תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי כמה פונטים יפים שאני ששמתי באתר שלי. אבל הבעיה היא שכשאני כותב את דף ה-css אז אני רושם את שם הפונט במקום שצריך והכל עובד. אבל כשאני פותח את האתר במחשב אחר (האתר עוד לא הועלה לאינטרנט) אז לא רואים את הכתב מן הסתם כי זה לא נמצא בספרייה с::\windows\fonts השאלה שלי אם יש דרך לעשות ככה שהפונט יהייה בתיקייה אחרת של פונטים לדוגמה ולהגדיר ב-сss שהפונט לא נמצא בתיקייה с:\\windows\fonts אלה בתיקיה החדשה שיצרתי. תודה מראש לכל העוזרים! אני ממש צריך את העזרה שלכם... ???
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מ-Client ל-Serever קובץ. הבנתי שאני אמור לחלק אותו ל-Buffer, ולשלוח בעזרת Stream. יש למישהו קוד דוגמה לפעולה כזו - שליחה וקבלת של קובץ מצד לצד????
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה להתקין מערכת PHP IB או SMF או כל דבר אחר שתמליצו עליו.. רציתי לדעת מאיפה אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם על שרת שתומך PHP ודאטאבהייס יש לי תסיסמה של השרת ותסיסמה של הדיירקט אדמין..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני יודע שזה בספרייה TIME.H ולא ידוע שום דבר יותר מזה.. אני רוצה את השעה בתוך משתנה int
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יבנה לי פונקציה שבודקת האם תת-מחרוזת כלשהי נמצאת במחרוזת אחרת, למשל האם במחרוזת ABCD נמצאת התת מחרוזת BC, התשובה היא כן, והפונקציה צריכה להחזיר את המקום שבוא מתחילה התת מחרוזת (אינטג'ר) או במקרה שלא נמצאה התת מחרוזת 0. לפי ההצהרה הבאה: function Pos (Sub:StringType; S:StringType):integer; Sub היא התת מחרוזת, וS היא המחרוזת המקורית. אם אי אפשר לבנות תפונקציה לפי ההצהרה שלמעלה - בלי האורך של התת מחרוזת אז אפשר להוסיף שהפונקציה גם מקבלת את אורך התת מחרוזת SubL ואורך המחרוזת .SL
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשל, אם אני מחלק מספר INT במספר INT והשבר מוכנס לתוך משתנה FLOAT אז בכל מקרה משתנה ה-FLOAT יקבל מספר INT. וגם..איך מאלצים את המהדר לחשוב כמו שאני רוצה ולהכניס FLOAT ל-INT בכח (הבנתי שיש משהו כמו במקום לרשום 6 אז לרשום 6.0) אני מקווה שהובנתי בקשר לבקשתי... :s05:
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) . עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו. הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה). אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה... הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אשמח לכיוון כיצד לכתוב קוד הניגש למסד MYSQL (דרך APACHE) ומבצע שאילתות כלפיו על פי הנתונים המוחזרים. זה קצת כללי, אבל לפחות אשמח לכיוון, אני יודע C ואם צריך משהו אחר אשמח ללמוד.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנית הבאה ברקורסיה, התוכנית מקבלת מספר ומדפיסה את הסיפרה המקסימלית של המספר. *הוספתי קובץ טקסט עם התוכנית לא הבנתי איך אני עוקב אחרי התוכנית... נניח עם המספר 123. אז הבנתי עד הקטע שאני נכנס לפונצקיה עם הסיפרה 1 ואז נתקעתי :-X מישהו יכול להסביר לי איך התוכנית ממשיכה אחר כך? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנת Dreamweaver 8 ויש לי בעיה אני לא מוצא איפה ההגדרות שמסדרות את הרקע של האתר בהתאם לגודל חלון האינטרנט אני מתכוון שהרקע ימתח או יתכווץ בהתאם לרזולוציה או לגודל החלון אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם JS וטופס אשמח אם מישהו יעזור לי: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <script language="javascript"> <!-- function loc(loca) { document.write("X"); var chr = split(loca); for (i=0;i<chr.length;i++) { if (chr[i]=="p" && chr[i+1] == "r") { chr[i] = "l"; chr[++i] = "2"; break; } } win…
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
זה דיי פשוט אני רוצה לבדוק אם עשיתי טוב. - כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מספר שלם n ומדפיסה את כל המספרים מ 1 עד n . int num(int n) { if(n>0) { printf("%d",n); return num(n-1); } זה ידפיס ננחי N=3 אז ידפיס 321. איך אני עושה שידפיס 123 ?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.h defin n 10 void seder(int); void seder (int a[n]) { long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); …
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוח נתונים מטופס html לקובץ PHP, אך שיפתח בחלון? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמפשטת ביטויים רגולריים מעצבנים וארוכים כאלה?(עם * קלין, + או, . הרכבה). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello all, I am trying to run an apache sever that I just installed on linux, somehow it crashes with an error : " Address already in use: make_sock: could not bind to address 127.0.0.1:80 no listening sockets available, shutting down Unable to open logs " Also any other ports/ips I try it gives me the same error. I have tried googling it & no luck, there are a lot of resones for this error & nothing I found could fix it. also when I looked for something that hogs the IP/ports like this : >netstat -tap | grep www I got nothing open. Any thoughts (I am running as admin)?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר רב של קבצי DATA (ענקיים) ואני צריך להמיר אותם לדאטא ב MYSQL (בעצם לטבלה אחת גדולה). מצאתי הסבר מסוים פה : http://www.flatmysql.com/help/putdelimited.htm אבל האם יש דרך יותר נייטיב או יותר יעילה? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-