עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by טוסטר,

שמתי לב שברירת המחדל של התוכנה היא העתקה רדודה, כלומר שיכפול הכתובת של CLASS מסויים. אם ברצוני לשכפל CLASS , כלומר להעתיק את התוכן שלו למשתנה חדש ולא את הכתובת, האם יש דרך מובנת לעשות את זה? או שאני צריך לכתוב פונקציה שמעתיקה שדה שדה באופן ידני (מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני..) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by c5123,

אני לומד C ו הורדתי היום visual studio 2010 ניסיתי להריץ #include <stdio.h> int main() { printf("************\n"); printf("* I Love C *\n"); printf("************\n"); return 0; } ניראה לי שזה עבד בסדר אבל החלון ניסגר אחרי שניה זה אמור היה לפתוח חלון לכתוב את זה אז אך אני מסדר את זה? או מה עשיתי לא טוב?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם, אוקי אז השאלה שלי היא די פשוט.. אני מעלה אתר חדש בקרוב לרשת, שפרטים לגביו יעלו בהמשך.. כרגע אני מחפש לדעת באיזו שפה משתמשים היום לאתרי אינטרנט? מהידע המצומצם שלי, אני חושב ש-.NET נכנסה חזק, תקנו אותי אם אני טועה? אשמח לתגובות בנושא

• 25 תגובות
    • 8k צפיות
  4. אהלן, אני צריך להגדיר מחלקה שמכילה את הפעולה הבאה: פעולה המקבלת מערך של תאריכים , מחשבת ומחזירה מהו התאריך הכי חדש במערך. ופעולות נוספות, אבל אני מניח שאחרי שאדע איך לעשות את זה, אצליח לעשות לבד גם את האחרים. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי, אני מתכנת משהו ב JAVA ואני צריך להגדיר את המסד נתונים שלי ב ODBC. ברגע שאני מנסה לבחור ב MDB הוא רושם לי שגיאה Microsoft ODBC Administrator --------------------------- The setup routines for the Microsoft Access Driver (*.mdb) ODBC driver could not be found. Please reinstall the driver. המערכת הפעלה שלי - WINDOWS 7 x64 OFFICE 2007 אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by kobikal,

שלום לכולם , לאחרונה התקנתי Visual c++ 2010 Express edition התוכנה היא חינמית . ניסיתי לפתוח פרוקייט חדש וכמובן להיעזר ב MFC Application אך הוא לא נמצא אני כבר מחפש כמה שעות איך אני מוריד את זה ומוסיף לסביבה ? מישהו יודע איך ? אני יכול להוריד את גירסאת ה ULTIMATE אבל זה מחייב רשיון לאחר כ 90 יום והרשיון טיפלה יקר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום רב, הידע שלי בתכנות מועט מאוד. רציתי לקחת מילה מסויימת (למשל: Konstantinovskiy) ולדעת מה כל הוריאציות האפשריות לכתוב את המילה עם נקודות, כך שלא תהיה כפילות. למשל (4 דוגמאות אקראיות): K.onstantinovskiy Ko.nstantinovskiy Ko.n.s.t.antinovskiy Konstant.i.n.o.vskiy כיצד אוכל לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר? תודה רבה, אורן.

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום חברים, לא יודע אם השאלה קשורה לכאן אבל מדובר בשרת אכסון ישראלי שרכשתי ב50 שקלים לחודש. שרת לינוקס,300 מגה נפח,20 גיגה תעבורה חשוב לציין שרת יושב בישראל. יש שם עכשיו דומיין אחד שיושב שם .co.il והוא סטטי לגמרי אתר תדמית אשר בנוי רק HTML CSS JS בתוך הדומיין יש תת תיקייה אשר שם אני מריץ JOOMLA רכשתי עוד דומיין .co.il ואני רוצה שיישב באותו שטח אכסון, זאת אומרת לא בא לי לבזבז עוד 50 שקל לחודש לשטח משלו על הדומיין הזה אני רוצה להריץ WORDPRESS ECOMMERCEבלבד והוא יכול לקבל MYSQL נוסף חוץ מהקיים לJOOMLA. השאלה שלי היא, זה אומנם חוסך לי כסף אבל האם זה דבר שיכול לפגוע בקידום האתרים (ברבים) במנועי חיפוש? האם זה יכול לפגוע בזמן הטעינה? האם שני האתרים מקבלים IP דומה? האם אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by smootskin,

האם יש עדיפות לרשום את הקודים במחלקה מאשר ב - Form? אם כן, מה עדיף לא לרשום ב - form? והאם ה- Form לא יכול לספק אבטחת קוד כמו במחלקה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Mazumotte,

שלום לכולם. התחלתי ממש לא מזמן לתכנת בC++ ורציתי לנסות לבנות מערך "מוגן" בעזרת טמפלטים וכד'. הבעיה שלי היא שאני מקבל את השגיאות הנ"ל: אין לי מושג מאין הן נובעות, שכן ממימשתי את כל מה שהגדרתי: template <class T> class PArray { public: PArray<T> (int size); ~PArray<T> (); int GetSize(); T * operator[] (int index); PArray<T> operator+ (int n); PArray<T> operator- (int n); PArray<T> operator-- (); PArray<T> operator++ (); PArray<T> operator+= (int n); PArray<T> operator-= (int n); private: int size; int offset; T m_PArray [1]; }; #include <stdio.h> #include "PArray.h" tem…

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד את"מ ואנו משתמשים ב- TURBO DEBUGGER ועכשיו מגיע הבעיה... אני משתמש במחשב נייד לצורך העבודות ומותקן עליו WIN7. אני מחפש דיבגר אחר שיכול לעבוד על ה-7 (ללא התקנה של XP MODE) הרצתי בגוגל חיפוש ולא מצאתי את מה שרציתי אולי למישהו יש המלצה על אחד כזה??? תודה,

12. Started by Ovid,

הורדתי GSIM והוא כותב שזה לא מתאים לוינדוס שלי (7 64ביט) הורדתי EDSIM גם משום מה לא עובד... מישהו מכיר סימולטור שכן יעבוד על 7 ? תודה [=

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by daviditzhaky,

מה זה ומה ללמוד קודם: xhtml או cshtml? התחלתי html

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by kalimero1234,

האם יש לכם מקורות לימוד לPHP (אפשר גם אנגלית) חוץ מphp.net האם יש איזה ספר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אהלן חבר'ה! אני משפצר גדג'ט של וינדוס , זה שמראה את המצב של הכוננים במחשב. כחלק מהתהליך אני רוצה שהוא תמיד יראה ערכים בעלי 3 ספרות, ז"א: 199.97GB -> 199GB 24MB -> 24.0MB 35.52551GB -> 35.5GB חשוב שלא יהיה עיגול של הערך, פשוט הצגת 3 ספרות ראשונות שלו. * יש לי ידע בסיסי שמאפשר לעשות שינויים קטנים בתכנות. אני חושב שהשפה של זה היא JAVA אבל לפי מה שהבנתי הפקודות של דברים כאלו צריכות ליהיות דומות או אפילו זהות בין השפות. הנה חלק מהעניין: </style> <script type="text/javascript"> var drives, background; function convertBytes(b) { var i = 0, u = Array(' MB', ' GB', ' TB'); while (b >= 1024 && (b / 1024) >= 1) { b /= 1…

• 11 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום לכולם התחלתי להתעניין קצת באקסס ומצאתי את עצמי נתקל בכל מיני מונחים בתוך התוכנה שאני לא מכיר. דוגמא הייתה לי בניסיון ליצור קשרי גומלין בין 2 טבלאות אך קפצה לי הודעה "לא ניתן ליצור אינדקס ייחודי עבור שדה הטבלה הראשית" ועוד כל מיני הודעות כאלו ואחרות על מפתח ראשי ודברים דומים. השאלה היא איפה אני יכול לקבל מדריך קצר למתחילים שבו מרוכזים הנושאים החשובים ביותר? אשמח לכל עזרה או הסבר אחר, תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by kalimero1234,

איזה עורך טקסט מומלץ לתכנות? שפת PHP

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by genia,

אז ככה..יש לי המון קבצים בוורד שבפינה הימנית העליונה שלהם יש תמונה,אני מנסה לכתוב סקריפט VBA שיחליף את התמונה בתמונה אחרת באופן אוטומטי אבל בלי הצלחה גדולה מידי ניסתי את זה במספר קומבינציות אבל בלי הצלחה גם כן: Dim cc As ContentControl Set cc = ActiveDocument.ContentControls(1) If cc.Type = wdContentControlPicture Then If cc.Range.InlineShapes.Count > 0 Then cc.Range.InlineShapes(1).Delete End If ActiveDocument.InlineShapes.AddPicture _ FileName:="c:\logo.jpg", _ linktofile:=False, Range:=cc.Range End If יש הצעות? נ.ב. MS WORD 2007

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אחרי שהרצתי את הפרוייקט שלי במחשב מסויים העברי אותו לדיסקאוןקי. משום מה כשאר אני מחלץ משם את תיקיית הפרוייקט אני לא מצליח לפתוח אותו,אני מקבל שגיאה מה-Visual Studio "the selected file is not vaild solution file". תמונה: http://img696.imageshack.us/img696/4104/errormj.jpg מה אפשר לעשות עם הבעיה הזו?.

20. Started by DUDEnamE,

קודם כל אני משתמש טרי בSQL התקנתי את השרת שלי על לינוקס דביאן אובנטו אני מנסה לפתוח את הקבצי תירגול שהם בPHP SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '' (using password: NO) וזה נותן לי את זה מחקתי את השם יוזר. איפסתי סיסמא ליוזר שהוא רושם שהוא שאין לו גישה ויש לא סיסמא למרות שהוא רושם שלא מזה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by smootskin,

אני לא יודע איפה לפתוח אשכול, זה נראה לי הכי מתאים.. בכל מקרה, אני לא מצליח להוסיף DB ל - sqlserver אני מקבל את ההודעה הבאה: ממה שאני מבין, אין הרשאות למשתמש. אם אני צודק או לא, מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by emtdoc,

שלום חברה. אני בכיתה יב' עובד על פרויקט הגמר ב visual basic. עכשיו אני עושה מערכת הזמנות שמבוססת על מערכת קיימת לכן הכל נמצא כבר בראש רק מוכן להיכתב. יש איזה פקד במערכת בעבודה שמשמש לרשימת המוצרים בהזמנה. הפקד הזה מזכיר בצורה מסויימת את ה List View, אבל לא מצאתי ב listview אופציה שאני יכול לדוגמא לכתוב לבד משהו בשורה, או סתם להוסיף שורה באמצע כמו שאפשר במערכת. צילמתי עם הפלאפון איך נראה הפקד: עכשיו סתכלו בפרטי הזמנה. איפה שרשום קוד מבצע אני יכול לכתוב מה שבא לי, ולדוגמא אם אני רוצה להוסיף עוד שורה אני עושה קומבינציית מקשים Ctrl + מקש חץ למטה וזה פותח עוד שורה ככה יש לי אופציה להקליד עוד פריט בהזמנה. ה list view לא מאפשר לי דברים כאלה. חוץ מזה שבצורה מאוד מעצבנת ג…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Epic,

מתי נהוג לפתוח פרוייקט נוסף בתוכנה ומתי פשוט להוסיף קבצים לפרוייקט הנוכחי. למשל GUI צריך פשוט להיות עוד מחלקות או פרוייקט נפד לחלוטין שיושב יחד עם הפרויקט המקורי? בנוסף האם ניתן לפתח פרוייקט משותף עם עוד אנשים כאשר לכל אחד גירסת ויזואל סטודיו אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Burned,

שלום שנה שעברה סיימתי תיכון עם 5 יחידות מחשבים.. כרגע יש לי די הרבה זמן פנוי וחשבתי למה לא לנסות ללמוד עוד קצת C# אבל הבעיה היא שאין לי מושג איך להתקדם.. הידע שיש לי בתכנות זה רק ה5 יחידות. יש למישהו עצות מאיפה אפשר ללמוד?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by YonadavN95,

שלום רב! אני מעוניין להכין תוכנית קטנה בVB שלוקחת 5 תמונות מסויימות, מעתיקה אותם למיקום מסויים במחשב, ופותחת אותם רנדומלית למשך דקה, 5 פעמים ביום. האם יש מישהו שיוכל לעזור לי? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים