עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by zorkenius,

This One אולי משהו מכיר איפה ניתן להשיג ? או משהו דומה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אמנם אני לא מהתחום אבל מוכן ללמוד (תחביב בלבד), אני מעוניין ליצור מערכת של 2 אורות -לדים- שתתחבר לאקסל, שהוא בלי קשר מחובר לנתונים חיצוניים. זה אפשרי?עד כמה זה מסובך? אשמח להפניות או הכוונה בנושא, "מתחיל" זוכרים? תודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by nimrods,

שלום לכולם אני רוצה לדעת בבקשה 1.איפה אני יכול לקנות מחברי לדים? 2. כמה זה עולה? 3. מה השם המקורה של זה? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. ???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by daniel123,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות חלון צד שקוף למארז שיש לי (P100) איזה חלקים אני צריך בשביל זה ואיפה אפשר להשיג?, אני חדש בתחום עזרה תתקבל בברכה . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים... אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by amisha,

אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מתכנן לעשות הזמנה של לדים, מי שרוצה גם להזמין, שיפנה אלי בפרטי או באיסיקיו, ולמנהלים: אם זה לא מתאים לפה, פשוט תמחקו.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by lior12,

היי , אני רוצה לשלוט עם שלט של אוטו על שלא ישן שעובד על rc 27mhz ופירקתי תאוטו והחיישן שהיה שם הוא TBV18900 r-01 איך אני מחבר אותו לארדואינו ? תודה

• 19 תגובות
    • 9.1k צפיות
  10. Started by Bumpy123,

שלום לכולם תקופה ארוכה שאני עוקב אחרי הנעשה בפורום גם קניתי אדריאנו השבוע פרקתי ממאורר ישן של מחשב חישן בשם TTC 103 שהוא בעצם מדחום בעזרת מידע שמצאתי באינטרנט שלבתי אותו עם מסך LCD שמציג את הטמפרטורה אני חייב לציין שכל העניין הזה מפתיע בפשטות שלו הקודים שהשתמשתי הם הקודים שבאים עם הקומפיילר ואני רק אחדתי ביניהם http://youtu.be/yrbIypAJe-0?hd=1 בשלב הבא אני חושב שאני אקנה שילד Ethernet ואולי אתחיל לנטר אחר הטמפרטורה של חדרים או אולי מוצרי חשמל תודה לכל חברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, יש לי מאוורר מחשב שאני לא צריך.. 12V ואני רוצה לחבר אותו ל- USB של הפלייסטיישן 2 כדי לקרר אותו קצת בדומה למאוורר שאפשר לקנות פה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=625 ואני לא יודע.. יש איזה משהו שאני יכול להמיר את המתח ל- 12V?? אולי או שאני צריך להשתמש במאוורר יותר קטן?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nugget,

שלום. השבוע שדרגתי ספק ובא לי לעשות משהו יפה במארז יש לי מארז CM Scout שיש בו כבר שלושה מאווררים ושניים מהם עם לדים אדומים. יש לי מקום על החלום בשביל עוד שני מאווררי 120MM יש לכם המלצות לדברים מגניבים שלא קורעים את הארנק ושקלים לעשייה? או שלקנות שני מאווררי לד וזהו? הספק שלי הוא: Cougar 550W של Hec יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה של כיתה י. תודה רבה ד"א מצאתי משהו מעניין. http://www.xoxide.com/sounaccat.html אם אני קונה אחד מאלה. הקטודה באמת נדלקת לפי קצב המוזיקה? , לאן אני מחבר את זה חוץ מארבעה פינים. ומה אני עוד צריך לקנות בנוסף?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by xgamer,

שלום, אני צריך ספק שיש לו 3 יציאות (מתח ישר) : 0, +12,-12. מחיפוש קצר באינטרנט, לא מצאתי משהו, כנראה צריך להתקשר לחנויות. במקום זה חשבתי על דבר כזה. יש לי 2 שנאים רגילים שמוציאים 12V כל אחד. אם אני לוקח את ה + מהראשון ואת ה - מהשני מחבר ביחד וגם לאדמה (הארקה בבית?). ואז נוצרים לי 3 הדקים, 0 (שזה מה שמחובר לאדמה), נותרים לי עוד שני חוטים שיהיו +12 והשני -12. זה יעבוד? אם לא, אשמח למצוא ספק כזה, הדרישת זרם לא גבוהה, לא בדקתי אבל אני לא מאמין שעוברת את 1A. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הסתובבתי קצת באינטרנט והבנתי שאפר לבנות חיישן חום שיתחבר לפינים שבלוח אם שמחברים אליהם את הלדים והספיקר וכו' ככה שאפשר לקרוא את החיישן ע"י תוכנה וככה גם להציג אותה על מסך ה LCD אז השאלה שלי היא ככה: איזה חיישן צריך לקנות(אני מדבר על השטוח)? ולאיפה צריך לחבר אותו ללוח אם? תודה רבה RED_ALERT

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. חבר'ה ראיתי ביוטוב איזה סירטון ( שאני לא מוצא את הקישור שלו) של איזה אחד שלקח כמה מאווררים של מחשב טוחיבר אחד לאחד בצורת שרוול והשאלה שלי היא האם זה בכלל מועיל האם זה עושה יותר עוצמה של אוויר ???

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. זה המוד השני שלי ,יש לי קופסת סאב שאני לא משתמש בה, חשבתי למה שלא יהיה לה תועלת החלטתי לעשות אותה קופסה למחשב, אני רוצה לסיים את המוד בשלושה ימים. הנה קיצור למוד הראשון שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233995.130 התחלתי לשרטט ולחתוך את העץ: אחרי זה בא לי רעיון להוסיף דלת מלמעלה: הספקתי גם כן לסים גלגלים ולסדר את הכפתורים: אלו החומרה שלי: זהו עד היום מה דעתכם?

• 33 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by m.l,

הנה המפרט: מעבד: 3.0 GHZ זיכרון: 768 DDR 400MHZ דיסק קשיח: 80 GB של WESTERN DIGITAL כרטיס מסך: ATI RADEON9200 128 MB לוח אם: V class -INTEL 865PE/845P+ICH5 CHIPSET BASED

18. Started by Raif,

הי חברים יש לי שעלה קתנה, יכול להיות שאני מזמין מערז מחול (Silverstone TJ07) ורציתי לדעת עם אתם יודעים איפה אני יכול לשלוך אותו שיצבעו אותו ב - powdercoat ושאני יכול לכתוח לו חלון בצד ולהסים plexiglass בחלון אם אתם שועלים למה אני מזמין מחול, כי אני כבר מזמין מערכת קירור כומפלת ורוצה מערז מתעים תודה על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. התכנון המקורי היה להחליף את הסטרייקר הלבן לאחד שחור על מנת שיתאים לערכת הצבעים של המערכת בגווני צהוב\שחור וחשוב מכך, שיהיה מקומות יעודיים למערכת מקוררת מים בפנים, מה שהסטרייקר לא ממש בנוי בשבילו. מכוון שישנם מספר התחייבות כספיות קודמות וחשובות יותר (חתונה זה חשוב יותר?) אני לא בטוח לגבי זה , קניית מארז חדש וחלקי מערכת קירור טובה זה לא סיפור זול במיוחד החלטתי ללכת עם מה שיש בנוסף לחומרה החדשה החלקית שכבר ברשותי. קצת מהחלקים: הרעיון - ללכת על ערכת צבעים שחור\לבן\צהוב, מה שחסר לי זה זה יותר גוון צהוב בעסק, הכבלים הוזמנו בכוונה בשחור בלבד מכוון שכבלים בצהוב\לבן יכולים לגביל אותי במערכות הבאות. התכנון - לצבוע עיתורים במארז בצהוב על מנת לקבל את שלושת הצבע…

• 65 תגובות
    • 54.7k צפיות
  20. Started by eegg,

אני רוצה לקנות קטודה איזה חברה יותר טובה בקטודות? vastech או sunbeam ועוד שאלה על קטודות אפשר לשים אותם על 5v במקום 12v כדי שיהיו יותר חלשים?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Amir c,

אני מצאתי מסך העליתי מספר תמונות שלו (בעע איכות מסריחה SOZ אין לי משהו אחר לצלם איתו) זה היה בעבר מחשבון עם שעון ויומן וכאלה שטויות פירקתי את זה השארתי את המעגל ואתר הכל פשוט רציתי לדעת האם אני יכול לארגן לוח (מקסימום אני אכין את הלוח ) שהלוח ישתמש ב LCD צילמתי כמה תמונות כנסו לפה: http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם תראו בתוך התיקיה תמונות האיכות דיי ירודה אני מקווה שתוכלו לראות מה הולך שם מקסימום אני יכול לתאר והכחול שם זה לא לד זה השתקפות של המאורר שלי מתוך המארז ושוב אם תרצו לדוג' שם שלנגד או איך שקוראים להם אני אתן תודה רבה מראש ! ד"א הצבע האדום - זהו תיכנון למוד להמשך הלילה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by gal24,

מצטער אם זה לא המקום.. חיפשתי ולא מצאתי באינטרנט.. ואם מישו יכול להביא מEBAY עוד יותר מעולה.. תודה וסליחה גל[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 14:54:12 הקפצה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני רוצה לבנות פאן באס עם מפסק 3 מצבים כלומר שיהיה 12 7 5 עכשיו הסקיצה הכי קרובה שמצאתי לזה זה: אני רוצה שמישהו פה ישנה לי את הסקיצה לפי הצרכים שלי (אם מישהו יכול) שככה שבמפסק 3 המצבים יהיה מצב של 12 מצב של 7 ומצב של 5 ולא כמו שהם עשו 12 5 0 ! תודה מראש לעוזרים נ.ב אני צריך שתשנו את הסקיצה הזאת ולא אחרת כי מצאתי אחרות אבל הם לא מובנות לי זאת הסקיצה הכי מובנה שמצאתי אם יש הערות לגבי הסקיצה (משהו לא טוב או לא יפעל) הרגישו חופשי להגיד תודה מראש ;]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dorkette,

אני משתמשת במנוע צעד לפרוייקט והוא לגמרי לא מסתובב הפוך אלא רק לצד אחד- מישו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.