עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by taimor,

אני רוצה להכניס את הממיר לתוך ארון ועדין לשלוט בממיר (של YES) במחוץ, יש דרך להאריך את העיינית או לחבר עיינית נוספת ? אם כן אז לאן מישהו כאן יודע או ניסה את זה כבר ? או שיש כבל או משהו כזה שכבר עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה קטנה של מתחילים... ניסיתי לעשות מוד קטן בHDS-3 שלי (אוזניות לנוקיה) רציתי לחבר במקום אוזניות חיבור 3.5 כך שאני אוכל לחבר לנוקיה שלי כל אוזניות שאני ירצה (לפי המדריך הזה... http://www.origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml) בגלל שלא מצאתי מחבר כמו במדריך קניתי מאריך רגיל (האמצעים הדלים שבבית שאן) אבל ברגע שפתחתי את המאריך גיליתי שיש לו רק 3 חוטים ולא 4... (הארקה בחוט אחד) ולא ממש הבנתי מה לעשות... :-[ רציתי לדעתי אם יש כאן מישהו שמוכן גם להעלות מן שרטוט של זכר/נקבה של 3.5 מה מתחבר לשמאל מה לימין ומה להארקה... תודה...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. כרגע יש לי במארז מתגים רגילים, אני רוצה פשוט מאוד בתהליך המודינג על המארז שלי לשים לו "פוטנציומטר" - עכשיו שלא תתחילו לרדת עליי מכיון שאני לא יודע אם "תקעתי" את המילה הנכונה, שהלכתי לחנות אלקטרוניקה היא אמרה לי במילים האלה: "לא חמודי, פוטנציומטר צריך לדעת מה ה OHM שלו - זה לא יכול לשמש אותך לשינוי המתח של המאורר זה לא זה" - עכשיו אני רוצה ללכת שוב ביום ראשון ולבקש את החלק שאני באמת צריך... השאלה שלי, מה אני אומר לה? נגד משתנה? קבל משתנה? תודה רבה לכל מי שעונה מי שיעזור לי אני מבטיח לעדכן באותו היום מה עשיתי עם אותו חלק זה יהיה יפה אני מבטיח

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. יש לי קטודה צבעונית (RGB) שיש לה אפשרות להפעלה קולית הבעיה היא שקיבלתי אותה עם איזה מארז שקניתי יד שניה והמפסק ששולט על מצבי ה-OFF,ON,SOUND CONTROL לא היה ביחד עם הקטודה , בקונקטור של המפסק יש 5 פינים כמו ב"שרטוט"(מצורפת תמונה) ופשוט לקחתי ג'אמפר ובדקתי מה כל זוג פינים עושה, ולשאלה שלי: אני אכן צריך מפסק עם 6 פינים כדי לקבל שליטה על שלושת המצבים או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  5. שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .

7. Started by Moty_p,

כדי שאני יהיה יכול לקבל רעיונות חדשים ולעשות בבית השמח לכל מידע וקישור שהוא

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זאת הפעם הרשאונה שאני עושה מודינג למארז, רציתי להחיות אותו אז קניתי רגליות זוהרות ומדבקה זוהרות של בחורה אך לצערי רק כשהמדבקה הגיעה אלי ראיתי שזה בשביל דלת שקופה ככה שהיא לא זוהרת בחושך אצלי. הזמנתי את הרגליות מpccool הגיע תוך 7 ימים אני מגיע הביתה , מסתכל ובוחן איך זה אמור להיות מורכב ,סבבה , אני מוציא את הרגליות של המארז שלי ומנסה להרכיב את הרגליות שהזמנתי ומה אני רואה שזה לא נכנס למרות שכתוב באתר שלהם שהרגליות מתאימות לכל מארז. אני מתקשר אליהם לשאול איך אני אמור להרכיב את הרגליות אם הם לא נכנסות , עונה לי בחור אחד אני מציג לו את הבעיה והוא אומר לי שמי שקונה ציוד למודינג צריך להיות לו את הציוד המתאים ואני צריך עם מקדחה להרחיב את החור , ואני עונה לו שכתוב שהרגליות מתאי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שהיתי חייב להראות לכם: אני חייב להסיג כאלה לדים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך לדים באורך גל של 660 nm ו840 nm איפה אני יכול להשיג את זה אם למישהו פה יש מושג?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by omrishalev,

הכותרת אומרת הכל ועוד שאלה, אחרי שחרטתי, איך אני גורם לחריטה להדלק?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. Started by TALKATZ,

אני מעוניין להתקין 2 רמקולים במארז עצמו האם יש פה גורם סיכון כל שהו?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Demp,

שלום, מצאתי בבית מין כבל עם יציאת בננה זכר רגילה (כמו של מיקרופון) שיוצא ממנו 4 לדים כחולים קטנים מחוברים ביחד.. מה זה אמור להיות?|: אני רק שואל כי משעמם לי ואני לא אוהב לזרוק דברים שאני לא יודע מהם הנה תמונות להמחשה: היציאה והלדים (בתוך קופסאות שחורות קטנות) הלד עצמו:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Demp,

שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

נתקלתי בבעיה קטנטנה... כיוונתי את המולטי על DCV 20 כמו שאמרו לי ועשיתי כדי למדוד מטח ב-ב20/24 פינים לחבר את החוט השחור לשחור עוד שהמחשב כבוי... ולהפעיל את הווינדווס אחרי זה ולבדוק באדום... בצהוב... בכתום... את הזרם... עכשיו זה לא נראה לי כשאני בודק ב20/24 פינים שהמטח יהיה על אפס... זה צריך להיות ככה??? עכשיו עוד משהו... על המולטי יש 3 חיבורים שמתאים לחבר את החוטים של השחור והצהוב... האחד זה: com שעליו כרגע נמצא השחור השני זה: V(פה יש איזה צורה מוזה)mA והשלישי זה: 10DAC שבו לא מחובר כלום... ככה זה צריך להיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by SilverPuma,

יש לי שלט של PS1. עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו ליציאת USB. ראיתי בפורום את המדריך לחבר אותו ליצאת מדפסת ישנה אבל אין לי אותה ואני מעדיף לחבר אותו לUSB. האם זה אפשרי? אם ישנו מדריך זה מאוד יעזור. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום היום התחלתי את המודינג הראשון שלי,חבר שלי היה בבית שלי והציע לי לעשות מין ציור של X הוא אמר שראה אותו באינטרנט,ונורא אהב בקיצור היום שרטטתי את הציור הנה כמה תמונות של היום. בהמשך יהיו עדכונים של קדיחת החורים חיבור הפרספקס והוספת לדים.דרך אגב באמצע יהיה מאורר. הנה כמה תמונות מהיום: המארז לפני השרטוט- השרטוט הראשוני - השרטוט הסופי -

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by N N C,

היי. ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי [מעאפן יש לציין] של realtek מדגם rtl8187l. הבעיה בכרטיס היא שאין לו חיבור לאנטנה נוספת [AUX] ככה שאיכות הקליטה בו לא משהו. רציתי לדעת אם ידועה לכם שיטה כלשהי לחיבור של האנטנה הנוספת כאשר יש רק חיבור אחד. תודה מראש. מצורפת תמונה: החיבור המוזהב שאתם רואים על הכרטיס זה החיבור לאנטנה הראשית, בדרך כלל יש שנים כאלה אחד בנוסף לחיבור אנטנה נוספת לקליטה יותר טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eran256,

שלום יש לי מארז RAIDMAX SAGITTA רציתי לשאול 1) אור המארז מפריעה לי בלילה 2) רעש המארז מפריעה לי בלילה רציתי פתרונות לבעיות האלה אבל שלא יעולו על 150-200 שקל רצוי גם פחות

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by Odedb52,

יש לי מסך שבניתי לפני לא מעט זמן.... (LCD קטן בחיבור LPT) כרגע הוא נמצע על המארז בלי שום.... "כיסוי". רציתי להכניס אותו באחד הפאנלים של ה- CD ומכיוון שאין לי דרמל או משהו בסגנון רציתי לדעת אולי יש לכם רעיונות איך לחתוך את הפאנל. חשבתי על קידוח הרבה עיגולים עם המקדחה שבבית, אבל אז שוב נזכרתי שאח"כ לא יהיה לי איך לפתוח את זה... בקיצור, תציעו רעיונות... תודה, עודד

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by IlanF,

אני מעביר את החדר שלי שיפוץ קטן ובדיוק נכנס לי איזה רעיון לראש... חשבתי על משהו בסגנון של הרובוטים האלה שמצלמים אותך בכניסה לCITY 17 ב-HL2 ;D יש לי פליקר שאין לי ממש שימוש בו, אז חשבתי לקחת אותו ולחבר אותו לאיזה מעגל ככה שכשאני פותח את הדלת הוא יהבהב פעם - פעמיים (מלווה בצליל צילום מHL2 צריך עוד לחשוב איך לגרום גם לצליל להשמע באותו הזמן...) מה דעתכם על הרעיון? יש דרך לעשות את זה? אשמח להצעות / הערות עריכה.. הוספתי תמונה שכולם יבינו למה אני מתכוון... *יש מצב אני יוסיף לו גם מצלמת אבטחה שתוסיף ריאליזם [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים