ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
מחשב למישחקים כמו COD4 וכאלה... כרטיס מסך מקווה שיספיק לי 3650 או אים יש משהו יותר טוב... הארד דיסק לא צריך יש לי בינתיים מהמחשב שעכשיו יש לי... אים אפשר שיהיה גם מעבדי ה PENRYN אים אפשרי תכניסו גם מרובע ליבה רק אים זה הגיוני... ללא OC וללא הארד דיסק וללא קירור למעבד אני יסתפק בזה שבא עים המעבד ומארז גם לא צריך...ולגבי המחיר אני מקווה ליקנות אותו עוד חודש אז אני מקווה שירד המחיר או שאני כבר אנסה לעשות הנחה אז בבקשה לא לעבור את ה 2000 אולי בקצת. המיפרט שאני בניתי זה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤999 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤462 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: Geil 1GB DD…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר בדגם עם המסך הקטן 12.1 PR200 , הדגם הספיציפי model (ms-6837d) כשקיבלתי המחשב היה עם איקס פי והמצלמה עבדה פיקס!... ולא מזמן פירמטתי ושוב התקנתי איקס פי... ואין המצלמה פשוט לא עובדת למרות שהתקנתי את הדרייבר שהיה בדיסק , והורדתי מה שיש באתר החברה והמצלמה פשוט לא עובדת, המחשב לא מזהה אותה בכלל. עשיתי חיפוש בגוגל , ומצאתי כמה הודעות בפורומים לגבי אותה בעיה בהגדרת המצלמה אך לא הבנתי כלוווום (כן האנגלית שלי סופר מצויינת).. למישהו יש אותו מחשב? מישהו יודע מה הקאצ' בהגדרת המצלמה במחשב מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ההבנה שלי במחשבים היא סבירה +, אבל אני מאוד לא מעודכן. אני מחפש מחשב נייד במחיר הכי זול שיספק משהו נח ואיכותי. צרכים: צפייה בסרטים באיכות טובה, התחברות לטלוויזיה, דפדפן יישומי אופיס וזהו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה שיהיו את הדברים הבאים: כרטיס מסך טוב של geforce עם tv out הארד דיסק 80 gb פנטיום 4 2.6 וצורב 48* וכמובן את כל השאר הדברים, לוח אם וכו' שיהיו טובים וחסכונים :-) ובבקשה שלא יעבו את ה-5,750 בתודה מראש... etay
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות לבני מחשב נייד לבית ספר. רצוי של חברת Lenovo. 14 אינצ' שלא יהיה לו כבד לסחוב. לא מדובר במחשב למשחקים, אלא לצורך עבודה בתוכנות אופיס. אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים, שיוכל להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן במסגרת התקציב), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות(לא שימוש עיקרי, אבל שיוכל לעשות זאת כשאצטרך) . * גודל המסך עדיפות ל-15, אפשר גם 17 אבל זה הופך להיות פחות נייד ונוח. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קילו.. משהו סטנדרטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה ארוך, אם הוא מצליח להחזיק 3 שעות של שימוש זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, כל השאר ככל שיותר יותר טוב. * Bluetooth? לא קריטי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד ואני רוצה לבצע את הקניה כמה שיותר מהר כי מה שיש לי כיום לא כ"כ עושה את העבודה. המחשב הוא ללימודים בעיקר. אבקש לא לחרוג מעל 4,000. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". עדיף מאט אך לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD אך שוב לא קריטי. שהמסך יהיה איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל, שלא ישבור את הגב. אם צריכה להיות התפשרות אפשר שתהיה כאן בתחום הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עד כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ו8SSD יהיה מצויין * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * הא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. התחלתי לבנות מחשב לילד ויקבלתי חום מהמחירים של הכרטיסי מסך! (3070 עולה באיזור ה5000) פתאום קלטתי את המחשב הזה Asus ROG Strix GT35 G35CG-1170KF0400 שהוא מגיע עם I7 11770\3070 8GBRTX/16GB/TB SSD/750W/Z590 וכל הטוב הזה ב8200 שח האם לא שווה כבר ללכת על מחשב מותג מוכן? שהרכבתי לבד עם המפרט הנל הגעתי למחיר יותר יקר משמעותית. נ.ב הצלחתי לתפוס כרטיס sapphire xt 6700 nitro 12gb C בחיסול . לא יודע אם להתלבש על זה ולהרכיב מפרט או ללכת על מחשב מותג הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz(עבר OC קטן ל2.15GHZ) AC Freezer Pro 7 Gigabyte GA-965GM-S2 Asus GTS250 1GB 3GB DDR2 667MHz(פועלים בDUAL CHANNEL). שני סטיקים של 512MB ושני סטיקים של 1GB. WD 160GB SATA2 Corsair VX450 Sunbeam Transformer כבר יש משחקים שהמעבד מגביל אותי לגמרי. רציתי לשדרג למרובע ליבות אבל כבר לא מוכרים אף מעבד שמתאים ללוח הזה. לא אכפת לי אינטל\AMD. רק חשוב שיהיה מרובע ליבה. הכרטיס מסך לא מגביל אותי. בדרישות של רוב המשחקים היום הוא סביר. לעומת זאת המעבד לא עובר את המינימום בדר"כ. מה שכן, אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך בעוד כחצי שנה +-. ככל הנראה לGTX560 שייצא בקרוב. אז אני צריך גם לשקול ספק כוח חדש. תקציב 1000-1500. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, אחרי כמה החלטות הגעתי למסקנה שאני רוצה שרת ביתי, נמאס לי מתעריפים בלה בלה בלה, הוא יריץ המון דברים, מVMWARE(מתוך FREEBSD, שיש לי ניסיון של יותר משנה כבדה איתה, ממש נהנה איתה ) לשרת אינטרנט, מייל, NESSUS לסריקות Vun ומשחקים ולימודים עם switchים ונטוורקים כרטיס מסך לא צריך, הONBOARD הכי בסיסי שיהיה יהיה מצוין, לא יהיה באמת ממשק גרפי, גם לא מסך, רוב הזמן אני יעבוד מSSH אני מניח לא טרקטור, בטח ישב איפשהו בחדר שלי, מהיכרות עם שרתים בבית הספר שלי, פשוט טרקטורים מייד אני אגיד, לא טרקטור. עדיף שלא יהיה גם בגדול מפלצתי. כונן קשיח לא צריך כל כך גדול, הוא אולי ישמש להורדת דברים וכו, אבל לא שרת אכסון וSTREAMING. חשוב לי מאוד עניין הקוסט אפקטיב, אמרתי 2000, אם זה יכנס ב100…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וקצת משאר הדברים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ בקטנה ואופיס . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.need for speed most wanted 2(עובד סבבה כרגע אבל יש מצבים שיש תקיעה לשנייה או משהו כזה לא יודע למה זה קשור), need for speed rivals,crew,battlefield 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב (בעזרת השם) אני קונה מחשב, ורציתי לבקש מכם להרכיב לי מפרט בבקשה. התקציב הוא 6,500 ש"ח כמו שכתבתי בכותרת. השימושים של המחשב יהיו בעיקר משחקים ו\או יישומים כבדים, ככה שהייתי רוצה לשים דגש על כרטיס מסך ומעבד חזקים. אני לא צריך שום ציוד היקפי כגון רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר, וכו'. בנוסף, קניתי יחסית לא מזמן כונן קשיח 160GB של Western Digital. אני לא בטוח לגבי הדגם, אני רק בטוח שהוא לא חדש, ורציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לקנות כונן חדש נוסף, או לא. ובמידה ולא, האם הכונן הנ"ל יהיה צוואר בקבוק במחשב החדש? אם אפשר, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים, רק אם זה אפשרי מבחינתכם, אחד עם כונן קשיח, ואחד בלי. בנוסף, אם אפשר שהמפרטים יהיו מ-SkyPC ו-TMS. אני יודע שאני מבקש די הרבה כשאני …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש. אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך) הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית) אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב. הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP; HP Pavilion dv2650 Intel C2D T7250 2ghz 160gb 14.1" HD LCD dvd-rw + lightscribe nvidia geforce gs8400gs vista premium סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויס…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למטרות גיימינג ובכללי איזה כרטיס מבינהם נחשב חזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למפרט חד שעד 8000 ש"ח בלי מסך, בלי ציוד הקפי, לא יהיה OC. המחשב יהיה לאנטרנט, אופיס ומשחקים. חשבתי על זה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 230 ¤ 1 Antec TruePower 2 430W 465 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 קודם כל איך זה? דבר שני, יש 1000 ש"ח "פנויים". אני פשוט עוד לא יודע אם הוא רוצה וינדוז חוקי או לא. בהנחה שלא, איפה עוד אפשר לשפר? כרטיס מסך? אודה לכם…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
( המפרט הוא לחבר ) אממ, המקסימום הוא 6000, יהיה נחמד לא להגיע אליו. מישהו מוכן לבנות מפרטון, עם כרטיס מסך+שילוש קדוש+מארז+ספק+מסך (17")? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שעוסק הרבה בנוסחאות מורכבות באקסל שמורצות על המחשב כמה שעות ביום צריך מחשב שיוכל להתמודד עם זה - למחשבו העכשווי יש נטייה לקרוס בגלל התחממות יתר (120C) ומחסור בזיכרון, למרות שיש לו 4GB כיום... נשמח מאוד לקבל המלצה למפרט ולחנות איפה שאפשר לרכוש אותו, חשוב שהמפרט יכלול SSD של 120 GB, מעבד i7, לוח אם איכותי וכמה שיותר זיכרון... לא צריך כונן קשיח רגיל. וכמובן מארז שיתאוורר טוב. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט לאדריכלות שנה שנייה ואני מבין שמאוד יעזור לי מסך נוסף לעבודה על כל מיני פרויקטים, האם בכלל כדי להשקיע במסך נוסף (מחשב נייד כבר רכשתי) שישב בבית לעבודה? אם כן, מה מומלץ תחת תקציב נמוך יחסית (עד 700 ש"ח) בהתחשב ויש לי מחשב ASUS N550JK-CM062H? או שבמחירים כאלה עדיף מסך ישן שפשוט עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-