עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dave3421,

<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by i_D_A_n,

אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by -Tal-,

היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. על טיפוסים(מחלקות) שונים ? (לעשות פולימורפיזם ל4 הסוגים זה לא כל כך מתאים כי אין להם קשר ביניהם) האם ניתן לעשות מחלקה אבסטרקטית של רשימה מקושרת ואותה יירשו 4 מחלקות רשימות מקושרות נגזרות שיפעלו לפי מתודות מתאימות לטיפוס ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני כרגע בצבא והתחלתי ללמוד תכנות בזמן הפנוי (יודע את הבסיס של פייתון) אני רוצה להתחיל ללמוד על אלגוריתמים ומבני נתונים ראיתי הרבה המלצות על הספר: the algorithm design manual הבעיה שהוא כתוב בשפת c ואני לא בקיא בה במיוחד (אני יודע רק פייתון) מישהו מכיר ספר טוב בנושא שכתוב בפייתון? (חשוב שהוא יהיה פרקטי עם דוגמאות ותרגילים) או שלדעתכם עדיף לי ללמוד c ולקרוא את הספר הראשון?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by assaf990,

איך אני מקבל את הזמן של היום ב- C++? תאריך שעה ואיך אני יכול לקחת רק את התאריך ולשים אותו בתוך מערך של CHAR-ים? בתבנית של dd/mm/yy?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא: 2 2 2 2 1 1 1 1 3 3 3 3 1 1 1 1 מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVA אני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלו פעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלו פעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלה ופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה.. ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. השגתי את הספר של הוד עמי "המדריך השלם לשפת C" , אבל בלי התקליטור, איפה ניתן למצוא את התקליטור שמצורף עם הספר???

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by baronlior,

תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by NU96,

שלום לכולם, התחלתי לכתוב תוכנה שתעזור לי לבדוק כל מיני שיטות במשחקי קלפים יצירתי מחלקה של חפיסת קלפים הקונסטרוקטור נראה כך: public class DeckOfCards { char[] Cards; int nod; public DeckOfCards(int nodc) //יצירת חפיסה { int n=1; this.nod=nodc; this.Cards=new char[nodc*52]; while(n<4*nodc){ this.Cards[1+n*13-1]='A'; this.Cards[2+n*13-1]='2'; this.Cards[3+n*13-1]='3'; this.Cards[4+n*13-1]='4'; this.Cards[5+n*13-1]='5'; this.Cards[6+n*13-1]='6'; this.Ca…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mbaran,

היי פיתחתי תוכנה שמשתמשים בה בארגון שלי. אני רוצה לעשות שהיא תהיה מאוקטבת דרך השרת איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא לשרת אקטיבציה שיתממשק עם התוכנה שלי. אני אקצה את כמות המשתמשים

15. to forum.docx

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.

17. שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. עריכה: תוכנה קטנה בפסקל שבניתי. התוכנית בתגובה #3 והקוד שלה בתגובה #4

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. כתבתי שתי מחלקות לאיזה קורס . הראשונה יצאה חלק . השנייה אני מתקשה ליצור מתודות המשתמשות במחלקה הראשונה יצירת פריט public class product { public static void clearscreen() { System.out.print('\u000c'); } private String name; private int amount; private double price; // the price is for 1 amount public String tostring(){ return amount + " " + name + " " + amount*price; } public void setname (String x){ name=x; } public String getname (){ return name; } public void setamount (int x) { if (x>1) amount=x; else amount=1; } public int getamount () { return amount; } public void setprice (double x) { if (x>0) price=x; else price=0…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by omfir,

היי, יש איזושהי פונקציה ב-C המקבילה ל String.Format c ב C#?. יש לי פונקציה מטיפוס Int שמחזירה ערך מסויים אבל,כשאר אני מנסה להדפיס את התוצאה ב printf זה זורק אותי מהפונקציה משום מה... בקיצור אני רוצה להדפיס את הreturn value של פונקציה מטיפוס Int ואני לא יודע איך... תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Tal Rod,

היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.

23. Started by yuli90,

לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by gatoGT,

איך אני משווה בין שעה מסויימת לשעה אחרת וקובע מה יותר גדול? אני מנסה למצוא פרמטר שיכיל רק שעה, בלי תאריך, ואז אני אוכל להשוות אליו ולדעת עם הוא בתוך התחום או לא: tUp =23:00 tDown = 19:00 timeInRow = 21:15 If (timeInRow < tUp) ooo וכו' תודה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by LittleNicky,

אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים