ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לפטופ מהדגם הרשום בכותרת, ושמתי לב שהוא מגיע ממש ממש לא מכוייל מבחינת הצבעים שלו. הייתה לי הרגשה כזו ואתמול זה אושר רשמית התפריט של הראוטר שלי במחשב הוא בצבע סגול (וזה הצבע המוצג בשלושת המחשבים הנייחים שיש לי בבית) וכשנכנסתי להגדרות של הראוטר דרך הלפטופ הצבע הסגול הפך ל...תכלת :s05: רציתי לדעת איך אני מכייל את המסך של הלפטופ כמו שצריך על מנת לקבל צבעים נכונים. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות.... לאחר כמה שנים עם נייד נמאס לי ואני רוצה לחזור לעבוד עם נייח.... השימוש שלי בתור סטודנט זה בעיקר אינטרנט אופיס סרטים ומשחקים (לא ברמה היסטרית) משחקים כגון heroes... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (בסולם 1-10 משהו כמו 8).. התקציב שלי הוא כ-2000 ש"ח וההצעה הבאה כבר חורגת מהתקציב ועוד אין בה כרטיס מסך... 1) מה דעתכם על המפרט? 2) איזה כרטיס מסך כדאי להוסיף? 3) האם באמת חשוב ההתעקשות על יציאת usb3 וכן על חיבור sata3 או שאני יכול להסתפק בלוח אם רגיל ללא יציאות/חיבורים אלה? 4) הבנתי שהדיעות חלוקות בנושא אבל אני אשמח לדעות נוספות: האם הקירור שבמפרט הכרחי או שאני יכול להסתפק בקירור של אינטל המובנה? (BOX)? 5) הצעות למפרטים נוספים יתקבלו בברכה... מארז PS03B ATX SILVER…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעזור לחבר לקנות נייד חדש. נמאס לו מהנייד הישן שלו (משנת 2008, ויסטה והוא כבר החליף פעמים סוללה - העלות המצטברת כבר לא מתאימה לו, לא מעוניין לחכות לפעם שלישית...) ממה שהבנתי ממנו, אלה הפרטים: * תקציב: 2600 (ניתן לעלות לכיוון 3000 אך בהחלט עדיף להשאר באזור 2600) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 מינימום האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אינטרנט אלחוטי (אם אפש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1790 1790 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 1150 1150 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston HyperX 2 1090 2180 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2850 2850 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ PIONEER DVR-111D DVD±RW 1 200 200 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 8660 זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות אך יש שתי חלקים שאינני מבין בהם ולא יודע מה לבחור כדי שיתאימו למערכת הזאת החלקים הם ספק כוח ומארז אשמח לקבל המלצות....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייח. השימוש שלו יהיה בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים שאוריד) איכות 720p) ואצפה במסך טלוויזיה חיבור hdmi מהמחשב לטלוויזיה בנוסף גלישה באינטרנט פייסבוק פורומים וכו' אני רוצה שהמחשב ירוץ חלק לא צריך איחסון יותר מדי כי אני מוחק כל סרט לאחר הצפייה תקציב מה שיענה על הצרכים אני אשלם מאמין שזה לא צריך להיות יקר מדי אלא סביבות 2 אלף תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי נייד עם רכיבים יקרים. מיועד לגרפיקה ועיבוד כבד של צילומים. האם כדאי לקחת 500 גיגה קשיח SSD (במקוןם טרה) תמורת הוזלה של 200 דולר? כמו כן, 3 שנים אחריות בינ"ל במקום 5 בעבור ירידה ב - 300 דולר נוספים. סה"כ כ - 500 דולר פחות. אני בדילמה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש BATTLEFIELD 4 FAR CRY BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מ ksp רוצה חוות דעת amd 3800+ (s-939) x2 dual core A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra של asus 512mb 400mhz twinmos x2 GIL forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO samsung 80GB SATA 2 Thrmaltake Golden Orb 2 HEC Compucase CI-69U6 400W אנא תנו חוות דעת המחשב אמור להגיע עוד שבוע וחצי בערך והוא עלה לי 6200ש"ח אה ואם משהו יודע כמה מאוררים סך הכל יש שיגיד לי שאני יהיה בטוח..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את מחשב הלוח החדש של מיקרוסופט (Surface Go), בעיקר לצורכי עבודה משרדית קלה - סיכום ישיבות וכו'. לא ראיתי בעבר התייחסות לעניין המתח של מחשבים ניידים? האם זה לא בעיה בחיבור לזרם החשמל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סה"כ 10,000 ¤ כולל מע"מ ומשלוח עד הבית. הערות כלשהן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! קניתי לפני יומיים מחשב נייד של ASUS http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X55C/ אני רוצה להתאים את רמת הבהירות של המסך ומשום מה צירופי מקשי ה FN + F5 F6 לא מגיב אפילו אני לא יכול לגרור עם העכבר את רמת הבהירות שנמצאת על 0 כפי שמופיע בתמונה המצורפת התקנתי את כול הדרייברים ,מה עליי לעשות האם קיבלתי מקשים דפוקים ? תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פייסבוק וגלישה פלוס עבודה עם חלונות מרובים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם בלי cd-rom`s כמה שיותר מהר הוא גימר והוא רוצה amd
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: Palit GeForce 9600GSO 384Mb - 510 Corsair VX Series 450W PSU -405 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 - 465 Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB - 600 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 - 570 או 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 - 615 RAZER COPPERHEAD GREEN LASER MOUSE -355 לגבי אלו שלא מבינים למה לקחתי את הזכרונות הללו, זה מכיוון שאני אוכל לעשות להם אוברקלוק מעל ל-1000mhz. אז מה דעתכם על המפרט?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן. אין צורך בהארד דיסקים או ציוד היקפי כלשהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מדובר במפרט לחבר שרוצה להריץ את כל המשחקים החדשים בכיף על מסך 21"HD(אפשר לשים כ.מסך קצת מעבר לנדרש) עם אופק שדרוג ברכיבים ו-OC. דרישה מיוחדת למפרט היא יכולת הרצת VM רבים במקביל.(כך שאני מניח שנדרשים לפחות 8GB ראם) מארז מאוורר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד היחס תמורה/תועלת סביר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה בסביבת VM ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה,מישהו מהעבודה של אמא שלי הציע לה את המחשב שלו LG R405-A.C226E לא מצאתי יותר מידי מידע עליו באינטרנט. המחשב כרגע אצלי אלו הנתונים שראיתי במחשב עצמו: מעבד INTEL T3200@ 2.00GHZ זכרון 2G(אופציה להוספה) HD 250GB מסך 14 אינץ' וזהו בעיקר...חיצונית הוא ממש שמור,נראה כמו חדש. החומרה קצת ישנה הייתי אומר,אבל המחשב עובד טוב. הוא רוצה עליו 800 ש"ח שווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מעוניין בהמלצה למחשב נייד לשימושים מאוד בסיסיים : אינטרנט, אופיס, יוטיוב, וכו'. כתבתי עד 2000 ש"ח אבל אם יש בפחות לשימושים האלה - זה עדיף. נא לשים לב שאני מבקש שיכלול מע' הפעלה, ואחריות 3 שנים (עדיף עם איסוף מבית הלקוח) תודה רבה ! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא קריטי. כמובן עדיף לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים פלוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חשוב * Bluetooth? עדיף. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 200GB * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
: * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים חדשים אני מסתפק באיכות בינוני גבוה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? לא יודע מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אין משהו מיוחד קונה את המחשב מתאילנד אם משהו יכול להמליץ על חנות אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לשימוש ביתי סביר, צפייה בתמונות, סרטים/סדרות פה ושם, גלישה באינטרנט, קצת יישומי אופיס, בלי תוכנות עבודה או משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 אינץ'. אשמח למאט, אבל הבנתי שהם יקרים יותר, אז בגדול לא ממש משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, שיהיה סטנדרטי ונורמלי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד טראקפוינט (האדום כמו של IBM) או נאמפאד, אבל ממש לא חובה, השיקול העיקרי הוא כספי. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבור לHDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 350 ג"ב * כונן אופטי? אם אפשר אז כן * …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים ושלא יראה בעניים..! ומה שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, ספק, וכרטיס זיכרו, וכרטיס מסך. אני לא עושה OC אני אוהב את המחשב אך שהוא בלי לקחת סיכונים.! תודה לעוזרים..!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-