תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש סקינים ומודים למערכת vBulletin 3.5.4 ... התקנתי את המערכת והכל בסדר, אבל אני צריך סקינים ומודים למערכת ולגירסא: 3.5.4 אם לא פניתי אל הפורום הנכון, אשמח מאוד אם תגידו לי לאיזה פורום לפנות... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעביר buffer להשמעה בכרטיס קול ברמה כמה שיותר קרובה לחומרה עצמה, ואיך אני מפקח על מה שיוצא?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. אני צריך את התוכנה שאיתה אפשר לתכנת בC. שימו לב - לא C++ ולא Csharp ולא C#... רק C. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא מכיר באתר www.mh2000.co.il יש מדריך לשפת C ובמדריך כל הזמן מפנים ל"תרגול" : קרא סעיף זה בספר ובצע/י תרגילים XXX בעמוד מזה הספר הזה? ומאיפה משיגים אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אובייקט MFC שאני יכול לשים, שייצור לי גרף ש"רץ" עם כל נק' שאני שולח אליו? אני מנסה ליצור ויזואליזציה לווליום של קובץ קול.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום, ביקשו מאיתנו לכתוב אלגוריתם לחיפוש בשיטת "אריה במדבר" הסבירו לי את העיקרון אבל לא הצלחתי לכתוב אלגוריתם תואם. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד פונקציות שבתוך הפונקציה יש זימון לפונקציה עצמה ואני לא ממש מבין את זה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את התרגיל הבאבשפת C) ******* ***** *** * *** ***** ******* בעקרון זה דיי פשוט אבל כל הקטע הוא לעשות את התרגיל עם רקורסיה(הפונקציה שמזמנת את עצמה) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי את השורות הנ"ל $file="delete.html"; open (TFILE, ">$file"); ואני רוצה שהקובץ delete.html יהיה לא בספריה הנוחכית אלא בספריה (למשל ) : http://lior.net/liordir ז"א ליצור את הקובץ לא באותו ספריה של הסקריפט אלא בספריה אחרת . אני אשמח לעזרה, אני ניסתי לכתוב במקום : $file="delete.html"; כתבתי: $file=" http://lior.net/liordir/delete.html"; אבל זה לא כותב לי את הקובץ . האם מישהו יודע איך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מתכנת ב visual studio 2005 ב visual basic . מה שבעצם אני מנסה לעשות זה לתכנת תוכנת מסרים מידיים שעובדת רק על רשת מקומית . אז בבקשה אם מישו יכול לכתוב לי את המבנה הכללי של פונקציה שמקבלת את הטקסט ושולחת אותו למשתמש אחר דרך הרשת . תודה מראש [=
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני טפסים, באחד כפתור בשני תיבת טקסט איך אני עושה כשלוחצים על הכפתור זה כותב את הcaption של הכפתור בתיבת טקסט? ועוד שאלה קטנה: יש לי את התוכנית הקטנה הזאת Private Sub Check1_Click() If Check1.Value = 1 Then Text1.Text = Text1.Text + Check1.Caption Combo1.Visible = True Else Combo1.Visible = False Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption End If End Sub אני רוצה לעשות שה-value של check1 שווה false זה ימחק את הcaption שלו Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption השורה הזאת לא עובדת.. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בעיקר על ASP.NET, ורוצה לשלב את החדשות שלמעלה המתגלגלות באתר שלי. (כנ"ל לדוגמא החדשות של YNET). כמו כן, שבלחיצה יפתחו בחלון חדש. ראיתי שמשהו ניסה להבין איך עושים זאת(פה בפורום) ולא בדיוק הבנתי אם הוא הצליח ואיך. אשמח להסבר או קישור. תודה, ושיהיה רק טוב...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קודם כל מקווה שזה המקום הנכון לישאול את זה, אם לא, אני מיצטער מראש. אז השאלה היא כזאת: האם זה אפשרי לשלב מערכת פורומים vBulliten עם מערכת התוכן PHPnuke? וגם אם מישהו יודע, שיתן דרכים ליצירת קשר איתו בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הצלחתי בצורה דינמית להכניס אובייקטים של CEdit לתוכנית. אני לא מצליח למצוא איך אפשר לשלוט בהודעות ONCHANGE בזמן ריצה? (בלי להגדיר message handler כי אז אני צריך לדעת כמה CEdit ים יהיו) מישהו יודעה איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ליצור אתרים אבל זה לא יהיה איזה משו שאני יעשה שבוע וימאס לי אז תאמרו מה צריך ללמוד כדאי לכתוב אתרים רציניים . א. איזה שפות הכי כדאי ללמוד ? ב. איזה ספרים אתם ממליצים לקרוא ? ג. האם כדאי להעזר בתוכנה כל שהיא ואיזה ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-