אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ואיך אפשר להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך רכיבים אלקטרונים מסויים למעגל מודפס. חיפשתי אותם בכמה חנויות ולא הצלחתי למצוא. יש איזה חנות שכדאי לי לבקר בה, או איזה חנות מקוונת מומלצת? הרכיבים הם: IC: MN3007 MN3101 Diodes: RD11EB תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני מתחיל פרוייקט מודניג חדש . שניים מהדברים שאני מתכנן הוא : 1. חיבור מסך LCD קטן באמצעות כבל פרללי - אם מישהו יודע בארץ איפה אפשר לקנות (כמו אלו שיש בסוף המדריך באתר). 2. הדבר השני שרציתי לעשות הוא לנסות ולחבר שלט כמו של אזעקה של אוטו על מנת שישמש להדלקת המחשב - האם הדבר אפשרי ? האם מישהו כבר ניסה . הצליח ? אם מישהו מכיר מדריך לדבר כזה (עברית או אנגלית) ..... אנא אם מישהו יכול לעזור ניתן להשאיר הודעות פה או למייל ihershkovitz@gmail.com תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12322&catid=199 מישהו יכול להגיד לי אם הקתודות מופרדות או מחוברות?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות משהוא אבל אני לא יודע איך אני רוצה לחבר ל - 9V מנוע של מחשב רגיל ובלחיצה על כפטור להפעיל אותו עד כאן לא בעיה אבל איך לעשות שהמנוע יעבוד רק 3 דקות ואז יפסיק לעבוד על ללחיצה הבאה על הכפטור? השמח לקבל הסבר ממש מפורט תודה מראש לכל העונים
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום :] אממ לפני כשנה בערך אם אני לא טועה,חיברתי את הפאלם למחשב (בצורה רגילה) התקנתי על הפאלם את התוכנה PALMORB ועל המחשב את התוכנה LCD Smartie והצלחתי להעביר מידע כמו מסך LCD . עכשיו קיבלתי פאלם מדגם Palm Vx התקנתי עליו את ה-PALMORB ובמחשב אתLCD Smatie וזה פשוט לא עובד ,זה מודיע: Failed to open COM1 למרות שהחיבור Com מחובר..ניסיתי גם לעשות את זה עם פאלם אחר וחיבור אחר למחשב (יענו המטען וזה שמתחבר למחשב..) ועדיין לא עובד |: ד"א ניסיתי גם לעשות עם התוכנה LCDC וגם לא הולך \: מה עליי לעשות?! תודה רבה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם יש מדריך כול שהוא לעשות כבל לכונן CDrm שהיה חיצוני יענו צד אחד שמתחבר לUSB וצד אחד לכונן?? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.quickshot.com/images/game_controllers/strikepad.jpg&imgrefurl=http://www.quickshot.com/game_controllers/strike.html&h=210&w=300&sz=11&hl=iw&start=1&tbnid=W7jlrKiavzuqtM:&tbnh=81&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dquickshot%2B%2BQS-6220%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official_s%26sa%3DG חיבור USB כנראה זה היה ארוך מידי זה לא כתב
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה מאוד ... אז ככה יש לי מאוורר 220V 235CFM SYM BANG - A17251V2H אני רציתי לדעת אם אני שם אותו במארזהוא לא יגרום לכך ש ה HDD שלי יהרס ?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
דבר ראשון הייתי רוצה לדעת עלויות.. מי שיוכל לעזור לי - מפסק שני רגליים : מפסק שלוש רגליים X 2 : לדים X 4 קטנים : מאווררים X2 5 MM : פרספקט 20X22 : חוט חשמל 10 מ' : כבל מולקס : דבר שני בתמונה האחרונה מה החומר (הצהוב) שהייתם ממליצים לי! דבר שלישי הייתה רוצה דעות/המלצות/עצות או כל דבר אחר! תודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי בראש אם אני רוצה לעשות מחשב בתוך אותו זאת אומרת לא לקנות בכסף משהוא מוכן לא לא, לקנות לוח אם, מעבד סידירום D.V.D וכו' ולחבר מחשב בתוך אותו אבל יש בעיות: מקום) איפה יש מקום בגודל של לוח אם שאשפר להציב את הלוח שם, ואת ההרדיסק ספק כוח) צריך ספק כוח מיוחד של רכב אם בכלל יש כזה, לחבר ספק רגיל זה לא ממש אפשרי גם בגלל שיוצא מ 2 חוטים מלא חוטים אחרים שמתחברים ללוח האם וכל השאר זה כבר קל לחבר את המחשב לסאב וופאר או למערכת ברכב על ידי חיבור AVX אם נצליח לעשות דבר כזה איזה אותו פצצה הוא יהיה סרטים מוזיקה ואפילו אינטרנט ברכב ועוד הרבה כמו צפייה ב D.V.D וקבצי מוסיקה מכל הסוגים מה עושים בקשר לספק?
-
- 47 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
במדריך רשום להשתמש בכבל מדפסת ושיש שם 25 פינים חתכתי כבל מדפסת יש שם יותר מ25 פינים איך אני יכול לדעת מה לחבר לאן אולי יש איזה טבלה שעובדת לפי צבעים? למרות שרשום פה מספרים פשוט בשרטוט המספרים מגיעים עד 25 ובכבל זה עד 33 מישהו נתקל בזה כבר?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה, הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600 בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה. ושוב תודה. ???
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בנינו רכיב שאפשר לדבר עם הסקייפ בעזרת הטלפון, במקום עם האוזניות והמקרופון. הכל עובד מאוד נחמד חוץ מזה שהסאונד מאוד נמוך. רציתי לדעת אם אתם יודעים איך אפשר להגביר את האות בעזרת רכיבים שנמצאים במערכת ישנה או ברמקולים למחשב? תודה מראש. נב: למי שראה את ההודעה אתמול, בניתי מעגל אחר מזה שהראתי אתמול, מי שרוצה ההוראות בלינק הבא: http://www.grynx.com/projects/build-your-own-chat-cord/1/ כל הרכיבים עולים משהו כמו 10 שקל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!) אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו... אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך... חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו... אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!... יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל... ועד דבר: אם אתם יכולים להמליץ לי ע…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי אתמול מולטסקיל של SKILL ויש במזוודה 5 דיסקיות פשוטות . שתים מהן נגמרו תוך דקת שימוש אחת והשאיריות לא מתיצבות כאשר אני מחזק את הבורג בציר והן נעות בעת העבודה חוץ מתנועת המולטסקיל לכן נשברו שתים מהן , איני יודע למה !! אם מישהו יודע שיסביר לי בבקשה . עכשיו אני רוצה לקנות או סט של דיסקיות מחוזקות או דיסקית אחת מצופה ביהלום אני מניח שהדיסקית מצופה ביהלום היא תעבוד עד אינסוף כלומר לא נגמרת נכון ? מה המחירים של הדיסקיות המחוזקות 426 והדיסקית מצופה ביהלום 545 ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל מאוד פשוט שמאפשר לדבר ב skype בעזרת הטלפון. הבעיה היא שבסירטוט מצויין שאני צריך 2 קבלים של 3.3 מיקרו-פארד אבל לא רשום של כמה וולט. המעגל משתמש בבטריה של 9 וולט ולכן חיפשתי קבל בסביבות המתח הזה אבל פשוט אין, הכי קרוב זה 25 וולט. הזמנתי אפילו במיוחד מאריהב כמה חלקים כדי שיביאו לי את הקבל הזה אבל הם שלחו לי במקום מה שביקשתי קבל של 100 וולט (אמרו שאין להם של 9). ניסיתי להשתמש בקבלים של ה 25 וולט אבל המעגל לא עובד אז רציתי לשאול, כדי שאני יהיה בטוח לפני שאני נוסע לאלסקה כדי לקנות קבלים כאלה, האם המעגל באמת לא אמור לעבוד עם קבלים כאלה או שיותר סביר שיש בעיה אחרת במעגל? תודה מראש, רן.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-