תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
אני בונה משחק עם לוח שמצויר בתלת מימד(מעין טרפז).כאשר אני מעלה את ה-applet,הקווים האלכסונים יוצאים קצת מקווקוים ולא ישרים,כאילו אין מספיק פיקסלים בחלון הישומון.אפשר לשנות זאת עי שינוי הרזולוציה בווינדוס אבל אני מעלה את המשחק לרשת ואיני רוצה שיצטרכו רזולוציה מטורפת כדי להעלות את זה.שאלותי הן... 1)אם אני בונה את המשחק ברזולוציה של 1200*1600 ,האם שאעלה אותו לאינטרנט יראו בדיוק את אותה הגרפיקה עם רזולוציה סטנדרטית? 2)אם לא,האם יש אפשרות להגדיר יותר פיקסלים בתוך הישומון על ידי JAVA? 3)אשמח להצעות יצירתיות.... ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש ממישהו אולי הוא יכול להשיג לי מדריך למתחילים מתקדמים זה לא משנה לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת כמה שיותר דחוף לתכנת ב C++, אני יודע לתכנת טוב מאוד בפסקל, ויזואל בייסיק, אסמבלר, HTML, ג'אווה סקריפט ועוד... מי שמכיר איזשהו מדריף מזורז(כי הבנתי שזה מאוד דומה לפסקל) ל C++ ויכול לתת לינק, או אפילו להמליץ על איזה ספר אני יודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
where i can find tutorials in hebrew/english(pref. hebrew) for php and where i can find atutorial to build a fourm in php 10x
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! ראשית רציתי לשאול בקשר למוסג Platform, מה זה? ומה ההבדל בינו לבין IDE? שנית רציתי לדעת מהו ה- IDE הכי טוב שיש ומדריך טוב למתחילים ב- Java עדיף בעברית אבל גם אנגלית מתאים! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב, אני לומד מדעי המחשב בכיתה י', ואני צריך להגיש פרויקט שיהווה חלק גדול מהציון שלי, ואני מתקשה לבחור נושא לפרויקט, רציתי לדעת אם תוכלו להציע לי כמה רעיונות טובים שיתאימו לרמה של כיתה י, כל עזרה תהיה מבורכת
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד עכשיו בMICROSOFT SQL SERVER ורציתי לדעת איך מתקינים את זה והאם מיקרוסופט משחררת את זה בחינם?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
הבעיה היא שהתוכנה לא מכירה את אקסס 2000 וצריך להוריד SP6 כדי שאני יוכל לשלב בין שני תוכנות מה אני צריך לעשות הוא לא מצליח לשלב כי זה לא אותו גירסה ! אמרו לי להוריד עדכון אני לא יודע מאיפה !@
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני בונה כל מיני מעגלים באלקטרוניקה, שמתחברים למחשב דרך הLPT. אני בונה תוכנות ששולטות עליהם בשפת C, עם הקומפיילר של Borland לDOS שנקרא Turbo C++. אם בונים תוכנות ששולחות מידע לפורט, על ידי הפקודה outportb בWIN98, אין כל בעיה, אבל בXP, לא ניתן לגשת לפורטים באופן עצמאי. השאלה שלי היא האם יש דרך בה ניתן בכל זאת לגשת לפורט של הLPT כתובת 0x378, דרך הXP. תודה רבה מראש. בטעות שמתי את הת'רד בפורום הלא נכון. התכוונתי לשים אותו בפורום אלקטרוניקה ומודינג... אבקש להעביר אותו לשם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אם כן , מישהו יכול להסביר לי איך עושים משחקון?? ממש קטן???
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, בעיקרון זה פשוט מאוד, רק ששכחתי אפילו איך קולטים ממשתמשים... אז אתם מבינים למה אני שואל פה... כל זה בגלל בעיה מעצבנת עם האקספלורר או משהו, ואני יודע שעוד אנשים לא יכולים לקרוא את המפרטים... אז מה שאני רוצה לעשות זה סקריפט שיבקש את המשתמש שאתה רוצה לקרוא את המפרט שלו ויעביר אותך אליו. משהו קצר, לא קשה... צריך להכניס לפני הלינק, קריאה ל Input box שתבקש את שם המשתמש שלו המפרט אותו אתה רוצה, ואחרי זה להכניס בלינק, במקום ה"Username" את המשתנה הנקלט. או אפילו אם אפשר לעשות redirect ישירות ללינק שנוצר. תודה על העזרה <html> <head> <title>HWZone specs</title> </head> <body> <script language=javascript> <a hr…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מעצבן אותי שבVB ניתנת לך רק האפשרות של הכפתרים הישנים איך אני מוסיף את הכפתורים החדשים היפים יותר לדוגמא הכפתור BROWSE בתחתית המסך של כתיבת ההודעות
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-