תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לעצמי, מה היתרונות של יצירת מחלקה לרשימה מקושרת, כשיש לנו היום בספריית ה stl את המחלקה vector? ישנם יתרונות בכלל, וגם אם כן, אפשר פשוט להוסיף למחלקה של הווקטור מה שאין בה(לא עולה לי משהו קריטי בראש).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי איזה רעיון שאני ליישם כתוכנה שמתאימה לפלא חכם/פאלם וכו' רק מה שאני לא יודע זה איזה תוכנה אני צריך ללמוד כדי לדעת לתכנת אותה? אני צריך שהיא תתחבר לאינטרנט, לGPS, לשרת שלי, ותהיה כמובן באבטחה מקסימלית. איזו שפה אני צריך ללמוד? תודה רבה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאות מינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא: כאשר לוחצים קודם על לשונית "צור קשר" ולאחר מכן על לשונית "אודות" העברית ב"אודות" הופכת לג'יבריש. חייב עזרה בבקשה. www.drorarc.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי טופס יצירת קשר שעובד והכל תקין נשלח והכל טוב ויפב אבל.! רציתי לדעת איזה קוד אני אמור להכניס לPHP כדאי שאיימיל ישלח ויהיה כתוב מי שלח את הטופס כי כאשר אני מקבל את הטופש באיימיל כתוב לי (מאת=nobady) אני רוצה שהוא יראה לי תאיימיל של אותו שולח תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לצערי לא התקבלתי למגמת מחשבים בבצפר (מלמדים שם C# , והתיכון פשוט לא אפשר לי ללמוד בגלל שאין לי 5 יח"ל מתמטיקה .) כן,ביאס אותי בהתחלה אבל רק עכשיו הבנתי שאם כל החברים שלי שתמיד קוראים לי לסדר להם בעיות במחשב ,התקבלו ולמדו C# , כנראה אני אוכל לעשות את זה גם , אך לצערי לבד ובבית. אני עולה עכשיו לכיתה י"ב וכבר קיבלתי צו ראשון (שאגב קרוב מאוד) , ובראיון האישי התכוונתי להגיד שיש לי ידע במחשבים . אך אני חושב שזה לא מספיק בשביל להתקבל לגאמא וכו .. ולכן רציתי ללמוד אולי שפת תכנות שתיתן לי מעין בונוס כזה בקבלה ליחידות שונות בצבא. יש מישהו בעל ניסיון אישי שיודע על שפת תכנות שכדאי ללמוד על מנת להתקבל ליחידות מחשבים בצבא? כלומר,אני מחפש שפה שקל ללמוד לבד (אני בעל קליטה מה…
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
התכנית שלי היא די קלה לעשיה (אני די מתחיל) אז ככה המטרה בתוכנית היא להתחיל מ-1...15 ואז שורה הבא שזה ירד באחד 1...14 עד שזה יהיה 1 1. התכנית שלי היא כזאת: #include <stdio.h> int a,b; int main() { for(a=1;a<=15;a++) { printf("%d",a); if(a=15) for(b=1;b=a;b--) printf("%d",a); } scanf("%d",&a); return 0; } הסקנף בסוף הוא בגלל בעיה בתוכנה שלי, זה עוזר לזה להריץ את התוכנה בלי לצאת מן התכנית. הפלט של התכנית הוא לולאה אין סופית של 15... אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פיתרון נכון לתכנית. אם אתם רוצים ליראות את התכנית כמו שצריך תלחצו ctrl+shift
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, תנו בבקשה ביקורת ותגובות בונות + דירוג מ 1-10 לאתר הזה: www.inewzonline.info/JobsBag/ דרך אגב ה AVIS שם למטה זה סתם ליופי, זה יורד עוד מעט.. כל השאר אמיתיים. ובינתיים עמוד ראשי צור קשר ואודותינו בנויים. תנו דירוג גם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי אפליקצייה WEBFORN ב ASP.NET ו#C, בדף יש לי TEXTBOX ובPAGE LOAD יש לי פומקצייה FOCUS כדי שבכל POSTBACK הסמן של העכבר ימוקם ישירות בTEXT BOX, להלן דוגמא: TextBobx2.Focus(). הבעיה היא שאם אני פותח שני חלונות (החלונות זהים) אז הסמן של העכבר מתחיל ל"השתגע" ולקפוץ בין החלונות . ניסיתי להוסיף את הקוד defaultfocus="TextBox2" ב - <FORM> אך ללא הועיל אשמח לכל עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי נושא לפני דיי הרבה זמן (פתחתי חדש כי אני לא בטוח שמותר לי להקפיץ נושא ישן), הבעיה שלי עדיין לא נפתרה ומתוארת בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421546.msg3623732#msg3623732 בכללי, האתר שלי מעוצב בפוטושופ, וכול כתבה כתובה בתוך העיצוב שניתן ליראות דוגמא לכתבה כאן: http://nemex.speeds.co.il/index.php?id=32 בעיקרון כפי שניתן ליראות אין הרבה כיתוב וסירטון קצר, הבעיה היא שאם אני הייתי ממשיך לכתוב, הכיתוב פשוט היה יוצא מהטבלה ש"פוטושופ" ייצא, ולכן אני כול פעם נאלץ לכתוב כתבה קצרה מה שגורם לכך שאני לא יכול לנהל את האתר שלי בחופשיות, עלה לי רעיון, אפשרות אחת היא להתאים את האתר (את האזור שבו כותבים) לתוכן, ככה שאני יוכל לכתוב בלי לדאוג אם זה…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי דף צור קשר אבל יש לי בעיה בו שאני ממלא פרטים והכל הוא לא שולח ליתפרטים לאיימיל איני יודע למה .. בכל מקרה זה מה שהכנסתי לHTMK תודה לעוזרים <td align="center" valign="top"> <form lang="he" method="post" action="mail.php" onsubmit="return isValid(this);"> <input type="hidden" name="subject" value="יצירת קשר בטופס ראשי"> <input type="hidden" name="redirect" value="/toda.html"> <input type="hidden" name="recipient" value="kobi1@bezeqint.net"> <input type="hidden" name="required" value="realname,Last_Name,Telephone"> <table b…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה,משהו לא מאסיבי ששוקל 4 ג'יגה שיש בו עוד הרבה פונקציות,אלה תוכנה קטנה יחסית שאפשר לכתוב בה תוכניות בשפת C? (נותנים לנו שיעורים לכתוב תוכניות בC ואני רוצה לכתוב אותן במחשב בזמן אמת),יש תוכנה כזאת? נראה לי שמצאתי,turbo c++,יכול להיות?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב ! הוספתי לחצן בגיליון אקסל, ואני רוצה לשנות את הכיתוב שעליו (וכן את הToolTip שלו), על סמך ערך שנמצא באחד מתאי הגיליון. זאת בעזרת מאקרו. ז"א: כאשר לוחצים על הלחצן, יתבצע מאקרו, ובין היתר ישנה את הכיתוב ע"ג הלחצן. האם יש שם ללחצן ? איפה אפשר למצוא שם זה ? (בכפתור ימני ניתן לשנות את העיצוב של הכיתוב, אבל אני רוצה לשנות בקוד מאקרו ולא ידנית) תודה, אסתר
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם ניתן להקים מערכת ניהול תוכן על גבי אתר שכולו בנוי ב FLASH?? אני מעוניין לרכוש תבנית פלאשית מוכנה, שכולה בפלאש, ולכמה דפים בתוכה צריך לערוך שינויים. האם זה אפשרי? הנה קישור לאתר לדוגמה: http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=20756&pr_code=d212Yq83MCNp1MM31X8INo5S27yrLm ע"פ מה שהבנתי, אני מקבל ב SOURCE CODE: HTML, PSD, FLA, SWF מה האפשרויות שיש לי?? הרבה תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני חדש בעסקי הפיתוח ל iPhone. עשיתי תוכנית פשוטה של Hello World, איך אני מעביר אותה למכשיר ?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
PHP VS ASP.NET VS JAVA אני אישיתי מאוד טוב בסי שארפ וג'אוה אבל הבנתי שPHP זו הטכנולוגיה האידיאלית לבניית אתר אינטרנט. האם כדאי ללמוד אותה במיוחד לדבוק במה שאני יודע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
בניתי תוכנה שמדמה את מערכת השמש וכשאני מפעיל אותה רואים את הכוכבים ושאומרים להם לזוז הם נעלמים. בXP הם זזים בצורה הנכונה. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-