או 8 אני לא יודע יש לי במחשב 12 מאווררים מי שיודע או מי שיש לו את זה בבקשה תעזרו לי.... [glow=red,2,300]ערן[/glow]
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי הביא לי לוח אם של פנטיום 1 מעבד פנטיום אחד שתי זכרונות RAM לפנטיום 1 כרטיס קול ישן וכרטיס מסך ישן יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות איתם??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
למי שמתכנן פרוייקט כמוני זה ייעזור מאוד.. http://galleri.sweclockers.com/galleri_lista.php
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי LCD לפי המדריך ואני דיי מבסוט אבל כתוב בו "אחרי שחיברנו למחשב" ואין לי מושג לאן חיברנו... אז תסבירו בבקשה עדיף גם לשים תמונה... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, איפה ? אם לא, אני יזמין מפה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811998806 \: עריכה: רשום על זה low heat output, ואני שואל את עצמי: "כמה LOW?" כמה מעלות אתם חושבים זה יוסיף לי למערכת ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תמונות של המארז מצורפות.. תודה מראש, אסף. עריכה.. לא משנה..גם ככה אף אחד לא הגיב..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי רשת אלחוטית, אך הבית שלי בנוי כולו קירות בטון, והקליטה בחלקי הבית נמוכה יחסית. כמו כן, אינני יכול להזיז או לפחות להגביה את הראוטר האלחוטי עצמו. הגעתי למסקנה שאני צריך לבנות אנטנות, או לפחות חוטים מאריכים לאנטנות. לפי מספר מדריכים ראיתי שהשתמשו בקונקטור SMB לחיבור האנטנה, אך לפי מה שמצאתי החיבור של האנטנה הוא RP-SMA. וזאת בעצם הבעיה העיקרית שלי, להשיג את המחברים הללו. בדקתי באתר של אריהב, ואין. למישהו יש מושג/נסיון מאיפה ניתן להזמין קונקטורים RP-SMA או SMB?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לדים או נאון? אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה ההבדל במחיר, בתוכלת חיים שלהם, ובכמות אור שהם עושים? המטרה היא בישביל שיראו את המחשב (כי אני מתכנן חלון) דרך החלון, ושהוא יראה בצבע של הנאון/הלד. ד"א אני חדש פה...
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חבר שלי מתקין/רוצה להתקין מחשב ברכב (אל תשאלו למה מסובך). עכשיו הבעיה היא כמו שאתם יודעים שמצבר של רכב הוא 12V וספק של מחשב הוא בכניסה>>220V יציאה>>12V/5V/3.3V עכשיו הוא רוצה לקנות ממיר מתח מ12V ל220V וככה לחבר תספק והקטע שזה יקר בטרוף ממיר מתח של 150W עולה200 שקל+- ממיר מתח של 350W עולה 500 שקל+- ונזכרתי באתר שהיה מישהו שגם שם מחשב באוטו שלו ואני לא מוצא את התרד הזה (עשיתי חיפוש).. ושתי שאלות לכם 1>>הוא (חבר שלי) אומר שאין ספק שנכנס אילו 12V והוא מוציא 12V ואני שואל אם יש חיה כזאת?? 2>>יש לכם רעין איך להסתדר אם החשמל בלי ממירי מתח יקרים?? ;D
-
- 58 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
צבעתי את המארז שלי בצבע ספריי ניקל יצא יפה והכל אבל נתתי לו להתייבש איזה 8 שעות ואחרי שאני מרכיב אותו למחשב בחזרה רואים את הסימנים של הידיים והכל נהיה דהוי ומגעיל דרך אגב סוג הצבע הוא ספריי שקוראים לו וויקנד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיוון שאני נוטה ללכת לכל לאן פארטי שיש בארץ ודיי נמאס לי ללכת עם אותו מארז פח ענק ששוקל בערך 25 קילו. אז אני מתכוון לעשות מארז בעצמי ואני דיי אבוד...הכי חשוב לי ש המארז יהיה קל וקומפקטי. יש לי גישה מלאה לעץ לכן זה יהיה כנראה החומר שאני ישתמש בו. עכשיו,עומדות בפני כמה דילמות: עובי העץ,עץ מעביר חום בצורה נוראית לכן יותר מידי עבה יהיה רע,ודק מידי מסכן את הרכיבים.. מהו לדעתכם העובי המתאים? איך לחבר את לוח האם,וכרטיס המסך? מהו גודל ספק רגיל של 300W ולוח אם? ומהו הרוחב של X600P? תודה מראש,ולילה טוב. עריכה: כל מה שנרשם למעלה לא רלוונטי כיוון שהשגתי תיק למארז.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה, אני מעוניין לקנות מקדח 120 מ"מ בשביל לקדוח חור למאורר, איפה אפשר להשיג מקדחים בגודל כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חתכתי את המארז עם דרמל בצורת איקס ...יצא נחמד מאיפה אני משיג פרספקס ? ואיך אני מחבר אותו? ויש כל מיני גדלים ל פרספקס ? וכמה זה עולה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מצב שמישהו שולח לי מדריך לבניית משדר FM? אני צריך את זה לפרוייקט יב שלי באלקטרוניקה
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בבקר מאווררים בסגנון ה-Vantec Nexus 201\205, בצבע שחור עם לדים כחולים..שיראה טוב הכי חשוב. 3 ערוצים מינימום, בעקרון אני מעדיף 4. הבנתי שהבקר הנ"ל אינו זמין בשום מקום ואזל לכל החנויות ואין צפי לגבי המשלוח הבא..(אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותי, תודה) אז אני מחפש משהו בסגנון, ראיתי את ה-305 אבל הוא עולה יותר, מתאים ל-3.25" (יש לי העדפה למפרץ 5.25") וכולל 2 קתודות כחולות שאמורות להיות חלשות (ועליהן אני משלם) וקתודות כבר יש לי...יותר מידי . אשמח לשמוע עוד הצעות, או תיקון לגבי ה-201.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אפשר לדעתכם לבנות ראדר שכזה שמגלה משטרה ואם כן, תוכלו לעזור לי עם שירטוטים וכ"ו ..... תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי סוף סוף להוזיז את התחת שלי ולבנות את הפרויקט בעיצוב שלי אז זה הולך ככה אני תכננתי מארז קונספט על WINAMP שכולל את כול המוטיבים של winamp ועוד כמה דברים שהוספתי אני יתחיל לשלוח כמה תמונות של מה שהספקתי עד עכשיו
-
- 101 תגובות
- 17k צפיות
-
-
אני יודע שיש טרנזיסטורים בגודל של כמה מיקרונים, נכון? השאלה היא מה הוא הסולונאיד הקטן ביותר? קראתי פעם שיש בגודל של אטומים בינוניים, אבל זה לא עוזר לאף אחד , כי אז למה ניתן לחברו? האם יש סולנואיד קטנטן שניתן לחברו לסלולים/קבלים/נגדים אחרים?? תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה..... אני רוצה לדעת כמה עולה קבל 45 מיקרו פרד ואיפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 10 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היי אני חדש פה... החלטתי לקנות מחשב חדש.. כמה חברים שלי אמרו שיותר טוב זה לקנות את החלקים של המחשב ולהרכיב לא בגלל הכסף בגלל שככה אתה מכיר את המחשב יותר טוב אז קניתי את החלקים ועכשיו אני רוצה לעשות מודינג למארז שאני יקנה אני מזמין חלקים בקרוב תתנו לי דעות על החלקים הבאים: 10 מאבררים 80 מ"מ 2 קתודות 4 מנורות ליזרים פאנל שליטה על המאבררים 8 גרילים מאברר עם לדים יש לי את כל החלקים של המחשב אצלי אני צריך רק להרכיב אותם על המארז.. התכנון שלי הוא: סירטוט פנים: http://planet.nana.co.il/eranvana/marz/pnim.htm סרטוט בחוץ: '>http://planet.nana.co.il/eranvana/maaraz/baoch.htm אני צריך תגובות על זה אני מחפש מארז הכי גדול שאפשר.. תתנו ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במוד קטן שעשיתי. אתמול בלילה, המחשב שלי התחיל להשמיע קול זמזום מאוד מעצבן הדומה ליתוש טורדני במיוחד, דבר שהטריד אותי עד מאוד ולא איפשר לי להירדם. בעיניים חצי עצומות (מקלל את האמא של המחשב) ניגשתי למחשב לבדוק מהו אותו רכיב סורר המונע את שנתי. החשוד המיידי היה המאוורר לדים 80mm על הדלת של המחשב שמכניס אוויר למארז, חשד שהסתבר כמוצדק. כיסיתי את המאוורר בכף ידי, והרעש נעלם. שקלתי לפתוח את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר הרועש. אבל, מאחר וזה היה אמצע הלילה, לא היה לי כוח לכבות את המחשב, לפרק את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר. יכולתי אמנם פשוט לכבות את המחשב ולטפל בבעיה בבוקר, אבל משום מה האפשרות הזו לא עלתה על דעתי. מה לעשות? לא יכולתי להישאר לעמוד לי המחשב…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי ! אני רוצה לבנות מערכת של לדים שמהבהבים בצורות שונות נגיד אחד אחד או כמה ביחד נכבים ונדליקים (כמו הזה לאופניים ) אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה של זה והסבר אני יודה לו תודה מראש עומר
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקדוח בור בקוטר של 1-1.5 ס"מ בזכוכית שעובייה כמעט 0.5 ס"מ... אני יודע שכעקרון צריך מקדח מהיר ובמשך כל התהליך צריכים להשפריץ מים על הזכויות... כך שלא נראה לי שאני אוכל לעשות את זה לבד... מישהו יודע איפה יש מקום שיוכל לעשות לי את זה?(ירושלים או תל-אביב) ד"א והיה ואתם מכירים שיטה שאפשר בעזרתה לקדוח בזכוכית ללא ציוד מיוחד אשמח אם תשתפו אותי בכך....
-
- 19 תגובות
- 13.7k צפיות
-