עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.

3. Started by assaf990,

איך אני מקבל את הזמן של היום ב- C++? תאריך שעה ואיך אני יכול לקחת רק את התאריך ולשים אותו בתוך מערך של CHAR-ים? בתבנית של dd/mm/yy?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. סתם לידע כללי כי לא מצאתי אופציה במאפיינים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. על טיפוסים(מחלקות) שונים ? (לעשות פולימורפיזם ל4 הסוגים זה לא כל כך מתאים כי אין להם קשר ביניהם) האם ניתן לעשות מחלקה אבסטרקטית של רשימה מקושרת ואותה יירשו 4 מחלקות רשימות מקושרות נגזרות שיפעלו לפי מתודות מתאימות לטיפוס ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by gatoGT,

איך אני משווה בין שעה מסויימת לשעה אחרת וקובע מה יותר גדול? אני מנסה למצוא פרמטר שיכיל רק שעה, בלי תאריך, ואז אני אוכל להשוות אליו ולדעת עם הוא בתוך התחום או לא: tUp =23:00 tDown = 19:00 timeInRow = 21:15 If (timeInRow < tUp) ooo וכו' תודה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Daniel Fogel,

בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפלזה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים

10. to forum.docx

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by NU96,

שלום לכולם, התחלתי לכתוב תוכנה שתעזור לי לבדוק כל מיני שיטות במשחקי קלפים יצירתי מחלקה של חפיסת קלפים הקונסטרוקטור נראה כך: public class DeckOfCards { char[] Cards; int nod; public DeckOfCards(int nodc) //יצירת חפיסה { int n=1; this.nod=nodc; this.Cards=new char[nodc*52]; while(n<4*nodc){ this.Cards[1+n*13-1]='A'; this.Cards[2+n*13-1]='2'; this.Cards[3+n*13-1]='3'; this.Cards[4+n*13-1]='4'; this.Cards[5+n*13-1]='5'; this.Cards[6+n*13-1]='6'; this.Ca…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by moshe55501,

???

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עריכה: תוכנה קטנה בפסקל שבניתי. התוכנית בתגובה #3 והקוד שלה בתגובה #4

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by omfir,

היי, יש איזושהי פונקציה ב-C המקבילה ל String.Format c ב C#?. יש לי פונקציה מטיפוס Int שמחזירה ערך מסויים אבל,כשאר אני מנסה להדפיס את התוצאה ב printf זה זורק אותי מהפונקציה משום מה... בקיצור אני רוצה להדפיס את הreturn value של פונקציה מטיפוס Int ואני לא יודע איך... תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. השגתי את הספר של הוד עמי "המדריך השלם לשפת C" , אבל בלי התקליטור, איפה ניתן למצוא את התקליטור שמצורף עם הספר???

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by yuli90,

לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Tal Rod,

היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.

18. Started by best view,

אהלן, תרגיל יעילות ממבחן. הצלחתי לפתור בסיבוכיות זמן (O(n. הבוחן הוריד לי 17 נקודות מתוך 25. רשם שיש אפשרות לפתור ב(O(logn. הקוד שלי הועבר למחשב איכשהו ורץ תקין. האם יש פיתרון בסיבוכיות זמן (O(logn? יש על מה לערער?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by LittleNicky,

אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. זה שמות של קבצים שיש לי באתר אבל הוא רושם לי שהם חסרים (כמה מהם) ובסיות Smi

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by עובד,

שלום, רציתי לברר אם יש אפשרות לקמפל פרוייקט בC ל EXE שירוץ על מחשבים שבהם לא מותקן Visual C++ בתודה, עובד.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by aviel9731,

שלום, גמר חתימה טובה ותודה רבה למגיבים, נתקלתי בבעיה במטלב עם השאלה הבאה: עבור המשוואה: y'+y/x=sin5x בתחום x>0, שרטט מספר קווים אינטגרליים. אם למשוואה יש פתרון סינגולרי, שרטט גם אותו. כמו כן, מצא פתרון עבור בעיית ההתחלה: 2=(1)y ושרטט גם אותו באותה מערכת צירים. עד כה כתבתי סך הכל : y1=dsolve('Dy+y/x1=sin(5*x1)','y(0)=0','x1'); y2=dsolve('Dy+y/x2=sin(5*x2)','y(1)=0','x2'); y3=dsolve('Dy+y/x3=sin(5*x3)','y(2)=0','x3'); figure(1) ezplot(y1,[0,2*pi]) figure(2) ezplot(y2,[0,2*pi]) figure(3) ezplot(y3,[0,2*pi]) נתקלתי בבעיה כאשר: 1) אמרו לשרטט מספר קווים אינטגרליים כשבעצם נתתי למשוואה 3 בעיות התחלה שונות ושרטתי אותם, לאחר מכן בתרגיל אמרו למצוא פתרון לבעיית ההת…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום רב, האם יש דרך כלשהי ב-C לבקש אנטר אחרי כל קלט? אם זה scanf או getchar. זה די מעצבן ולא יפה בעין שצריך לרשום מספרים ברצף במקום ספרות אחד אחד, גם רווח זה מזהה כקלט האם ניתן לשנות זאת איכשהו? תודה מראש.

24. Started by iem,

אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לפתח תוכנה ברמה של משחקים לילדים מלפני 5-10 שנים, כמו למשל משחק הזיכרון או משחק קלפים פשוט. התוכנה אמורה לפעול תחת הגרסאות השונות של ווינדוס. חשוב לי שהפיתוח יהיה מהיר, ובעלות מינימלית מבחינת רשיונות לתוכנות הדרושות לפיתוח (יש כוונה למכור את התוכנה, כך שהרשיונות חשובים). באיזה שפה מומלץ לכתוב את התוכנה? יש לי ידע ב - C/C++ בעיקר ל Dos/Linux. אני לא יודע לכתוב תוכנות שעובדות ב windows. בכוונתי לפתח את התוכנה בעצמי או להעסיק מישהו שיפתח בשבילי במידה וזה יהיה כדאי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים