תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שמציגה לי את שם הקובץ שהיא עובדת עליו ב-LABEL ואם שם הקובץ ארוך מידי היא לא מציגה את כולו והשם פשוט נחתך, בפרופרטי של אותו הלייבל שמתי את ה-AutoEllipsis על TRUE ועדיין שם הקובץ נחתך, יכול להיות שפיספסתי משהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת בשפות c/c++ ומשתמש באקליפס. מערכת הפעלה יובונטו 11.10. העניין הוא שפתאום ללא כל סיבה הגיונית, פתאום הקבצים לא מתקמפלים ומופיעות הודעות לגבי משתנים שלא הוגדרו. אני חייב לציין שהבעיה היא לא בקוד שכתבתי! מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי את הקוד הזה בc#. ולידציה המגבילה טווח 0 עד 6: RangeValidator rev = new RangeValidator(); rev.ControlToValidate = t.ID; rev.ErrorMessage = "מספר לא חוקי!"; rev.ForeColor = System.Drawing.Color.Red; rev.MinimumValue = "0"; rev.MaximumValue = "6"; Panel1.Controls.Add(rev); אז אם אני מכניס 7 או 8 הולידציה עובדת, אבל כשאני מכניס 10 ,11 ועוד מספרים אחרים מעל 6, הולידציה לא עובדת (כלומר, הוא מאפשר את הקלט). למה?? תודה מראש שריה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי וקטור של מצביעים מטיפוס *A. ישנם שני מחלקות שיורשות מ-A ובעצם יש פולימורפיזם והוקטור מכיל מצביעים לכל אחד מהמחלקות הללו. בעת שימוש באלגוריתם המיון של STL אני מקבל שגיאות שמקורן כנראה בכך שהיה ניסיון לייצר אינסטנס של מחלקה A. למה בעצם זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט שישמור לי אוטומתית כשאני יפעיל אותו הקובץ לשמירה זה בעצם קישור לשמירת היומן של Gmail ,אם אפשר לעשות כך שכשאני אקיש עליו הוא ישמור לי את הקובץ עם שם בררית מחדל במקום מסוים. תבנית השם היא calendar_תאריך_שעה הקישור https://www.google.com/calendar/exporticalzip תודה רבה לכל מי שעוזר דניאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לתכנית מערך סטטי שבו מחרוזת דינמית שעושה קלט פשוט של מחרוזת ומכניסה אותה לתא הראשון.. התכנית קורסת בקלט המחרוזת ואני לא מבין למה. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #define NUM 100 char * Add() { char temp[256]; char *res; puts("Enter Name"); gets(temp); if(temp[0]== '\0') return; res=(char*)malloc(strlen(temp)+1); strcpy(res,temp); return res; } void main() { int i,option; char *arr[NUM]; printf("Choose an option"); scanf("%d",&option); switch(option) { case 1: { arr[0]=Add(); for(i=0;i<NUM;i++) free(arr[i]); } } }
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש בסיס נתונים בJAVA שיכול להיות מוטמע בתוך תוכנית ושלא ידרוש התקנות נוספות על המחשב שעליו רצה התוכנה. יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי אתר אינטרנט עם ממשק ניהול. במסגרת שיטוטי בהגדרות הממשק יש מקום שמאפשר לי לראות לאיזה לינקים "שבורים"/שגיאות 404 אנשים ניסו לגשת. כלומר אם מישהו יכתוב www.mysite.com/x ואין כזה דף X אז הוא יכתוב לי בממשק ניהול שמישהו חיפש את הדף הזה (ולא הגיע לשום מקום) וכמה פעמים זה קרה. עכשיו ראיתי שהיו הרבה נסיונות לגשת לעמוד שנקרא muieblackcat ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה לא דבר טוב? האם עליי לעשות משהו? המידע/שליטה במערכת בסכנה? תודה רבה מצ"ב ציטוט מהודעת פורום שמצאתי דרך גוגל בנושא muieblackcat :
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
עלי ליצור דף מסויים ובו כמה נתונים שעלי להכניס: שם מין: שלוש checkbox שעלי לבחור אחד (גבר אישה ואחר) בסוף יש כפתור send ששלוח את הנתונים ואותם אני רושם לקובץ טקסט. השאלה שלי היא לגבי ה-checkbox, כשאני מריץ את הדף שהתקבל אני יכול לבחור כל אחד מה-checkbox ולא רק אחד איך אני יכול לעשות ככה שאם אני בוחר אחד ואח"כ מתחרט ובוחור אחר הראשון נכבה ? ואותו דבר בצד השני איפה שאני קולט את הנתונים איך אני שם מוודא מה לחוץ תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם הפקודה הבא חוקית? mov al,[104h];104h contains a predefined value כשהרצתי את הפקודה על emu8086 זה עובד אבל לפי המדריך של Underwar זה לא חוקי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה זה low level איך משתמשים בזה איזה שפות משתמשים איתם ואיזה כלים צריך ומה זה נותן ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר יש לי לדוגמא מערך {1,2,2,4,4,1,3,1} ואני רוצה את הדרך הכי יעילה בכדי למצוא אם יש מספר שמופיע רק פעם אחת שבדוגמא זה המספר 3 האם הדרך הכי מהירה זה ללסדר את המערך בסדר עולה ואז לבדוק כל פעם מספר ואת זה שאחריו או שיש דרך יותר יעילה לעשות את זה? אפשרי לעשות את זה בפחות מ logn?
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי ListBox שלתוכה אני מצרף קבצים והתוכנה עובדת כל פעם על אחד וכשהיא מסיימת היא עוברת להבא בתור, איך אני יכול להדגיש את הקובץ הנוכחי שהתוכנה עובדת עליו בתוך ה- ListBox (ממש כאילו אני לוחץ על הקובץ פעם אחת עo העכבר והוא נהיה מודגש) ?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, יש לי תרגיל בשפת C אני מנסה לחשוב על פתרון פה ולא הולך לי.. יש מערך שאורכו עד 100 תווים. הוא מכיל משפט שבין כל מילה ומילה יש רווח. אני צריך להדפיס(לא חייב לשנות את הסדר במערך) את המשפט לפי סדר הABC.. עכשיו הקטע שאסור להשתמש לא בפונקציית ספריה string.h ולא במערך עזר. יש למישהו אולי רעיון איך כדי לי לעשות את זה? תודה!!
-
- 34 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי כלי שרשום ב-winform וכשהוא עושה פעולה מסויימת ברקע יש איזשהי הודעה על ה-GUI (סטרינג מסויים), עכשיו מה שאני רוצה זה שההודעה הזו תהבהב כל זמן מסויים כל עוד הפעולה מתבצעת ברקע. איך עושים דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני עכשיו בצעדים הראשונים של JAVA, עוד לא סיימתי את המדריך אפילו. פשוט יש לי בעיה עם הקובץ (המקומפלר כבר!!) אני לא מצליח להריץ את קובץ הClass דרך הCMD, כתוב במדריך לעבור לספרייה של קובץ הCLASS בCMD ובכל מקום שחיפשתי כתוב את זה. שאלתי היא: איך אני הולך לספרייה הזאת בCMD? הנתיב של התיקייה זה ככה C:\Program Files\Java ושם נמצא קובץ שנקרא Hello.class. איך אני מפעיל אותו?מישהו מוכן לתת לי קוד לCMD? מצטער על השאלה העלובה הזאת תודה מראש עדכון: נפתר, כמו איזה מטומטם שכחתי את הפקודה CD
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הנה האתר [linkdr70.yourgalleries.net/|שבניתי]. אני רוצה למקם תמונה אחת בצד ימין, אחת באמצע ואחת (שעדיין לא הוספתי) בצד שמאל לצורך העניין. אגב זה לא חייב להיות בדיוק באמצע. איך אני באופן כללי שולט על המיקום? תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך אני כותב תוכנית כזו? הדרכים שחשבתי לא יעילות ואני מגיע איתם למבוי סתום. התוכנית המקורית אמורה לקבל משפט ממחרוזת ולהציג בטבלה שמחולקת ל26 עמודות (כמספר האלפאבית) ושורות כמספר המילים את המקומות בהם מופיעה האות בכל מילה. לדוגמא: עבור המשפט "I did " אני אמור לקבל את הטבלה הבאה a b c d e f g h i g k l m.... 1 2 13 כלומר האות I מופיעה במילה הראשונה במקום הראשון ובמילה השניה במקום השני ואילו האות D מופיעה במילה השניה (שורה שניה) במקום הראשון והשלישי לכן חשבתי לפרק את המשפט למילים ולטפל בכל מילה בניפרד, כל הצעה לכיוון כתיבת תוכנית תתקבל בברכה (האותיות לא אמורות להיות מודפסות אלא רק טבלת מספרים)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקוה שזה מקום מתאים לשאול. לא מצאתי מקום אחר טוב יותר לשאול. למנהלים בבקשה להעביר למקום המתאים, אבל בבקשה הימנעו מלחסום אותי. תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-