תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קוד שיהפוך לי דף אינטרנט עם סיסמא שאני אקבע?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב (JAVA) . יש לי תרגיל שנתקעתי באמצע ואני לא מצליח להמשיך. אני צריך לקלוט מערך חד מימדי(בגודל 10) של מחרוזות. כעת עלי להדפיס את המחרוזות שבו לפי סדר אלפבתי (חובה להעזר בפעולת CompareTo) . קלטתי את כל המחרוזות למערך אך אני לא מצליח לסדרן לפי הcompareTo. ניסיתי בדרך הזו : בניתי 2 מערכים חד מימדים. אחד מהם משמש לקליטת 10 המחרוזות. (שם המערך הוא ten) השני ישמש לסדר האלפבתי - והוא זה שיודפס לבסוף. ( שם המערך הוא print) סרקתי את המערך עם עשרת המחרוזות ומצאתי לפי compareTo את המחרוזת שצריכה להיות ראשונה והכנסתי אותה לסטרינג שקראתי לה first. את הfirst הכנסתי כמחרוזת בתא הראשון של המערך שנותר ריק בינתיים (המערך המיועד להדפסה). אך כעת כשאנ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא ניסחתי את עצמי כל כך טוב בכותרת ,לא מצאתי משהו שיתאים.... אני צריך להכין תוכנית (שפת C ) שאם המשתמש יכניס פקודה מהמקלדת למשל הוא יכניס את האות Z אז הפלט יהיה לו את המילה הכי ניגודית לה(האות A.כמו אתב"ש...) אבל את זה אני יודע לעשות...(עם פקודות IF וכו...) אבל הבעיה העיקרית שלי היא כזאת: אני רוצה להכין תוכנית שאם אני יכניס טקסט ולא תו בודד אז הוא יהפוך לי את כל הטקסט לאתב"ש למשל:אם אני כותב לו כך: ZZZZ אז יצא לי:AAAA ואז זה ידפיס לי את כל הטקסט הפוך(אתב"ש...) ולא שאני אצתרך להכניס תו בודד כל פעם. אז אני צריך שאתם תעזרו לי לכתוב את התוכנית או שלפחות תביאו לי רמזים\פקודות שיעזרו לי\שיטות וכו... הבנתם אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלות עם מה כדי לי לעבוד ? שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ? אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQL לגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי יש לי MappingException בעיקבות עבודה על NHibernate אשמח לעזרה אני עובד על הקוד הבא Configuration cfg; try { cfg = new Configuration(); cfg.AddAssembly("NHibernate.Auction"); } catch (Exception ) { throw ; } אני מקבל {"Could not add assembly NHibernate.Auction"} System.Exception {NHibernate.MappingException} לא ברור לי מה אני צריך להכניס כפרמטר ל AddAssembly כדי לגרום ל NHibernate לחפש את הקובץ העל הסיומת hbm.xml אשר אגב מוגדר כ Embedded Resource חשבתי שאני צריך להכניס את השם של הקובץ קונפיגורציה שלי אבל זה מחזיר שגיעה דומה {"Could not add assembly app.config"} System.Exception {NHibernate.MappingExcept…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
1. מה זה תמונה הקסה-דצימלית סל סגמנט נתונים ? 2.האם הפקודה הבאה חוקית ? mov a1[si],4h a1 הוא משתנה .... האם אפשר לגשת ככה למשתנה בזיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כותב עכשיו פרוייקט C# asp.net web Application ואמרו לי שאני צריך לשלוח אימיילים דרך exchange server ושיהיה גם IMAP חיפשתי קצת על זה..לא מצאתי כמעט קוד איך לשלוח אימיילים... והאמת שגם אם הייתי מוצא קוד אין לי מושג איך לשלב אותו?... בקוד של ה C# ? או ב ASP.NET ? .. איך בדיוק אני עושה את זה ? אז באתי לכאן מקווה שתעזרו לי אפילו בקצת.. תודה וחג שמח..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[left] public class Rishoni { /********************************** * תרגיל 59 פרק 7 . * תוכנית המדפיסה את כל המספרים הראשוניים בין 2 ל100 * לידור אלון *********************************/ public static void main(String[] args) { int i , n = 1 ; boolean prime = false; for (i = 2 ; i<=100 ; i++){ while (n<i && prime == false ){ if (i % n == 0) prime = true; n++; } if(prime == false) System.out.print(" " + i); i++; prime = false; n=1; } } }[/left] מה לעשות כדי לגרום לתוכנית לעבוד ? תודה מראש (מה שהתוכנית צריכה לעשות רשום בתיעוד)
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קוד פשוט: <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#pac").click(function(){ $("#pac").animate({marginTop: "17px", paddingBottom: "17px", borderBottom: "2px solid white"}, 2500 ); $.post("rpc.php", {u:"genia"}, function(data){ if(data.length >0) { $("#pac_c").append(data); }else{ $("#pac_c").css({overflow: "none", display: "none"}); } $("#pac_c").css({overflow: "auto", display: "block"}); })}); }); יש בעמוד גם סגירה של הscript tag העניין הוא שצריל ללחוץ פעמיים על #pac_c כדי שie יעשה תpost מישהו יכול לעוזר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה לבצע השהייה לדבר הבא: להפוך צבע של לחצן לעשות השהייה להפוך את הצבע שנית מה צריך להיות הקוד של ההשהייה ? נגיד 3 שניות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא לטופס באמצעות לחצן. יש את הפקודה הנ"ל: formName.show() איך אני אומר לתוכנה לפתוח את החלון החדש באותו מיקום של החלון הנוכחי ? ההנחה היא ששני החלונות באותו גודל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כיצד סופרים את מספר הימים בין שני תאריכים, מבלי לספור את כל השבתות והחגים היהודים? מישהו יכול להנחות בכיוון הנכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי. אני נורא אוהבת מחשבים וכל מה שקשור אליהם, אבל אני מרגישה נורא "אטומה" כי הרבה דברים אני לא יודעת, ואני כל כך כן רוצה לדעת. יש איפושהו הסברים על כל המושגים השונים?[פסקל, ++C וכ'ו וכ'ו וכ'ו....]. משהו שאני יכולה להתחיל ממנו. [יש ספרים בנושא?] אשמח לקבל הצעות.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כלומר, אם יש לי מספר אני רוצה לדעת אם הוא חיובי או שלילי אך בעזרת פעולות מתמטיות בלבד ללא שאילתה. תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 6.6k צפיות
-