עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by skywalker13,

האם התוכנה borland c++ 3 for dos היא תוכנה חופשית ואם כן אז איפה אפשר להוריד אותה? אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות с++ אחרות כי בורלנד זאת התוכנה היחידה שאני מכיר כי יש אותה בבית ספר ואני רק מתחיל בתחום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. Started by analyzer1989,

שלום לכולם, אוקיי רציתי לבנות קובץ דוס שיבצע עבורי מספר פקודות קובץ (.bat), אני רוצה שברגע שאני אפעיל את הקובץ הזה הוא אוטמטית יתחבר לאינטרנט, יפתח את המירק, ולאחר מכן אני רוצה עוד קובץ שיבצע פקודות דומות, כמו סגרית אקספלורר, והתנתקות מהאינטרנט.. הידע שלי בדוס אינו מורחב כלל, ולכן יש לי בעיה גדולה בלעשות שני קבצים אלו, אבל בכל זאת אם מישהו יסביר לי אני בטוח שאצליח, אבל אם למישהו כאן כל כך משעמם והוא יכול לבנות לי 2 קבצים שכאלה (כמובן, אם זה לא יקח לכם הרבה זמן), אז זה יעזור לי מאוד בחיים.. תודה מראש על העזרה, ומקווה שאני אקבל אותה כאן

3. אני צריך תוכנה שכשנכנסים אליה אז אני אוכל לסמן כמה קבצי .html בctrl+a ואז היא תהפוך את השם נוכחי שלהם למה שבתוך ה <TITLE>***</TITLE> של הדף. אם זה לא אפשרי אז תגידו לי, ואם זה כן אז תגידו לי אם מישהו הכין או מתחיל להכין, או שתכינו בעצמכם (אם הייתי יודע תיכנות אני הייתי עושה)

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by eli33,

שלום לכלום המורה הביא לנו תרגילים לפתור ב c++ אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאוד תרגיל אחד זה כתוב תוכנית הקולטת מספר n ובודקת אם הוא ראשוני.. תרגיל שני כתוב תוכנית הקולטת מספר n ומציגה את כל המספרים הראשוניים בין 1 ל n חשבתי הרבה כיצד אני אוכל לעשות זאת ולא הצלחתי למצוא פיתרון ... תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Gilo2005,

חייב עזרה בתוכנה הזו מדריכים וכו... יתקבלו בברכה .

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by eli33,

אני משתשמש בקומפילר ?Turbo C++ IDE והורדתי את הקובץ heb.com התוכנה עובדת רק שזה לא כותב לי בעברית זה כותב ג'יבריש מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by joni,

שלום ! התחלתי ללמוד c ++ וניתקלתי בכמה קשיים אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי בבקשה . http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index6.htm את שני האחרונים לא הבנתי מדוע x=3 y=4 ( בלפני האחרון ) , זה משהו בנוגע לצד של ה++ ? ובהכי אחרון מדוע x=4 y=4 האם גם זה קשור בצד של ה ++ ?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by aldema,

מישהו יכול לעזור לי??? אין לי מושג... אני לא מצליח כלום.. המבחן יהיה על פונקציות(לא קשות..) עם כל הטרנק,רנדומייז.. שאלה לדוגמא: כתוב תוכנית הקולטת3 ציונים של 5 ילדים,מחשבת את הממוצע של כל ילד,מדפיסה אותו,כותבת את הכי גבוה,וכותבת כמה ילדים עברו וכמה לא.. בעיקר שאלות בסגנון הזה אני לא מבין.. את כל הTRUNC והשטויות האלה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by quixtion,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace ConsoleApplication2 { class Program { static void Main(string[] args) { int num, m = 0, s = 0; Console.WriteLine("Enter a num"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); do { s = s + num % 10; num = num / 10; m = m + 1; } while (num > 0); Console.WriteLine(" lmespar yesh {0} sfrot ", m); Console.WriteLine("schom hsfrot ho {0} ", s); } } } מישהו יכול להסביר מה קורה בשרות שאחרי הDO ??

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by moses_23,

אמממ...קיבלתי לעשות עבודת בית א. אני אמור לצייר כל דבר לא משנה מה העיקר שיזוז (כאילו אנימציה...) המורה אמרה לי שעושים זאת ע"י delay עכשיו, אני לא כזה גאון ב- C אז אני צריך קצת עזרה עם הפונקציות האלו... ב. איזו תוכנה ל-C אני צריך בשביל להריץ ב- XP ? מאיפה אני יכול להוריד?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני התחלתי לעבוד עם Assembly ויש לי בעיה, אני לא מצליח להציג תו על המסך ולהזיז אותו בעזרת החצים. יכול להיות שהערך האסקי שונה בווינדוס XP או שהוא בדיוק אותו הדבר ב -98? תודה לעוזר\ים.

12. Started by liransho,

מי יכול לכתוב לי תוכנה שתעזור לי לשנות IP שלי בלי לכבות את המודם? יש אפשרות כזאת לעבור IP בלי לכבות את המודם והמחשב?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by hadasushy,

הי, יש לי IFRAME שלתוכו אני טוענת קבצי PDF. לפעמים אין צורך שיראו את ה IFRAME אז רשמתי את הפונקציות האלה בג'אווה סקריפט. function hideIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="none"; } function showIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="block"; } function loseFocus(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); if (divobj.style.display == 'block') { divobj.style.display="none"; divobj.style.display="block"; } } קבצי ה PDF מתחלפים רק כשהפעולה לא מתרחשת במקביל להצגה של הIFRAME אם אני צריכה להחליף PDF ובו זמנית להפוך את הIFRAME לנראה אז זה כבר לא…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. Started by Kostya,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה קטנה ב- Assembly. את הקוד הבא: Mov AL, DS:[DI-BX] Add AL, DS:[sI-BX] DAA Div DH Mov DS:[sI-BX], AH Add AL, DS:[sI-BX-1] DAA Mov DS:[sI-BX-1], AL ה- Turbo Debugger הופך להבא: Mov AL, DS:[DI+BX] Add AL, DS:[sI+BX] DAA Div DH Mov DS:[sI+BX], AH Add AL, DS:[sI+BX-1] DAA Mov DS:[sI+BX-1], AL

15. שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  16. אבל אני רוצה לכתוב אותה ע"י משתנה אחד (ע"י שימוש בפקודות בסיסיות). האם זה אפשרי? אסביר: כתבתי על ידי 2 משתנים a s #include <iostream> using namespace std; int main () { int a; int s; cout<<"Give me a tri-number:"; cin>>a; a=a/10; s=a%10; cout<<"The answer is:"<<s <<endl; return 0; }

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by MasterDK,

טוב קודם כל זה מאוכסן על המחשב שלי ולכן האיי פי משתנה כל פעם אבל אני ישתדל לעדכן נכון לעכשיו זה הכתובת http://80.230.66.51/ עכשיו קצת על האתר: המערכת משמשת לאתר שלי שהוא על אבטחת מידע ומחשבים. כל האתר נבנה ב PHP אני לא אסביר פה על הקבצים כי אין בזה טעם יש הרבה קבצים. עשיתי כל מה שאפשר בשביל להגן על התוכן ועל האתר מפריצות. בעיקרון מלחתחילה זה התחיל כפרוייקט שיעזור לי ללמוד PHP ובדרך זה הפך לאתר הרשמי שלי =) אני רוצה שתבדקו תחפשו בגים ותודיעו לי מה דעתכם על האתר =) בקשר ללוגו אני יודע שאין כזה אז על תגידו "אין לוגו". זהו אני מקווה שתעריכו את העבודה שלי זה האתר הראשון שלי ב PHP בכלל. כמעט שכחתי לגישה ללוח הניהול יש להזין פרטים הבאים: Username: test Password: test זהו מקווה ש…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MATTAN,

היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש דרך לתכנת לרשת בשפת c ללא תמיכת הסוקטים של הווינדוס ?? אני מיתכוון האם אני יכול לתכנת תוכנה שתעבוד ללא הווינדוס אבל שתאפשר לי גישה לאינטרנט ?? תודה

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by s_b54,

אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by asaf999,

שלום לכולם יש לי בעיה טכנית בתוכנת פסקל כאשר אני מריץ את התוכנה (קובץ ושמו TP7) החלון אשר נפתח לי הוא קטן מימדים וכאשר אני מפעיל קובץ נוסף הקרוי TPX לא מופיעה לי התוכנה, אלא מסך שחור גדול אנא עיזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by orlupo,

אני מחפש קומפיילר לדוס של C (רצוי ++C) ולא Turbo C++ 3.1. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת עם יש אנשים שמעוניינם להצטרף לקבוצת תכנות שאני מקים האנשים צריכים להיות בעלי ידע בשפת C , אסמבלי מי שמעוניין שישאיר פרטים או שיפנה אליי בפרטי תודה

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני עובד על פרויקט שמטרתי בו כרגע היא לגרום לו לעבוד כולו ב RELEASE. (קרי לרוץ יותר מהר) הבעיה היא כזאת - הפרויקט מתקמפל יפה מאוד ורצ בלי בעיות ב DEBUG. אולם ברגע שאני מנסה לקמפל ב RELEASE הוא מקבל שגיאות לינקינג... (הפרויקט תלוי בכמה תתי פרויקטים שכולם מתקמפלים יפה מאוד ב RELEASE) מה שעשיתי לצורך התחלה הוא לקחת את הבלוק של ה DEBUG בקובץ DSP של הפרויקט. (אני עובד בויזואל סטודיו 6) והעתקתי אותו לחלק של ה RELEASE ככה שכל מה שיבדיל בין הקונפיגורציות הוא השם שלהן אחת היא win 32 debug והשנייה win 32 release זה הכל! (כל שאר האופציות זהות בלי אופימיזציות או שום דבר בסגנון) הבעיה היא שאני במצב כזה מקבל שגיאת לינקינג ב RELEASE ו DEBUG לא!!! אני פשוט לא מבין איך זה ית…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים