עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gil ortz,

הי לכולם ברצוני לדעת איך להגן על מייל לדוגמא שמשתמש אהיה חייב לעשות @ ו3 תווים לפני @ ו 4-3 תווים אחרי ו .com תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by OC,

למישחק הזה דבר ראשון אין משמעות או משהוא. זה הולך ככה אתם נמצאים בריבוע בישביל לזוז ימינה תילחצו 2 למעטה 3 למעלה 4 ושמאלה 1. עכשיו אני צריך עזרתכם איך מי פה אני ממשיך לסנייק?. דרך הגב בתחילת המישחק תילחצו 2 או 3. ואני יודע מערכים פונקציות ומצביעים יש מצב אני מצליח ליבנות סנייק. #include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { int x; int t; string p; string a[60]; int z; int count1; int count; int sum1=-1; int sum=10; for(count=0;count<10000;count++) { for(count1=0;count1<100;count1++) { cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; } cout<<""<<endl; cout…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by Zender,

היי תכננתי מספר מעגלים ורשמתי להם תוכניות ב-VHDL ואני רוצה לקשר אותם בעזרת מכונת מצבים... את המכונת מצבים רשמתי לפני זה בצורה של ASM (למרות שאני מאמין שהצורה שבה רשמתי את התוכנויות אולי תשנה קצת את מכונת מצבים ) אין לי יותר מידי ניסיון ב- VHDL ואשמח לקצת הדרכה בנושא.

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. אהלן... אני רוצה לעשות קורס ללמוד לפתח אתרים ומערכות.. חשבתי תואר במדעי המחשב או הנדסאי תוכנה אבל אני בלי בגרות ובלי פסיכומטרי וגם אני לא מחפש לעבוד בהייטק בתור מפתח או משהו.. אני מעצב שרוצה לפתח את עצמי וללמוד גם תיכנות (אבל רק בתחום ה-WEB והמובייל אוליי) המטרה היא בסוף לדעת להקים אתר מ-0 אם זה עיצוב תיכנות בניית מערכת ניהול לאתר והכל אני בעצם מחפש קורס שמלמדים בו נטו את השפות תיכנות.. משמה אני כבר אקח את זה לכיוון שלי ואתפתח לבד עכשיו השאלה היא כזאת 1. אתם מכירים קורס כזה שמלמד את זה בצורה טובה? (ידוע לי שאני אצטרך תחת גם לשבת וללמוד לבד) 2. אם מישהו מכיר את השפות תיכנות והכל, ויכול לרשום לי לפחות איזה שפות משתמשים הכי הרבה לפיתוח אתר.. סתם דוגמה עד כמה שאני יודע (ואני…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב. יש כאן מישהו במקרה שלומד/למד במכללת סלע? אני כנראה אתחיל ללמוד שם בקרוב פיתוח תוכנה ורציתי כמה חוות דעת לפני שאני נרשם אז אשמח לשמוע בין אם ממכם באופן אישי או ממכרים כלשהם. תודה רבה http://www.selayouniversity.co.il

• 8 תגובות
    • 10.6k צפיות
  6. Started by ZuBi,

יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iakovl,

בכותרת ובתמונה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by לירון לירון,

הגעתי לסכום האיברים ולמספר האיברים. מה אני עושה עכשיו כדי לקבל את הממוצע?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום! מישהו יכול להסביר לי מה זה תור קדימויות? זה תור רגיל? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום אני די רוצה ללכת בצבא לכיוון המחשבים, משהו שבאמת יקדם אותי בעתיד. 2 בעיות יש לי : פרופיל 97 ואי ידע בתכנות בגרוש! אני יכול להשיג זימונים. הבעיה היא המבחנים. אני רוצה להתחיל ללמוד די מהר תכנות, מאיפה כדאי להתחיל, איזה שפות לרוב יש במבחנם האלה? תודה

• 65 תגובות
    • 10.5k צפיות
  11. Started by idankek,

שלום לכולם :hi: קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום לרשום את ההודעה... אז אני בכיתה י"א עוד חודשיים יש לי צו ראשון, ואני מת להתקבל לממר"ם(למי שלא יודע זה קורס תכנות בצבא) השאלה שלי היא כזאת: מה יש במבחני קבלה לקורס? ואיך אני יכול ללמוד אליהם? אתם מוזמנים לשלוח לי קישורים לאתרים כלשהם או להסביר לי כאן. בתודה מראש עידן

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by ktbnus,

בשיטוט רנדומאלי באינטרנט מצאתי את FLTK ( סיפרייה ליצירת אפליקציות GUI ב CPP ) אהבתי והתחלתי להתנסות אם מה שיש ל FLTK להציע. לאחר כל הקומפלצייה והגדרות בקומפיילר, סוף סוף יצרתי את האפליקציה. הכל טוב ויפה, אבל יש בעיה אחת. אני לא מצליח לעלים את החלון השחור של ה console. ניסיתי להגדיר את הפרוייקט כ win32 application. לשנות את ההגדרות ב קומפילר ל WINDOW. אבל שום דבר לא עובד ואני תמיד מקבל את החלון שחור, לא משנה איך אני מנסה להריץ את זה. באחד האתרים מוזכר שיש ל FLTK פונקציית WINMAIN, שמהווה נקודות כניסה לתוכנית ומבצעת קריאה ל MAIN הסטנדרטי. אבל לא הצלחתי למצוא מידע על איך אני משתמש בפונקציה הזאת . אני ממש רוצה להיפטר מהחלון השחור הזה. מישהוא יודע איך? סביבת עבודה visu…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by liorw13,

שלום, האם מישהו מכיר ממשק פשוט שיכול לעזור לי לשלוח ולקבל הודעות באמצעות תקשורת PCI-Express ? קניתי כרטיס Evaluation שממיר תקשורת PCI-Express ל- USB 2.0 עבור פרוייקט שאני עובד עליו. הכרטיס מתחבר לסלוט המתאים במחשב, אולם אין לי דרך לשלוט על ההודעות שאני שולח או מקבל באמצעות ה-PCI-Express כדי לבדוק אם הכרטיס באמת עובד... מישהו מכיר ממשק כלשהו ? (בסגנון תוכנת ה- Hyper Terminal עבור פורט סיראלי) תודה.

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  14. האם ניתן להקים מערכת ניהול תוכן על גבי אתר שכולו בנוי ב FLASH?? אני מעוניין לרכוש תבנית פלאשית מוכנה, שכולה בפלאש, ולכמה דפים בתוכה צריך לערוך שינויים. האם זה אפשרי? הנה קישור לאתר לדוגמה: http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=20756&pr_code=d212Yq83MCNp1MM31X8INo5S27yrLm ע"פ מה שהבנתי, אני מקבל ב SOURCE CODE: HTML, PSD, FLA, SWF מה האפשרויות שיש לי?? הרבה תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום לכולם, ברצוני לכתוב אתר עבור לקוח שירצה לעדכן אותו באופן תכוף, במקרה כזה,מה היא מה הדרך המקובלת לאפשר זאת? כלומר: נניח שיש לי אתר מעוצב ומוכן, אני בתור כותב האתר יודע איך להוסיף דף חדש\כתבה חדשה\מידע חדש כי אני מכיר את הקוד עם זאת ברור שזו לא הדרך המקובלת. בד"כ בעל האתר חסר נסיון בבניית אתרים. מישהו יכול להפנות אותי להסבר על כך ? חומר קריאה בנושא? או שמות של מושגים שאפשר לחפש תודה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  16. יש לי כאן 2 ממשקים של משרד החינוך של תאים ושל רשימה המורכבת מתאים { private T info; private Node<T> next; public Node() { next = null; } public Node(T val) { info = val; next = null; } public Node(T val, Node<T> next) { info = val; this.next = next; } public T GetInfo() { return info; } public Node<T> Getnext() { return next; } public void SetInfo(T val) { info = val; } public void SetNext(Node<T> next) { this.next = next; } } class Node<T>---------------------------------------------------…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by yk1,

היי, אני צריכה לכתוב תוכנה/אתר/אחר שיתאים לכל מערכות ההפעלה (מחשב, אייפון ואנדרואיד). הוא אמור לכלול הרבה שאלונים למשתמש (בעיקר אמריקאים). ידוע לי שקבצי jar אמורים להתאים, אבל זה יהיה מלא עבודה שחורה. יש משהו יותר טוב? מבחינתי כל האפשרויות פתוחות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by The Father Simon,

אני עובד על מנגנון הרשאות אפליקטיבי תחליפי למנגנון ההרשאות הקיים. מעבר לזיהוי משתמש עם ntlm אני מנהל עבודה עם צוותים, ניהול משתמשים, שיוך משתמשים לצוותים, עריכה של הרשאות לסוגי צוותים שונים. כמו שניתן לראות די מורכב, ואני מחפש מנגנון קיים או כללי שיעזור לי לעצב מחדש את ההרשאות במערכת, שניתן יהיה לשלוט בו דרך האפליקציה. אני מניח שמנגנון טוב יערב DB ועבודה יעילה מולו. אגב, מישהו אמר לי שניתן לפנות ל-Oracle ויכול להיות שהם ישמחו לתת תשובות מהסוג הזה, האם מישהו מכיר מקומות נוספים אליהם אוכל לפנות? בתודה מראש.

19. כיצד מומלץ לממש (או מנגנון קיים) מנגנון הרשאות לאתר בתוך דומיין כלשהו? חשבתי לממש משהו פשוט שבודק אם המשתמש הנוכחי נמצא בקבוצה מסויימת בדומיין, אבל ניתן לעקוף כאלה מנגנונים בקלות. האם יש משהו יותר טוב? המנגנון הרשאות של ה-IIS אמין או לא? תודה.

20. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by nir987,

אני יודע לעשות חיפוש בגרנד ויאו..אבל אני רוצה לעשות מנוע חיפוש במאסטר פיג'..שיפתח דף חדש עם תוצאות החיפוש.. איך עושים זאת.. ניסיתי בQUTRYSTRING.. אבל לא הצלחתי לעשות כלום.. מישהו יכול לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. Started by GGuyZ,

האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. גוגל משיקה מנוע חדש שנותן לך את האפשרויות בקודים של תוכניות, נראה ממש נחמד אם אתה מחפש אלגוריתם מסוימם http://www.google.com/codesearch

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by SuperKiller2,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  25. שלום. יש לי דף שמעבד טפסים שונים שנשלחים אליו (action page- הטפסים לא נמצאים באותו הדף) לאחר ביצוע הפעולה הדף מציג הודעת הצלחה ומעביר את המשתמש לדף אחר לאחר שלוש שניות. אני רוצה לוודא שהמשתמש לא ילחץ על כפתור הרענון בשלוש שניות האלו ויגרום לדף לעבד את הנתונים מחדש. ניסיתי להשתמש ב- unset($_POST): אבל זה לא עוזר כי ברענון הדפדפן שולח את הנתונים כאילו המשתמש לחץ הרגע על שליחת הטופס. איך אפשר למנוע את זה? (אני מחפש פתרון אחר שלא כרוך בהעברה מיידית של הטופס לדף אחר.)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים