עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by spide220,

אהלן, בניתי אתרון בVS2008 פרוייקט WEBSITE בASP.NET עם קוד C# עם תאימות ל .net framework 2 דף הבית בשם Default.aspx עשיתי PUBLISH בדרך הרגילה לתוך תיקיה. והעלאתי את הכל לחשבון תלמיד שלי בbrinkster.net ואני מקבל שגיאה: Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!

4. Started by minimi,

שלום לחברי הפורום אני מתעניין בלימודי פיתוח תוכנה וע"פ מה שנאמר לי הקורס המקיף ביותר והטוב ביותר זה הMCPD האם זה נכון ואם לא אז מה האפשרויות השונות? במידה וזה אכן קורס האטרקטיבי ביותר היום למתכנת המתחיל מה המיכללה העדיפה ביותר כדי ללמוד בה ? נ.ב האם מישהו שמע המלצות חיוביות על מכללת האקריו? תודה למגיבים.

• 31 תגובות
    • 8.3k צפיות
  5. Started by lironmid,

שלום רב, עליי להעביר אתר ממארח אחד למארח אחר, כאשר הכתובת נשארת זהה. האם עליי: להוריד את קבצי האתר מהמארח הישן, ולהעלות אותם כמו שהם למארח החדש. אם כן, האם ההורדה נעשית מאתר המארח (ע"י השם והסיסמה) וההעלאה באותו אופן? או באמצעות תוכנה? האם יש משהו לשנות בקוד האתר או בקבצים לפני ההעלאה למארח החדש? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by yoav1000,

אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. אז ככה בעיקרון אני משתמש ב פקודות stopwatch Stopwatch stopWatch = new Stopwatch(); stopWatch.Start(); והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שעל המסך אני אראה את הסטופר בתזוזה בשניות(כמובן שאני אחלק את זה ב 1000)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by supercars,

ערב טוב. אני צריך להכין שיטה הקולטת סדרת מספרים, מחשבת ומחזירה את ההפרש המקסימלי בין שני מספרים. חשבתי על זה הרבה ולא הצלחתי לפתור. תודה רבה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by rap 4 ever,

http://www.deanthreads.co.cc/ יהיו רק קישורים אבל מה שמרפיע לי עכשיו זה שהטקסט נכתב על הרקע מה אני יכול להשים שיסתיר את הרקע באמצע ויהיה איפה שהטקסט ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by li1,

אני מעוניין להוסיף קובץ שברגע שאני פותח את האתר הקובץ יתנגן ברקע יש לי אפשרות לעלות את כל סוגי הקבצים הבנתי שיש איזו דרך עם asx או asf אפשר עזרה?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

קיבלתי תרגיל לפתור, ואינני מצליח. הבנתי שצריך להשתמש במינוף סיביות, אבל אני עדיין לא מצליח... זהו התרגיל- 3. כתבו תוכנית בשפת סף כך שלכל תא (8 סיביות) בטווח הזיכרון (2BF41h 2BFA1h): a. אם ערך התא גדול מ-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שכל סיבית זוגית תהפוך ל-1 וכל שאר הסיביות יישארו כמו שהיו. b. אם ערך התא קטן או שווה ל-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שארבעת הסיביות הראשונות יהפכו לארבעת הסיביות האחרונות. ערך ארבעת הסיביות הראשונות יהיה 0. אני מאד אשמח אם משהו יוכל לעזור לי עם התרגיל, או לפחות לתת לי כיוון.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elnat4,

שלום לכולם, כתבתי קוד שאמור להריץ תוכנה כלשהי במחשב (QHOCR, זהו שם התוכנה) הקוד אמור לפתוח את התוכנה, לגשת אל ה open שלה, להעלות מסמך אותו התוכנה תבדוק, ואז לשמור את תוצאת הבדיקה, ולסגור את התוכנה. (בגדול - זוהי תוכנה לזיהוי תווים בתמונה או בדף סרוק, שמחזירה כפלט דף טקסט עם התווים שזיהתה) מה שהקוד כרגע מבצע הוא לפתוח את התוכנה, וזה הכל. יש לי 2 בעיות עיקריות. 1. ניסיתי להגדיר Timer שימתין 10 שניות אחרי הרצת התוכנה (Process.start), ורק אז יחפש את החלון של התוכנה (FindWindow). במקרה והוא לא מוצא את חלון התוכנה, יופיע MessageBox עם ההודעה - "QHOCR is not running". והבעיה היא: הקוד אמנם מריץ את התוכנה אבל מיד אחרי שהתוכנה נפתחת מופיע בכל זאת ה - MessageBox עם ההודעה - "QH…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by orninyo,

שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום, האם מישהו מכיר את הדרך(או מישהו שיכול) להטמיע ולתכנת דפי aspx שיוכלו לקבל ולשלוח נתונים מחנות וירטואלית לשירות סליקת האשראי וואלה! פיי? http://www.wallapay.co.il כאן יש נתונים טכניים לדוגמא והסבר מפורט למתכנתים: http://www.wallapay.co.il/PO/WPO.pdf מישהו הבין את הקטע? טיפים איפה למצוא מישהו שיכול לעזור לי? (אף בתשלום)

17. Started by Little SAVAGE,

התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]

18. Started by QuAKeR_996,

שלום חברה. אני רוצה לכתוב תוכנית שתציג לי מערך של אובייקטים מסוג bitmap בפלטפורמת windows forms (מנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. התוכנית היא לפרוייקט סוף תואר). הרעיון הוא שאני אוכל וויזואלית, להוסיף תמונה, להסיר תמונה, וכל זאת באופן וויזואלי. חשבתי על מראה פשוט בסגנון thumbnails (כמו ש explorer של windows מציג קבצים של תמונות) בנוסף, לכל תמונה יהיה מערך מסוג אובייקט מסויים שאותו אני מגדיר, והוא בא לייצג חיתוכים (crop) שאני לוקח מהתמונה. כאשר אני אלחץ על תמונה מסויימת, אז יפתח חלון חדש בו יהיה אפשר להתמקד בתמונה הספציפית, ולחתוך ממנה (גם את זה אני כבר יודע לעשות). יש לכם אולי כיוון בשבילי? אני מעדיף לשמור על פשוט, ומכאן הבחירה ב windows forms, אבל אם פלטפורמות אחרות מאפ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by nir007,

שלום.. אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייס שפת C ו..JAVA ובנוסף לשתיהם אחרי זה LINUX KERNEL רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by tom123,

סימולטור שאני כותב תוכנית מריץ אותה ואז אני יכול לראות בסופה את מצב המשתנים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by kritikal,

אהלן, אני צריך לכתוב ב-VB סקריפט, אפשר להגדיר את זה כ-PRE PROCESS, שאני מקבל קובץ כלשהו, אחרי 79 שורות אני צריך לכתוב לשם ASCII CODE של שבירת עמוד (יש לי את ה-ASCII CODE). האם למישהו יש המלצה מאיפה להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by elnat4,

שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מעוניין לכתוב web crawler המסוגל לענות על שאלות פשוטות. למי שאולי זוכר היה מנוע חיפוש שהיית שואל אותו שאלה מסויימת והוא היה מציג לך תשובה מהרשת. אני מעוניין ללמוד לכתוב משהוא כזה ולהתחיל לדוגמא עם שאילתות פשוטות. כל מידע שיכול לעזור (פרט לחיפוש בגוגל אתצמד המילים how to write web crawler) יבורך!. כמו כן אם כבר שואלים: החיפוש בגוגל הנ"ל העלה הרבה אתרים אך רובם מתחייחסים ל C# ו JAVA, נשאלת השאלה למה? web crawler אמור להיות משהוא יעיל ואם כן למה לא כותבים אותו ב C++ או C לדוגמא? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חבר שלי אמר לי שאפשר הרבה פשוט לעשות טבלאות חדשות זה באמת ככה? או שלכל בלוג או פורום אני צריך מסד נתונים משלו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים