אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום שלום לכולם. זה שוב אני אם הפרויקט החדש שלי. השם שלו Black Scorpion הוא הפרויקט השני שלי לאחר ה F1 שלי שהסתיים (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=146598.0). הרעיון להתחיל את הפרויקט עלה כשנזכרתי לי במארז הישן שלי שעמד במחסן כבר שנתיים. המארז הזה בנוי בצורה טובה מאד יחסית למארזים גנרים היום. יש לו דלתות אם סגירה עילית ללא ברגים.אני מאד אהבתי את זה במיוחד שני פותח את המארז יחסית הרבה וממש נימס לי מהברגים! ובנוסף לכל המארז הזה מכוער בטרוף!!! ככה שזה יהיה אתגר טוב בשבילי להפוך אותו למשיהו יפה. הינה כמה תמונות כדי לא לשעממם אותכם על מה אני מתחיל לעבוד: זה המראה ה"יפה" של המארז שאני מתכון לעבוד עליו. עם עדין לא שיעממתי אותכם אז יש לי כמה כמה תו…
-
- 166 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
-
אני יכול לחבר חוט שחור של מאוור לחוט צהוב של מולקס? כאילו לא לחור שבמולקס אלא לחבר את החוטים עצמם או את האדום לצהוב וכו...
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אפשר לחבר פוקט פיסי לאינטרנט בלי מחשב ובלי מודם שעולה 900 שקל?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבל IDE ATA133 שאין לו 2 יציאות IDE אלא אחת (כמו שיש כבל מעוגל ל-FLOPPY) יש כאלו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם הוא פול טאוור?? מומלץ למודינג?? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1716
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות החופש את המארז sunbeam transformer, שהוא מארז גדול למדי. אני גם די התלהבתי מהבקר תאורה של sunbeam ה-chameleon. מה שאני רוצה לשאול הוא האים הבקר תאורה הזה יצליח להאיר לי כמו שצריך בצורה חזקה את כל המארז כמו 3 קתודות בערך? למי שלא יודע, אני מניח שהמנורות עצמן של הבקר התאורה הן 4 כמו SUNBEAM Laser Beam Led. ועוד דבר, הבקר תאורה יכול להאיר מוצרי UV למניהם, נכון?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם החום של הנגד הוא בסדר זאת אומרת שאני יכול להשתמש בנגד בלי חשש שהוא ישרף כי יש לי נגדים שהם מתחממים אחרי שני מהפעלתם ומתקררים שניה אחרי שאני מחבה אותם ממש ממש בצורה רצינית נכון שהיה על זה הסבר במדריך אבל לא הבנתי ממנו כלום ואני לא יכול לדעת מה מו מי על הנגד מצפה למידע
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חנות מכוונת לקניית רכיבים אלקטרונים כגון : קבלים , נגדים וסלילים ( בגדלים שונים ). המטרה היא לבנות קרוסאובר למערכת סאונד לרכב .... על פי קטלוג יצרן .
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
לצורך התערבות עם חבר אני צריך לבנות מעגל שיהיה מבוסס על 2 בטריות 1.5V (מסוג AAA או AA, עם עדיפות ל-AAA - הקטנות יותר) המעגל צריך לחמם (בעזרת נגדים) חצי כדור (רק את החצי העגול, לא את החלק ה"פנימי" שנחתך מהכדור) כתוספת רצויה 2 לדים, או אם אפשר יותר עכשיו כאן מגיע הצורך בעזרתכם איזה נגדים, איזה חיבורים? חיבור בטור או במקביל? איפה במעגל ייכנסו הלדים? הערה: החום צריך להיות יחסית נמוך, עד כ-30-35 מעלות, לא יותר מזה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הרבה פעמים אני רוצה להתחיל לבנות מין מארז קטן שיהיה לי למחשבב אחד שזרוק לי בבית אבל אני תמיד חושב איך בידיוק עובד המתג של המחשב כי לא נראה לי שהוא סוגר בידיוק מעגל כלשהו אם מחברים מתג פשוט ל+- של החיבור של הPWR על הלוח אם זה יעבוד רגיל ? בתודה איתי
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלה איך אפשר שמנוע חשמלי קטן יסתובב לאט ?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי את הקופסה הזאת ויש בה משחת הלחמה 50 גרם ואני צריך לדעת איך משתמשים בה. היא מאייס משחת הלחמה ובאנגלית כתוב soldering paste של חברת steel works. צריך [glow=red,2,300]עזרה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי התחלתי עכישו פרוייקט שני שלי. לקחתי מארז ממש ממש ישן ג'נרי של חברה ישנה שאפילו התקרה של המארז מחוברת לדופן קיצר חתכתי בצד שמאל 3 חורים 1. חור שבוא יישב טלפון 2. חור כוננים 3.חור פרספקס עם מאוורר אוקיי אני ייסביר הכל אוקיי המחשב אישב כאשר הצד שלו מולי ולא המקדימה ואני פשוט שם טלפון רגיל בפנים, היום צבעתי את הטלפון לשחור ושמתי לדים בתור הטלפון (זה מגניב). חתכתי חור גדול בצד שבוא יהיה הכוננים ולא מקדימה. עכשיו חתכתי גם את כל החלק של הקדימה של המארז ושם ייהיה חלון פרספקס גדול. הטלפון כאילו יישב על עמוד כמו טלפון ציבורי ובתוך המקל יהיה הספק. וגם איפה שאמור להיות הספק יש חלון פרספקס . ודופן השני של המארז אין כלום, אני מתכנן לצבוע את המארז. וכפתור הפתיחה של המחשב יש לי שתי…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות קטודה קרה של מחשבים ולהרכיב אותה ברכב כתוספת למערכת ברצוני לחבר אותה במקום המנורה הרגילה הסטאנדרטית שהבנתי שפועלת על 12 V בדיוק כמו הקטודה השאלה היא עם אני צריך את השנאי הזה שנימכר עם הקטודות? ותמליצו על קדוטת נאון כחולה בבקשה חשבתי על זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11332&catid= היא לא צריכה כרטיס קול או משהו נכון? אלה תדרים של מוזיקה?
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להכין בחופש מארז פרספקס לפי המדריך ש(אני חושב) Pro modder הכין, ורציתי לדעת באיזה כלי אפשר לחתוך את הפרספקס? עד היום השתמשתי בדרמל אבל זה נראה כאילו הוא מורח את הפרספקס ולא ממש חותך אותו... באיזה כלי אני יכול להשתמש בנוסף לדרמל? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי בעיה ואני זקוק לייעוץ... יש לי 3 מאווררים 120מ"מ עם לד כחול וזה ממש מרגיז בלילה כשמנסים לישון - אתה יודעים... המאווררים הם: 1 של TT SMARTFAN 2 של TT THUNDERBLADE... יש לכם אולי רעיון איך להפסיק את התאורה בדרך קונבנציונאלית או בדרך לא קונבנציונאלית.. תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-