עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by joni,

החלטתי שאני רוצה ללמוד תיכנות ואני רוצה עשות את זה בקורסים , הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחפש , ניסית במכון סיוון אבל אין שם לגילאים 14-15 אז אם מישהו יודע או יכול למצוא לי זה יהיה מצויין .. כמו כן אני גם מחפש קורססים באלקטרוניקה אזז אם תכלו לענות ליגם על זה ... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Lotar_88,

אני צריך המלצה לספר לימוד תכנות של שפת C או לשפה שכדאי להתחיל ממנה אני צריך ספר בעברית תודה !

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  4. Started by zuk666,

שלום. כתבתי תוכנה ונתקעתי בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. אני מעוניינת למלא פקד Combo box ברשימת קבצים הנמצאים בתיקיה מסויימת שנקבעה מראש, בעלי סיומת שנקבעה מראש גם כן. כמו כן, בעזרת איזו פונקצייה אני יכולה למלא Combo Box? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה. :s05:

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Gilo2005,

אני חייב את התוכנה דלפי 5 אם אפשר לינק להורדה ומדריכים לתוכנה בבקשה עדיף בעיברית בבקשה עזרה דחופפפ

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

סליחה פעמיים לנעול

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Imtheman,

אני רוצה ללמוד ASP על איזה תוכנת פיתוח אתם ממליצים ???

8. Started by nehmia,

ואם אפשר לינק מאוד יעזור...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום יש לי כמה קבצי XLS (אקסל) מוצפנים ואם סיסמה שכל יום אני מוסיף עוד נתון בדף. אני רוצה לעלות את הקובץ לשרת שלי. איך אני עושה את זה מבלי שתיהיה אפשרות של הורדת הקובץ (שאיך שאני מקליד את כתובת האתר, הדף יעלה לי אוטומטי באקספלולר) ושאני יוכל להוסיף נתונים ולשמור ישירות לקובץ שבשרת. תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by moriaD,

אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב ++visual C ויצרתי קובץ טקסט שהוא בעצם עמודות בגרף מופרד בטאבים. האם אפשר לקרוא מהC לאקסל שייצור מהקובץ גרף?

12. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by neogod,

התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  14. שלום לכלום אני עובד עם C++ ורציתי לדעת איך אני יכול להחליף את התוכן של שתי נעלמים ללא עזרת נעלם נוסף אם אפשר תוכנית כתובה זה יעזור מאוד תודה

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by galan,

שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by MATTAN,

יש לי בעיה בתוכנית עם הלולאה ורציתי לדעת איך לפתור אותה ,הבעיה היא שאני רוצה שבסוף התוכנית התוכנית תשאל אותי עם לצאת או לא . הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a; int b; char c; printf("enter number: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter number: \n"); scanf("%d",&b); printf("the sum is : %d \n",a+b); do{ printf("do you want to quit ? \n"); scanf("%c",&c); }while (c=='y'); }

17. שלום לכולם, ניסיתי לבצע את הקוד של File Upload ב PHP לפי המדריך הזה: העלאת קבצים לשרת http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=181 עשיתי הכל לפי ההוראות ו: -הקובץ לא עולה -אין פלט מ: print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ אני משתמש ב PHP DESIGNER ובערכה WAMP 5 תודה רבה מראש!

18. שלום לכולם... אני רוצה לתרגל את C++ על המחשב שלי... השאלה שלי היא ככה: איזה תוכנה אני צריך להוריד בשביל שאני יוכל לכתוב עליה את השפה(כמו שבייסיק כותבים על VISUAL BASIC...) אם אפשר לינק,אני אשמח...

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  19. ^^ תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איך המחשב מזה את מערכת ההפעלה ואיך הוא יודע להריץ דווקא אותה ,אני מיתכוון מה יש בקוד של התוכנה שהוא בוחר להריץ את מערכת ההפעלה ולא למשל תוכנה שנמצאת על ההרד דיסק מקווה שהבנתם עם לא תשאלו ואני אסביר את דבריי תודה לכול העוזרים

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by orlupo,

למדתי בעבר C עד לרמה של מבנים וגרפיקה. לאחר מכן למדתי ב++C רק בסיס, מחלקות ורשימה מקושרת.(לא הבנתי בדיוק מזה רשימה מקושרת הודה למישו אם יסביר לי) עכשיו ההתלבטות שלי אם להמשיך ללמוד C או ++C. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dragonXxX,

אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by D-M-X,

אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

אני עכשיו לקראת הצעת פרוייקט ליג' ואני לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי שנה שעברה כאשר בחרתי לבנות פאק-מן בשפת C ותאמינו לי סבלתי רבות מזה למרות שקיבלתי בסופו של דבר 100 אז עכשיו יש לנו לעשות פרוייקט גמר של יג' בשפת C++ ואני לא רוצה לעשות פרוייקט קשה כי גם יש לנו לעשות אותו במשך חודשיים - שלוש סך הכל וגם אין לי כח לשבת עליו הרבה אחרי הסיוט שעברתי שנה שעברה אשמח אם תציעו לי הצעות לפרוייקט לפי מה שאמרתי לכם תודה

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by orlupo,

התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים