תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
כמה שיותר טוב ולבד. 1 איזה שפות תינות אתם ממליצים לי ללמוד,אני ממש חדש בתחום ולא יודע כלום אבל ממש כלום. 2 האם אפשר ללמוד לבד 3 תוך כמה זמן אפשר ללמוד שפה 4 ואם תוכלו לתת לי רשימה של השפות עם הסבר מה כל אחת נותנת אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לומד תכנות במסגרת לימודי הנדסה שנה א', זה חובה. אני לומד בשפת C , תכנות כנראה זה לא הצד החזק שלי או שאני לא מבין את מי שמלמד (לא למדתי תכנות בבית הספר וכו') יש לי 2 בקשות ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1- אני אשמח אם תפנו אותי לאתר טוב (בעברית ) ואם אין אתר כזה אז ספר שמלמד טוב שפת C , אני אמור ללמוד תכנות בסיסי ולא להכנס כנראה לעומק של השפה, אבל מספיק טוב כדי לדעת להשתמש בה. 2- יש לי עבודה שאני חייב להגיש אחרת הציון לא יחשב לי, אני יושב כבר שעות ולא מבין מה בדיוק אני אמור לעשות, לכם כנראה זה יהיה בסיסי מאוד, אני כבר שובר על זה את הראש כמה שעות. כיוון שאני צריך להגיש את זה, וחשבתי שאני אצליח לבד, אני אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי. אלו רק 2 שאלות. השאלות הם: א--- בתרגיל …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לעשות את זה: http://stackoverflow.com/questions/3707591/regular-expression-to-match-only-letters כלומר: ValidationExpression="^[^\W\d_]+$" זה עובד, אבל זה גם לא מרשה למשתמש להכניס אותיות בעברית... אני צריך הגבלה למספרים, אבל שיהיה אפשר להכניס כל אות בכל שפה! תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתבתי שתי מחלקות לאיזה קורס . הראשונה יצאה חלק . השנייה אני מתקשה ליצור מתודות המשתמשות במחלקה הראשונה יצירת פריט public class product { public static void clearscreen() { System.out.print('\u000c'); } private String name; private int amount; private double price; // the price is for 1 amount public String tostring(){ return amount + " " + name + " " + amount*price; } public void setname (String x){ name=x; } public String getname (){ return name; } public void setamount (int x) { if (x>1) amount=x; else amount=1; } public int getamount () { return amount; } public void setprice (double x) { if (x>0) price=x; else price=0…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, תרגיל יעילות ממבחן. הצלחתי לפתור בסיבוכיות זמן (O(n. הבוחן הוריד לי 17 נקודות מתוך 25. רשם שיש אפשרות לפתור ב(O(logn. הקוד שלי הועבר למחשב איכשהו ורץ תקין. האם יש פיתרון בסיבוכיות זמן (O(logn? יש על מה לערער?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.xbox-linux.org/wiki/The_Hidden_Boot_Code_of_the_Xbox מעניין לקריאה למי שמבין... והכי חשוב, הסוף: :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הקוד: scanf("%c",&c); scanf("%c",&d); while ((c != 'e') && (c != 'E')) { switch (c) { case 'P': Palindrom(); break; case 'p': Palindrom(); break; case 'F': Devidors(); break; case 'f': Devidors(); break; case 'M': great_Average(); break; case 'm': great_Average(); break; case 'B': Base(); break; case 'b': Base(); break; case 'C': Contain(); …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אז אם לא אם אפשר להעביר.... יש לי חנות קטנה של נעליים לא ממוחשבת, אני רוצה ליצור איזשהו מאגר נתונים של כל הנעליים בחנות עם אפשרות הוספה של סחורה חדשה. הקטגוריות שאני רוצה שיהיו הם חברה של הנעל, דגם ומידה. מישהו יכול לכוון אותי מאיפה להתחיל? או אם יש משהו דומה מוכן שאני יוכל לשנות קצת שיתאים? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנכנסת לאתרים בצורה אוטומטית. אתרים שאני מזין לה או לפני חוקים מסויימים שאני מגדיר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמשת בפונקציה רקורסיבית המכניסה NODE חדש לעץ. אני רוצה לאחר ההכנסה לעדכן את כל הענף של הNODE הזה שיש לו NODE חדש. איך עושים את זה? איך אני "חוזרת אחורה בענף?" הקוד להכנסה: function setChildren(parentI, treeArr, newNode) { var type = typeof treeArr if (type == "object") { for (var key in treeArr) { if (treeArr[key].id == parentI) { treeArr[key].children.push(newNode); return key; } setChildren(parentI, treeArr[key].children, newNode); } } return null; }
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתרגיל הזה היינו צריכים לבנות מחלקות למורה שמציגה לכיתה של 20 תלמידים ממוצע של כל תלמיד (שזה מה שעשיתי פה) וגם ממוצע כיתתי לכל מקצוע שאני אעשה אחר כך, הבעיה לא בזה. אני חושב שמבחינת הלוגיקה הכול בסדר (וזה בכל מקרה לא ממש מאיים) אבל יש כנראה איזשהי בעיה עם הסינטקס. כשאני מריץ את התוכנית הוא מציג על המסך פקודה לרשום את שם התלמיד הראשון אבל נתקע אחרי שמקבל קלט. אחרי כל מיני ניסיונות אני די בטוח שהבעיה עם המערך מטיפוס Grade. חשבתי שאולי כדאי לאפס אותו אבל זה לא עזר. כל פקודה שעירבה את המערך הזה הביאה לשגיאה וסיום התוכנית, למרות שהתוכנה עצמה לא מתריעה על שום שגיאה מה שלא ממש עוזר לי. מה הבעיה כאן? תודה לעוזרים.. using System; using System.Collections.Generic; using System.Lin…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מת ללמוד PHP או שASP או שפה דומה שאפשר לעשות איתה פרומים... אני לא צריך את זה בשביל פורום אבל אני באמת לא יודע כלום בנושא הזה, אז צריך איזו תוכנה, או יש איזו תוכנת עזר או משהו, אני יודע HTMl אם צריך אבל מה הלאה ? אולי יש איזה אתר כלשהו? בבקשה חברה עזרה!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר גם באנגלית צריך ספר למתחילים עבור אלה שאין להם רקע בתיכנות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קודם כל אני בעל תואר ראשון אבל לא במקצועות המחשוב, אני עובד בחברת הייטק בבדיקות ומעוניין להתחיל וללמוד מסלול של הכשרה של תכנות ואולי לעבור לזה בעתיד, אני לא מעוניין בלימוד של עוד תואר מפאת חוסר בזמן אלא במסלול שמכשיר לתכנות, אני יודע שמסלולים כאלו זה בד"כ סביב השנה, אני די מבולבל במסלול אבל לפי מה שראיתי יש דבר שנקראMCPD שזה של מייקרוסופט אבל ההתלבטות שלי היא מכיוון שמכמה אנשים שדיברתי איתם הבנתי שמחפשים יותר אנשים שמתכנתים ב-C וב-C++ מאשר ב-C# שלפי מה שראיתי זה מה שמתמחים ב-MCPD וברוב המסלולים שאני ראיתי. 1 האם זה נכון מה שנאמר לי בקשר לזה שעדיף ללמוד תכנות ב-C וב-C++ מאשר ב-C# 2 האם תוכלו להמליץ לי על מסלול מסויים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
א. אם אני כותב קוד בתוך מחלקה (class), האם מותר לי לקרוא לפונקציות שלה בלי שום הקדמה כלומר לקרוא למשל func ולא *this.func ב. אם הגדרתי template<char a> מיד לפני הגדרת מחלקה, מותר לי ליצור במחלקה פונקציה char func() {return a;} אני פשוט לא בטוח כיצד המחלקה מתייחסת למשתנה a (קבוע? char?).. עד היום הגדרתי בtemplate רק מחלקות לא ידועות כמו class SOMETHING ככה שלא עבדתי עם שם ספציפי של משתנה. ג. לפני מימוש מחלקה כלשהיא, הגדרתי template<class T> ואני רוצה בתוך המחלקה ליצור משתנה מסוג מחרוזת, שמכיל את שם הטיפוס. לדוגמא אם הגדרתי template<int> אני רוצה ליצור בתוך המחלקה פונקציה כזאת String func(){String a = T: return a;} זה אפשרי? כי זאת פונקציה "דינמית", היא מק…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה זה תמונה הקסה-דצימלית סל סגמנט נתונים ? 2.האם הפקודה הבאה חוקית ? mov a1[si],4h a1 הוא משתנה .... האם אפשר לגשת ככה למשתנה בזיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? כמו שכתבתי בכותרת, יש לי משימה לעשות תמונות בFLEX, ועל כל תמונה צריך לשים HOVER ייעודי עם טקסט ייעודי לכל אחת. אין לי מושג איך לעשות את זה ואני ממש צריך עזרה. לדוגמה, יש לי תמונה, נתתי לה section בפנים עם קלאס נוסף של טקסט ובתוכו כיתוב כלשהו, אבל בCSS אין לי מושג איך אני צריך לכתוב את זה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זהו זו השאלה...התחלתי קצת ללמוד וזה ממש קל אבל אם כדאי ללמוד שפה אחרת למתכנת מתחיל כמוני אשמח לשמוע תגובות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי קלט מהמשתמש. עד 10 מילים. ה- String מתחיל במילה, בין כל מילה רווח אחד בדיוק. אינני יודעה כמה מילים יש (רק מקסימום 10). כיצד אני יכול ליצור פונקציה שמחלצת מילה למערך (אני יודע שאורך מילה לא יעלה על 10)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה אני צריך להוציא את התוכנה שיש בלוח הזה איזה תוכנה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-