ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הייי אחרי המון זמן שלא נכנסתי לפורום, שאלה קטנה הביאה אותי לפה. יש ברשותי Dell Vostro 3300 עם הזכרון הזה? איזה זכרון לא יקר (2GB) יתאים לי ל Dual Channel ? תודה מראש, יאן.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב נייד ASUS K53E שקניתי לפני כמה שנים עם מעבד I3 2310M 2.10GHZ ו 2 גיגה זיכרון אני משתמש בו בעיקר לגלישה לאינטרנט מוזיקה וסרטים(אני לא מפעיל בו משחקים) הבעיה היא לפעמים המחשב מקרטע שאני מפעיל קצת יותר משני טאבים בFIREFOX והאייטנוס פועל בקרע(יש לי ספרייה גדולה כמעט 40 גיגה בו) ושלא נדבר שחס וחלילה פועל סרטון יוטיוב או OFFICE אז המחשב בכלל מת. השאלה שלי האם כדי להגדיל את הזכרון במחשב והאם יהיה שיפור משמעותית ועובודה יותר חקלה?.. ואם כן איזה סוג זיכרון אני צריך? דרך אגב אני מריץ ווינדוס 8 64 ביט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד: Asus Eee PC 1001pxb עם 1GB 667mhz לפי מה שהבנתי ניתן לשדרג עד ל 2GB, הלוח תואם ל DDR2. שאלתי היא האם הלוח מתאים ל 1066mhz, אם כן איפה אוכל למצוא אחד כזה: 2GB בסלוט אחד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 2200 http://compreviews.about.com/od/budgetnote/gr/DellInsp2200.htm אני רוצה להוסיף לו זכרון. ראיתי שיש רק "מקום אחד" ושמדובר בDDR1. http://www.skypc.co.il/pl_product~24115~15~0.htm# או https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=458&Group=2#RequestedProduct ב 345 ש"ח ? אני רוצה לוודא שאני בכלל בודק את המוצר הנכון. תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן מחשב נייד יד שניה ואני מרוצה ממנו והכל. לאחרונה חשתי באיטיות מועטה כשאני עובד עם מספר תוכנות וחשבתי להרחיב לו את הזכרון. המחשב הינו hp zt3000 עם מעבד סנטרינו 1.4 ו256 מגה זכרון. בקצת שאני מבין בחומרת ניידים ניסיתי להתעסק איתו ולזהות איזה בדיוק זכרון אני צריך וכמה חריצים יש בלוח וקצת הסתבכתי... הרצתי את התוכנה everest והנה הפרטים שכתוב לי שם: module size: 256MB (2 rows, 4 banks) memory type: DDR SDRAM memory speed: PC2700 (166 MHz) תזמון cl2.5 בתדר 166. בעצם ממה שכתוב פה, מה הזכרון שאני אמור לחפש? זה לא ddr333? (זה מה שחשבתי בהתחלה, אבל כתוב פה תדר 166 מגה הרץ) ובנוסף, ניסיתי לפתוח את המחשב מאחורה, איפה שכתוב ram, בשביל להסתכל על הכרטיס זכרון. להפתע…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסוגים השונים למה אחד עולה 200 והשני 400? אני רוצה אחד של 4 גיגה 1333 למחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה חבר שלי טס לארה"ב בקרוב מאוד, ואני חושב לבקש ממנו לקנות לי זכרון למחשב הנייד יש לי כרגע 2GIGA 667MHZ שמגיעים עם הDELL 1520. חשבתי על לשדרג ל4GIGA של 800MHZ - המחירים בארץ מטורפים (בקושי אפשר למצוא באופן כללי 800MHZ למחשב נייד) אז חשבתי להזמין מחו"ל דרכו http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=381&Description=&Type=&N=2010260381+1309221136&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&PropertyCodeValue=529%3A10525&PropertyCodeValue=3091%3A21116&PropertyCodeValue=3091%3A21118&PropertyCodeValue=3092%3A21140 חשוב לציין שכרגע יש לי על המחשב VISTA HOME PREMIUM 32BIT מה אתם ממליצים מהאתר הזה…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים 1 פנוי ובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZ המחשב הוא DELL VOSTRO 1310 מערכת הפעלה VISTA אני רוצה להוסיף זכרון מה צריך לשים לב כשקונים?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1GB DDR2 (667MHz,Up to 4GB) או 512MB*2 DDR2(DDRII 667z, Dual Channel Support , Up to 4GB ) אני מדבר על הדגמים האלו של LG : P1-KP11E ו P1-JACKE תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד והיום שדרגתי לו את הזכרון, סטיק אחד של 4GB. המחשב הוא ASUS 1215B עם מעבד E-350 של AMD: http://www.amd.com/us/products/notebook/apu/ultrathin/Pages/ultrathin.aspx#/3 השאלה שלי היא האם הייתי צריך לקנות 2 סטיקים כל אחד של 2GB או כמו שעשיתי, סטיק אחד של 4GB? בנוסף האם המעבדים / לוחות של הנטבוקים בכלל תומכים ב-DUAL CHANNEL? ואם כן, כמה זה משפר ה-DUAL של 2X2 לעומת SINGLE של 4? יש הבדל משמעותי שאני בכלל מסוגל להרגיש?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי מבקש את עזרתכם במציאת זכרון מומלץ (לביצועים גבוהים בלבד) ל-Apex Encore ו-13900K עם זמנים נמוכים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש, יוסי
-
- 0 תגובות
- 132 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV9000T כרגע יש לי 1G זיכרון, ואני רוצה להרחיב אותו מכוון שיש לי DUAL CHANNEL 667MHZ , אני חייב לקנות 1G+1G, רציתי לדעת איזה חברה עדיף??? יש לי אפשרות לקנות OCZ או GSKIL או משהוא אחר?? אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לחניות באזור חיפה ולאתר אינטרנט שלהם אני אשמח תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם לסוללות של מחשבים יש זכרון ואם כן אפשרי לאפס אותו ו/או לכייל אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, קנינו לאחרונה את המחשב הזה. בדקתי עם CPU-Z והזיכרון עובד על 1066. איך אפשר לדעת אם הזיכרון עצמו 1066 או 1333? ואם הזיכרון עצמו 1333 איך אני מגביר את המהירות? רצ"ב קובץ הדו"ח של CPU-Z. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
על המחשב מורכבים 2 סטיקים של 512 MB ברצוני לשדדג את הזכרון הפנימי של המחשב... מהי כמות הזכרון המקסימאלית והמהירות בה המחשב יעבוד תקין ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
2.01 GHZamd athlon 64 x2 dual core proccessor 3800 + .. 512 * 2 twinmos 667 MGH 4 slots two fulles .... לוח אם PCI - E יש הצעות ? ספק ג'נרי 500 - 400 REAL .. מה שאין מצב =]
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קצת מטופשת אבל אני באמת לא יודע :-\ יש לי לפטופ עם 2 כרטיסים של 512M (יהנו 1G סה"כ) ואני רוצה לשדרג ל2G אז אני יודע שכבר כדאי לי לקנות 2 כרטיסים של 1G (יהנו 2G סה"כ) נכון? אבל מה מבחינת צריכת החשמל שלהם? עדיף1 או 2 כרטיסים? או שזה בכלל זניח? אני שואל כי זה לפטופ ואני לא רוצה שזה יוריד לי את הזמן של הסוללה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה להוסיף זיכרון לנייד שלי, ומבקש את עזרתכם. יש לי שני סלוטים של DDR2[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 00:21:26 סליחה, בטעות ההודעה נקטעה. בקיצור, המחשב תומך במהירות מקסימלית של 266MHZ ואני לא מצליח למצוא DDR2 במהירות כל כך נמוכה. האם אני יכול לשים עליו זיכרון עם מהירות גבוהה יותר? זה צפוי לגרום בעיות כלשהן? האם עדיף לשים DDR1 עם מהירות שעון מתאימה? רק כדי לעשות סדר - את הזיכרון הישן אני מתכוון להוציא ולהתקין 1GB או 2GB. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרונות לנייד שלי ומכיוון שיש לי אייבורי ליד העבודה אני חושב לקנות משם. בגדול, אני יודע שאייבורי "לא משהו", אבל כאן זה חלק שלא נראה לי שיכולים להתעסק איתו הרבה. אז השאלות שלי הן כאלה: 1. באופן כללי, נראה לכם בסדר לקנות זכרונות מאייבורי? (רשום שהאחריות במעבדות שלהם) 2. האם אתם מכירים חברה של זכרונות בשם Ceon? 3. יש להם זכרונות של קינגסטון והבנתי שיש הרבה זיופים בשוק, אז.... תודה
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן כולם הזמנתי לפני כמה ימים זכרון למחשב נייד של kingston. החנות "התבלבלה" ושלחה לי במקום זכרון של חברה לא מוכרת ramaxel. הזכרון הוא ddr2 667mhz. הם מוכנים לזכות אותי על ההפרש או לקחת את המוצר ולהחזיר לי את כל הכסף. השאלה שלי עד כמה זה מורגש השוני בין האיכויות של הזכרונות, והאם ramaxel זאת בכלל חברה ששווה משהו או לעזוב הכל להחזיר להם את המוצר ולקקנות במקום אחר . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עומד לקנות לפטופ שמגיע באופן בסיסי עם חצי ג'יגה זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz. יש לי stick זיכרון ממחשב נייד Fujitsu, חצי ג'יגה DDR2 במהירות 533Mhz. השאלות שלי הן האם זה בכלל אפשרי ? יש סיכוי שהזיכרון לא יתאים ? המחשב יעבוד ככה ? אם כן, האם זה יהיה עדיף על להשאיר אותו פשוט עם החצי ג'יגה המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-