עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NIR_R,

קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gadits,

לא זקוק כלל לציוד היקפי זקוק להשלמת מפרט לOC מתון לחלקים הבאים מעבד קונרו E6300 כרטיס מסך 7600GS לוח אם תומך?!?!? איזה זיכרון 667 או 800?!?!? איזה מארז?!?!?!? ואיזה ספק?!?!?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  4. 1. מה התקציב? 4000-4500 [תלוי מה תציעו]. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ מעבד AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? .. לא .. העיקר שיעבוד טוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מה הבעיה לפרוץ? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמממ בעיקר משחקים כבדים בטווח של כשנתיים מהיום. אל תביאו לי 2 ליבות. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? רק שלא יחפור כמו טרקטור. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינ…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by maxl4me,

שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט תודה מראש על זמנכם היקר! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הסכום העומד לרשותי בשביל המחשב הוא בין 4000-5000 ש"ח אני לא ממש מבין בעינייני החומרה, אני אתאר מה שאני צריך ברכיבים ואציין את ההמלצות שקיבלתי. אשמח אם תעזרו לי לארגן את המפרט: מארז: ==== המארז צריך להיות מרווח, שקט, מסוכך היטב נגד חדירת EMI ובעל יכולת אוורור מעולה. מומלץ 3 מאווררים רגילים, או 2 מאווררים גדולים יותר המסתובבים לאט יחסית. ספק הכוח צריך להיות מינימום 400 W באיכות גבוהה ומיוצב. ההמלצה שקיבלתי היא CI-6A19, האם הוא מתאים? צריך להוסיף לו עוד מאווררים ו/או ספק אחרים? לוח אם: ==== הדגם שהומלץ לי עבור intel הוא ה-asus p4p-800delux. העניין הוא שאני מעדיף מחשב עם מעבד amd, כך שאני לא יודע איזה לוח אם מקביל אמור להתאים לי. מעבד מרכזי: ======= המעבד שהומלץ לי פה הוא amd…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eldar,

ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by smood,

מה דעתכם על הדגם הזה של HP http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147744

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. יש כמה דגמים של HP שראיתי, ויש גם לטושיבה כמה דגמים נחמדים הבנתי ש 6500 של אינטל זה מיינסטרים ואני רוצה קצת מעל זה משהו כמו 8600P/T עכשיו בנוגע לכרטיסי מסך איך יודעים שכרטיס הוא טוב? הרי זה לא אותו דגם במקביל למחשב... תודה לכל העוזרים. אגב איך הניידים של GIGABYTE? יש כאלו עם מפרטים מאוד חזקים במחירים נמוכים... זה לקחת סיכון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  11. אוקיי :< אז שמעו ;[ חבר שלי יש לו 2000 שקל . עכשיו- זה או שהוא יחליף לכרטיס מסך ואם כבר כרטיס מסך אז לכרטיס מסך טוב (R9500PRO) וישאר עם המחשב העגלה שלו 1000MHz P3 עם 256MB RAM של RDRAM600 עם 2 סטיקים של 128MB שזה 256MB ;/ עכשיו אם הוא לא קונה כרטיס מסך טוב (הוא לא יקנה R9700PRO אני יודע שיש לו מספיק כסף גם לזה אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להשאיר עוד קצת אם הוא כבר קונה כרטיס מסך ) אז הוא יקנה- מעבד,זכרונות ולוח אם תואם, מה הקטע? שאם הוא קונה לוח אם,זכרונות ומעבד תואם אז הוא ישאר עם ה Gifa 2 MX 440 64MB שזה ממש קקאל'ה. קיצר מה עדיף לו, לקנות מעבד של AMD אני מאמין AXP 2000+ עם זכרונות אני מאמין 133MHz with DDR it's 266MHz של 256MB לא ה 512 בגלל בעיות כסף עם לוח אם…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Guy950,

בנו לי פה מפרט מעולה שכולל HD4850 וQ9550 אך יש לי בעיה. החנות! בהתחלה רציתי לקנות בKSP אבל ירד לי שהבנתי שזה פשוט אייבורי בשם אחר. אז אני נודד מחנות לחנות ומצאתי את החנות הזאת בירושלים שהמליצו לי אך רציתי לשאול אותכם משהו שמציק לי. הזיכרונות של החנות הזאת מוזרים, אני רוצה לקנות 4GB ראם שזה 2 סטיקים של 2GB אבל לפי מה שהבנתי לפי המארז שבניתי שזה סטיק אחד של 4GB.. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9550 BOX בכמות 1 ₪1550 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1167 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L בכמות 1 ₪502 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1101 זכרונות - A-DATA 4GB KIT DDR2 800MHz בכמות 1 ₪307 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1335 כרטיס מסך - SAPPHIRE 4850 …

13. Started by cobmetal,

שלום ! בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 - 8000 שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : …

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by iluxa1,

tisleho col mifrat toov... [br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 13:33:02 מעבדיםIntel Quad Core Q9550 + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2H LGA775 ¤369 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 מאוררים למארז/גופי קירור Glacialtech 120mm ¤27 Scythe 120MM JAPAN SERVO 1850RPM ¤64 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Seagate 160GB BARACUDA 7200.10 8MB ¤217 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ¤130 תוכנות Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 64BIT ¤630 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4820 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by Jaman,

שלום, כבר זמן מה חשבתי לשדרג את המחשב שלי (בן 7 כמעט), והשבוע הכרטיס מסך שלו שבק חיים, אז זה סימן שהגיע הזמן. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיחזיק בכבוד בסביבות חמש שנים, כמו קודמו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K, מוכן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. בנוסף סטרימינג לטלויזיה שלידו, שימוש כללי, תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא בעקרון אני רוצה לשדרג גם את המסך מתישהו, אבל לא דחוף. אבל אם יש מבצע משתלם עכשיו אשמח לשמוע. 4. האם יש …

16. Started by dangalg,

שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד למתכנת יש לי כמה דרישות וכמה חששות קודם כל התקציב שלי הוא סביב החמש אלף ואני מחפש משהו שיריץ בקלות ויז'ואל סטודיו עוד דבר שאני ממש רוצה זה אורך חיים של בטריה מסך צריך להיות מספיק גדול לתכנות אז לפחות 15 החששות שלי הם שבתחילת 2009 הולכים לצאת ניידים עם בטריות בעלות טווח זמן הרבה יותר גדול... וגם אולי כאלה עם הרד דיסק פלאש קיצור מה אתם אומרים? מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=109

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by Toxic321,

אהלן חבר'ה, המחשב של אמא נהרס וצריך לקנות חדש. לא צריך מסך ולא צריך עכבר או מקלדת או שום דבר אחר רק מחשב. התקציב עד 2000 ש"ח הנה התשובות: 1. מה התקציב? 2000 שח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים כמו סימס וואלה כיף(אחותי הקטנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך ציוד היקפי אבל צריך כרטיס רשת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך מחשב חדש קומפלט. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שאינטל זה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נשמח מאוד אם המחשב יהיה שקט אבל חשובה יותר הקרירות כי חם איפה שהוא נמצא וכבר נשרף למחשב הזה מעבד פעם אחת אז עניין הקירור חשוב מאוד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או…

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by doodi111,

אני זקוק למחשב (ללא מסך), בתקציב של 1800-2000 ש"ח. המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה (אופיס), הורדות באימיול, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ודוא"ל. אני צריך שיהיה במחשב מודם- פקס, לחיבור למכשיר הפקס שלי, לטלפון ולעיתים לצורך התחברות לאינטרנט גם שלא דרך פס רחב (למרות שרוב הזמן אני גולש בחבילה בסיסית של 1.5) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (כל תיקי הלקוחות שלי עליו), שלא יהיו בעיות בספק (המחשב הנוכחי החדש שלי כל הזמן מצפצף...), ושיהיה מהיר מאוד בעבודה על מס' ישומים במקביל. לדעתי אין לי צורך בדיסק קשיח של יותר מ- 160GB ואולי אף פחות מכך (אין לי יותר מ- 25 סרטים ששמורים על המחשב בכל זמן נתון), אבל אני משאיר לכם, המומחים שבחבורה, את ההחלטה גם בעניין זה. אני צריך גם כונן/צורב …

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  21. אהלן חבר'ה. אני מתכוון לקנות היום את המחשב. אשמח לשמוע דעתכם לגבי לכל הרכיבים: לא מתכנן OC כמובן. מעבד: ‏Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB‎ קירור: ‏Freezer 7 Pro (LGA775)‎ לוח אם: ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- זכרון: DDR II 1066Mhz ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך: ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2. HD: ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ X2 צורב: ‏GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail‎ מארז: ‏Precision ATX Tower Black Case SST-PS01B-W ספק: ‏550W Active PFC, 12cm Fan ציוד נלווה: ‏Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil‎ ‏Windows Vista Home Premium מסך קיים 19" LG L1953TR אני לא בטוח לגבי הלוח אם,…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  22. מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 BOX מחיר: 720 ש"ח לוח אם: ABIT KN9S AM2 מחיר : 471 ש"ח דיסק קשוח: Westren Digital WD1600JS 160GB מחיר: 295 זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מחיר: 760 ש"ח כרטיס מסך: FoxConn nVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIe מחיר: 905 ש"ח צורב דיוידי: NEC AD5170A X18 DVD מחיר: 176 ש"ח מארז עם ספק כוח: HEC 6A19B-400 400W מחיר: 405 ש"ח מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB מחיר: 150 ש"ח הרכבה: 120 ש"ח סה"כ לתשלום: 8 פריטים 4,002 ₪ סכום כולל מע`מ

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  23. היי, אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש נייד על מעבד C2D, מסך בגודל של מקסימום 13 אינץ' ולפחות ג'יגה אחד זיכרון. בנתיים ממה שראיתי הכי זול שעונה על כל הדרישות הוא: MacBook 13" 2GHz White [Z0DT] ¤7,498 13.3-inch widescreen display 1280 x 800 resolution 2.0GHz Intel Core 2 Duo -----> עם 4 מגה קאש לא 2 מגה. 1GB memory (2x512MB SODIMMs) 80GB 5400-rpm Serial ATA hard drive2 6x Slot-load SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) העובדה שהוא מק פחות רלוונטית כי במקרה הכי גרוע אני אתקין עליו אקס פי ואפסיד איזה 10 ג'יגה, אבל אני לא חושב שתהייה בעייה עם זה שהוא מק תודה מראש לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by roih3,

המחשב בעיקר לא למחשקים. LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1GB PQI DDR II - 667- PQI Original Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 GIGABYTE - aluminum case Triton - BLACK THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 סך הכל לתשלום: 5,468.72 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,304.66 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט. הוא יעמוד ב- OC.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים