עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by creative,

יש לי תוכנית בפסקל ואני רוצה לראות אותה כתוכנה כמו כל תוכנה (כפתורים,תיבות.....) בצורה ויזואלית על הווינדוס איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכם, לא הבנתי את סדר העדיפויות של האופרטורים הנ"ל ומה קורה במצב בו האופרנדים הם מספרים כלשהם? לדוג' איך מתבצע החישוב בביטוי הבא: x= 2 OR 3 AND 5 תודה. אה, ודרך אגב, אני פתוח להצעות על מדריכים או ספרים שיודעים להסביר על VBSCRIPT אבל רק ב-WSH, אני לא מתכנן לבנות אתרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by אלפקה סורית,

אם אתם מגיבים, תרשמו למה אתם מעדיפים את השפה הזו בכלליות...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by BNDor,

אני צריך מדריך או הסבר כלשהו על דרך לשמור נתונים בפסקל לדוגמא: יש לי רשימת ציונים ושמות תלמידים ואני רוצה להכניס לבנות תוכנה שתקלוט אותם ככה שבפעם הבאה שיפתחו את התוכנה הנתונים עדיין ישמרו בה ולא יהיה צורך להקליד אותם מחדש.. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש דור

5. Started by DarkSight,

איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  6. מה צריך על מנת לבנות משחק ברמה של פיפא???

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by nir567,

<script language="JavaScript"> <!-- window.open('start.html','_self',"location=no, status=no, menubar=no") //--> </script> החלון שנפתח לי מופיע עם הסרגלים ועם שורת הכתובות, מה הבעיה פה???

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. שלום, אין לי מושג במחשבים ואני רוצה להתחיל בדום 4 סתם אני יודע C וקצת ++. הייתי רוצה להתחיל בדום 4 כמו שאמרתי (זה השם של משחק האיקס עיגול שאני מתכנן) מישהו יכול לעזור לי להתחיל

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by darkman,

יש לי לעשות תרגיל עכשיו המורה אסר על שימוש בפקודה של חזקה(ספריית math) איך עושים את זה?

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by omer1234,

אני מנסה להתחיל ללמוד c++ כתבתי את הקוד #include <iostream.h> #include <conio.h> int main () { cout<<"my first program in c++!"; getch(); return 0; } אני עושה run לראות שאין שום בעיות בקוד והכל בסדר, אבל אני לא מבין איך אני מציג את הפלט עם המסך...שמעתי משהו על compile אבל לא ממש הבנתי מה לעשות מישו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  11. Started by Elram,

1. איך אני כותב תוכנית שמקיימת יל את התנאי הבא: הגבלת שם למינימום 2 תווים ומקסימום 10 2. תקינות קלט -בסיסי *שהשדה לא ריק *אותיות בלבד - בשימוש עם מקף, גרש *ספרות בלבד *מספר טלפון - ספרות, מקף תודה רבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. Started by SHAY951,

אוקיי, הבעיה הולכת ככה: יש לי משתנה מטיפוס קטע שאני הגדרתי - רשומה עם שתי קורדינאטות של X,Y שמסמנות לי את נקודת ההתחלה והסוף של הקטע במע' צירים . אני רוצה להגדיל/להקטין את הקטע (לבנות פרוצדורה שתקלוט משתנה מטיפוס קטע, ועוד מספר ותגדיל/תקטין את הקטע במספר הזה). השאלה היא בכמה אני צריך להגדיל/להקטין את שיעורי הנקודות בתוך הטיפוס של הקטע כדי להגדיל/להקטין את הקטע במספר המסוים ? (נראה לי שזה יותר קשור למתמטיקה העניין הזה..)

13. Started by dids22,

כשאני מנסה להריץ את אלגוריתם אז הוא אומר לי source file not complied מה בעיה שלו?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by MasterOr,

אני מתכנת ASP.NET בעזרת VB.NET ונמאס לי מהIFRAME החובבני אני רוצה ללמוד אינקלוד אפעם לא הצלחתי להבין את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.. תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by ^GunX^,

זה בעיה פשוטה אבל אין לי מושג למה זה לא עובד..זה מריץ לי אותה זה עושה שגיאה איפשהו ואין לי מושג איפה , התכנית אמורה להראות את המספר הכי גבוה מבין 10 מספרים וזה עושה לי איזה error משהו עם אפס בסוף אין לי מושג..זה מריץ את התכנית אבל לא עובד משום מה. תודה #include <stdio.h> void main() { int num,max_num,i; printf("\nenter 10 numbers"); scanf("%d",&num); max_num=num; for(i=1;i<=9;i++) { scanf("%d",num); if(num>max_num) max_num=num; } printf("\n%d",max_num); }

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by orlupo,

מה הבעיה בביטוי הבא: while((x=find(&s1[0],&s1[19+1],z)!=(&s1[20])) && ((y=find(&s2[0],&s2[19+1],z)!=(&s2[20]))) שימו לב שהמערכים s1 ו-s2 בפועל בעלי 20 מקומות ו-z הוא בעצם define.

17. אני רוצה לפרסם כמה לינקים, אבל אני לא רוצה שהכתובת המלאה תופיע בהודעה. למשל, אני רוצה שמילה מסויימת תהיה בעצם קישור לאתר אינטרנט שאני אגדיר. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by PhoenixBoy,

זה עובד זה בטוח השאלה אם עשיתי את זה בצורה הכי יעילה שאפשר... בספר שלי רשום שזאת שאלה מבגרות אז זה חשוב לי... זאת השאלה: נתונים שלושת המערכים F,G ו-H, כל אחד מהם באורך 30 ואיבריהם מקיימים: F(1) =1, F(2) =1 F(n=F(n-1)+F(n-2) עבור כל n המקיים:n>2 G(1)=1, G(2)=1, G(3)=2 G(n) = G(n-1) + G(n-2) + G(n-3) עבור כל n המקיים: n>3 H(n) = G(n)-F(n) עבור כל n טבעי. יישם אלגוריתם שיבנה את שלושת המערכים, וידפיס את רשימת הערכים של n (רשימת האינדקסים) אשר עבורם H(n) הוא אי-זוגי.ף דוגמא: F(4)=3, G(4)=4 ולכן H(4)=1 1 הוא מספר אי זוגי ולכן המציין 4 שייך לרשימת הערכים המבוקשת. זה הקוד שאני רשמתי: Program Array_Bagrut; Uses Crt; Const Size = 30; Var H,G,F: Array[1..Size] Of Int…

19. Started by saoron,

לא יודע עד כמה זה אתגר אבל... לבנות תוכנה שפותרת אי שוויון ריבועי הקלט זה סטרינג אחד והפלט תשובה סופית אפשר גרף משהו ינסה מנסה?או שישר להביא את הפתרו ן שלי.?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. שלום יש כאן בחור שיודע טיפ טופ את שפת התיכנות ++C

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

בטורבו פסקל יש שתי סוג סמנים... אחד שהוא כזה משבצת צהובה מהבהבת והשני זה מלבן כזה קטן מתחת לאות.. עכשיו אצלי זה עבר להיות המשבצת הזאת.. איך אני מחזיר?

22. Started by SHAY951,

יש איזה דרך לשמור את היחידה בתור קובץ TPU כדי שיהיה אפשר לעשות בה שימוש אח"כ בתכניות...אבל זאת לא דרך השמירה הרגילה של תוכניות לפי מה ששמעתי. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. אני כבר מלא זמן מחפש אלגוריתם או לוגיקה של אינטליגנציה מלאכותית של המחשב במשחק דמקה. אני מקווה שהבנתם את הכוונה אם לא אז תשאירו הודעה ואני יסביר יותר טוב. אללה חבר'ה מי שמוצא תותח.

24. Started by ofer,

כאשר מבקשים להעזר באשף, מתקבלת הודעה : activex component can't object ללא האשף ניתו ליצור טבלאות טפסים וכ' מה הסיבה? איך יוצאים מזה ?

25. Started by nir567,

ההורדה של ה- MSDN בתשלום כי (אני פרסי) ככה הבנתי מאתר הבית של זה? במידה ולא מאיפה אני מוריד..? ואני באמת פרסי אל תעלבו..חח

דיונים חדשים בפורומים