תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אחרי C++ JAVA, הגיע הזמן להתמקד וללמוד C#. אני מחפש אתר שמכיל את הפרוט של כל הספריות, המחלקות והפונקציות של C#, משהו דומה ל API של JAVA שיש באתר של SUN למי שמכיר. מצאתי כמה אתרים דומים, אבל לא כל כך מספקים. בבקשה לא להפנות ל MSDN, הוא שימושי אבל לא במקרה הזה. האם יש דבר כזה? אם כן אפשר לינק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות אתר די פשוט, כדי להציג מידע וכדי שאוכל לכתוב מדי פעם כל מיני כתבות, לשים לינקים וכו... איך כדאי לעשות את זה? האם כדאי ללמוד html או לעשות את זה בעזרת תוכנות כלשהן?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא: 2 2 2 2 1 1 1 1 3 3 3 3 1 1 1 1 מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVA אני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלו פעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלו פעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלה ופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה.. ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי שתי מחלקות לאיזה קורס . הראשונה יצאה חלק . השנייה אני מתקשה ליצור מתודות המשתמשות במחלקה הראשונה יצירת פריט public class product { public static void clearscreen() { System.out.print('\u000c'); } private String name; private int amount; private double price; // the price is for 1 amount public String tostring(){ return amount + " " + name + " " + amount*price; } public void setname (String x){ name=x; } public String getname (){ return name; } public void setamount (int x) { if (x>1) amount=x; else amount=1; } public int getamount () { return amount; } public void setprice (double x) { if (x>0) price=x; else price=0…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השגתי את הספר של הוד עמי "המדריך השלם לשפת C" , אבל בלי התקליטור, איפה ניתן למצוא את התקליטור שמצורף עם הספר???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Class שמקבל string ואחד מהמתודות שלו מחזירה Dictionary<string, string> אני רוצה לקבל את התוצאה של המתודה הנ"ל כאשר אני עושה את זה ב-Thread נפרד ולכן רשמתי: כאשר Statistics הוא ה-CLASS שלי ו-getStatistics זו המתודה שמחזירה <Dictionary<string, string> Thread<Dictionary<string, string>> myThread = new Thread<Dictionary<string, string>>( () => { Statistics myClass = new Statistics(path); return myClass.getStatistics(); }); ואני מקבל שגיאה שאומרת The non-generic type 'System.Threading.Thread' cannot be used with type argument ואני לא מבין למה ומה זה אומר. עריכה: בסוף הסתדרתי א…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי MAKEFILE וקוד ב-C ואני לא מצליח להבין למה זה לא רץ ? בדקתי ב- dir כדי לוודא שה-MAKEFILE וקובץ הקוד שלי שם, ולאחר מכן רשמתי make וקיבלתי את המצ"ב בקובץ... אשמח לעזרה... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חשבתי על רעיון לתוכנה אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד.. יש לי במערכת באוטו חיבור AUX, קניתי כבל מתאם שבצד אחד הוא AUX ובצד השני הוא USB נקבה. כשאני מחבר אותו מצד אחד למערכת באוטו ומצד שני לדיסק און קי אז המערכת לא מפעילה את השירים בדיסק און קי. הבנתי שצריך לתת את פקודת ההפעלה דרך מה שמתחבר למערכת ולא דרך המערכת, כמו שמחברים טלפון ואז מפעילים דרך הנגן. אז חשבתי על לכתוב תוכנה קטנה שמתי שתזהה חיבור כלשהו שתפעיל את השירים, נראה לכם שזה אפשרי וזה יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאתר מסוים. אין לי כסף לאנשי מקצוע שיבנו את האתר אז רציתי ללמוד קצת כישורים בסיסים בפיתוח אתרים כדי לראות אם יש טעם לפתח את הכישורים הרלוונטים או פשוט ללכת לאנשי מקצוע וזהו. מאיפה להתחיל? מה רלוונטי היום?
-
שלום לכולם, התחלתי לכתוב תוכנה שתעזור לי לבדוק כל מיני שיטות במשחקי קלפים יצירתי מחלקה של חפיסת קלפים הקונסטרוקטור נראה כך: public class DeckOfCards { char[] Cards; int nod; public DeckOfCards(int nodc) //יצירת חפיסה { int n=1; this.nod=nodc; this.Cards=new char[nodc*52]; while(n<4*nodc){ this.Cards[1+n*13-1]='A'; this.Cards[2+n*13-1]='2'; this.Cards[3+n*13-1]='3'; this.Cards[4+n*13-1]='4'; this.Cards[5+n*13-1]='5'; this.Cards[6+n*13-1]='6'; this.Ca…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני בלי תעודה של שפת תיכנות אי אפשר להיות מתכנת מקצועי נכון? וכול מה שצריך ללמוד לומדים בקורס נכון? השאלה שלי עם אני ירצה להמשיך להיות מתכנת בעזרת השם ואני ירצה לעבוד בזה.. אז אני צריך מ- עכשיו ללמוד לבד או שפשוט אני יחכה לקורס שאני יעשה בעזרת השם.. (עם אני ירצה להמשיך את החלום שלי..להיות מתכנת)..???? יום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , אנחנו נמצאים כרגע בשלבי פיתוח של אתר אינטרנט חדש שיעלה בקרוב מאוד לאוויר . לפי עלייתו לאוויר רציתי לשאול את חברי הפורום המנוסים שאלה בנוגע לפיתוח האתר . יש אתר בשם YESNO.CO.IL בישראל שזה בעצם משחק טריוויה סלולרית שהגולשים משלמים 2 ש"ח על כל תשובה נכונה שהם עונים עלייה דרך המכשיר הסלולרי . באתר שאנו מתכוונים לעלות לאוויר יהיה לנו הצורך בסיסטם מסוג זה , כלומר רציתי לדעת איך יוצרים מן מערכת כזו שבעצם מקבלת תשלום מצד הלקוח על כל שליחת סמס לאתר או יותר נכון כמו באתר למעלה "על כל תשובה לשאלה ". באיזו שפות תיכנות עלינו להשתמש בכדי ליצור מערכת כזו, ואם נצטרך בגיוס מתכנת לחברתנו אילו שפות עליו לדעת בכדי ליצור מערכת שכזו ? תודה רבה , אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בקטע קוד מוקצים 3 מערכי מספרים באופן דינאמי. גודלם לא ידוע מראש. בהנחה שיש מספרים בתוך בערכים- האם יש אפשרות להדפיס את תוכן המערכים בלולאה חדשה ללא שימוש ב-x? int **p=(int**)malloc(3*sizeof(int**)); for (i=0; i<3; i++) { x=rand()+1; p[i]=(int*) malloc(x*sizeof(int)); }
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, יצרתי קבוצת תכנות המיועדת לכלל מתכנתי ישראל קצת על עצמי, בן 21 מתכנת ב php,c# ומפתח web כעת בצבא עובד בזמן הפנוי... מי שמעוניין הינה קישור לקבוצה/יכולצלשלוח לי בפרטי מספר טלפון ושם פרטי https://chat.whatsapp.com/GXmTxFcxW6g5LHmRIrnK1A
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים כאן אני מנסה לעקוב אחר קובץ שיצרתי לדוגמא: יצרתי על שולחן העבודה קובץ בשם test.txt אני רוצה לדעתי אם הסתכלתי במאפיינים שלו, שיניתי לו שם, תוכן, אם העתקתי אותו, העברתי אותו או מחקתי אותו וכן הלאה .. לביינתיים, יש לי בראש רעיון למימוש כל דבר בנפרד למשל צפייה ב Clipboard על מנת לראות אם הקובץ הועתק לשם או ליסינר על התיקייה כדי לראות אם הקובץ נמחק ממנה .. אשמח לשמוע עוד רעיונות וכיוונים שונים לביצוע המשימה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי פיתחתי תוכנה שמשתמשים בה בארגון שלי. אני רוצה לעשות שהיא תהיה מאוקטבת דרך השרת איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא לשרת אקטיבציה שיתממשק עם התוכנה שלי. אני אקצה את כמות המשתמשים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-