תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שמציגה תמונה מקובץ בחלון. כתבתי את הכוד הנל עבור אובייקט הפאנל של החלון, אולם החלון מוצג ריק. import java.awt.*; import javax.swing.*; public class MainPanel extends JPanel{ private Image img = Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("1.gif"); public MainPanel(){ super(); } public void paintComponent( Graphics g){ super.paintComponent(g); g.drawImage(img,0,0,this); } } } קובץ התמונה נמצא בתקייה של הפרוייקט ולכן לא נכתב הנתיב המלא. יש למשהו רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
עצלנות משהו נפלה עלי, ואין לי יותר הרבה זמן או חשק לממש אחד כזה אז אם למישהי יש מימוש של prioriry queue בבוידם או משהו, אני ממש אשמח אם הוא יחלוק אותו איתי. תודה מראש. עריכה כמעט שכחתי, ב-JAVA. מטי.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי פלאפון תומך ישומי ג'אווה ואני מעוניין לעלות לשרת כמה ישומיים שמצאתי באינטרנט הבעיה היא שצריך שרת WAP בשביל זה מה אני צריך בשביל שרת בסיסי ביותר? בתודה מראש לירן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשפותח קובץ CPP או C נפתח לי רק הקובץ בלי סביסת העבודה של VISUAL STUDIO כיצד לשחזר אותה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי להתחיל ללמוד תכנות ורציתי לדעת איזה שפת תכנות היא שפה קלה ושאפשר להגיע איתה לתוצאה נורמלית
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי. יש לי 2 רשימות מקושרות שנניח מכילות אובייקטים של חריגות. ואני רוצה לקבל את כל מה שנמצא ברשימה הראשונה אבל לא בשנייה. אז רציתי להשתמש ב removeAll שזה בעצם עושה את העבודה. רק ש LinkedList לא מממשת את removeAll. מה אני כן יכולה לעשות? :-\ תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה והתאריך אוטומטית ממערכת ההפעלה בשפת ++c ? איזה פקודה צריכים? ובאיזו ספריה זה נמצא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
ונותן להם שם כזה: imageXX.jpg ושומר את המיקום בDB? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אל תשימו לב שהשמות כימעט אותו הדבר כי זה אתרים שונים. מדריך למתחילים ל C http://clang.eitan.ac.il מדריך למתחילים ל C (יהיה קצת קשה לילמוד מהאתר למי שאין ידע בשפת תיכנות כמו פסקל) ומדריך למתחילים זריז ל C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus1/guide1-1.html אתר למתחילים ב C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index1.htm מדריך ל C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus2/guide2-1.html C++ למיתקדמים. http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus4/index1.htm
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני בונה אתר לבצפר בASP ופתאום שאני נכנס לאתר הוא עושה לי: Error Type: ADODB.Field (0x80020009) Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מקודם זה עבד ופתאום זה לא עובד איך אני מתקן את זה? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תוכנית קטנה (הקוד כאן לא רלוונטי בכדי שאני יציג) וצצו לי כמה שאלת בדרך בקשר למערכים ומחלקות. בC++ בניגוד לVB כל מערך Char נחשב String. לכן אם אני רוצה למשל ליצור "מערך של Stringים" אני עושה מערך דו מימדי? (אם אפשר בC) כמו כן זה בערך אותה שאלה על מחלקות. האם אפשר ליצור מערך מחלקות ואולי אפילו בעזרת לולאת For ליצור לכל אחת פונקציה בניה משלה? יש לי עוד שאלה אחת. כיצד אני עושה אפקט של בחירת מספרים אקראית? בVB יש פונקציה לזה, אבל לא נתקלתי בזה בC++. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי או לתת לי מדריך ללמידה של אפשרות הINCLUDE בדפי הHTML. אני יודע לעשות IFRAME אבל הINCLUDE הרבה יותר נוח ואיכותי
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
בזמן האחרון (וחשוב להגיד את זה-כי כבר כמה חודשים שאני עובד עם שני הקומפיילרים הבאים ורק לאחרונה הבעיה התחילה), אני שם לב שכשאני עובד עם הקומפיילר ++borland C או Turbo Asembler Editor של M.O.S.T (קומפיילר לשפת לאסמבלר), מתחילה לי תופעה מוזרה: תוך כדי עבודה, לחצנים מתחילים להגיב בצורה שונה מזו שהם יועדו לה. דוגמאות: חלק מתנהגים כאילו מקש שיפט לחוץ, שני מקשי המחיקה (DEL ו-BackSpace) לא מגיבים, אם אני זז עם החיצים זה כאילו השיפט לחוץ-אבל לא כמו שבד"כ (לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב...), חלק מהמקשים עובדים כאילו Caps Lock לחוץ (והוא לא) וכו'. בקיצור-המקלדת משתגעת. מה שעוד יותר מוזר, זה שאם אני עובר לווינדוס (ע"י סגירת הקומפיילר או ע"י Alt+Tab), התופעה מופיעה גם בדסקטופ-אם א…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת איפה ניתן להשיג חומר על שפת התכנות PHP, והאם ניתן לשלב אותה בתוך אתר שתוכנו נכתב ב-Html,JavaScript, Asp. הייתי רוצה לדעת איך יוצרים פורום ב-PHP או ב-ASP ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הינה לדוגמא: http://www.spicygames.com/storm/forum דיברתי עם המנהל של החברת אחסון הוא אמר שהשרת תומך והוא יכול להסביר לי איך אבל אני קצת מרגיש באסה עם זה שאני מבקש ממנו כל דבר והוא גם ככה בן אדם עובד אז מישהו יכול ללמד אותי איך עושים את זה שיהיה כמה שמות משתמש עם סיסמאות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד סוקטים ואני צריך סיפריית SOCKET הבעיה שאני לא מוצא אותה ב TC.. יש לו בכלל ? ???
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תראו יש לי קובץ טקסט אני רוצה לפלוט את כל מה שבקובץ דרך סי בניתי פונקציה שעושה את זה הבעיה היא שזה רושם הכל באותה שורה ולא יורד שורה איך אני עושה שמתי שבקובץ יש ירידת שורה אז גם ככה הוא יפלוט את זה בסי? הנה הפונקציה שבניתי.. void help() { FILE *pf; char s; pf=fopen("c:\\tc\\bin\\help.txt","rb"); if(pf==NULL) { printf("cant open file"); return(-1); } fread(&s,sizeof(s),1,pf); outtext(s); fclose(pf); }
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין שבעת לחיצה על תמונה כלשהי יפתח חלון חדש במידות שאני אקבע מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער שלא כתבתי כותרת עניינית, אבל לא הצלחתי לחשוב על ניסוח קצר יותר שיתאר את הבעיה. המנהלים מוזמנים לשנות את הכותרת בתנאי שהיא תתאר את הבעיה ;D. אז ככה אני בונה אתר אינטרנט (דהה) במסגרת בית ספרית, האתר מהווה יחידת לימוד שלמה (!!). הבעיה שלי היא כזאת : כשאני נרשם לאתר שלי, אז אני צריך לעדכן (REFRESH) ידנית את המסגרת(IFRAME) שמראה את שמו של המשתמש שנרשם בשביל שהיא אכן תראה את השם. אני רוצה לדעת האם אפשר בדרך כלשהי (ב ASP,JAVASCRIPT,HTML) לעשות ככה שהדף הזה יתעדכן אוטומטית ישר אחרי ההרשמה?. או האם אפשר לשלוח פקודה לIFRAME שמציג את שם המשתמש שנרשם מהדף שמברך אותך על ביצוע ההרשמה שה IFRAME יתדעכן בעצמו?. אם לא הבנתם מה הבעיה תשאלו כי זה מאוד חשוב אני צריך לפתור את הבעי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-