תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לבנות תוכנים לצימצום שברים. הכל הולך טוב חוץ מזה שאם אני מחלק 0 במספר מסויים זה לא רושם לי 0 כמו שהגדרתי אלא שגיאה. מישהו יכול להגיד לי מה הטעות שלי?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תוכנה שתפעל רק ברגע שיש חיבור לאינטרנט ! יש למישהו מושג איך אני עושה את זה ? אם אפשר גם איזה קישור לקוד לדוגמא זה יכול להיות נחמד... יש את האפשרות של לתת פינג לשרת מסויים וברגע שיש פינג אז התוכנה תעלה.. אבל אין לי שמץ של מושג מאיפה בכלל להתחיל בקטע...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע VB ו C . אני רוצה להתקדם וללמוד JAVA . אז אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר קצר על JAVA . האם זה דומה לVB? איזה ספר אתם ממליצים? אתרים שאני יוכל ללמוד מהם? והאם בכלל כדאי? תודה לכם !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני הופך את התוכנה לקובץ EXE נוצרת לי בעיה בעת ההפעלה run time error '429': ActiveX component can't create object יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
העלתי את המערכת לליקוס ואני לא יודע איך להתקין אותה . תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בונה אתר לבית ספר ויש לי שני דפים אחד index.html שני menu.html עכשיו אני רוצה לחבר אותם ב fran set שהתפריט יהיה למעלה בשורה וכל שאר המקום ילך לעמוד עצמו עכשיו רשמתי את הקוד הבא <html> <head> <body> <frameset rows="80, *"> <frame src="menu.html" name="menu" /> <frame src="index.html" name="index" /> </frameset> </head> </body> </html> ומשום מה הוא לא עובד למה זה בבקשה תעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להכניס את הנתונים האלו לרג'סטרי בערזת ויז'ואל בייסיק ולא דרך קובץ REG [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "NTAuthEnabled"=hex:00,00,00,00 "Parameter"=hex:5e,7c,b3,80,7c,83,1e,12,15,55,5d,60,b4,e6,28,6f "Port"=hex:23,13,00,00 "Timeout"=hex:0a,00,00,00 "EnableLogFile"=hex:00,00,00,00 "LogFilePath"="c:\\logfile.txt" "FilterIp"=hex:00,00,00,00 "DisableTrayIcon"=hex:01,00,00,00 "AutoAllow"=hex:00,00,00,00 "AskUser"=hex:00,00,00,00 "EnableEventLog"=hex:00,00,00,00
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני עובד כרגע על דיסק bootable שמאפשר להעלות windows pe ודוס. יש לי כבר הכל וזה עובד מצויין, אבל אני חייב להשאיר את חותמי האישי איכשהו על הדיסק... האפשרויות כמעט בלתי מוגבלות כי עומדות לפני גם מערכת 32 ביט של windows xp וגם 16 ביט של דוס. מקום על הדיסק אין כ"כ הרבה ולכן פסלתי אפשרות של ניגון שיר בלחיצה על קומבינציית מקשים. נכון לעכשיו, הרעיון היחיד שייכנס הוא ציור קריקטורות שלי ושל הבנאדם שעובד איתי, כנראה בלחיצה על קומבינציית מקשים. איזה עוד רעיונות יש לכם? כמפתחים, ודאי כולכם מכניסים easter eggs לתוכנות שלכם... זה החלק הכי כיפי
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ברצוני לעשות ping מהאתר שלי, שבנוי על PHP. ידוע לי כי ישנם פקודות כמו system(), exec(), אשר מריצות ישומים/פקודות על השרת. ואכן 2 פונקציות האלה עושות את העבודה וניתן לעשות עימן ping, אך הבעיה היא שלכל IP שאני לא יבחר הוא עושה time out. ניסיתי לעשות גם traceroute, אותו סיפור - הכל עובד, אבל יש timeout (יש לציין שזהו timeout של הפקודה בשרת, ולא קשור לPHP). למישהו יש רעיונות כיצד כן לעשות ping מהשרת? ישנם עוד פונקציות שהפעולה שלהם היא ממש לעשות ping?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יצרתי רישום ברג'יסטרי שפותח בעת לחיצה על כפתור ימני באקספלורר את התוכנה שפיתחתי. אולם הבעיה היא שכאשר אני מסמן מספר קבצים, נפתחים מספר מופעים של התוכנה במקום לשלוח את רשימת הקבצים למופע אחד... אני מעוניין לבצע פעולה דומה לתוכנה winamp, שכאשר מסמנים מספר קבצים ולוחצים על כפתור ימני ו-play with winamp הם נפתחים במופע אחד של winamp ונוספים לרשימת ההשמעה. לכל המעוניין, את התוכנה אני מפתח באמצעות Visual Basic 6. תודה מראש, מאור
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים .... אני יסביר מה שנאי מחפש , אני מקווה שתבינו אני מחפש פקודה או דרך כלשהיא שיכולה בעזרת נוסחא אחרת ללכת לתא כלשהוא על פי תוצאה של תא אחר מנוסחא אחרת ... למשל בתא A1 יש לי נוסחא והתוצא שלה היא 3 , אז אני רוצה שבתא A2 תיהיה נוסחא שתשתמש בתוצא של A1 ותלך לתא C3 למשל . ואם התוצאה בתא A1 היתה 5 אז שהנוסחא בתא A2 תלך לתא C5 הבנתם ? אני מקווה שכן ... ואני מקווה שיש לכם איזה פתרון בשבילי , תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היייייייי אנשים אני צריך עוד עזרה קטנה אז ככה יש לי תיבת COMBO ועשיתי שכול מה שכתוב בה יכנס לרשימה עם משהו בסגנון הזה dim a a=combo combo.additem a עכשיו זה עובד ס22ה אבל מה שקורה זה שמה שאני כותב פעמים (בזמנים שונים) נכנס לי לרשימה פעמים אז מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות שכול פריט יכנס לרשימה רק פעם אחת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי בונים אתר ויש לנו בעיה אחד אנחנו רוצים לעשות שיהיה הרשמה כזאת ויהיו דפים שרק רשומים יוכלו להכנס אליהם ומי שלא רשום תופיה לו הודעה שהוא לא רשום או לא מחובר ושירשם או יתחבר 2. אנחנו עושים דף אחד שיהיה חנו האתר ואני רוצה לדעת איך עושים עגלת קניות שהאדם ילחץ על המוצר מהקטלוג זה יוסיף את המוצר לעגלת הקניות שלו? בבקשה תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בשרת תיקיה לקריאה בלבד, WWW ובה מאוכסנים כל הקבצים של האתר. בנוסף, יש לי תיקיה חיצונית שנקראת myDB. איך אני פונה ל-DB שב-myDB חוץ מבאמצעות DSN. אני מעוניין לבצע פניה לתיקיה דרך בלוג מבוסס PHP. אני יודע שב-ASP יש דברים כמו Server.MapPath אבל איך אני עושה את זה בפועל? אני פשוט רושם את זה במקום ה-path? הנה קטע קוד מהבלוג הפונה אל קובץ שממוקם ב-myDB ואליו אמורים להכתב נתונים בצורה דינאמית: $file = fopen ('conf.inc.php', 'w'); $content = "<?\n\n"; $content .= "/* This file is part of the Blog. כיצד אני יכול לפנות בקטע קוד זה לקובץ conf.inc.php שמצוי בתיקיה myDB הממוקמת באותה רמה של תיקיית ה-WWW שלי? מאור
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ככה עשית מחשבון (סתם כדי להראות לאבא שלי שזה לא קשה) ואז התחלתי להכנס לעיניין (היה לי קצת משעמם) ואז הגעתי לקטע של המשוואות אז בעיקרון את המשוואות הוא פותר והכול אבל רק בתנאי שהX בתיבת טקסט הראשונה (בשניה הוא לא יעבוד) ובתוצאה אני לא מצליח לכתוב בתיבה (את התוצאה עשיתי שיכתוב בתיבה הראשונה) נגיד X=1 אז הייתי צריך לשים את הX= בlabel ואת ה1 בתיבה למישהו יש פיתרון לאיך לסדר את זה כול פיתרון ולא דחוף מצידי תשנו לי חצי מהקוד עכשיו אני לא צריך להגיש את זה או משהו תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את "המדריך השלם לשפת C", אבל קראתי בכמה מקומות שהספר לא מומלץ ובכלל ספרות בעברית עדיף לא לקנות? עדיף ספר באנגלית? אם כן אז איזה? ??? ועוד דבר, אני מנסה למצוא compiler ל C: הורדתי Turbo C 2.01 אבל זה כל כך ישן שהתוכנה אפילו לא תומכת בעכבר.. Turbo C++ 3.0 עושה לי בעיות, אני עובד עם Win XP ואחרי כמה דק' אני מקבל מסך שחור ואין לי דרך לצאת ממנו אלא רק על ידי Alt+Tab חזרה לwindows... כרגע אני מוריד Borland c++ 5.5 וגם ms Visual c++ 6.0 אם יש לכם המלצות למהדר טוב שיעבוד יציב בwin xp אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפורום שאני לא יודע איך לסדר אותה.. כשאני שולח הודעות לאנשים דרך הפורום אני מקבל מן הודעת שגיאה כזאת שאומרת לי שההודעה לא יכולה להישלח ועוד דבר כשאנשים נרשמים הם גם כן מקבלים הודעה כזאת...אבל הם בעצם כן נרשמים איך אפשר לסדר את זה?? ??? אני על שרת של ליקוס אם זה יעזור לכם או אם זה קשור בכלל.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך להוריד איפה שהוא תוכנת ASSEMBLY . חיפשתי ב GOOGLE ומקומות אחרים ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מתסכלת בVISUAL BASIC 6. אני כותב תוכנה שמשלבת עבודה עם ACCESS. בבואי להגדיר בGENERAL שני טיפוסי משתנים (Dim ab As Database, dim costimer as recordset) לא מופיעה שום הודעת שגיאה. אך, כשאני מנסה לקמפל מופיעה ההודעה הבאה : "Compile error: User-defined type not defined" יש לציין, כי ההודעה מתיחסת לשני טיפוסי המשתנים שצינתי בGENERAL. למה זה קורה? וכיצד ניתן לתקן? תודה לעוזרים! :
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-