תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא : A 1 23/08/2011 2 25/08/2011 3 26/08/2011 4 31/08/2011 5 04/09/2011 משהו בסגנון: average =(a5-a4),(a4-a3),(a3-a2),(a2-a1) אבל שיקח את נתוני התאים אוטומטית לפי טור או בחירה מרובה (במקום שאני ירשום את התאים ידנית)
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, יש לי struct שבתוכו יש שני שדות של int, נקרא להם num1, num2. אני לוקח מערך של sturct כזה ורוצה למיין אותו לפי num1. אבל, אני רוצה להדפיס את num2 לפי המיון של num1. לפי מה שראיתי bucket sort סופר רק כמויות של מספרים שנמצאים במערך, ככה שלא תהיה לי גישה לnum2 כשארצה להדפיס. האם אפשרי לעשות מה שרשמתי? תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחר כמה שבועות של תכנות (בכל זאת, צבא ) סיימתי סוף סוף את פרוייקט ה-PHP השני שלי. זהו בעצם אתר של ביקורות משתמשים לסרטים וסדרות. http://mynewblog.freehostingcloud.com/new_site הבעיה היחידה שלי איתו היא בעיות עיצבויות ותאימות בדפדפנים, כלומר יש בעיית מסגרת ב-IE ובעיה של טקסט שיוצא מהDIV שלו בכרום (ככה זה נראה http://img577.imageshack.us/img577/2391/issuew.jpg) תגובות והצבעות לפיתרון הבעיות יתקבלו בשמחה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום, אני בונה תוכנה קטנה בלי ממשק ויזואלי, אבל אני כן צריך יכולת קלט ופלט עם המשתמש. המשתמש יריץ את התוכנה דרך דוס, בXP ומעלה, ואני רוצה שהוא יוכל לראות ולכתוב עברית. אני יודע שעם הג'אווה עצמה אין לי בעיה, אבל יש בעיה עם החלון דוס! ניסיתי להוריד מלא תוספים שונים שמצאתי באינטרנט, כמו hebdosxp וכאלה, אבל כלום לא עזר! אם אין לזה פתרון דרך דוס, אני אשמח אם תתנו לי קוד לתבנית של ממשק ויזואלי בסיסי, עם חלון קלט ופלט. אני פשוט לא יודע כלום ב JFrame.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש פה ובכלל בתחום המחשבים , ואחת התוכניות הראשונות בספר שממנו אני לומד , אינה עובדת ב VS , ונרשמת לי הודעת אזהרה . בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות את התוכנית ואת האזהרה , בתודה מראש .. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאתר של הבנק שלי (פועלים) דרך ג'אווה ולהכנס לכתובת מסויימת כאשר החיבור יהיה מזוהה, ולקרוא פרטים על החשבון שלי. האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום פעם הראו לי איך ליצור חלוניות עם טקסט ולחצן אישור בVB דרך הכתבן. אני לא זוכר איך. מה שאני בעצם רוצה לעשות זה, שכל משתמש שמתחבר עם היוזר שלו למחשב יופיע לו חלון ישר עם ההתחברות שיזכיר לו לכבות את המקרן בסוף השימוש. וסגירת החלון ע"י לחיצת אישור. איך אפשר להעלות את הסקריפט הזה לכל יוזר שיתחבר? לשים בתקיית startup של האדמיניסטרטור? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אולי זה לא נופל דווקא בנושא של "בעיות טכניות" אבל בכל זאת לא מצאתי פה פורום מתאים יותר.. אני רוצה להתקין PHP על המחשב(בשביל ללמוד)אבל זה לא הולך לי כי המדריכים בנושא פשוט דפוקים! בעברית זה בעיקר כי המדריכים ממש לא מעודכנים ואלו שבאנגלית(באתר של PHP)פשוט מסובכים וממש אבל ממש לא מותאמים למישהו שחדש לנושא והם בקושי מסבירים משהו..בקיצור מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים את זה?..
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הקוד http://dl.dropbox.com/u/24303191/file1.txt אני מקבל תווים וקואורדינטות שבהם אני אמור לשים את התווים בקובץ. יצרתי קובץ "ריק" עם רווחים בהתאם למספר השורות והעמודות של הקובץ נסיתי להשתמש בfseek (בפונקציה הראשונה בקוד) בשביל להדפיס את התווים בקובץ, הבעיה שזה מדפיס לי את כל התווים בשורה הראשונה ולא ברור לי למה...HELP!! תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
למדתי את כל שפת C, וגם כתבתי מספר פרוייקטים קטנים בעזרתו. לא מזמן נזכרתי שיש עוד מילים שמורות שכמעט ולא משתמשים בהם שאני לא יודע איך להפעיל אותם. המילים הם: asm auto inline register restrict volatile אני רוצה לדעת איחך להשתמש בהם. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעיניין :-) תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכנות הוא בקונסול. הפקודה הראשונה היא שברגע שהתהליך של Internet Explorer יפעל, קוד: [pre] System.Console.WriteLine("bla bla bla");[/pre] שם התהליך של Internet Explorer הוא iexplorer.exe. הפקודה השנייה היא שהגדרתי משתנה string email; ואני רוצה שברגע שהמשתמש מכניס קלט למשתנה הזה, אימייל ישלח לאותה כתובת. ללא שימוש באוטלוק או דברים אחרים. כרגע לא חשוב לי מה הנושא של האימייל ומה כתוב בתוכו. תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתור התחלה זו המחלקה STACK המגדירה מחסנית public class Stack<T> { private Node<T> first; public Stack() { this.first = null; } public bool IsEmpty() { return this.first == null; } public void Push(T x) { this.first = new Node<T>(x, this.first); } public T Pop() { T x = this.first.GetInfo(); this.first = this.first.Getnext(); return x; } public T Top() { return this.first.GetInfo(); } public override string ToString() { string str = "["; Node<T> pos = this.first; while (pos != null) { str = str + pos…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי באנגלית הרבה על הנושא ואני פשוט לא מבין מזה. למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה? האם אפשר לשפר את הקוד שלך עם זה? איך? אני ישמח להסבר אחד בעברית בצורה מפורטת! תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Code aCCess seCuriTy What is the importance of code access security? With role - based security, you can defi ne what the user is allowed to do. Code access security defi nes what the code is allowed to do. .NET 4 simplifi es this model by removing the complex policy confi guration that existed up to .NET 3.5 and adding the security transparency level 2. Security transparency level existed before, but Level 2 is new with .NET 4. Security transparency makes a distinction between code that is allowed to do privileged calls (such as calling native code) and code that is not allowed to do so. The code is grouped into three categories: Security - critical code can run any c…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי rdlc שאני מייצאת לPDF. השאלה שלי היא אם אני יכולה 'לשרשר' אותם לקובץ PDF אחד?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
1. יש לי datagrid שאנשים מכניסים נתונים, אני רוצה לבדוק שאין בו תוים שאינם אותיות - איך עושים את זה? יש לי את הפונקציה: PreviewTextInput שe.Text מראה לי את התו האחרון שהוכנס, איך בעזרת sender ו e אפשר למחוק את התו האחרון שהוכנס? 2. יש לי datagrid שאחת העמודות מורכבת מכמה textbox ומוגדרת כ <DataGridTemplateColumn.CellTemplate > העמודה הזו לא מקבלת את הstyle שהגדרתי לכל הטבלה (הstyle משנה את צבע הטקסט לפי trigger, וכך יוצא שרק העמודה הזו בצבע שונה) - מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
במסגרת תרגיל שיש לי אני אמור לרשום את הקלאס הנ"ל, בתור התחלה יש לי כמה מתודות שעלי לרשום, המתודה POP אמורה לפי החתימה שהוגדרה לי להחזיר אובייטק אבל אני לא מבין מה ההיגיון ז"א אם אני עושה POP למה אני אמור להחזיר משהו ? זה התרגיל שלי והמתודות שהוגדרו לי (המתודה POP לא גמורה): כמו כן אני לא מצליח להדפיס את הנתונים שהכנסתי ולא מבין למה using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; namespace MyStack { public class MyStack : IEnumerable { private Object[] Objects; private int iObjects; public MyStack() { this.Objects = new Object[10]; } public MyStack(int MaxSize) { …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני יודע שכאשר הנכד יורש משני בנים שיורשים וירטואלית מסבא כלשהו - אז ברשימת אתחול של הקונסטרקטור של הנכד צריכה להיות הפעה של הקונסטרקטור של הסבא. מספיק רק של הסבא או שגם לקרוא לקונסטרקטורים של שני הבנים (האבות של הנכד) ? אם זה רק של הסבא , אז מה ההגיון שעומד מאחורי זה ? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מועניין לכתוב משחקון דיי פשוט שירוץ על גבי דף אינטרנט יש לי ידע בגאווה אז חשבתי לעשות את זה בצורה של גאוה אפלט ... הרעיון הוא שיש תמונה כלשהי שבתחלה מכוסה ולא ניתן לראות את רובה ולאט לאט נחשפים חלקים ממנה והמשתמש צריך לזהות את התמונה. עכשיו חשבתי פשוט לשים איזה JPANEL ברגע עם התמונה ועליו לכסות בהרבה JPANEL שהיו נגיד בצבע שחור או משהו וכל כמה זמן אני ישנה את הנראות של אחד הפנלים הקטנים ואחשוף חלק מהתמונה. הבעיה שאני לא מבין באיזה LAYOUT להשתמש כדי למקם אותם אחד מעל השני??? עזרה או רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-