תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לברר אם יש אפשרות לקמפל פרוייקט בC ל EXE שירוץ על מחשבים שבהם לא מותקן Visual C++ בתודה, עובד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתח תוכנה ברמה של משחקים לילדים מלפני 5-10 שנים, כמו למשל משחק הזיכרון או משחק קלפים פשוט. התוכנה אמורה לפעול תחת הגרסאות השונות של ווינדוס. חשוב לי שהפיתוח יהיה מהיר, ובעלות מינימלית מבחינת רשיונות לתוכנות הדרושות לפיתוח (יש כוונה למכור את התוכנה, כך שהרשיונות חשובים). באיזה שפה מומלץ לכתוב את התוכנה? יש לי ידע ב - C/C++ בעיקר ל Dos/Linux. אני לא יודע לכתוב תוכנות שעובדות ב windows. בכוונתי לפתח את התוכנה בעצמי או להעסיק מישהו שיפתח בשבילי במידה וזה יהיה כדאי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: תוכנה קטנה בפסקל שבניתי. התוכנית בתגובה #3 והקוד שלה בתגובה #4
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש דרך כלשהי ב-C לבקש אנטר אחרי כל קלט? אם זה scanf או getchar. זה די מעצבן ולא יפה בעין שצריך לרשום מספרים ברצף במקום ספרות אחד אחד, גם רווח זה מזהה כקלט האם ניתן לשנות זאת איכשהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה שבכניסה לאתר שלי יוצג בלוק לבן כזה (בצורת ריבוע) שבתוכו כתוב: אתה מועבר אנא המתן... פרסומת ומאחורה מוצג האתר שלי ולאחר כמה שניות זה עובר לאתר עצמו איך אני עושה זאת? ועוד שאלה: אני צריך שכל כמה דקות/שעות כתובת של דף תשתנה לכתובת אחרת שהתוכן ישאר אותו הדבר אבל הכתובת תשתנה (בצורה אוטומטית) יש דרך לעשות את זה ? הכוונה היא שבשעה 1 אתה נכנס לדף xxx.com/x1 וקצת זמן אחרי (נגיד ב2) הכתובת של הדף תשתנה ל xxx.com/x2 ושזה יהיה אוטומטית לגמרי ושהתוכן ישאר בדיוק אותו הדבר רק הכתובת משתנה אני רוצה לעשות אז כדי שמשתמשים לא ישמרו את הדף במועדפים. שיכנסו דרך דף הבית אם לא זה יפגע לי ברווחים והאתר לא ירוץ
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יכולם 1. יש לי מערך של מבנים שכל מבנה כולל מספר ומחסנית , בזמן השוואה בין שני איברים במערך אני מכניסה למחסנית של האיבר הגדול את האיבר שקטן ממנו , אבל לפני זה אני צריכה לבדוק שהאיבר שאני מכניסה יותר גדול מהאיבר שכבר יש במחסנית (של הגדול). אני צריכה לעשות את זה בלי להוציא את האיבר שכבר יש לי במחסנית כי אני עדיין צריכה אותו שם להמשך התוכנית (להשוואות הבאות) . איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה התקנתי Visual c++ 2010 Express edition התוכנה היא חינמית . ניסיתי לפתוח פרוקייט חדש וכמובן להיעזר ב MFC Application אך הוא לא נמצא אני כבר מחפש כמה שעות איך אני מוריד את זה ומוסיף לסביבה ? מישהו יודע איך ? אני יכול להוריד את גירסאת ה ULTIMATE אבל זה מחייב רשיון לאחר כ 90 יום והרשיון טיפלה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה אני צריך להוציא את התוכנה שיש בלוח הזה איזה תוכנה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Class שמקבל string ואחד מהמתודות שלו מחזירה Dictionary<string, string> אני רוצה לקבל את התוצאה של המתודה הנ"ל כאשר אני עושה את זה ב-Thread נפרד ולכן רשמתי: כאשר Statistics הוא ה-CLASS שלי ו-getStatistics זו המתודה שמחזירה <Dictionary<string, string> Thread<Dictionary<string, string>> myThread = new Thread<Dictionary<string, string>>( () => { Statistics myClass = new Statistics(path); return myClass.getStatistics(); }); ואני מקבל שגיאה שאומרת The non-generic type 'System.Threading.Thread' cannot be used with type argument ואני לא מבין למה ומה זה אומר. עריכה: בסוף הסתדרתי א…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באתר. יש לי טבלה של רשימת משתמשים מה Datbase הבעיה היא שאני לא מצליח לקבוע לה width קבוע, כי אני רוצה לכניס אותה לתוך אזור מסוים. זתאמרת כל פעם הוא קובע את הרוחב לפי ה td ההכי ארוך. אני רוצה לקבוע לו אורך קבוע ומה שלא יהיה באורך פשוט ירד שורה בתוך ה td. עם הגדרת width לטבלה זה לא עובד, זה מאפשר רק להגדיל לא להקטין, אותו דבר ב style ובכל דרך שניסיתי. מישהו יודע איך עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שורה אחת לבד הוא כן נותן לי להכניס אבל ברגע שאני רוצה 2 או יותר הוא לא נותן.. איך עושים את זה? [left] INSERT INTO סטודנטים VALUES ('123', 'כהן', 'אבי', '023') INSERT INTO סטודנטים VALUES ('234', 'לוי', 'איציק', '02-111'); [/left]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? כמו שכתבתי בכותרת, יש לי משימה לעשות תמונות בFLEX, ועל כל תמונה צריך לשים HOVER ייעודי עם טקסט ייעודי לכל אחת. אין לי מושג איך לעשות את זה ואני ממש צריך עזרה. לדוגמה, יש לי תמונה, נתתי לה section בפנים עם קלאס נוסף של טקסט ובתוכו כיתוב כלשהו, אבל בCSS אין לי מושג איך אני צריך לכתוב את זה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את "המדריך השלם לשפת C", אבל קראתי בכמה מקומות שהספר לא מומלץ ובכלל ספרות בעברית עדיף לא לקנות? עדיף ספר באנגלית? אם כן אז איזה? ??? ועוד דבר, אני מנסה למצוא compiler ל C: הורדתי Turbo C 2.01 אבל זה כל כך ישן שהתוכנה אפילו לא תומכת בעכבר.. Turbo C++ 3.0 עושה לי בעיות, אני עובד עם Win XP ואחרי כמה דק' אני מקבל מסך שחור ואין לי דרך לצאת ממנו אלא רק על ידי Alt+Tab חזרה לwindows... כרגע אני מוריד Borland c++ 5.5 וגם ms Visual c++ 6.0 אם יש לכם המלצות למהדר טוב שיעבוד יציב בwin xp אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי שתי מחלקות לאיזה קורס . הראשונה יצאה חלק . השנייה אני מתקשה ליצור מתודות המשתמשות במחלקה הראשונה יצירת פריט public class product { public static void clearscreen() { System.out.print('\u000c'); } private String name; private int amount; private double price; // the price is for 1 amount public String tostring(){ return amount + " " + name + " " + amount*price; } public void setname (String x){ name=x; } public String getname (){ return name; } public void setamount (int x) { if (x>1) amount=x; else amount=1; } public int getamount () { return amount; } public void setprice (double x) { if (x>0) price=x; else price=0…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אז אם לא אם אפשר להעביר.... יש לי חנות קטנה של נעליים לא ממוחשבת, אני רוצה ליצור איזשהו מאגר נתונים של כל הנעליים בחנות עם אפשרות הוספה של סחורה חדשה. הקטגוריות שאני רוצה שיהיו הם חברה של הנעל, דגם ומידה. מישהו יכול לכוון אותי מאיפה להתחיל? או אם יש משהו דומה מוכן שאני יוכל לשנות קצת שיתאים? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה היא: כאשר לוחצים קודם על לשונית "צור קשר" ולאחר מכן על לשונית "אודות" העברית ב"אודות" הופכת לג'יבריש. חייב עזרה בבקשה. www.drorarc.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שקראה את ההודעה הקודמת שלי סיימתי לבנות את המישחק! חוז מדבר אחד קטן, אני לא יודע איך לבנות את לוח המישחק??? כלומר זה מציג לי את X ו- O בלי טבלה. מישהו יודע פקודה שמנקה מסך ב JAVA? אני רוצה גם לעשות את זה בצורה גרפית, אולי למישהוא יש מדריך שיוכל לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xbox-linux.org/wiki/The_Hidden_Boot_Code_of_the_Xbox מעניין לקריאה למי שמבין... והכי חשוב, הסוף: :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-