עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SuBeX,

זה הנסיון הראשון שלי עם ניידים אז אני די NOVICE בזה. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא אשלם 2000$ בשביל זה... תודה על העזרה מראש. 1. מה התקציב? 1000$~ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? לא סגור על זה, אבל שיתאים למשחקים. סרטים אני מעדיף לראות בטלויזיה ולכן אני צריך יציאה לטלויזיה 4. משקל רצוי? אני הולך לשאת אותו די הרבה כי אני סטודנט אבל לא צריך אולטרה קל, רק שיהיה סביר 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שיצריך תשלום נוסף גבוה 6. יציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה ולמערכת (אודיו AUX רגיל יספיק לדעתי). 7. בלוטות? שוב, רק אם לא מצריך תוספת, יש לי מתאם שאני ממי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sebi,

אני עומד לקנות את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834220046 מה אתם אומרים? מישהו שמע עליו ביקורת רעה או שיש לו נסיון עם הניידים של ASUS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BorisAlt,

שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The Albatross,

שלום! השאלון מאוד ממצה אז אתחיל איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מזה עם סיבה טובה, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות (פייתון, MATLAB, ג'אווה), גלישה באינטרנט וצפייה ב-HD. לא צפוי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ברזולוציה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית. נראה לי שהתקציב עומד באזור ה4.5K אבל אולי אני מגזים לאור הצרכים. אני רוצה שהמחשב יהיה עם מערכת ההפעלה WIN 7. חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך כי הניידות שלו חשובה שלא יהיה כבד מדי, אבל לא חייב להיות סופר קל. גודל מסך לא מאוד משנה, המחשב יתחבר לעיתים למסך רגיל ככה שהמסך שלו לא צריך להיות מאוד גדול, אבל גם לא קטן. המטרות שלו זה בעיקר עבודה משרדים כל ה OFFICE, גלישה באינטרנט וכדו', אולי גם תוכנות קצת יותר כבדות של גרפיקה או משהו כזה, אבל לא משהו בשמיים. מה שכן חשוב שהמחשב יעבוד מהר, שהוא יהיה יציב, עם אחריות להרבה זמן וזהו פחות או יותר. תודה על העזרה יואב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט טוב למחשב שיהיה למשחקים עם דגש על כרטיס מסך של 256MB ו256BIT מעבד וזכרונות טובים כרטיס קול שיהיה 2.1 כי אני רוצה פשוט שיהיו לי רמקולים ובבקשה שלא יעלה יותר מ4000 שקל. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tdzm,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הסוגים של המעבדים של המחשבים הניידים: 1. CORE DOU ---- סידרת ה T2300,T2400,T2500 לבין 2. CORE 2 DOU --- סידרת ה T7200,T5600,T5500 אני שוקל לקנות מחשב נייד ושמתי לב שהמעבדים מסעיף 1 יותר יקרים. מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by גיאy,

שלום לכולם אני באתי לקנות עכשיו מחשב נייד והמוכר אמר לי שהנייד של חברת DELL מאוד איטי לעומת HP ולנובו האם זה נכון? סדרה I5 סדרה 8 8G SSD256 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LittleNicky,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by naelfr,

אני קונה תמחשב המוכן הזה: מעבד: AMD XP 2500 BARTON 512 333 לוח אם: ASUS/EPOX/FIC/ALBTRON KM18G Nforce 2 זיכרון: 256DDR 400MHZ דיסק קשיח: WD 40GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: geforece 4MX440 O/B מארז: COMPUCASE 6A19 צורב: 52X32X52 כונן: פלופי 1.44 כרטיס קול: 6 chanels sound O/B עכשיו, אני ראיתי תהארדיסק של ה80 ג'יגה מאותה חברה בהפרש של 10 שקל, אבל בלי ה8 מגה.. השאלה: האם ה8 מגה משנה משהו? או שאני יילך על ה80 גיגה רגיל? ב, אין לי ממש הרבה תקציב, ואני צריך כרטיס קול שיוכל לספק אותי בהקלטות באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב של 400 שקל. על מה אתם ממליצים? אני חשבתי ללכת על AUDIOTRAK Maya 5.1 מה אתם אומרים עליו? הוא יהיה יותר טוב מאודיגי 1 בהקלטות? תודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idos123,

היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 ‏DDR3 1333Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel ‎ כ.מסך : ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הנה המפרט: pentium 3 600 mhz לוח אם של חברת - pc partner לא ידוע הדגם. 450 MB SDRAM 20 GB MAXTOR 5400 RPM GEFORCE 2 MX 400 64 MB מסך: AlphaScan 712 sampo דווקא מסך נחמד שירת אותי 4 שנים בלי בעיות כיום אני מעריך שהוא שווה 300+- בהתחשב שהוא יד שניה. מארז רגיל עם ספק 300WATT{ג'נרי}. יש לי את המחשב 4 שנים וזה שאני הולך למכור לו יודע!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amitgo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב על מנת להפעיל תוכנות כבדות כמו pinnacle studio ,ותוכנות גרפיקה למיניהן איפה אתם ממליצים לי לקנות ואיזה מחשב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן חבר'ה. אשמח לכל עצה בנושא, מן הסתם אני מחפש נייד שהקרטריון הראשון שלו הוא מחיר (שמעתי על מחשבים מחודשים, WTF?). אני צריך אותו בעיקר עם מקלדת נוחה ומסך רחב כמה שניתן, זה בשביל לא לשבור את האצבצעות עם המקלדת. הרד דיסק של 30 בהחלט יספיק לי, זיכרון 256, לא רוצה כרטיס מסך טוב (משחקים, איכסה ) אבל שיהיה אפשר לראות איזה סרט טוב מידי פעם. אחריות זה תמיד טוב (וכמה שיותר). זהו בעיקרון, חיי סוללה של כשעתיים יספיקו (אפשר אפילו פחות). כמו שאתם בוודאי מבינים, השיקול העיקרי שלי כאן הוא המחיר. אשמח לתגובות, הצעות, הערות, וסתם דחיפות בכיוון הנכון (כמו חנויות מומלצות וכו') יום טוב לכולם. עריכה: שכחתי לציין שאני מאזור המרכז אם זה ממש עקרוני לכם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idan_avni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3,watch dogs,the last of s ועוד משחקים שיצאו בעתיד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

18. סטודנט מחפש לקנות מחשב עם סוללה שמחזיקה הרבה שעות ומסך טאצ' וגם יוכל להפעיל משחקים במחיר סביר עד 4500 שח . מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Joh,

1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המפרט נבנה באתר TMS. אם אתם שמים לב לחוסר התאמות בין רכיבים, נא להאיר את עיני. יש לציין כי על המחשב תבוצע עריכת וידאו ביתי. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤513 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤471 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS כמות: 1 - מחיר: ¤292 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 2 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤398 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3870 512MB DDR4 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1088 כונן אופטי: LG H66NK DVD-…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Zbbabir,

היי, אני מתחיל תואר בקרוב ואשמח להמלצה על מחשב. * מטרות המחשב?בעיקר שימושים פשוטים (אופיס), אם אפשר מחשב טיפה חזק שיוכל להריץ גם משחקים ישנים (אז כרטיס מסך סביר) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 13 אינץ', לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף HD, לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad, משטח עכבר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה, אשמח גם למילה מה זה השילוב ואולי אשקול את זה. * כונן אופטי? Nice to have * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by דיוגנס,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: compaq presario 1600 p3 600mhz 128ram 10gb hd סוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו). מה השווי המוערך של דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, המחשב אינו מיועד ל OC. רק מעט למשחקים, יותר חשוב לי ביצועים לא גרפיים והתאמה עתידית לויסטה. בכלל נושא הנדסת המערכת, כלומר התאמה בין הרכיבים.... תוכלו לעזור לי? זה המחשב שהיה לי בראש ועליו קיבלתי הצעת מחיר. יש לכם הצעות לשיפורים לפני שאני חותם מחר? וזה המפרט: מעבד - intel core 2 duo e6320 1.86 ghz לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2GB kit ddr2 800MHz pc2-6400 special ops edition dual channel cl 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfst px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק קשיח -WD 160gb 7200rpm sata II צורב דיוידי - samsung sh-s183aX18 sata black מארז + ספק - compucase 6c28 true 300watt קירור מעבד - artic coolig freezer 7 pro מקלדת + עכבר - microsoft wireless optical desktop 10…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yapis,

לאחר שחיפשתי באתר כל מיני כיוונים ראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מחשב זה. המחשב הזה מאוד מצא חן בעיני. חיפשתי באתרים וראיתי מפרטים שונים ראיתי שיש אותו בגרסת I5 וגם I3 אני לא מבין במפרטים אז על מה יש לשים דגש במחשב זה?..ואיזה מחשבים דומים יש לכם להציע?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.