תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני אתחיל מזה שאני לא יודע כלום בכל מה שקשור לתכנות ושפות תכנות ( חוץ מ html שלמדנו בבית ספר -איך לבנות אתרים) אם מישהו יוכל להסביר מה זה כל השפות השונות ,מה עושים איתן ,מה ההבדלים ביניהן ברמת העיקרון (תצאו מנקודת הנחה שאני ממש לא יודע כלום...) תודה
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תכנית הסורקת עץ ומדפיס את הערכים לפי הרמות. אבל- אני לא מצליחה לעקוב אחרי התכנית. מישהוא יכול לעזור לי, להסביר איך זה פועל???? זו התכנית: אם לא עץ ריק (T) אז : אתחל תור (Q) הכנס לתור (T,Q) כל עוד התור לא ריק? (Q) בצע הוצא מהתור . התייחס ל-T: אם לא עץ ריק? (תת עץ שמאלי(T) -הכנס לתור תת עץ שמאלי(T,Q) אם לא עץ ריק? (תת עץ ימני(T) -הכנס לתור תת עץ ימני(T,Q)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מציע לכם 25GB תעבורה, 250MB אחסון על שרת פרטי שטס, כל השאר ללא הגבלה (מסדי נתונים ללא הגבלה, FTP וכו'), כל זה תמורת תיכנות PHP מקצועי: -בניית מודים -שינוי מודים קיימים מי שמוכן, ניתן לפנות אלי במסנג'ר: OmerNahum@walla.co.il או 'איי סי קיו': 280277217. תודה, המשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פרויקט עם כמה טפסים, ובתנאי מסוים אני מעוניין לסגור טופס X ולפתוח טופס Y, אבל אני גם רוצה שכל הפעולות שמתבצעות בטופס X , כמו טיימרים יעצרו איפה שהם. אז קראתי קצת באינטרנט על שיטת hide ועל פקודת unload, והבנתי ש unload זה מה שאני מחפש. הבעיה היא שלמרות שאני כותב unload x , ו y.show , הטיימר שבטופס x עדיין ממשיך לרוץ (אני יודע את זה כי מוצגת הודעה ב msgbox שהוא מגיע למקום מסוים - והודעה עדיין מוצגת לי אחרי שנפתח לי טופס y כבר!, מה שמעיד על כך שהטיימר לא עצר). דבר שני זה שאני מעוניין לפתוח את טופס X מחדש כשאני בטופס Y, אני רוצה לטעון אותו מחדש ככה שיתבצעו שוב הפקודות שמופיעות תחת האירוע form load , זה פשוט לא קורה, ואני מקבל אותו איך שהוא נסגר ולא מאותחל ..…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום התחלתי לא ממזמן ללמוד VB 6.0. אני צריך עזרה בכתיבת קוד שאמור לבצע את זה - ע"י לחיצה על שני מקשים (נניח ctrl + R) התוכנה צריכה להעתיק טקסט צבוע מתוך הדפדפן ולהדביק אותו לתוך תיבת טקסט. זה בעצם copy paste של צירוף בודד במקום שניים. ניסיתי כל מיני דברים ולא הלך לי :-[ תודה רבה, Zzzz
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! בדפי jsp: אם אני רוצה להגדיר תיבה או חלון בתוך הדף. (זה בעצם יוצא דף בתוך דף) כאשר: גודל התיבה במאוזן הוא קבוע וגודל התיבה במאונך משתנה בהתאם לתוכן הדף. איך אני עושה את זה? תודה מראש על עזרתכם המעולה.. אתם אחלה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות כזה דבר: לקבל קובץ וידיאו שגולש יעלה לאתר מסויים, לדוגמא קובץ .avi או .mpg וכד', ולהמיר אותו ל swf רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת באמצעות סקריפט מסויים או משהו כזה אשמח לקבל פרטים אולי יש חברות שנותנות שירות זה או סקריפטים שאפשר לרכוש בתודה, לירן, המשך לילה נפלא
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האתר: http://e.domaindlx.com/arielsys/index.asp הבעיה היא, שאם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה יותר מ1024x768 אז התיבה העליונה(הבאנר) לא יופיע כפי שהוא צריך להופיע.. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי ציון גודל תיבת הבאנר באחוזים, גם זה לא עזר, אני נואש, עיזרו לי :<
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני בונה אתר למישהו, האתר הראשון שאני בונה בתשלום, ואני לא יודע כמה כסף צריך לקחת על בניית אתר בסדר גודל כזה: דרישות: פיתוח ב: Photoshop, Image Ready, Flash, HTML Editor(Front Page, NotePad) המערכת תורכב מקבצי HTML המועשרים ב: תמונות, תפריטים מעוצבים עריכה אישית, ANIMATED GIF, אפקט RollOver, מסגרות, אנימציות Flash, לחצני Flash עם צלילים. האתר לא יהיה מעל 6 דפים, גג יכול להגיע ל-6 דפים. אתר די קטן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממישהו שיודע PHP ומוכן לסדר לי כמה דברים, כמו RTL וכדומה.. לא עבודה קשה, אבל אחד ששוטף אותה, ממש עזרה קטנה.. מי שמוכן שיפנה אליי לפרטי..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מהי שפת התכנות הקשה ביותר ומה היא שפת התכנות הקלה ביותר? ואם איזה שפה כדאי להתחיל?
-
- 31 תגובות
- 11k צפיות
-
-
כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ולא דרך SHAPE אני רוצה להזיז מלבן בלי יהיה לי כזה קפיצות (של המחיקות מסך) ואני לא ממש יודע איך אני רוצה שתראו לי עם LINE לא הפקד אלה עם FORM1.LINE... כאילו form1.line(x1,y1)-(x2,y2),vbcolor,b מה שאני ניסיתי זה עם 2 טיימרים אחד מוחק כל X זמן תמסך והשני עושה תמלבן כל X/2 זמן - בעיקרון זה היה כל 2 מוחק וכל 1 עושה... אבל לא משנה איך שיניתי את זה זה לא עזר תמיד היה קפיצות כאלה,לא יודע
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי label בתוכנה דומה למחשבון שבניתי אני צריך שיופע כשיש מעל 1000 Kxx וכשיש מספר מעל מיליון אז Mxx
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתכנת מתחיל בשפת C# ואני מעוניין להיכנס לעולם של שרת-לקוח. בשביל ללמוד את כל הנושא חשבתי לתכנת משחק שעובד דרך שרת-לקוח. הבעיה היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל? מבירור קצר שעשיתי באינטרנט רק התבלבלתי יותר.... socket? tcplistener? מי מה איך? מישהו יוכל לעזור לי ולכוון אותי למידע התחלתי על נושא של תכנות שרת-לקוח? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתכנות של windows application, יש לי רקע של שנים בתכנות אתרים בכל השפות ועכשיו אני רוצה לעבור לתכנות אפליקציות. יש לי שאלה קטנה, בניתי תוכנה ואני יוצר לה תפריט כמו שיש לכל תוכנה (file,edit,help...), איך אני יוצר את הדף הזה שיש לכל תוכנה שנקרא ABOUT. לדוגמא, הדף about בתפריט help שיש לאינטרנט אקספלורר. איך אני יוצר כזה דף אצלי בתוכנה?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה כזאת טבלה שיש בה כותרות מוואלה, נענע וכו'(חדשות), ואוטומטית מתי שזה מתעדכן אצלהם זה מתעדכן אצלי.. תודה, מתן.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לנגן קבצי WAV מלאים, זנחתי את רעיון הMP3 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192426.0 כרגע אני מצליח לנגן שירים באורך מלא, והכל טוב ויפה. אני רוצה לבצע פעולה מסויימת (ניגון שיר נוסף), אבל רק אחרי שהשיר הראשון מתנגן. חיפשתי באינטרנט, ואני לא מצליח למצוא מאפיין כלשהו כמו EOF, סיום AUDIO STREAM או משהו כזה. אודה למי שיוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום הנכון. אביעד
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-