עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by blork1,

http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by orgordin,

לא משנהה

3. Started by נעם:),

1. איך מגדירים זכרון דינמי למערך דו מימדי <לדוגמא: [ma[n][m > ??????? 2. איך פותרים את השאלה ההבאה: . בחברת "לא להשמנה כן להרזיה " יש דיאטה חדישה. מותר לאכול כל מה שרוצים כל עוד שבמשך היום אוכלים 11 יחידות של ויטמין A, 31 יחידות של ויטמין B ו-20 יחידות של ויטמין C. ניתן לקנות מהחברה חבילות ויטמינים כמפורט להלן: חבילה 1 - המכילה יחידת אחת של ויטמין A, 4 יח' של B ו-2 יח' של .C חבילה 2- המכילה 2 יח' של A, 5 של B ו-3 של C. חבילה 3 -המכילה 3 יח' של A ו-3 של B ואפס יח' של C. העלות של חבילה 1 היא 10 ¤ ושל החבילות האחרות 5 ¤. כתוב תוכנית אשר תדפיס את כל האפשרויות של שלושת החבילות אשר יתנו בדיוק את דרישות הויטמינים ליום אחד. על התוכנית גם להדפיס לאיזה אפשרות יש את העלות הנ…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by trxman,

שלום לכולם אוקיי, אני דיי חדש בקטע של הגרפיקה והורדתי כל מיני קודי מקור כדיי לראות איך כל העניין עובד (למשל הורדתי שעון אנלאוגי), אך מתי שאני עושה Run, הוא כותב לי : Grapichs not initialized (use initGraph). Turbo Pascal הינו המהדר שבו אני משתמש. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי, תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by nir_gamer,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הופכים dwg.* to txt file יש לי סירטוט ב AUTOCAD ואני רוצה לשאוב ממנו נתונים למטרת חישובים יש למישהו רעיון??

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by nir_gamer,

חיברתי את הטלפון הסלולרי שלי למחשב דרך USB פתחתי את הפורט ויצרתי CONNECTION אני רוצה לדעת מתי הטלפון מנותק ומתי הוא בשיחה אני יודע שיש פקודת AT COMMAND שמחזירה ערך מסוים שלפי זה ניתן לדעת מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by sherlock1212,

איפה אפשר ללמוד? אם יש איזה אתר טוב זה יוכל לעזור

8. Started by skywalker13,

שלום אני מעוניין לשים מוזיקה באתר שלי. חשבתי אולי מישהו יכול לקוון אותי למדריך (w3schools.com אני לא מצאתי אולי אתם תמצאו) איך עושים את זה. (אני עובד אם html ו-java script) או להסביר לי איך עושים את זה. תודה מראש לכל העוזרים.

9. Started by ani,

מישהו יכול להראות לי איך קולטים ערכים למערך דו מימדי מסוג אינטג'ר? תודה

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  10. שלום! קוראים לי גיא ואני בן 15, חדש בפורום. רציתי להתחיל ללמוד שפות תיכנות, ואני לא יודע מאיזה שפה להתחיל. הבסיס היחידי שאני יודע זה HTML שאני יודע שזה לא קשור לשפות תיכנות והיא נכנסת לקטגוריה אחרת. אמרו לי ש C++ היא השפה היעילה ביותר( יותר יעילה מC), וגם אם היא קשה ומסובכת אין לי בעיה ללמוד אותה על ההתחלה. אני אוהב ללמוד את הדברים האלה מספרים. (HTML וFLASH למדתי מספרים). אז איזו שפה אתם ממליצים לי ללמוד? ועל איזה ספר אתם יכולים להמליץ לי שמלמד את השפה הזאת בצורה ברורה ויעילה? תודה. גיא.

11. Started by dayornight,

שלום לכולם אני מעוניים לבדוק תקינות של טופס על מחשב הלקוח על ידי סקריפט ב JS אבל אני לא מצליח הנה קטע קוד שכתבתי <form name="login" action="login.asp" method="get" OnSubmit="return check(this)"> îùúîù: <br> <input type="text" name="uid" size="14" maxlength="14"> <br> ñéñîä: <br> <input type="password" name="psw" size="14" maxlength="14"> <br> <input type="submit" name="send" value="äúçáø" > <input type="reset" name="clean" value="ð÷ä"> <br> <a href="register.htm" target="main"> ìäøùîä ìçõ ëàï</a> </form> <script language="javascript"> function checklength(form) { var s=form.uid.v…

12. שלום, התכנית הנ"ל אמורה להרגיל מספרים בין -10 ל+10 לתוך מטריצה של 6x5, כשהזוגיים בהתחלה והאי זוגיים בסוף. הקומפיילר אומר שהתוכנית תקינה, אך היא לא מבצעת את המשימה כמו שצריך! רעיונות? #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define rowsize 6 #define colsize 5 void main () { int row,col,mat[rowsize][colsize],num; randomize (); for(row=0;row<rowsize;row++) { for(col=0;col<colsize;col++) { num=random(20)-10; if(num%2==0) mat[row][col]=num; else mat[rowsize-1-row][colsize-1-col]=num; } } for(row=0;row<rowsize;row++) { for(col=0;col<colsize;col++) printf("%d",mat[row][col]); } }

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by dids22,

#include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { float a,d; int b,mone=0; printf("insert a number\n"); scanf("%f",&a); b=a; d=a-b; while(d>0) { a=(d*10); b=a; d=a-b; mone++; } printf("there is %d numbers after the point",mone); getch(); } המטרה של התוכנית היא להדפיס כמה מספרים יש אחרי הנקודה תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום! אז ככה: באתר שלי יש תפריט ו 2 אייפרמים. (frame1,frame2) בכפתור למעלה נגיד אני שמתי: <a href="javascript:loadTwo('home.html','pic_home')"> והקוד ג'אווה הוא: <script language="javascript"> function loadTwo(iframe1URL, iframe2URL) { parent.frame1.location.href=iframe1URL parent.frame2.location.object.className=iframe2URL } </script> אני עושה משהו לא נכון לא יודע מה...חרשתי על גוגל שעות לא מצאתי פתרון..מישהו יודע משהו? תודה!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by asaf999,

שלום לכולם! אני צריך לעשות שעון בפסקל... מישהו יודע איך? (אמרו לי שצריך להגיע לגרפיקה בפסקל או משהו כזה...). תודה.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום רב, אני זקוק לנוסחאות של האלכסונים והמשולשים הנ"ל בדחיפות. האם מישהו יכול לרשום לי את התנאים, להסביר מעט על אופן השימוש ולתת דוגמאות עם לולאות FOR?(אני משתמש בBORLAND C) בתודה

17. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה בשרת IIS שהתקנתי, התקנתי אותו ושמתי קובץ asp שעובד.. בתקיה "C:\Inetpub\wwwroot" וניסיתי להפעיל את הקובץ דרך הדפדפן "http://127.0.0.1/my.asp" ו http://localhost/my.asp והקובץ לא עובד ובדקתי והשרת רץ. לדעתי זה בגלל שהמחשב שלי מתחבר אל הראוטר שבמחשב אחר בבית שלי, כי במחשב השני זה כן עובד, יש לכם מושג איך לתקן את הבעיה ולגרום לשרת לפעול?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by M.G.,

האם יש מישהו שמכיר, יודע או למד את שפת התיכנות MATLAB? לפי מה שאני יודע, זו שפת תיכנות לא הכי נפוצה בעולם, והיא גם קשה להבנה. אני לומד לתואר ראשון בהנדסת מכונות, ושם לומדים את שפת התיכנות הזו - והיא כמו סינית בשבילי. האם יש מישהו שיכול אולי להמליץ לי על מדריך טוב של השפה, עדיף בעברית - אם יש... תודה.

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by skywalker13,

שלום אני עושה תוכנה שקולטת מילה yes או no. אם yes יש פלט טקסט כלשהו. אם no יש פלט טקסט בהתאמה. עכשיו איך אני יכול לעשות ככה שאני מגדיר משתנה ואז אם המשתנה שווה ל-yes זת' אומרת הקלט yes אז פלט אחד וההפך פלט אחר. ניסיתי לעשות ולא הצלחתי כי הקומפיילר קורא את yes ן-no ששמתי ב-if כמשתנה שלא הוגדר. ואת המשתה שהגדרתי הגדרתי ב-char. תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by skywalker13,

תפקיד התוכנה הוא להדפיס לכמה מספרים בין 1 ל-30 יש שורש שלם ולא מצליח לי, זה מדפיס לי 15 במקום 5: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,num,mone=0; for(i = 1; i <= 30; i++) { for(num = 1; num <= 30; num++) { if(i / num == num) mone++; } } printf("\n\n %d",mone); }

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Pum,

להגדיר בתכנית: const int LEN1 = 6, LEN2 = 4 ; int pool[LEN1] ;קראו נתונים לתוך המערך (כל נתון יופיע פעם אחת) לכתוב את הפונקציה: void print_series(int arr[]) ; על הפונקציה לייצר ולהדפיס את כל הסדרות באורך LEN2 המורכבות מערכים הקיימים במערך arr, באופן שכל סדרה תהיה מונוטונית לא יורדת (כלומר אם האיבר מספר i בסדרה ערכו x, אזי האיבר מספר i+1 יהיה גדול או שווה מ- x). ערך עשוי להופיע בסדרה פעמיים (למרות שבמערך הוא מופיע פעם יחידה). לדוגמה: אם המערך המועבר לפונקציה כולל את הערכים {5, 3, 2, 7}, (כלומר ערכו של LEN1 הוא ארבע) וערכו של LEN2 הוא 3, אזי הפלט יכלול את הסדרות: {5,5,5}, {5,5,7}, {5,7,7}, {3,3,3}, {3,3,5}, {3,3,7} ,{3,5,5}, {3,5,7} ועוד רבות אחרות. הפלט לא יכלול סדר…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

שלום, אני משתמש בreport שמגיע עם הVB6. איך ניתן לטעון אובייקטים בזמן ריצה לתוך אחד הSECTIONS? חיפשתי בגוגל, אך מצאתי רק עבור הCRYSTAL REPORT. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by NiTRo37,

יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני מנסה להריץ את: Function Test(n) As Long For j = 1 To 26 Range("B" & j).Value = j Next j Test = 777 End Function אבל לא מצליח. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים