עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shaithebest,

שלום חברים אני עובד על פרוייקט חדש של טמפלייטים פלאש - אתרי פייסבוק ראו דוגמא: http://www.facebook.com/computersfix אלה אתרי CMS שניתן לערוך אותם עם XML לכן אני מחפש עורך טוב רצוי חינמי ניסיתי עם ויזואל סטודיו והסתבכתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום לכולם, אני לא אפרסם קוד כי זה בעיה בתכנון ולא בעיית תחביר, וגם הקוד מפוזר על הרבה קבצים אז סתם יהיה ארוך. הבעיה: מחלקת בסיס: class1, מחלקה יורשת: class 2, ו-3 מחלקות נוספות שיורשות מ-class2 והן: classA, classB, classC ויש מחלקה נוספת שיורשת מ-class1 והיא שונה מהאחרות לכן הייתי צריך את class2 שאלת ביניים: מתודות וירטואליות טהורות עדיף לממש במחלקה הבסיסית ביותר או במחלקה המורישה הכי קרובה למחלקה בה אני ממש את המתודה? במימוש שלי ב-class2 נמצאות 3 מתודות וירטואליות טהורות שממומשות במחלקות היורשת ממנה. יש לי רשימה מקושרת טמפלטית של class1 כאשר המידע ברשימה הוא מסוג .classA/ classB/classC classA, classB, classC מקבלות מידע מסוים ואמורות לשרשר את המידע בהתאם לסוגו, וכל אחת …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by gal_il50,

אני רוצה ליצור תוכנית שקולטת עשרה מספרים ומסדרת אותם מהקטן לגדול. כתבתי תוכנית אבל אני מקבל שגיאה ואני לא יודע איך לדבג אותה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T220 { class Program { static void Main(string[] args) { //define array int[] numbers = new int[5]; int temp = 0; int count = 0; //read numbers into array Console.WriteLine("Enter 10 Numbers: "); for (int i = 0; i < 5; i++) { int num = int.Parse(Console.ReadLine()); numbers[i] = num; } //while (count < 5) //{ for (int i = 0; i < 5; i…

• 19 תגובות
    • 9.5k צפיות
  5. שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by redead,

בניתי אתר בPHP. האתר נראה טוב מאוד בCROME וFF. הבעיה היא שבאקספלורר הטקסט יוצא או מתחת לתפריט או מעל לתפריט בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה זה , תפריט מצד שמאל ותוכן מצד ימין. איך פותרים את זה? תודה שכחתי להגיד , באקספלורר 9 זה עובד טוב דווקא אבל בגירסה 7 לא..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by c5123,

יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by Frequency,

הי, אני מנסה להגדיר משתנים ב CSS וזה פשוט לא עובד לי לכאורה זה אמור להיות פשוט לא? בעיקרון כל מה שאני רוצה לעשות זה להגדיר קבוע עם איזשהו צבע ככה שאני אוכל תמיד לשנות במקום אחד את הצבע במקום לעבור על כל הקובץ. אולי יש דרך אחרת? זה מה שניסיתי: @variables { keyColor: #ac0303; } .title2{ text-align: right; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:27px; color:var(keyColor); font-weight:bold; } זה פשוט שם שחור בתור DEFAULT.. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני מחפש ליצור איזה שהיא תוכנית קטנה, שתקבע לפיירפוקס ולדפדפן אקפלורר דף בית שאני אתן לה. מעין פקודת CMD או משהו כזה, האם קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  11. Started by zoharsaar1,

מישהו יודע טוב אסמבלי ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אהלן ! אז דבר ראשון מצטער על שאלת הנוב ובטח יש פה איזה פוסט כזה שמישהו יכוון אותי אליו וזה יהיה גם מצויין. אני מתכנן לפתוח אתר עם דומיין לבחירתי ( או סיומת סטנדרית כמו של האתר הזה, או משהו לא ארוך וחינמי כהתחלה ) אני רוצה שבאתר, כהתחלה לפחות יהיה סקשן מאמרים, פורום ברמה, כמו הפורום של האתר הזה או דומה לו (מערכת פורומים שכיף לבוא אליה לא זבלה) סקשן סרטונים ותמונות ובגדול זהו. כולל עיצוב ע"י מקצוען מתחיל. אם מישהו יכול לתת לי WALKOUT של מה שאני צריך לעבור כדי לפתוח את זה, בכמה משפטים, אני כבר אחקור לעומק את השאר. אני פשוט לא כל כך יודע איפה להתחיל כי מעולם לא עשיתי דבר כזה. שאלות נקודתיות: 1. מהם הצעדים הדרושים ? 2. מהי עלות חודשית של דבר כזה (אתר בסיסי, בלי צ'קאווט או ס…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by zoharsaar1,

יש לי בעיה בתנועה איך להוזיז ימינה שמאלה למעלה למטה אני צריך עזרה Ideal Model Small Stack 100h DataSeg cleaner db " $" player db "X$" CodeSeg Start: mov AX,@data mov DS,AX call clear call playerr call move playerr: lea dx,[player] mov ah,09h int 21h ret move : mov bl , 0 mov dl , 15 mov dh , 6 mov ah,02h int 10h ret clear : mov ax,03h int 10h ret Exit: mov ah,4ch int 21h

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  14. Started by lurya,

שלום! דבר ראשון אני לא מתכנת, לכן אזדקק לעזרה, בעניין פשוט יחסית להערכתי... בחודשים האחרונים אני בונה מסד נתונים עבור קטלוג תקליטים/ דיסקים. המסד בפורמאט Access, הסבירו לי בצורה ברורה איך עליי למלא את הטבלה והרשומות, כך שתוכנה חיצונית תוכל לקרוא אותן בהתאמה. הבעיה שלי מסתמנת במציאת או יצירת תוכנת/ מנוע חיפוש פשוט שידע לחפש פריטים לפי הקטגוריות שהצבתי בטבלאות. שוב, קחו בחשבון שאין לי כל ידע באיזשהיא שפת תכנות, ואין לי תקציב לקניית תוכנה כזו - לכן אשמח לקבל רעיונות פשוטים וחינמיים תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. Started by unknown2007,

.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  16. Started by c5123,

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">[/url] <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <title>Insert title here</title> </head> <script type='text/javascript'> function chang(i){ var a=document.getElementById('test'); var b=document.getElementById('bg'); var c=document.getElementById('box'); if(i==1){ a.color="red"; } if(i==2) { a.size=" 4"; } if(i==3){ a.face="courier, bookman"; } if(i==4){ b.bgColor = 'blue' ; } if(i==5){ a.style='underline'; } if(i==6) { c.border="2"; } } </script> <body> <ce…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by wow,

אני אמור לקלוט מספר ולהציג את הערך שלו בבינארי, יש לי איזה בעיהואני משתגע, תמיד משום מה המספר השני יוצא לי 0 בתוך לולאת ה-FOR יש לי WHILE ועשיתי בדיקות כמה N שווה בכניסה וביציאה אם אני למשל קולט את המספר 3 (בתחילת התוכנית) אז בפעם הראשונה הוא 3 ואחרי פעולת המודולו אני עושה n = n/2; ואז גם בדקתי והוא מקבל את הערך 1 אבל אז הוא אמור שוב להיכנס ל-WHILE כי עשיתי בלולאה הזאת כל עוד ה-N גדול מאפס ועכשיו הוא כאמור 1 בקיצור יש לי פה איזה באג מעצבן שאני לא מוצא using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T190 { class Program { static void Main(string[] args) { //define array int[] bin_array = new in…

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. היי, [קטע הקוד מצורף בקובץ טקסט] התכנית שלי רצה בלי באגים - הכל תקין. הוספתי קטע קוד בתכנית, שאומר כך: אם ישנו Error כלשהו, במקום להדפיס אותו ישירות על המסך, יוצרים סטרינג שיכיל הסבר על הבעיה, ומעבירים את זה למחרוזת של סטרינגים שתכיל את כל ה- Errors שהיו בתכנית. מה שקורה זה שהתכנית רצה, המחרוזת שמכילה את כל ה- Erros ריקה בהתחלה (ערך NULL), כשיש שגיאה - התכנית מוסיפה Error מסוים למחרוזת של כל ה- Errors, אבל כשהקוד ממשיך הלאה המחרוזת של כל ה Errors שוב חוזרת להיות NULL.....! מדוע זה קורה??? תודה רבה מראש, גלעד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יצרתי DATABASE בMYSQL , יש שם בפנים שני רשימות : 1- SUBJECTS 2- PAGES עכשיו זה כאילו נושא ותת נושא בתפריט כאשר מה שמקשר ביניהם זה הID בSUBJECT ו SUBJECTֹ_ID בPAGES, אם זה אותו המספר אז הם מתאימים ( מקווה שאתם מבינים ). עכשיו השאלה שלי זה איך אני בעצם שולף את המידע כדי לסדר את זה כמו שצריך בתפריט שלי באתר ? כמו שציינתי אני דיי חדש ומתחיל בPHP ככה שהשמח לקבל הסבר כמה שיותר פשוט, אם יש איזה לינק לחומר קריאה בנושא או דוגמאות זה גם יהיה אחלה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. Started by gshhar,

התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by c5123,

student* removes(student *head,char id[9]) { student *nav,*nav3; nav=head; while(nav!=NULL) { if(strcmp(nav->id,id)==0) { printf("code 22\n"); nav3=nav->next; free(nav); return nav3; } if(strcmp(nav->next->id,id)==0) { printf("code 23\n"); nav3=nav->next; nav->next=nav->next->next; free(nav3); return head; } nav=nav->next; }   } שליחה: head=removes(head,id); פונציה למחיקה לפי מחרוזת id זה עובד בסדר כל עוד אני לא משתמש ב free כדי לשחרר את מה שמחקתי if הראשון בודק אם התא שאני רוצה למחוק שווה למצביע head תחילת הרשימה if השני בודק אם התא הבא (next) שווה לתא שאני רוצה למחוק שני מצבים ראוש רשימה וגוף רשימה אני לא מבין למה free…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sharpi,

Cross thread invalid operation exception נגרם כתוצאה מהעלאת event של FileSystemWatcher. כאשר ה UI תופס את ה event ומנסה לעשות משהו (גם אם נתפס ע"י מישהו אחר ולאחר מכן מתחילה סדרה של קריאות לפונקציות כאשר מגיעים ל UI נזרק אקספשיין) פתרון שקיים שימוש ב invoke או שימוש SynchronizingObject delegate void CrossThreadOp(object param); private void ChangeControl(object param) { if (InvokeRequired) { Invoke(new CrossThreadOp(ChangeControl), param); } else { // Change controls here } } אני לא יכול לאתחל את המאפיין SynchronizingObject של FileSystemWatcher מהסיבה שהקוד שמרים את האירוע של ההודעה עם ה FileSystemWatcher נמצא בקוד שאינו נגיש ל UI או אפילו מבחוץ למחלקה שמשתמשת ב FileS…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by [ViT],

מה זה tablespace בהקשר של DB? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני קולט מספרים אבל התוכנה לא מציגה לי אותם בכלל using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T150_reverse { class Program { static void Main(string[] args) { int[] misparim = new int[5]; //Read all numbers into the array for (int i = 0; i <= 5; i++) { string stMispar = Console.ReadLine(); int iMispar = int.Parse(stMispar); misparim[i] = iMispar; } //print all numbers in reverse order for (int i = 4; i >=0; i--) { Console.WriteLine("mispar:"+misparim[i]); } } } }

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים