עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AnTiSh0ck,

ככה: אני צריך לקלוט מהמשתמש גודל של מערך דו-מימדי (אני לא יודע מה הגודל של המערך הדו מימדי, המשתמש בוחר כרצונו) איך אני מבצע את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by pasiflora123,

האם יש מישהו שיכול לעזור בבניית תוכנה שבודקת האם יש פולינדרום במספר או פולינדרום שמוכל התוך המספר. תודה רבה הנה התרגיל: פלינדרום הוא מספר שאם נקרא אותו מימין לשמאל או משמאל לימין נקבל את אותו הערך. למשל, המספרים 1111 ו- 1159511 הם פלינדרומים אבל המספר 3012 אינו פלינדרום. הניחו כי מספר המורכב מספרה בודדת )לדוגמא המספר 9( הוא פלינדרום. קלטו מהמשתמש מספר שלם חיובי כלשהו והחזירו את הפלינדרום הארוך ביותר המוכל בתוך המספר יחד עם ההדפסה הבאה 4 The longest palindrome found is: #### כאשר במקום #### יופיע הפלינדרום הארוך ביותר שנמצא. דוגמאות 4 א. קלט: 5665 . המספר 3003 הוא פלינדרום באורך 9 )מורכב מארבע ספרות(. בנוסף . ניתן לראות כי המספר 00 מוכל בתו…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני צריך לשכפל כרטיס CF שעליו יושב משחק עם תוקף מסויים שכשהוא נגמר צריך לשלוח למישהו שלוקח כסף על הריסוט למצב ההתחלתי מוכן לשלם כראוי למי שימצא פתרון לדבר הזה נא ליצור קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Ranja,

אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by Ovid,

שלום. אני חדש לVB, ואני צריך לעשות איזה סימולטור קטן. סתם ליופי, רציתי לשים רקע מסויים אבל לא יודע איך עושים את זה. אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by omri123,

אני חדש בשפת C שאלה ממש פשוטה איך אני מזיז את הנקודה במספר שלם? לדוגמה 527=5.27 תודה התוכנית אמורה לקבל מספר עשרוני כלשהו ולעגל אותו כלפי מעלה או מטה int main () { int d,x,t,u,h; float num1,num2; printf ("enter price:"); scanf ("%f",&num1); x=num1*100; u=x%10; t=(x/10)%10; h=x/100; if (u>=5) { u=0; t++; x=(h*100+t*10+u); פה אני נתקעתי\\ num1=(x/100)%10; } . . . יש המשך בגדול לאחר שאני מפרק את המספר אני רוצה להחזיר אותו לעשרוני

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by rodb1,

שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. int x = 3; if ((x = 2)) printf("A%d",x); else printf("B%d",x); What is the output? ועוד אחת ברשותכם: int i = 0,x = 0; for (; i<10; ++i); ++x; printf("%d,%d",x,i); what is the output?

10. Started by carman6,

אהלן, התחלתי לתכנת בJAVA עם ידע בסיסי של 5 יחידות בC#. אני כרגע בשלב לימודים של מחלקות ועצמים אז רציתי לשאול מספר שאלות לגבי JAVA: 1. אני חושב שהבנתי מה המשמעות בגדול של ה-API: ספריות מוכנות למתכנת משם אפשר לשלוף עצמים, מחלקות וכ'ו מבלי לתכנת בעצמנו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה שלי היא מאיפה אני שולף את ה-API הזה על מנת לבדוק איזה תכונות הוא מספק עבור עצמים אותם אני שולף ממנו, לדוגמה מחלקת נקודה בתוך הספריה הגרפית (java.awt.point) ? 2. זאת שאלה יותר כללית לגבי סביבת עבודה. הורדתי את ה- eclipse ide for developers וזו מסתבר עובדת בלי התקנה. זה מהווה בעיה כאשר אני מנסה להתקין בה ספריות, לדוגמה הספריה המוכנה של האוניברסיטה העברית (unit4). האם יש גרסה לeclipse עם התקנה (כי י…

• 22 תגובות
    • 8.4k צפיות
  11. Started by KoM,

משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by baronlior,

תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Lidor2000,

אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by crak100,

שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by שריה 24,

שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!

16. Started by BigTools,

אני כבר ממש חסר אונים. אחרי הרצה של דיבאג, קוד לא ממש מסובך, שאלתי הרבה אנשים, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית, מה עשיתי לא נכון? - דף קוד HTML -> שליחה לדף ASP -> תיוג במסד נתונים. הצעות? [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  17. האתר הוא ***נמחק*** אם מגדילים את האתר אפשר לראות את הקווים

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by robicon,

נתונים במחלקה לי שלושה int a,b,c ויש לי מחלקה לונג שמחברת בינהם בניתי מחלקה int get a שאמורה להחזיר את a בעזרת המחלקה של long שמחברת בניהם איך אני כותב את המחלקה של int get a

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by omfir,

כאשר אני מנסה להדפיס ערך של משתנה בפורמט של printf בתוך הswitch case השני מוחזר לי ערך שגוי במקום הערך הנכון... בנוסף,ראיתי שלהבדיל מהדפסת משתנה אין בעיה להדפיס סתם מחרוזת וכלן ניסתי type casting from double to char אבל לא הצלחתי... להלן קטע הקוד.. #include <stdio.h> switch (to){ case 'K': sum*=K; break; case 'C': sum*=C; break; case 'I': sum*=I; break; case 'F': sum*=F; break; case 'Y':sum*=Y; sprintf(b,"%lf",∑);;break; case 'L': sum*=L; break; } return 0; }

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש

21. Started by presman,

שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by satlan1,

היי, אני מנסה להריץ בVISUAL STUDIO תוכנית(כל תוכנית..אפילו printf וזהו..) ואני מקבל ישר את השגיאה הבאה כבר פתחתי על זה נושא פה בעבר..בגדול היה לי VS8 והשגיאה הזאת התחילה פתאום. הורדתי VS10. זה עבד איזה שבועיים טוב, ועכשיו גם שם אחרי שביצעתי ריסט למחשב זה התחיל להחזיר את השגיאה הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ואין שינוי. בגוגל מצאתי כמה הצעות שלא עזרו.. חלק שם רשמו שזה משהו קשור לרג'סטי/ENIVIROMENT וצריך לשנות שם משהו. אבל לא סגור על זה ולא רוצה להרוס סתם... יש מצב שמשהו פה נתקל בזה בעבר ויכול לעזור לי(יש לי ווינדוס 7 )? אני תקוע עם הDEV C הזאת מביאה לי תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by yakirsh4,

שלום, ברצוני לעשות בגרות במדעי המחשב אך יש לי בעיה אני לומד בפרויקט הילה (למקרה שמישהו פה לא מכיר זה פרויקט לתלמידים שנשרו ממסגרות חינוך או כמו במקרה שלי עזבו בסיבות כאלא או אחרות) פרויקט הילה (לפחות בהרצליה) לא מספק מורה במקצוע מדעי המחשב כי אין ביקוש לנושא הזה (כמו שאמרתי קודם זה לתלמידים שנשרו ממסגרות חינוך מה שאומר שהם לא ממש משקיעים להבדיל ממני שעזבתי מבחירה) אבל כן מגיש מה שאומר שאני צריך ללמוד לבד או בבצפר פרטי כלשהו ולצערי לא מצאתי שום בצפר פרטי שמלמד את המקצוע הזה מצאתי באינטרנט שתי תדרוכים לקראת הבגרות http://www.csit.org.il/TSTBAG/2011/Tad899205.pdf http://www.csit.org.il/TSTBAG/2011/Tad899205Objects.pdfכמו כן מצאתי גם מבחן לדוגמא משנה שעברהhttp://www.csit.…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by reiich,

הי! איך מציגים מידע מבסיס נתונים (מידע שמגיע מהשכבות) בפרוייקט silverlight? איך מחברים את ה control שנקרא dataGrid לנתונים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by c5123,

mov al,ah אני חושב שזה לא חוקי אבל לא 100% בטוח 2 פעולות על אותו אוגר ??? RD WR

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים