עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nondos,

שלום יצרתי solution בויבי 2005 ב solution ישנם שני פרוייקטים שאחד מהם הוא user control יצרתי shared sub ב user control שמטרתו ל"העיר" את הקונטרול ולהתחיל לבצע פעולה כלשהיא כשאני מנסה קרוא לsub מהפרוייקט הראשי אני מקבל הודעת שגיאה "Cannot refer to an instance member of a class from within a shared method or shared member initializer without an explicit instance of the class." מה אפשר לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by Aviv C,

אני בונה כרגע מערכת פורומים ונתקלתי בבעיה של ירידות שורה ב- HTML. את תוכן התגובה אני שומר באמצעות שדה טקסט (textarea ב- HTML) במסד נתונים בעזרת ASP. כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך שדה טקסט ירידות השורה כן נראות (אני משתמש בזה לעריכה של תגובה). כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך תא בטבלה (להצגה רגילה של הנושא) ירידות השורה לא נראות. איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mabool,

אוקי שלום, אני חדש אבל בכל זאת אשמח עם תעזרו לי. בת דודה שלי עושה עבודה במסגרת התואר שלה, והיא צריכה תוכנית פשוטה. התוכנית תקלוט לחיצות של משתמש מהמקלדת (מספיק כמה כפתורים אם זה בעייתי). ותפלוט בצורת טקסט (קובץ נפרד או כל דרך תצוגה אחרת שאפשר להעתיק ממנה) את הזמנים של הלחיצות או את הפרש הזמנים בין לחיצה ללחיצה (עדיף הראשון אם זה לא בעייתי). הדיוק חשוב שיהיה יותר משניות (מאיות או מה שאפשר). אין צורך בכל מיני תחכומים וכד'. עכשיו, הידע שלי בשפות תיכנות ממש חלש, לצערי ואין לי את הזמן הדרוש ללמוד את הנושא. חבר שלי כתב לי תוכנית אחת בC++ אשר פולטת קובץ טקסט עם הזמנים. איך אין הוא יודע איך לדייק יותר משניות (הוא קורא את השעון של הוינדוס). אז אם מישהו יכול לכוון אשמח, אם יש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ben060,

יש לי ידע בשפת פסקל האם יש תוכנות או מדריכים מסוימים שיכולים לעזור לי ללמוד JAVA. יש לי ידע נרחב בפסקל , האם זה יספיק? אם כן תוכלו להפנות אותי למקומות ששם אוכל לקדם את הנושא? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב... 1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט. את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר... 2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר... הדרישה מהמערכת היא כדלקמן: א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן. ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות …

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by TheSlidead,

אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by נעמה.,

לאחר קומפלציה יש לי את ההערה : Error 1 error C2653: 'ex' : is not a class or namespace name c:\documents and settings\schwartz\desktop\minip\minip\ex.cpp 5 יצרתי קובץ ex.h ו ex.cpp המחשב לא קולט את הקובץ H <עשיתי using name spcae> למה??????

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by bm1125,

האם יש משהו לא תקין עם השורה הזו: include($location); זה קוד של טופס בשני עמודים שהעמוד השני משתנה לפי הנתונים שהוזנו בעמוד הראשון. הנה הקוד המלא: switch ($purpose) { case "Home_Improvement": case "Consolidation": $location="secured_application.php"; break; case "Remortgage": case "Mortgage": $location="remortgage.php"; break; case "Holiday": case "Furniture": case "Electrical": case "Medical_Fees": case "Car": case "Christmas": $location="picture_form.php"; break; } ob_end_flush (); include($location); השגיאה: Warning: main(secured_application…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by syaron66,

שלום יש לי שאלה מעט מטופשת, יש לי ליסט בוקס עם סטרינגים קיימת בו כבר פונקצייה ממיינת השאלה שלי היא איך הופכים את הסדר בו , בלי מראש לסדר בסדר ההפוך? למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא דוגמא לכך, אז מישהו מכיר את הדרך אנא ממנו...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by aerosmith,

שלום, יש לי אתר, וכשאני מעלה קבצי HTML חדשים במקום ישנים חייב ללחוץ על REFRESH בשביל שיציג את החומר החדש... אפילו אם אני נכנס 100 פעמים לכתובת שוב ושוב זה לא עוזר, חייב ללחוץ רענן כדי שיראה תמידע החדש.. האם יש סקריפט שמרענן תדף כשנכנים אליו או משהו כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by superblader,

שלום כולם! מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד ) ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6 תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by nathan14,

שלום, אני צריך סקריפט שבו יהיו לי את השדות הבאים: שם: מייל: מייל אליו שולחים: תוכן: (בשדה של התוכן אני צריך שיהיה לינק מסוים) תודה למי שיצליח לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

כיוויכול מערך CHARים אמור לייצג STRING וגודל המערך שלו אומר כמה תווים הSTRING יכיל, עד פה פסדר? קיצר לקוד הבא: char c[2]; scanf("%s", &c); prinf("%s", c); מה שהוא אומר שהגדרתי מערך בעל 2 תווים ואני קולט מחרוזת לאחר מכן ומדפיס אותה. מה שהייתי מצפה שאם הייתי מכניס את הערך "ABC", אז הוא ידפיס לי רק את AB - מחוסר מקום במערך הערך C לא יכנס. אבל הוא מדפיס ABC, או יותר ארוך לצורך הדיון. מה שמוביל אותי לשאלה שלי - איך הSTRING הולך בC? (זה אותו דבר גם בC++ אני מניח).

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  15. יש למישהו איזשהוא משהו שיכול לעזור לי? זה לא אמור לשנות לאיזה שפה זה אבל למתעניינים C+ASM+JAVA ואולי עוד.. דרך אגב קראתי איזה 3 דפים שונים בויקיפדיה, עזר מעט - בלבל הרבה. עריכה: מצאתי איזה ספר בבית, אני מניח שהבנתי =\

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by assaf990,

כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ac1240,

אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rivkar,

יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by solidus,

טוף, אז הסיפור הוא כזה - אני מנסה ללמוד תכנות כבר שנים, כל פעם אני אומר לעצמי שזהו - אני הולך ללמוד נונ-סטופ אבל אז אני פשוט נתקע בקיר הזה שנקרא שעמום. בכללי אני מאוד אוהב תכנות, אני מאוד אוהב לפתור בעיות. אבל כל פעם אני נתקע עם הראש בקיר, או יותר נכון נושא מסויים (כזה או אחר, לא משו ספציפי) שפשוט משעמם אותי למוות. בסופו של דבר אני פשוט עוזב את זה ומוצא לעצמי תעסוקה אחרת. מה שאני בעצם אומר פה זה שאני צריך עזרה ממכם בכמה דברים: 1. איזה שפה הייתם ממליצים לי ללמוד? רוב הניסיון שיש לי זה בC++, בנושאים די בסיסייים. בעקרון אני מתעניין גם בתכנות אתרים ואינטרנט וגם בתוכנות, אבל אני רוצה שפה שמשתמשים בה המון כיום, לא אכפת לי שזה יהיה קשה. 2.מאיזה ספר עדיף ללמוד? אנגלית\עברית - לא …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Jaman,

כשאני מנסה לקלוט תו יחיד עם scanf("%c", var); או עם getchar אחרי שקלטתי מספר קודם הוא פשוט מתעלם מהקריאה לפונקציה, אלא אם אני קורא לה שוב. אני זוכר שיש אותו דבר גם בפסקל.. מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה בדרך הנכונה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by GGuyZ,

האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלא יובן לא נכון , אני חושב שצריך , וראוי לכל אדם ללמוד לתואר ראשון . פשוט אני בא לחזק אנשים שלומדים\למדו במכללה\או"פ , תיהיה מתכנת טוב , תלמד את הנושא לעומק ולרוחב , אז תיהיה מבוקש בכל מקום . בהצלחה לכולם !

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by zZOROo,

אני רוצה לבנות תוכנה שתרוץ עש השרת ותבצע פעולות שאני מגדיר לה למשל תוכנה שתבדוק אם נוסף משהו למסד נתונים ואז תעשה אם זה משהו או תוכנה שבודקת ip מסוים אם הוא מחובר לשרת זה לא משנה איזה תוכנה או איזה שפה php או asp העיקר שזה יעבוד על שרת (לא ביתי כי ביתי אין בעיה לארגן משהו) תודה רבה ומי שלא מבין בזה שבבקשה לא יכתוב תגובות

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by davidnam,

שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים