תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
אולי זה לא נופל דווקא בנושא של "בעיות טכניות" אבל בכל זאת לא מצאתי פה פורום מתאים יותר.. אני רוצה להתקין PHP על המחשב(בשביל ללמוד)אבל זה לא הולך לי כי המדריכים בנושא פשוט דפוקים! בעברית זה בעיקר כי המדריכים ממש לא מעודכנים ואלו שבאנגלית(באתר של PHP)פשוט מסובכים וממש אבל ממש לא מותאמים למישהו שחדש לנושא והם בקושי מסבירים משהו..בקיצור מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים את זה?..
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי IIS ע"ג מערכת WINXP וברצוני לעבוד עם PHP. הורדתי חבילת התקנה של PHP וברצוני לבצע קונפיגורציה לשרת ה IIS כך שהור יכיר ויעבוד עם PHP. מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שינחה אותי בצעדי הראשונים ? (התקנה, קונפיגורציה, קידוד בדף ווב וכד...) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי... לאחרונה קניתי שרת פרטי והתקנתי עליו linux debian 6.0 עכשיו הספק של השרת אמרו לי שאנמי אצטרך להתקין plesk (כמו Cpanel) בצורה ידנית דרך תוכנה בשם putty. אין לי מושג איך לעשות את זה מכיוון שאני בעיקר Web Designer הם נתנו לי מדריך להתקנת פלסק:http://kb.parallels.com/en/3489 השאלה שלי היא : 1. מה הסקריפטינג שאני אצטרך לשים בתוכנה עצמה (אחרי שנכנסתי עם שם משתמש וכו') כדי להתקין plesk? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ספר שנקרא Beginning Ruby: From Novice to Professional (Expert's Voice in Open Source) 2nd ed. Edition ניסיתי להתקין את RUBY לפי ההוראות לחלונות אבל זה לא נותן לי ממש התקנה מלאה לפי מה שאני מבין שאמורה להיות. צריך להיות בזה fxri, scite, ruby gems אבל אין. אשמח לעזרה להתקנה יעילה יותר
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין שרת SMTP על המחשב שלי כדי שאני אוכל לעבוד עם אימיילים. התקנתי hmailserver ואני עכשיו מנסה לגרום לPHP ל"שחק" איתו יפה- רק שאני לא מצליח. בקובץ php.ini : [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = [email]me@example.com[/email] וכשאני מנסה להשתמש בפונקציה mail() אני מקבל: Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 530 SMTP authentication is required. in D:\HTTP_SERVER_DOCS\mail_test.php on line 2 אני לא יודע איך להשתמש בhmailserver הזה- אולי מישהו מכיר את זה- או שרת אחר שאני יכול להשתמש בו בקלות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה : <h1>Failed to read configuration file</h1>This usually means there is a syntax error in it, please check any errors shown below.<br /><br /><iframe src="show_config_errors.php" /> xampp מותקן ב c:\xampp מישהו נתקל בהודעה כזו? עבדתי 20 שנה עם xampp ומעולם לא פקדה אותי תלאה מעין זו. אחר שהדיסק קרס והתקנתי win 10 חדש, זה מה שאני מקבל.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אתר שעשיתי שמשתמש בjson ולכן שאני מתקין אותו אצל הלקוח אני צריך שבמחשב הלקוח יהיה newtonsoft.json ב framework , איך אני מוסיף ללקוח תוספים ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי שרת VPS אך ללא דיירקט אדמין. אני מקים את האתר שלי ישירות דרך APACHE קבצי האתר נמצאים על תיקייה נפרדת http://12.34.56.78/site אני יכול לעשות הפניית דומיין אבל אז מה שייקרה זה שברגע שאני אכתוב www.mysite.com זה יופנה ל http://12.34.56.78 ובשורת הכתובות ייראו שזה קופץ ל 12.34.56.78 מה שיוצר אי-אסטתיות. אני יודע שב GODADDY או אפילו בשירות הדומיין החינמי TK ניתן "לנעול" את הכתובת וכל דף שנפתח הכתובת המוצגת היא אותה כתובת. אשמח לדעת איך אני מקשר דומיין ל apache
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. עדכנתי את שרת ה VPS שלי ל centos ויש עליו פאנל מסוג directadmin אני רוצה להגדיר את הדומיין שלי על הפאנל ובעתיד עוד מספר דומיינים. הדומיין עובד על cloudflare כדי להגן על האתר. איך אני מגדיר דומיין על cloudflare בדיירקט אדמין? ברשותי חשבון אדמין ל DA כך שחשבונות הריסיילרים והכל בשליטתי.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, כאמור ניסיתי להתקין את VSE 2015 והוא נתקע לי עוד לפני שהתחלתי. אני עם חלונות 7. בתמונה המצורפת, השלב שבו נתקע הניסיון שלי .. הכתב לא מופיע במלואו..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכלים ( תוכנות ) הבאים: - פורום מבוסס PHP של SMF גרסה 1.0.4 - php-5.0.4-installer - MyODBC-3.51.11 - התקנה של שרת MySQL 4.0.24 כיצד משלבים את כל החבר'ה האלו לפורום פעיל ועובד ע"ג המחשב שלי ? ניסיתי ולא הצלחתי עד כה. תודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא קריטי, אבל אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום, אני שואל עבור חבר, מה גם שהסתובבו בפורומים שאלות דומות, כך שאם חסרים פרטים טכניים, אשמח לשמוע ולהשלים, אני בכלל מתחום אחר, אשמח לכל הצעה, גם אם חלקית, כמובן שבמקביל עובדים גם עם יועצים מומחים בתחומים הנ"ל, אך לא יזיק לנסות גם את חוכמת ההמונים :-) תודה רבה מראש. למערכת Enterprise מסחרית הנכתבת בימים אלו (מערכת Webית במודל Sassי), חסרים שלושה רכיבים, שאותם מעדיפים שלא לפתח לבד, אלא לרכוש את הפתרון מחברה קיימת, ולהטמיע אותה בתור המוצר שנכתב, בין אם שמדובר בהטמעה מלאה ובין אם אינטגרציה וכו'. 1. פתרון לשיחות ווידאו - מחפשים חברה המספקת פתרון לקיום שיחות Video Conference, כאשר המטרה היא לשלב את הפתרון בתוך מערכת Webית קיימת, כלומר,…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלא יובן לא נכון , אני חושב שצריך , וראוי לכל אדם ללמוד לתואר ראשון . פשוט אני בא לחזק אנשים שלומדים\למדו במכללה\או"פ , תיהיה מתכנת טוב , תלמד את הנושא לעומק ולרוחב , אז תיהיה מבוקש בכל מקום . בהצלחה לכולם !
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. ויז'ואל סטודיו לא מריץ ובמקום לכתוב הלו וורד זה מה שהוא כותב
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
- 2 followers
-
-
סליחה מראש שזה נשמע כפרסומת גרועה למוצר/שירות של חברה שאותה כולם אוהבים לשנוא... בכל אופן, חברת מיקרוסופט נותנת לכם להתנסות ב"חווית"(?) הויז'ואל סטודיו.נט שלה ללא תשלום (כאן באה כוכבית בה נאמר שייתכן ותצטרכו לשלם לספק הגלישה שלכם). אתם מקבלים את הזכות ה"מדהימה" הזאת למשך 3 שעות מלאות שבהן תוכלו להתנסות במערכת. "כל" מה שאתם צריכים לעשות זה: להרשם בטופס הרישום לקבל את הדוא"ל עם פרטי הגישה להכנס לאתר הניסוי/דמו ולהזין את פרטיכם הדרישות המינימליות הן כדלקמן: מערכת חלונות 9x/Me/NT (Intel only)/2000/XP (לא היה טעם להעתיק את זה עם כל ה-® והשטויות האלה נכון?) במקרה ויש לכם פיירוול (תודו ש"חומת אש" נשמע יותר מגניב! 8)), אז אתם צריכים לתת גישה ל-Microsoft Windows Terminal Servic…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי..אני מנסה לרשום קטע קטן עם if-else שבו אני אומר שאם החודש הוא חמישי או שביעי..אני מוציא פלט שיש 31 יום..אחרת יש לי 28 יום..(זה חלק קטן מאיזה קטע שאני אמור לרשום)..אבל זה לא עובד לי..אני מקבל תשובה נכונה רק אם אני רושם 5..לגבי 7 או כל מספר אחר אני מקבל 28 אני מקבל אפשר עזרה..איפה טעיתי? ניסיתי כל מני וריאציות עם השימוש ב-or
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום אני פותח את התוכנה ותראו מה ההודעה שהוא מקפיץ לי(סוף ההודעה)... WTF? אני בטוח שאין לי את הבטא (התוכנה תופסת לי בערך 5 גיגה)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הפעם התרגיל הוא ביצוע של merge sort בעזרת רקורסיות בלבד, אסור שום לולאות. כתבתי את הפונקציות הבאות: לצערי, זה לא עובד. סך הכל זה רושם לי press any key to continue במקום להמשיך בתוכנה. הפונקציה הראשונה מקבל מערך מקור, מערך אליו לשמור את התוצאה, תחילה המערך, וגודלו. אשמח לעזרה בלמצוא את הטעות. אני גם לא אתנגד לאיזה פיתרון אחר (אם אפשר בקוד C, כי את התאוריה של איך לעשות אני יודע מצוין, אבל מסיב כלשהי כבר גרסא רביעית שלא עובדת כמו שצריך). תודה, Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט לא רוצה לעבוד!!! <h2 onmouseover="document.bgColor='#ABAF33' ;" onmouseout ="document.bgColor='#FBE995' ;"> <font color="navy"> אודות </font> </h2>
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי כתובת IP ברשת, אני צריך לבדוק אם המחשב הוא vCenter או vMware רגיל .. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה או יכול לתת לי כיוון ? נאמר לי שאני צריך להשתמש ב vMware API אבל לא ממש מצאתי דרך אשמח לכל כיוון ... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-