עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by talgold,

הכנסתי נתונים דרך VB ל דף אקסל אני מעוניין עכשין ליצור גרף שבנוי מהנתונים שהכנסתי והוא יוצג ע"י BUTTON CLICK ???

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by ishai82,

שלום לכולם, במסך שלי יש לי 2 שדות, ואני רוצה שברגע שאני אשנה את הערך בשדה א' יתעדכן לי הערך בשדה ב' יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש אתם אחלה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by intel suck,

שלום גם אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לדעת איפה אתם למדתם אם מספר אז תנו המלצה לספר תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by slimshady21,

נרשמתי לאתר www.tripod.lycos.com ופתחתי שם אתר. ועכשיו אני רוצה להעלות לשם את תיקייה שנמצאת אצלי, שבעצם בתוכה יש את כל האתר שבניתי. אז ראיתי שיש שם אפשרות של FTP. הנה פה יש מדריך :http://www.tripod.lycos.com/guides/ftp.html אז קיצר נכנסתי ל-ftp.tripod.com כמו שכתוב, רשמתי שם משתמש וסיסמא. והגעתי למין דף כזה שנמצאות בו התיקיות של האתר שלי. אז איך אני מעביר לשם תיקיות וקבצים??

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. פחות או יותר מה שכתוב בכותרת אל תשאלו אותי למה אני לא לומד בC או בJAVA גרפיקה בעיקרון שנה הבאה יש לי פרוייקט 5 יחידות בגרפיקה 3D בVB כעיקרון אני יכול לעבור לגרפיקה בJAVA אבל מניסיוני העבודה בJAVA ממש לא נוחה (לא עסקתי בגרפיקה בJAVA אלה סתם בתכנות) קיצר אשמח לחומרי לימוד וכל מה שיעזור לי ללמוד(אני צריך לדעת קודם 2D ורק אחרי זה אני יתחיל 3D) רק אל תגידו לי לך לאתר של דר ויבי כי אין שם גרפיקה משום מה האתר לא עוסק בזה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by נעמה.,

אני צריכה ליצור מבנה נתונים של עץ השומר פרטי תלמידים. יש לי פונקציה Add()המוסיפה איברים לעץ. יש לי struct studentהמכיל שם ות"ז (מערך תוים ומערך מספרים.) איך אני מוסיפה student לעץ??? כשאני עושה: cin>>student.name; cin>>student.ID; t.Add(student); הקומפלייר רושם לי: void __thiscall SearchTree<char>::Add(char)' : cannot convert parameter 1 from 'struct Student' to 'char' No user-defined-conversion operator available that can perform this conversion, or the operator cannot be called Error executing cl.exe. מה עושים????????

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by tdknight,

איפה אני מוצא מדריכים טובים באינטרנט ללימוד JAVA? ולא רק בסיס, ואם אפשר המלצה לקומפיילר פשוט אך נוח.

8. שלום, ישנו אקספלוייט המאפשר להוסיף מנהלים בphpnuke 7 . ישנה דרך לחסום אקספלוייט זה, מישהו חסם אותה בשבילי, אך הוא לא מוכן להסביר לי כיצד ביצע זאת, וכיצד ניתן להסיר זאת(דרך FTP?) (ואיך זה פועל) אשמח אם מישהו כאן יוכל לעוזר לי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. שלומות, בניתי סקר, קובץ שמכניס את ההצבעה למסד נתונים וקובץ שסופר הצבעות לכל אפשרות וגם נותן המחשה ויזואלית של הקולות: http://img146.imageshack.us/my.php?image=survey1cf.jpg הבעיה היא שכל אחד יכול להצביע בסקר ואני רוצה שאחרי שגולש הצביע שבמקום הסקר תופיע הודעה שאומרת "תודה על הצבעתך, לא ניתן להצביע פעמיים" או משהו בסגנון. אין לי שמץ איך לגשת לזה אפילו..... אפשר אולי לבדוק ip ואז לבדוק אם הip כבר הצביע? הקוד של הקובץ שמכניס הצבעה מהסקר למסד נתונים: <% response.buffer = true set c=server.createobject("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn s…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by joni,

אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. שלום תמיד מתחשק לי ללמוד שפת תכנות (יש לי קצת נסיון בVB וטיפה בPHP) חשבתי בכיוון C כי ראיתי המלצות רבות פה על השפה הזאת הבעיה שלי היא שאין לי מושג בשביל מה... אני יודע שאולי בעתיד אעסוק בהיי טק אבל הבעיה שלי היא שאין לי מה לעשות עם הידע שאצבור.. אני סתם אזכור ואשכח אותו תוך כמה ימים.. אם לפחות היה משהו שכדאי לפתח.. אבל כל תוכנה שצריך יש.. אז אני נשאר וחושב - מה אני אפתח? אז אולי תשכנעו אותי מה אפשר לעשות עם שפת תכנות? מה אתם עושים עם הידע שצברתם? איך אתם מיישמים אותו? האם יש כאן חבר'ה צעירים שמועסקים אולי בפרוייקטים או חברות וכך בעצם מממשים את הידע שלהם? תודה וסליחה על השאלה המוזרה הזאת :-\

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by LazyBoy,

אני מנסה ללא הצלחה לגרום לדפדפנים לא להציג את הhorizontal scrollbar. או לחילופין להכריח אותם להציג את האנכי (למרות שהוא יהיה באפור כי התוכן לא דורש אחד) לא ממש משנה למה, זה חלק מעיצוב שאני עובד עליו לאתר שמשתמש בפריימים והחוסר בscrollbar גורם לפריים אחד "לצאת מהקו" של העיצוב. איך לגרום לזה לעבוד?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by BURTON,

אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. שלום אני צריך פקד מוכן חינמי לאיזה אתר שאני בונה ואני צריך לשדר שם סירטונים ואני מחפש איזה שהוא פקד מוכן חינמי משהו בכיוון שיש באתר של one תודה רבה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by bigmaind,

שלום אני מתלבט איזה שפות כדאי ללמוד. בתחום המחשבים- vb+diretx php asp c שפה אחת אני רוצה ללמוד בחופש. אודה למי שיעזור בבחירה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by lordgod,

שאני רושם : while (something) { *** } או בכל דרך אחרת , איך אני יכול לבדוק את המספרים שאני מכניס , אם יש משתנה אחד של קליטת מספרים ואני רוצה לבדוק אם המספרים מסודרים בסדר כלשהו כמו סדר עולה ,יורד, או לקחת את כל המספרים שקלטתי ולעשות ביניהם ממוצע. איך עושים את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, קיבלתי על עצמי לתחזק אתר שנכתב ב PHP - אני לא מבין כלום בנושא של תחזוקת אתרים או קוד של תכנות אבל אני מעוניין ללמוד. האתר יושב בשירות איכסון באינטרנט ואני רוצה לדעת איך אני מתקן כל מיני בעיות שיש בו עכשיו (קישורים לא נכונים וכו'). מי יכול להפנות אותי למדריך (רצוי בעברית) ממנו אני אוכל ללמוד את כל מה שצריך? תודה, רם

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by נעמה.,

אני צריכה לכתוב אלגוריתם המחזיר את מספר העלים בעץ בינארי, ונתקעתי עם הקריאה הרקורסיבית לפונקציה, אשמח לעזרה. זה מה שכתבתי: template <class T> int Tree<T>::leaves(Node<T>*current) { int leave; if(IsEmpty()) { leave=0; } else if((root->left->value==NULL)&&(root->right->value==NULL)) { leave=1; } else { ???????????????????????? } return leave; } ב else האחרון, צריכה להיות קריאה רקורסיבית לפונקציה לתת עץ שמאל ותת עץ ימין ואיך אני סומכת בינהם??

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

שלום, בניתי תוכנית קטנה בVB שמעתיקה קבצי ASP לתיקיית הWWWROOT. רציתי לדעת האם קיימת פקודה בVB שתתן הרשאת כתיבה/עריכה לתיקיית הDB שלי? האם יש איזשהו קובץ BAT שמאפשר זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by lordgod,

המורה שלנו שואלת אותנו מה אנחנו רוצים ללמוד שנה הבאה חחח: * JAVA,ASP.HTML - היא אומרת שזה הרבה חומר ולא כדאי... *פסקל - כדאי ? עכשיו אנחנו בC.... *משהו שמתחיל במילה פרו ... אני לא זוכר - אולי מישהו מכיר שפה שמתחילה בפרו ? * אקסס - זה נושא משעמם ? מעניין? מה לומדים שם ? ראיתי שזה כמה טבלאות.... המורה שלנו רוצה אקסס.....והיא שואלת אותנו גם...

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by kawaii,

שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  23. שלום, ברצוני להתחבר למסד נתונים באינטרנט(ACCESS בלבד) ע"י פקד הDATA שהVB מספק(זה שמופיע בצד שמאל). לצערי התחלתי להשתמש בו בתחילת העבודה שלי ואינני יכול להשתמש כעת בADO ושות. חיפשתי בGOGLE, אך מצאתי פתרונות לADO בלבד. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון. תודה, אופיר. עריכה: ראיתי עכשיו משהו שנקרא RDO. הR מציינת REMOTE. האם מישהו השתמש בזה ויכול להגיד לי אם אני בכיוון, או שהאובייקט לא יעזור לי. האם הוא מתנהג כמו פקד הDATA הסטנדרטי של VB?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by generalA,

מישהו יכול לומר לי מה הם רוצים ואיך פותרים זאת?! Plot the polinomial y=1.5X^4-5X^2+X+2 in the domain -2<=X<=2 first create a vector for X next use the polival function to calculate y, and then use the plot function בבקשה עזרה !!!! תודה אנשים !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים