עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by IME3,

מחפש פילטר אבק לקדימה של המארז למישהו יש רעיון המארז הוא אנטק 900 בעקרון אני יכול אפילו למצוא איזה משהו ולחתוך אותו בדיוק בגודל המתאים שיתאים מקדימה איפה שני המאווררים ששואבים אוויר לתוך המארז איפה אני יכול למצוא מין רשתות/מסננים כאלו מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אני צריך פירוט של מה תפקידו של כל פין בחיבור של האייפוד או סתם הוראות ליצירת מיקרופון לאייפוד טאצ'

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by dor_g,

שלום. התחדשתי בהארדיסק חדש. לאחר שכל המחשב שלי הלך. המארז שלי: http://cdn.overclock.net/2/2b/2bd8050a_vbattach112525.jpeg Cooler Master-STORM הספק שלי: Cooler Master GX-550W כמו שאתם רואים בתמונה הספק נמצא בתחתית המארז וכונני הדיסקים (מן הסתם) נמצאים למעלה. לספק יש 6 חיבורי SATA. החיבורים נראים כך הם לא נפרדים אלא בשלשות. חיבור אחד עובר מלמטה ומתחבר ל 3 הארדיסקים עכשיו אני צריך לחבר הארדיסק רביעי הארדיסק נוסף כמו שאמרתי החיבורים הם בשלשות. ישנם 6 חיבורים הבעייה היא שה 3 האחרים עולים למעלה ליחבור של כונן הדיסקים חשבתי להשתמש במתאם IDE אבל כל חיבורי ה IDE במחשב תפוסים ומשתמשים במאווררים. (לא הוספתי מאווריים יש במארז 4 מאווררים (כולל זה של המעבד). האם יש איז…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מכירים את השנאי הישן והפשוט שעולה 30-40 ש"ח, נראה כמו קופסה שחורה עם חוגה קטנה ולבנה/צהובה שניתן לכוון בעזרת מברג למתח הרצוי עדDC 12V? התאים להמון מכשירים אלקטרוניים בזמנו... אז הייתי רוצה בדיוק כזה רק עם מתח של עד 25-30V. מכיוון שלא מצאתי אותו ברשת (חיפשתי transformer,power supply, adapter) אסתפק בכל פיתרון אחר שיש לכם להציע. מכיוון שהמטרה שלי היא השחתת החיבורים של אותו מכשיר מדובר לא הייתי רוצה לעבור בהרבה את אזור ה30 ש"ח. כמו כן, אם אפשר הייתי מעדיף להימנע מחיבור של מטען למחשב נייד עם ממיר DC-DC, אלא ישר לקבל מוצר מוגמר הן מסיבות של נוחות והן של בטיחות. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע! תודה!

5. Started by Ancient1,

אז ככה, יש לי קרור אקטיבי של פריזר של מקרר למערכת קרור המים שלי , אפשר לראות ת'רד באוברקלוקינג . אני צריך לשלוט על הטמפ' שלו , ובעיקרון במקום להפעיל מאוורר בטמפ' שאני קובע להפעיל את המקרר. כמובן שאני מעונין בטמפ' שהלוח מדווח . אבל , כדי למנוע מחזורי הפעלה וכיבוי מהירים שבעיקרון מזיקים למדחס, אני צריך לקבוע מרווח בין טמפ' ההפעלה וטמפ' כיבוי , למשל להפעיל ב40C ולכבות ב35C . כלומר אני צריך משהו שיעבוד מ 40 ל35 , אבל לא מ35 ל40 !

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אז אני מתקדם הלאה ומפרק את הפרויקט האחרון (לצערי) עברתי לדירה עם דוד שמש וכל השלט-רחוק החמוד שלי הפך למיותר לחלוטין. הוא, וארבעת הממסרים שהזמנתי זה עתה.. כדי לדעת על מה מדובר אפשר להתעדכן פה:http://hwzone.co.il/community/threads/517568-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%9B%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A4%D7%99-%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F/page7?highlight=%D7%93%D7%95%D7%93 ופה: http://hwzone.co.il/commu…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני מחפש לבנות מד שיאפשר לי למדוד 2 דברים ועדיף גם להציג אותם 1. מד אמפר שיציג לי כמות A נתונה שתוזן לו 2. מד אמפר/שעה או בשם אחר קיבולת של סוללה במתח נתון (3.7 סוללות של מכשירי סלולר) שתראה לי אחרי X זמן מה הנפח שלהם ראיתי פה ושם פרויקטים, מישהו יכול לעזור בנושא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני מחפש מפרט נתונים של מנוע צעד מסוג : teac p.no.14769070-90. מי שיוכל לתת לי קישור או לחילופין את המפרט פה אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אנשים מה קורה?.. שמעו אין אני חוזר חמשושוים מהבסיס והיום חזרתי וגם שבוע שעבר ואני לא מוצא פרספקט לקנייה בשום מקום באשדוד מה שמצאתי זה מטר על מטר בעובי 4 מ"מ וזה דק בטרוף.....ורצו 120 שקל (30 שקל לכול מ"מ עובי) אולי מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא פרספקט כמו שצריך בתל אביב או באשדוד או באזור פה? כמו כן אני מחפש עובי 8 כך כי זה צריך להחזיק לי את כול המחשב וכו וכו.. חברה עזרה דחופהה אני כבר מיואשששש הייתי אצל זגגים ואצל אלה שעושים מדבות ולאף אחד אין יותר מ4 מ"מ היחיד שהיה רצה 50 שקל לכול מ"מ וזה טרוף!!! אולי עזרה? תודה..

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. אני רוצה לקנות פרספקס, ורוצה לדעת גם מה המחיר הנורמלי. אם למישהו יש חנויות טובות באיזור המכרז (במיוחד רמת-גן והסביבה) אני מעוניין לקבל שם או טלפון. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  11. אני מחפש לקנות את הפרספקס שהיה בשימוש בפרוייקט הבא: http://www.austinpcmods.com/Sapphire.htm כמו שאתם רואים הפרספקס הנ"ל הוא דמוי מראה אך כאשר ישנה תאורה פנימית הוא הופך לשקוף למחצה. מה עוד שרציתי לקבל עוד מידע והצעות כיצד לבנות מוצר דומה. מידות של לוח אם וכל מיני מידות סטאנדאט של ספק כוח וכדומה רצויים. אם מישהו מכיר עוד תראדים שבהם יש הסברים יותר לעומק אשמח לקבל לינקים. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. פרספקס באיזור חיפה: אוקריפלסט בע"מ שד' ההסתדרות 84 מפרץ חיפה http://www.okriplast.ybay.co.il/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני הרבה זמן שמתי במקום דלת המארז פרספק בגודל של הדלת (ככה חלון גדול ) וזמנית אני הדבקתי אותו עם סילוטייפ שקוף מכוון שהייתי פותח ומחליף רכיבים במחשב כיום שכמעט וסיימתי את כל העבודה (סלייבים חוטים וכאלה.. ואולי תאורה) אני גם מחפש פתרון שיעזור לי לפתוח ולסגור את הדלת בלי הדבקה חשבתי על משהו בסגנון שיש בבגאז של המכוניות (כמו איביזה ) יש כזה דבר שתופס את החלון וזה נפתח דיי בקלות (משהו כזה ציור להמחשה ה - | --- זה הידית שאותה אני מחפשה וכל השאר זה הצורה של המכונית \ מארז --------------------------/ | / | / --------/ / / זה מה שחשבתי כעקרון חשבתי להביא כזה דבר…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי תאורת חירום שעובדת עם מצבר עופרת 6V. המצבר הזה כבר מת ממזמן(נשבר כנראה בגלל טעינת יתר וחוסר פריקה) חשבתי להחליף אותו בתא 18650 ולחבר BMS מתאים. יש כמה BMS'ם ואני לא מצליח למצוא אחד שיתאים. הוא צריך לקבל 5-6.5 וולט בכניסה(נקי, לא CC/CV) ולספק ביציאה גם 6V. הבעיה היא כזו, רוב ה BMS בעלי כניסה נפרדת ויציאה נפרדת(אלו שיש להם פונקציית הגנה על הסוללה) האם קיים BMS שמדמה סוללת עופרת- שבסוללת עופרת הכניסה והיציאה זהות? לא הגיוני שלא קיים מודל של BMS שמאפשר החלפה קלילה של סוללת עופרת ב18650. חיפשתי מודלים שיתאימו אבל ללא התאמה מדוייקת. ניסיתי למצוא BMS מתאים על ידי הסתכלות בפרויקטים של למשל החלפה של סוללת עופרת של UP…

15. ככה. יש לי מחשב נייד ACER ישן כלשהו. למחשב אני מחבר אוזניות, וכשהוא מחובר לחשמל אני מקבל זרם מהאוזניה הימנית. האוזניות הם אוזניות יקרות של סנהייזר, ואני מאוד אשמח להמשיך ולהשתמש בהן. הן גם גדולות ולא ניתן להלביש עליהן ספוג. חשוב לומר שבעבר הסרתי את קו הארקה של המטען, כדי לקבל חוט יותר דק עם שני גידים, ולא הכבל העצום המקורי. אני מניח שסוג של פתרון יהיה להשתמש בכבל עם הארקה, אבל אני מחפש משהו דק. הכבל המקורי היה קצת יותר גדול מכל המחשב :\

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. יש לי מחשב על עגלת X על הרצפה. הבעיה שהבת שלי בתור טכנאית מחשבים קטנה, אוהבת לגשת לכבלים מאחור ולבדוק אם הם מחוברים נכון. אני מחפש פתרון פשוט להגנה על הכבלים תוך השארת המחשב במקומו (אין לי כרגע מקום אחר)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Jenia24,

שלום אני רוצה לבצע מודינג קטן וברצוני לצבוע את המאווררים שבמארז (רק הרוטור) בצבע כתום. אשמח לקבל המלצה לאיזה צבע או ספריי לקנות ומחיר משוער. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by igor5,

אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש לקנות ציוד להלחמה במחיר טוב וציוד טוב עכשיו אני מחפש מלחם איכותי + בדיל טוב אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שיש בדיל עם עופרת בלי עופרת עם פלקס סלי פלקס אני ישמח לקצת הסבר ובנוסף גם חומר הלחמה אני מחפש חנות שיש בה את כל זה או אתר ואני ישמח להמלצה למוצרים אני צריך את זה לעבודה עדינה מאוד של הלחמות על לוח כמו לוח אם וכו.... (אקסבוקס) תודה לעוזרים עמית טווח מחירים למחלם טוב בין 250-400

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. החלטתי לעשות סליבינג, אבל לא כמו שרואים בכל חור עם הערכה (המעולה יש לציין) של VANTEC או מצורים בדומה, אלא עם צינורות פלסטיק דקים ושקופים, ככה שיהיה עדיין את המראה הטכנולוגי של החוטים אבל בלי הבלגן שזה יוצר. הבעיה היא שצינורות פשוטים לא כל כך גמישים. זה לא קריט ואפשר להתגבר אבל אולי יש למישהו רעיון שיהיה יותר נוח? אני גם רוצה שהצינורות יהיו רגישים לUV למחצה, כלומר שיהיו שקופים אבל יזהרו קצת.. חשבתי לעשות את זה עם טושים UV, אבל זה הורס את השקיפות כנראה. למישהו יש רעיון בשבילי?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by adi518,

מדובר בקונקטור דומה לשל טלפון, עם הבדל קטן שבמקום 4 יש 6 מגעים מאוכלסים (הבית של הקונקטור יודע לקבל עד 6). הקונקטור הזה גם נקרא "RJ12". אני צריך כמה כאלה למיני פרויקט שאני עושה.. התקשרתי לטלסיס, היבואנים של מולקס ולצערי אין להם במלאי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ חליפי באיכות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש מקום שמוחר קונקטורים +חוטי סיליקון ולא פלסטיק טיפה יותר איכותיים והקונקטורים שאני מחפש הם של אודיו כאילו aux שאפשר להלחים אליו את הכבלים כי הכבלים שקונים היום הם זבל אז אני רוצה להכין לבד קונקטוקים אני צריך 1 של אוקס +2 של בננה איזור המרכז

23. אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by CyberBot,

לחבר שרוצה להתחיל Uno r3 חבילה שכוללת רכיבים בסייסים וחיישנים מאייבי - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-Starter-Kit-1602-LCD-Servo-Dot-Matrix-Breadboard-LED-Resistor-for-Arduino-/151183574145?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23333e4481 מה אתם אומרים על זה

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. שלום לכולם אני רוצה להשתיק את המארז שלי (לפי מפרט) בעזרת קיט מדבקות. מצאתי בפנדה שני קיטים, אבל הם מאוד שונים גם בעיצוב וגם במחיר. לינקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=18924 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19011 אז רציתי לדעת אם משהו כבר התנסה עם צורה כזו של הסגת שקט ועד כמה זה יעיל? ואם כן, אז איזה מהקיטים עדיף? ואם יש הצעות אחרות או קיטים אחרים, אז אשמח לשמוע ולקבל לינקים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים