אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצתער שאני פותח שירשור חדש אבל נראה לי שהישן פשוט מת כי אין לו תגובות יותר, בכל אופן אני רוצה לקנות לדים ולחבר אותם לספק הכוח אבל יש בעיה קודם כל אני לא מבין את השורות הנ"ל: Supply Voltage Voltage Drop Across LED Desired LED Current מה לרשום שם כדי לחשב את נגדים שאני צריך? והפרטים של הלדים אני לא מבין אותם לדוגמה: CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM מה שאני מבין מפה זה רק שהלד הוא מ 2 עד 3 וואלט ואת כל השאר אני לא מבין אנה עזרו לי
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נמאס לי מחוטים מבולגנים במארז..אז הזמנתי ערכת סליבינג הצעות..? הערות? טענות? תשבוחות? הכל לכתוב פה ..
-
- 36 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום ראיתי כבלים מוסלבים של וואנטק ב 52 שח, אין לי חלון או משהו במארז שווה לקנות אותם בשביל סדר וירידה קטנה של מעלות? אלו: Vantec Sleeving Kit חשוב! צריך לפרק את הספק בשביל להשחיל את הכבלים האלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שוב שלום, מצטער על כל הנושאים שאני פותח אבל אני לומד מכם הרבה. קראתי את המדריך הבא שבאתר לחיתוך המארז: http://hwzone.co.il/guides/holes-pavel/ רציתי מאוד לעשות את זה על המחשב שלי אבל פחדתי שאני לא יצליח או שייצא עקום, אז לקחתי מארז של מחשב ישן ישן שלא בשימוש וניסיתי עליו. לקחתי מקדח, הרכבתי לו את הכוס וניסיתי לחתוך עיגול בחלק העליון של המארז אך חוץ מנקודה קטנה של המקדח ושריטות לא קרה כלום למארז, ניסיתי קצת ללחוץ והשיניים של הכוס נשחקו. אני לא מבין איך אתם מצליחים לעשות חורים יחיסית ישנים, ובמדריך היה כתוב שכדאי להשתמש במקדח כוס ולי לא הולך. המזל שלי זה שלא עשיתי את זה על המארז של המחשב שלי. עשיתי משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעשות את האינפרא אדום למחשב ואני רוצה להוסיף לד כדי שיזהר מתי שאני שולח לו אות... מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לבדוק אם הספק שלי הלך ובשביל לעשות את זה אני צריך את השיטה ההיא שמפעילה את הספק בלי לחבר אותו למחשב.. אני זוכר שצריך חבר חוט בין שני חריצים פה: אבל אני לא זוכר אילו חריצים... תוכלו בבקשה לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש אם קיים דבר כזה שאני מחבר עליו מתח והוא אומר לי כמה מתח זה ואני מחפש גם מחשיר לבדוק כמה אמפר הלד או רמקול לדוגמה צריך יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר בצבע אדום שיהיה בגודל 80 או 120 mm ו-12V ומחפש פלטה לא משנה איזה הכי פשוטה שיש... באילו אתרים יהיה הכי זול לקנות (כולל משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
נסיתי לחבר 16 לדים (8 בגל מעגל מקבילי), לחיבור מולקס אחד, עכשיו, במערך לדים אחד הכל עבד, בשני, לד אחד ה-ת-פ-ו-צ-ץ!!!!, זה היה מגניב זה ירה משו בוער כזה, וכל שאר הלדים דלקו חלש חלש חלש.!!..., זה בגלל הספק??... אני חושב שזה פשוט בגלל ששיניתי את הזרם ל6 וולט מהמולקס ושמתי נגדים שגוים והלד שהתפוצץ היה פגום או משהו.... צריך רעינות יצירתים,, אני יכול לחבר למולקס אחר??? תודה לעוזרים!, אבי
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברים מצאתי מאוורר 80mm וקימבנתי משהו על הסוניק טאוור - מה אתם אומרים ? זה שלושה מאוורים כל אחד דוחף עד שיוצא [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אנשים! עכשיו חזרתי מסיבוב בחנויות עשה זאת בעצמך ומקדח כוס עולה 170 שקל (הכי זול)!!!!! אני מעוניין לקדוח חור בחלק העליון של המארז ואין לי גם דרמל ומסור חשמלי אז חשבתי אוליי פשוט לקדוח כמה חורים גדולים במרכז המעגל של הסקיצה ואלה יהיו החורי ניקוז... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מידות של מאוורר של 80 מ''מ כי אני בונה באיזה פרוייקט חלון פרספקס קטן (ראה פרוייקט "מחשבפון") אז אני צריך מידות כי אני עושה חלון שיהיה גדול ב-10 ס''מ מכל כיוון תודה ומחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לדעת איך אני יודע איזה רגל זה רגל הפלוס בקבל אצלי הוא שחור לגמרי וכתוב עליו נתונים ורגל אחת יותר גדולה מהשניה ??? :s05: ??? :s05: ??? :s05:
