תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביצירת חיבור לDATABASE, בהפעלת פונקצית reader = comm.ExecuteReader(); מתקבלת שגיאה בהרצה, המשתנה reader הינו NULL... אנא עזרתכם בבקשה... מצורף תצלום של השגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באתר. יש לי טבלה של רשימת משתמשים מה Datbase הבעיה היא שאני לא מצליח לקבוע לה width קבוע, כי אני רוצה לכניס אותה לתוך אזור מסוים. זתאמרת כל פעם הוא קובע את הרוחב לפי ה td ההכי ארוך. אני רוצה לקבוע לו אורך קבוע ומה שלא יהיה באורך פשוט ירד שורה בתוך ה td. עם הגדרת width לטבלה זה לא עובד, זה מאפשר רק להגדיל לא להקטין, אותו דבר ב style ובכל דרך שניסיתי. מישהו יודע איך עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לאחרונה התקנתי Visual c++ 2010 Express edition התוכנה היא חינמית . ניסיתי לפתוח פרוקייט חדש וכמובן להיעזר ב MFC Application אך הוא לא נמצא אני כבר מחפש כמה שעות איך אני מוריד את זה ומוסיף לסביבה ? מישהו יודע איך ? אני יכול להוריד את גירסאת ה ULTIMATE אבל זה מחייב רשיון לאחר כ 90 יום והרשיון טיפלה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Class שמקבל string ואחד מהמתודות שלו מחזירה Dictionary<string, string> אני רוצה לקבל את התוצאה של המתודה הנ"ל כאשר אני עושה את זה ב-Thread נפרד ולכן רשמתי: כאשר Statistics הוא ה-CLASS שלי ו-getStatistics זו המתודה שמחזירה <Dictionary<string, string> Thread<Dictionary<string, string>> myThread = new Thread<Dictionary<string, string>>( () => { Statistics myClass = new Statistics(path); return myClass.getStatistics(); }); ואני מקבל שגיאה שאומרת The non-generic type 'System.Threading.Thread' cannot be used with type argument ואני לא מבין למה ומה זה אומר. עריכה: בסוף הסתדרתי א…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מת ללמוד PHP או שASP או שפה דומה שאפשר לעשות איתה פרומים... אני לא צריך את זה בשביל פורום אבל אני באמת לא יודע כלום בנושא הזה, אז צריך איזו תוכנה, או יש איזו תוכנת עזר או משהו, אני יודע HTMl אם צריך אבל מה הלאה ? אולי יש איזה אתר כלשהו? בבקשה חברה עזרה!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אז אם לא אם אפשר להעביר.... יש לי חנות קטנה של נעליים לא ממוחשבת, אני רוצה ליצור איזשהו מאגר נתונים של כל הנעליים בחנות עם אפשרות הוספה של סחורה חדשה. הקטגוריות שאני רוצה שיהיו הם חברה של הנעל, דגם ומידה. מישהו יכול לכוון אותי מאיפה להתחיל? או אם יש משהו דומה מוכן שאני יוכל לשנות קצת שיתאים? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי שתי מחלקות לאיזה קורס . הראשונה יצאה חלק . השנייה אני מתקשה ליצור מתודות המשתמשות במחלקה הראשונה יצירת פריט public class product { public static void clearscreen() { System.out.print('\u000c'); } private String name; private int amount; private double price; // the price is for 1 amount public String tostring(){ return amount + " " + name + " " + amount*price; } public void setname (String x){ name=x; } public String getname (){ return name; } public void setamount (int x) { if (x>1) amount=x; else amount=1; } public int getamount () { return amount; } public void setprice (double x) { if (x>0) price=x; else price=0…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שקראה את ההודעה הקודמת שלי סיימתי לבנות את המישחק! חוז מדבר אחד קטן, אני לא יודע איך לבנות את לוח המישחק??? כלומר זה מציג לי את X ו- O בלי טבלה. מישהו יודע פקודה שמנקה מסך ב JAVA? אני רוצה גם לעשות את זה בצורה גרפית, אולי למישהוא יש מדריך שיוכל לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xbox-linux.org/wiki/The_Hidden_Boot_Code_of_the_Xbox מעניין לקריאה למי שמבין... והכי חשוב, הסוף: :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כמה שיותר טוב ולבד. 1 איזה שפות תינות אתם ממליצים לי ללמוד,אני ממש חדש בתחום ולא יודע כלום אבל ממש כלום. 2 האם אפשר ללמוד לבד 3 תוך כמה זמן אפשר ללמוד שפה 4 ואם תוכלו לתת לי רשימה של השפות עם הסבר מה כל אחת נותנת אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה אני צריך להוציא את התוכנה שיש בלוח הזה איזה תוכנה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, תרגיל יעילות ממבחן. הצלחתי לפתור בסיבוכיות זמן (O(n. הבוחן הוריד לי 17 נקודות מתוך 25. רשם שיש אפשרות לפתור ב(O(logn. הקוד שלי הועבר למחשב איכשהו ורץ תקין. האם יש פיתרון בסיבוכיות זמן (O(logn? יש על מה לערער?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? כמו שכתבתי בכותרת, יש לי משימה לעשות תמונות בFLEX, ועל כל תמונה צריך לשים HOVER ייעודי עם טקסט ייעודי לכל אחת. אין לי מושג איך לעשות את זה ואני ממש צריך עזרה. לדוגמה, יש לי תמונה, נתתי לה section בפנים עם קלאס נוסף של טקסט ובתוכו כיתוב כלשהו, אבל בCSS אין לי מושג איך אני צריך לכתוב את זה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ניסיתי לעשות את זה: http://stackoverflow.com/questions/3707591/regular-expression-to-match-only-letters כלומר: ValidationExpression="^[^\W\d_]+$" זה עובד, אבל זה גם לא מרשה למשתמש להכניס אותיות בעברית... אני צריך הגבלה למספרים, אבל שיהיה אפשר להכניס כל אות בכל שפה! תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לנסות לעזור ולצרף חבר מכאן, אם אפשר אז למה לא. בכל מקרה פרויייקט מעניין מאוד - עבודה במשכורת ו/או אחוזים מהחברה. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית - חשוב שיהיה בן אדם תותח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תרגיל, בו יש 2 מבנים, מבנה אחד של סטודנטים בו יש: שם הסטודנט ומבנה מטיפוס ציונים. במבנה הציונים יש 2 שדות של ציון ראשון וציון שני. בהנחה שעשיתי את כל התרגיל, קלטתי את נתוני הסטודנטים ואת הציונים שלהם, אני רוצה לחשב את הממוצע של כל סטודנט וסטודנט, ולהחזיר את הממוצע הגבוה ביותר. ואת שמו של הסטודנט בעל אותו הממוצע. איני מצליחה להבין איך אני עוברת בין שדות המבנה עבור כל סטודנט ומחשבת את הממוצע אשמח להסבר, כי איני מוצאת דוגמה דומה שאוכל ללמוד ממנה מצורף הקוד עם הערות [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 15:21:43 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה זה תמונה הקסה-דצימלית סל סגמנט נתונים ? 2.האם הפקודה הבאה חוקית ? mov a1[si],4h a1 הוא משתנה .... האם אפשר לגשת ככה למשתנה בזיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמשת בפונקציה רקורסיבית המכניסה NODE חדש לעץ. אני רוצה לאחר ההכנסה לעדכן את כל הענף של הNODE הזה שיש לו NODE חדש. איך עושים את זה? איך אני "חוזרת אחורה בענף?" הקוד להכנסה: function setChildren(parentI, treeArr, newNode) { var type = typeof treeArr if (type == "object") { for (var key in treeArr) { if (treeArr[key].id == parentI) { treeArr[key].children.push(newNode); return key; } setChildren(parentI, treeArr[key].children, newNode); } } return null; }
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-