עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by BlackTalon,

אני מחפש קוד לשרטוט כדור ב-C++, אשמח לקבל עזרה בכל דרך שהיא. בתודה מראש!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by talgold,

איך אני יורד שורה (אני כותב מספר שמות על המסך בעזרת INT 21 ואני רוצה לרדת שורה בכל שם)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הכל בכותרת . תפנו בהודעה פרטית או באשכול הזה המערכת: http://www.pic-book.com/gallery2/main.php האתר: http://loading.co.il/uploads/1071834937.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by ktulu,

שלום, אני לא ממש מבין בשאלה שאשאל כי זה עזרה לחבר, אני מעביר את השאלה כמו שהיא, אשמח מאוד אם מישוה יוכל לעזור. I would like to write an Excel macro that will save a worksheet containing HTML as a standalone .HTML file (saving the worksheet to Notepad). Can this be done? כפי שאני מבין הוא רוצה לכתוב מאקרו שישמור קובץ אקסל עם שמכיל HTML תודה רבה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא: 2 2 2 2 1 1 1 1 3 3 3 3 1 1 1 1 מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVA אני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלו פעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלו פעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלה ופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה.. ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nehmia,

או קי... אז יש לי לעשות השנה פרויטק בסקיים.... אז אני וחבר שלי החלטנו פה אחד....טנקים!! כן המשחק הקלאסי ומשהו כמו המקורי... אז אנחנו מתחילים לחשוב מה מי למה וכמה... ואז גילינו שחסר לנו סינוס או קוסינוס... אתם יודעים פיזיקאים..הכל אצלנו לפי הנוסחאות.... אז אם למישהו יש את הפקודה או משהו שיכול לעזור...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אתן כמה דוגמאות לשאלות. אינני יודע בכלל איך נגשים לשאלות מסוג כזה. ארצה לדעת היכן יש חומר תיאורטי בעניין הקדימות של אופרטורים. דוגמה 1: מה יהיה ערכו של X? x = 7>2&&!(5<9)||10>5; דוגמה 2: מה יוחזר עבור a=1? int f(int a) { return a!=0&&a<3;} דוגמה 3 1/2*3 דןגמה 4 כיצד מחושב הביטוי x = y = 4 + z++ * 5 / (2 + 7) ? אני לא מבקש רק תשובות סופיות אלא גם הסבר כיצד מחושב כל ביטוי. תודה עוד שאלה לא הבנתי את ההסבר: (בעיקר את המושגים אונרי ובינאירי): לשימוש באופרטורים + - * בצורה האונרית יש עדיפות על השימוש בהם בצורה הבינארית. מצ"ב דוגמה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by buuhaa,

שלום. אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לכתוב פקודה שתחליף קובץ מסוים במחשב בקובץ אחר. אינני יודעת איך לעשות זאת. אני זקוקה לפקודה בקובץ שיהיה EXE כיוון שאני מעבירה אותו לעובדים שלי ואני פשוט רוצה שהם ילחצו ויאשרו (רצוי כמובן שיאשרו ) הקובץ הוא קובץ DAT שמדי פעם מועבר אלי, ויש צורך שימצא גם במחשבים אחרים במקום העבודה (אין כרגע רשת קיימת שם). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by giloman,

מחר יש לנו מבחן על כל החומר שיכלל בבגרות נתנו לנו מבחני בגרות של שנים קודמות ויש שם שאלה שכשאני כותב על ה turbo pascal 7 זה פשוט לא עובד , אחרי הקליטה של המחרוזת הוא יוצא ... בדקתי על דף וזה נראה בסדר אודה אם מישהו יעזור לי התרגיל הוא - לקחת מחרוזת st שכוללת רווחים ולהעתיק אותה לst1 רק שלא יהיו רווחים הנה מה שרשמתי program tirgul; uses crt; var i,counter:integer; st,st1:string ; begin clrscr; readln(st); counter:=0; for i:= 1 to length(st) do if st[i] = ' ' then begin counter:=counter +1 ; st1[i]:=st[i+counter]; end else st1[i]:=st[i+counter]; writeln(st1); readln; end.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. כתבתי Batch שמוחק את על ה-Temporary Internet Files מהתיקייה שלהם. כשאני מריץ אותו, נפתח לי חלון של CMD על המסך ואני רואה שהקבצים נמחקים אבל כשאני נכנס לתיקייה של ה Temporary Internet Files אני רואה שכל הקבצים שהיו שם לפני שהרצתי את הקובץ עדיין שם. הקוד שלי נראה ככה: cd %userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files del /s *.* /q מישהו יודע איפה הבעייה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by eli33,

שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לדוגמא: בMSGBOX אתה חייב לתת רק את הPrompt ואם אתה רוצה את השאר אתה לא חייב.. השאלה שלי איך אני עושה פונקציה כזו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by shtrodel,

מעוניין באחסנה חינם ל-PHP ואם גם על הדרך מכירים ל-ASP יהיה נחמד... FTP - חייב. פרסום - לא מפריע אבל גם לא בהגזמה... שטח אחסון - 50 ומעלה..... אני יודע שאפשר למצוא בגוגל מלא..... אבל אני מעוניין באתר שאתם מנסיון מכירים ומחשיבים כטוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Dym,

מבוטל, סליחה. אפשר (ורצוי) למחוק.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by BneXt,

שלום לכולם ביקשו ממני בבית הספר להכין אתר פשוט כזה שבו יש שתי תיבות שאם אתה שם בהם משהו למשל שם משתמש וסיסמא זה שולח ל-EMAIL מסוים... בשביל orlupo העילג... אתם יכולים לתת לי את הקוד HTML של זה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  21. זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by kobi_af,

ברצוני להדביק סרטון בתוך הודעה שאני שולח ולא לתת קישור למקור מה הקוד איך אני עושה זאת?מצטער אם זה לא קשור בדיוק לכאן זאת מערכת הפורום שאני רוצה להדביק בה vBulletin גירסא 3.5.3

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by D-Viper,

אני הכנתי תוכנה שמקשורת לווינאמפ, (כלומר יש לה את חלק מהפונקציות של הווינאמפ) והוספתי לזה שעון מעורר, עכשיו אני רוצה לעשות גם גרסא ל-Windows media player. בשביל הווינאמפ אני השתמשתי בקובץ DLL (נראה לי משהו כמו WinampFrontEndLib.dll), ואני לא יודע איך לעשות אותו דבר עם ה-Windows Media Player.. יש הצעות? תודה לועזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים