תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת מספרים למערך דו ממדי ומדפיסה את: א. מספר השורה בה ממוצע האיברים הגדול ביותר. אז הסתבכתי פה עשיתי: #include <conio.h> #include <stdio.h> #define X 3 #define Y 3 typedef int arr[X][Y]; void get(arr a); int avg(arr a, int i); int main(){ arr a; int i,j,x; get(a); for(i=0; i<X; i++) x=avg(a,i); printf("%d",x); getch(); } void get(arr a){ int i,j; for(i=0; i<X; i++) for(j=0; j<Y; j++){ printf("Enter number: "); scanf("%d",&a[j]);}} int avg(arr a, int i){ int index,sum,max=0,j; for(j=0; j<Y; j++) sum=sum+a[j]; if(sum>max){ max=sum; in…
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב ככ אני רוצה ללמוד C אין שום מושג לא ב-C ולא ב-C++ אני רוצה לדעת איפה אני יכול ללמוד את זה הורדתי כל מיני מדרכים שונים אבל הם לא הכי מובינים ולא הכי ברורים גם אין לי מישהו שיכול להסביר לי C אז בקיצר אני שואל אם מישהו מכיר אתר (רק בעברית!!!) שדרכו אני יכול ללמוד C או כל דרך אחרת שאני יכול ללמוד C תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לעזור לי להתגבר על כאב ראש גדול מאד ולהסביר לי מה מותר ומה אסור בתור ארגומנט ל template. פוינטרים, קבועים,רפרנסים, מצביעים לפונקציה וכל מה שאתם מצליחים לחשוב עליו.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ! אני מנסה לבצע: string1 = string2 + string3 באופן הבא: 1. header file למחלקה str כדלקמן: //str1.h // header file for class str class str { public: str(char *); void setS(char *); str &operator+(str &); str &operator=(str &); private: char *s; int l; }; 2. ה implementation file של המחלקה כדלקמן: //str.cpp // implementation of class str #include "str.h" #include <new> #include <iostream> str::str(char *myS) { setS(myS); } void str::setS(char *yoS) { int myL = strlen(yoS); s = new char[myL]; strcpy(s, yoS); } str &str::operator+(str &yoStr) { int myL = strlen(yoStr.s…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
סקריפט שיציג כפתורים של תחנות רדיו בארץ. ואיך שלוחצים זה ישמיע אבל לא בתוכנה חיצונית אלה בדף האתר כמו ברדיו פא"צ תודה לעוזרים וחיפשתי בגוגל לפני הת'רד הזה אבל לא מצאתי כלום זה מוצא לי רק שרתי רדיו
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לפרק תו מתוך מחרוזת ולהכניס אותו בתוך משתנה מסוג CHAR? הפונקציה COPY מחזירה ערך מסוג STRING בלבד גם אם ביקשתי לחתוך רק תו אחד , ואני מעונין שהתו הזה ישמר כ CHAR . איך אפשר לעשות את זה והאם זה אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שמגידירה שני מערכים דו ממדדים, A , B A עם 3 שורות ו 6 עמודות B 6 שורות ו3 עמודות בA שמים בכל תא את המכפלה של מספר השורה במספר העמודה ובB מעתיקים את A בהעתקה סיבובית , כלומר כל איברי השורה הראשונה של A יהיו בעמודה הראשונה של B..... וצריך להדפיס את שני המערכים. אז ניסיתי לעשות את זה: #include <stdio.h> #include <conio.h> #define X 3 #define Y 6 typedef int arr[X][Y]; typedef int arr1[Y][X]; void array_a(arr a); void array_b(arr a,arr1 b); void print_a(arr a); void print_b(arr1 b); int main() { arr a; arr1 b; printf("Array A\n"); array_a(a); print_a(a); printf("\nArray B\n"); array_b(a,b); print_b(b); getch();} void array_a(arr a){ int …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני עושה שהטקסט יהיא בצד ימין. ואיך שאתר יכתוב בעברית תודה[/[size=10pt
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הרעיון הוא (למי שלא ראה בפורום "כללי") הוא לעשות אתר על מתכונים במטבח הישראלי (מכל הסוגים: סיני, איטלקי, יפני, מזרחי וכולי).. עכשיו התחלתי לבנות את האתר (כמובן מהחלק הכי מסובך - כמה מתאים לי) ובניתי מסד נתונים ב-Access שכולל שלושה טבלאות: 1. מתכונים 2. סוגי מתכונים (איטליקי/סיני/יפני/וכולי) 3. משתמשים רציתי לדעת מהי דרגת הקושי עבור מישהו שכבר ראה שימוש ב-SQL (במקצוע Visual Basic) אבל לא ממש השתמש בו לשלב את עם האתר? באתר אני רוצה שיהיה רשימת תפוצה של דואר (אני מניח שזה דרך מסד נתונים), ורשימת מתכונים. מה נדרש ממני מבחינת SQL כדי לעשות את זה? האם אני יכול פשוט לקחת ממשק מוכן ופשוט לחבר אותו למסד נתונים (מדובר בפרויקט לבגרות)...? ד"א, איפה יש אתרים שמסבירים תחביר של SQL ו…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי בעיה בפסקל... התוכנה לא בונה לי units (אני יודע שצריך לעשות compile אחרי זה Make ואז Build ) בנוסף שיניתי גם בdirectoris את הנתיב של השמירה של הunit שהפסקל אמור ליצור. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפתור לי את הבעיה הערורה הזו... בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה הקוד: Procedure TForm2.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn); {$J+} const PreviousColumnIndex : integer = 1; {$J-} begin if DBGrid1.DataSource.DataSet is TCustomADODataSet then with TCustomADODataSet(DBGrid1.DataSource.DataSet) do begin try DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style := DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style - [fsBold]; except end; Column.title.Font.Style := Column.title.Font.Style + [fsBold]; PreviousColumnIndex := Column.Index; if (Pos(Column.Field.FieldName, Sort) = 1) and (Pos(' DESC', Sort)= 0) then Sort := Column.Field.FieldName + ' DESC' else Sort := Column.Field.FieldName + ' ASC'; end; end; הפרוצדו…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי אוגר AH שמכיל 0F ואני עושה לו INC AH (מוסיף לו 1) למה הוא יהיה שווה?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
השבוע במסגרת קורס מבני נתונים, המרצה התחיל לעבור איתנו על סוגי המיונים השונים. מיון בועות ומיון בחירה כולם בכיתה הכירו, אבל מיון דליים היה חדש בשבילנו ובשבילי. המרצה הסביר פחות או יותר מזה, אבל משום מה לא הצלחתי להבין איפה בדיוק הדליים משתלבים פה ??? הוא גם נתן לנו משימות לבית : הרעיון במיון דליים הוא יצירת מערך זמני שהגודל שלו יהיה גודל תחום הערכים המוגבל וערכי איבריו יהיה 0. בשלב השני נעבור על ריברי המערך a (בגודל n), ועבור כל ערך בתא נגדיל ב- 1 את התא במערך Temp עם אינדקס שערכו שווה לערך התא במערך a. כאשר נסיים לעבור על איברי המערך a, המערך Temp יכיל את מספר המופעים של כל ערך שמופיע במערך a. עתה נוכל בעצם לעבור על המערך Temp ולבנות באמצעותו את המערך a בצורה ממויינת. א…
-
- 14 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
נכון בHTML יש את הפקודה MAILTO : ............. כדי לשלוח EMAIL אז אני רוצה שישלח הודעה מסויימת לדוגמא שישלח: [glow=red,2,300]הלקוח[/glow]:____ [glow=red,2,300]רוצה לבטל פגישה בתאריך[/glow]:____ [glow=red,2,300]בשעה[/glow]:____ שישלח את התבנית הזו ואת החסר(הקוים) לפי מה שהלקוח מלא.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. איך אני יכול ליצור קובץ dll מקוד C (בלי classes) בלי לשנות את קוד המקור- הפונקציות. 2. כמו כן איך אני יכול להשתמש בקובץ הנ"ל בפרויקטי ההרצה המשתמשים בפונקציות מתוך ה-dll כאשר גם בו אני לא רוצה לשנות את קוד המקור. (אני לא מתכוון למספר שורות בודדות שיוספו לקובצי ה-header בלי תלות במספר הפונקציות המיוצאות/מיובאות מקובץ ה-dll.)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-