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbem ה-transformer ובשביל המאוורר בגג שלו אני מתכוון לסדר את כל החוטים בשביל לאפשר לזרימת אוויר טובה יותר. לכן אני רוצה לקנות כבלים מעוגלים, כאלה שמחברים מהלוח אם לכונן של הדיסקים או דיסקטים. בקיצור, אני רוצה לשאול, מה הכי כדאי לקנות בסכום של כ-50ש"ח ואם צריך אז קצת יותר, שיהיה UV??? אני מניח שאין כמעט הבדלים בין כבל של כל חברה חוץ מאיך שהם זוהרים ( UV ), לכן איזה כבל של איזה חברה זוהר הכי יפה וחלק כזה??? ואיזה אורך של הכבל לקנות??? תחשבו על זה שיש לי את המארז טרנספורמר ואני אחבר בין הלוח אם לכונן דיסקים ולכנון דיסקטים, ותחשבו שעדיף שיהיה קצר על מנת שיאפשר לזרימת אויר טובה יותר, אבל כמובן שלא יהיה לחוץ.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הייי, אני רוצה לקנות לדים בשביל לעשות את המודינג הראשון שלי (משהו מאוד פשוט). עכשיו אני צריך לדים ואני רוצה שהם יהיו חזקים שיאירו טוב. הסתכלתי בebay וראיתי שמוכרים שם המון לדים במחירים מצחיקים (50 לדים של 5000mcd ב 5 דולר כולל משלוח לדוגמא). יש לי שתי שאלות: 1. האם אפשר לסמוך על ebay שישלוח לי את מה שהזמנתי ולא לא לדים מקולקלים או שונים? למישהו יש ניסיון בקניה דרך האתר? 2. האם לדים של 5000mcd חזקים מספיק? כדאי לי לקנות אותם או שיש יותר חזקים? מה יותר חזק ultrea bright או super bright? עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי חומר על לדים אבל לא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורות במחשב קצת גבוהות מידי ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר, הבעיה היא שאין על המארז הכנה... קראתי פה כל מיני מדריכים וכאלה אבל אין לי את הכלים הדרושים, וגם אם היה לי הייתי פוחד להשתמש בהם כדי שהמארז לא יתכער וידפק... יש לכם איזהשהו פיתרון? אולי אתם מכירים מקום או מישהו שיעשו לי את זה בתשלום?
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תודה לכל מי שיעזור.. אסף.
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בעיה, שראיתי את המדריך כאן באתר http://hwzone.co.il/guides/caseled חשבתי שאני הולך ליצור את התאורה עצמה יעני את ה LED עצמו אבל לא, בסופו של דבר משתמשים בלדים מוכנים שהם סה"כ מנורות \ נורות העיניין שרציתי לשאול הוא: ישנם חלקים שצריך לקנות את המנורות \ נורות עצמם ואת החלק האלקטרוני הזה שאין לי מוסג מה שמו מאיפה לקנות? וגם ראיתי שאפשר לשלוט על הצבעים של הLED איזה יפה מה איך? איזה נורה זאת הלד הזה? כי על זה לא מוסבר כלום במדריך ועל זה אני הכי רציתי שיהיה הסבר מצפה לתגובות...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל האיכות חרא כי המצלמה חרא השחור הזה זה "בית כזה לאינפרא. לא רואים כל כך אבל יש לו פתח כדי שיהיה קשר בין השלט לאינפרא... זהו...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מתח USB 5.8 Volt עכשיו אני רוצה לחבר 3 לדים אליו עם פוטנציומטר... הנה כזה דבר... עכשיו המעגל הזה בסדר? לדים UB פוטנציומטר B100K יהיה בסדר? או עדיף B50K? כי זה מה שיש לי... ואיזה נגד כדאי לשים? יש לי כל מיני נגדים אז אם יהיה אפשר להגדיר טווח של נגד +- איפה אפשר לחרוג זה יהיה טוב... תודה לעוזרים..!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
חשוב: לקרוא את הת'ראד מההתחלה ועד הסוף לפני שמגיבים! בעקבות שאלות חוזרות של אנשים בפורום לגבי מיקום של חנויות אלקטרוניקה, אני פותח את הת'ראד הזה כדי שאנשים שמכירים חנויות כאלה יכתבו את שם החנות ומיקום שלה בלבד לא לחזור על חנויות שכבר פורסמו! מתוך חוקי הפורום: לכן הימנעו מהבעת דעות וביקורת (ארוכה מידי ) על החנויות שאתה מציינים. אני אתחיל: שם: שחר אלקטרוניקה מיקום: טבריה, מתחת לשוק מול תחנת "פז", "כן ולא", בין "גליל סנטר" וענק הווידאו.... מיגוון מצומצם (מאוד) יחסית, ודי יקר. שם: בלאנקט אלקטרוניקה מיקום: באר שבע, העיר העתיקה , לא רחוק מבנק הפועלים... חנות קטנה ונחמדה שם: אריהב מיקום: אי שם במושב נורדיה (ליד נתניה) עושים משלוחים לכול הארץ, זול יחסית ומגוון …
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זה בלי ברגים או משו, מארז ג'נרי של SP או משהו כזה, צריך לפרק ת'גג כדי לחתוך חלון, להדביק פרספקס עם חריטה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגיל למי שזוכר אותי נדבקתי בחיידק נוסף הרעיון הכללי הוא לקחת מערכת רדיו דיסק של רכב (כולל מגבר ורמקולים) ולחבר אותה בקופסת תחמושת ישנה (מעץ, של פגזים, חוקי לגמרי) השאלה שלי היא מבחינת חשמל עם איזה הספק אני צריך להתמודד? והוולטאז'? נראה לכם בר עשייה?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו יודע, לא איכפת לי איך הוא יתחבר לחשמל העיקר שיעשה את זה בלי אקסטרה תשלום... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1 ואיך הוא בכללי וכל החלקים שבאים איתו?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-