תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד C# בבית הספר ונתנו לנו תכנית לשעורי בית שאני לא מבין. בתכנית צריך להציב ב2 משתנים מספרים שונים ואז להחליף ביניהם לדוגמה:a=4 b=5,a=5 b=4 אני לא כל כך מבין איך לעשות את זה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בסיס נתונים ובתוכו טבלה שאותה אני מעדכן ממספר מקורות מידע שונים (לצורך הפשטות נאמר שני מקורות מידע). הצרה היא שמקור מידע אחד מתעדכן בקצב איטי יותר מהשני , והשני לא מכיל את כל המידע כמו הראשון. ולכן רק שילוב של שניהם יתן לי תמונה מדוייקת של מה שקורה. הצרה היא שעדכון מהמקור מידע האיטי יכול לדרוס מידע חדש שהגיע מהמקור המהיר, יש שדות שהערך בהם יכול להתקדם רק בכיוון מסויים ואז אין בעיה אבל יש שדות שלא וכאן אני נתקע קצת. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הערה, אני משתמש ב MySQL ו Java אבל השאלה לא קשורה לשפת כל שהיא. תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מתכנט משהו שהוא דיי נחוץ לי בשביל הסקייפ בתוכנת הסקריפטים AutoIt3 ניסיתי לעשות שיעשה את שתי הדברים הבאים בו זמנית: הדבר הראשון הוא שהוא יקבל כל הזמן הנתון של ה $size[0] והדבר השני הוא שיחליט לעשות את הפעולה הבאה: WinSetState("[CLASS:tSkMainForm]", "", @SW_HIDE) כשנתון ה $size[0] שווה ל -3200 או במילים אחרות של השפה: $size[0] < -3200 וכך בעצם הצלחתי לעשות שכל פעם שאני מחליט למזער את החלון של הסקייפ או לסגור אותו אז החלון למעשה נעלם לי ל system tray ואני יכול להחזיר אותו כשאני רוצה בלי בעיה זה עובד מצויין! בגוגל חיפשתי שעות תיקון כזה לסקייפ ולא מצאתי והבנתי שזה אחד הדברים שהיו אמורים לעשות ושכנראה עוד לא עשו אותם.. אז עשיתי וזה עובד מושלם. הבעיה היא מה קורה כש…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שוב (: האתר שלי מתקדם לאט לאט.. בתוך הטבלה שלי רציתי להגביל אותיות אם כותרת הסרט ארוכה מידיי. באנגלית זה פועל מצויין. אבל בעברית אני מקבל סימן שאלה מוזר כזה, נראה לי שאני יודע ממה זה נובע זה כנראה בגלל קידוד, או כל מיני אותיות בלתי נראות שעוזרים להציג את העברית בצורה תקינה. הבעיה שאין לי מושג אין לתקן את זה. הפונקציה הולכת ככה function title_limit_heb($str) { if (strlen($str) > 37) { return "...".substr($str,0,37); } else { return $str; } } וככה נראת התצוגה השגויה. אגב כדי להציג עברית תקינה אני משתמש פונקציות הבאות. header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); mysql_query("SET NAMES utf8;"); מה שמונע ממני לכתוב עברית י…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי.. זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit) public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; } זהו השלב שבו יצרתי את המערך: int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits]; וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה): System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name); והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי בעיה ביצירת המחלקה תור . את ממשק המחלקה ניתן למצוא בעמוד 238. זה הקוד של המחלקה שעשיתי: public class Queue<T> { private Node<T> first; private Node<T> last; public Queue() { this.first = null; this.last = null; this.first.SetNext(this.last); } public bool IsEmpty() { return (this.first == null&&this.last==null); } public void Insert(T x) { Node<T> temp = new Node<T>(x, this.last); this.last = temp; } public T Remove() { T temp = this.first.GetInfo(); this.first = this.first.Getnext(); return temp; } …
-
- 38 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי מחלקה שמוגדרת כך: public class MyTable extends JTable implements CellEditorListener, MouseListener{ /*code*/ } @Override public void editingCanceled(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell edit has been canceled."); } @Override public void editingStopped(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell has been edited."); } @Override public void mouseClicked(MouseEvent e) { } @Override public void mouseEntered(MouseEvent e) { } @Override public void mouseExited(MouseEvent e) { } @Override public void mousePressed(MouseEvent e) { } @Override public void mouseReleased(MouseEvent e) { } } הפונקציה edit…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי. אני בונה תוכנה שמורידה קבצים מסוימים, ואני מתכנן לעשות אפשרות בחירת mirrors להורדות. השאלה שלי, אם לתת לבנאדם לבחור את השרת המועדף, או ש"להמליץ" לו או לתת לתוכנה לבחור במקומו. חשבתי לעשות ping לכל אחד מהשרתים, וזה שמחזיר את הכי נמוך - ייבחר. אבל האם זה באמת יעבוד? כלומר, האם פינג נמוך ביותר תמיד יתן קצב הורדה מהיר יותר משאר הקישורים?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי כאשר אני רואה את ההודאה *char בקוד , מה זה עושה בקוד? דוגמא: char* Go = "B"; ואיזה סוג מצביע זה ? האם לפני השימוש אני צריך להכריז עליו על ידי Type def?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כותב text editor שמיועד לעריכה של קבצים גדולים שיכולים להגיע ליותר מ2500 שורות. אני משתמש כמובן בstringbuilder ואז מציג את התוכן שלו לתוך textbox. עכשיו אני רוצה לצבוע מילות מפתח שמורות בטקסט בצבע. הדרך שמצאתי היא להשתמש בselection כלומר לעשות select לטקסט נבחר ואז לשנות את הפרופרטי selectioncolor. אלא מה הפרופרטי הזה קיים רק בrichtextbox ולא בtextbox. ניסיתי והכל עובד כמו שצריך חוץ מהעובדה שהביצועים של richtextbox פשוט איומים. אז.. אני לא יודע מה לעשות? מצאתי באינטרנט כמה המלצות על הקוד הזה http://www.codedblog.com/2007/09/17/owner-drawing-a-windowsforms-textbox/ אבל זה נראה מסובח וממש לא טבעי(עבורי), האם אני באמת צריך להגיע זה?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבנות לו אתר אינטרנט מקצועי. אני יודע לעבוד עם html, JavaScript, SQL ו-PHP. (אני לומד עכשיו על PHP ו-SQL). כמה לוקחים היום על בניית אתר אינטרנט מקצועי?
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, הכותרת בטח בילבלה, אז אני אסביר, יש אתר שנותן כל מיני סקריפטים של Javascript בחינם, הנה הסריפקט שאני רוצה להוציא משם http://www.dhteumeuleu.com/theories-of-mind/ הסקריפט הוא חינמי, כמו שאתם יכולים לראות הוא מציג גלריה של תמונות עם תכונת Flow. בכל מקרה, בצד ימין למעלה יש אפשרויות בחירה Demo Live, Source Code,XML File, Inline Version לכן אנחנו נרצה להעתיק את הקוד בשתי קבצים Source Code + Xml נשאר לנו לערוך את קובץ ה XML ולשנות את הכתובות של התמונות שאנחנו רוצים בגלריה. עשיתי את זה, וזה פשוט לא עובד לי.. ניסיתי להריץ את זה אפילו על LOCALHOST וזה גם לא עוזר. בדקתי כמה פעמים שהתמונות רשומות נכון אבל לדעתי יש פה בעיה אחרת. ניסיתי גם את גרסת ה INLINE שהיא ללא …
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
בקוד הבא אני עושה בפקודה הראשונה ב-MAIN שגיאה שנתפסת ב-Catch, השאלה שלי היא איך אני יכול שהשגיאה תיתפס אבל שאר הפקודות אחריה יתבצעו. בעיקרון מה שאני עושה זה נותן לאובייקט של Time פרמטר לא נכון של דק' (מעל 59) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace Time { public class IncorrectTimeParameters : ApplicationException { public IncorrectTimeParameters(string message) : base(message) { } } public class Time : IComparable, ICloneable { protected int HH; protected int MM; protected int SS; public Time(int h, int m, int s) { if (h <= 0 || h > 24) { …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לסוגי הארכיטקטורות לדוגמא: מה הבדל בין IA32 לx86 ? וכשאני אומר ארכיטקטורה x86 זה כולל גם 64 וגם 32 ביט? או שזה לא קשור , בקיצור אני מבולבל . Page tables : האם במעבדים של 64 ו32 יש הבדל בגישה לטבלת הדפים?(בזכרון הוירטואלי?) אשמח לליינקים או לסבר קטן שיאיר את עיני.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, למה ישראלים כל כך אוהבים אקספלורר???דפדפן מגעיל יש לי חנות שבניתי עם ג'ומלה http://shopthenet.co.il/ וכאשר אני עושה בדיקות של רכישה עם פיירפוקס עובד מעולה, אבל אספלורר בכניסה לסל הקניות וכל שלב בסל הקניות מקפיץ את הERROR שאומר כדלקמן: "האם ברצונך להציג רק את תוכן דף האינטרנט שנמסר באופן מאובטח? דף אינטרנט זה מכיל תוכן שלא יימסר באמצעות חיבור HTTPS מאובטח, ועלול להעמיד בסכנה את האבטחה של דף האינטרנט כולו" איך מעיפים את הERROR הזה הוא יבריח לי לקוחות? חייב עזרה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! השנה התחלתי לילמוד מדעי מחשב והבעיה היא שעברתי לבית ספר חדש ולא רשמו אותי שם דברתי ובסוף אני בפנים אבל על תנאי ממוצעה מעל 80 :'( טוב לעיקר רציתי שתיתנו לי כלים איך לילמוד למבחנים שם איך להבין את המורה ומה לעשות איך לילמוד לזה ת תודה רבה על עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לחבר ספר לימוד שפת C,רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספר טוב למתחילים וגם ולמתקדמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! במסגרת הלימודים שלי כתבתי משחק ב- C# שמשתמש ב- mySql. אני צריך להעלות אותו לשרת של המכללה. במכללה שאלו אותי איזה שרת אני צריך? איזה סביבת עבודה? לא ידעתי מה לענות. מה בדיוק אני צריך לבקש מהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-