עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XoZivviZoX,

אוקיי זה המפרט בינתיים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ובנוסף יש לי כמה שאלות.. שמעתי שההבדל בין הכרטיס מסך KO 7600 GT לבין CO 7600 GT הוא בקירור.. ההבדל בינהם הוא 70 ש"ח.. אז מה עדיף? ??? ועוד משהו.. 7600 GT יותר טוב מ6600 GT אז איך זה יכול להיות שהוא יותר יקר מKO 7600 GT וזול יותר מCO 7600 GT..?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tilien,

היי, המחשב שלי כבר הזדקן ואני צריך לשדרג. כרגע החלטתי לשדרג רק את המעבד ולהישאר ולסחוב עם הכרטיס מסך עד הדור הבא (מה קרה למחירים? ה1080TI עלה לי 3600 בזמנו עכשיו ה4080 עולה 6000). אני משחק הרבה משחקי אסטרטגיה והמעבד שלי פשוט נחנק במשחקי הParadox למשל המפרט הנוכחי שלי https://pcpartpicker.com/list/GcbmkJ רוצה לשדרג את הלוח אם, ראם, קירור(אם צריך) ומעבד AMD Ryzen 7 7800X3D CPU Cooler: Notcua HD-D15S chormax black MOBO: Asrock X670E PG Lightning/Asrock B650M RIPTIDE / Gigabyte B650 Gaming X AX / MSI B650M Mortar RAM: G.skill Flare X5 32(2X16GB) DDR5-6000 CL30 / Kingston FURY Beast 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-60…

3. Started by nani50,

בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rakir,

עכשיו הקירור הוא ענק ולא בטוח אם המארז יתאים לו אם יש לכם הצעות בנוגע למארזים שתואמים לH110 אני אשמח וגם שיתאים לכרטיס מסך שהוא בעצמו 312MM ובכללי מה אתם חושבים על הבילד שהמטרה שלו זה בעיקר לרינדור בתלת מימד, משחקים תודהD:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zancoil,

שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by munin,

שלום לכולם, הגיע הזמן לשידרוג סופי של המחשב, הינה המפרט הנוכחי: 1. EVGA GeForce GTX960 2.Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 3.Gigabyte GA-H55M-USB3 4. 4X2 DDR2 5. CoolMaster G750M 750W 6. SSD Samsung 250G + WD 2 T +Seagate 500G אני רוצה לשדרג את החלקים העיקריים: מעבד,לוח אם וזכרונות, אחרי חיפושים ברשת הגעתי למפרט הבא: Asus B150M-A/M.2 LGA1151 Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 orsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 2400Mhz CL16 בעוד כשבועיים אהיה באילת ואני רוצה לרכוש אותם שם (זה גם אחת הסיבות שבחרתי את החלקים, לא הכל נמצא במלאי) יש לי שתי שאלות: 1.האם כל …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב חדש לאמא שלי, שאינה עושה הרבה חוץ מגלישה ומשחקי קלפים, אבל המחשב הנוכחי כבר עייף. אין צורך בכרטיס מסך נפרד לדעתי, וגם הארדיסק גדול לא צריך. אחת הדרישות החשובות זה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים. אני יודע שזה לא נפוץ להחזיק מחשבים לכל כך הרבה זמן אבל אני יודע שזה אפשרי עם חומרה איכותית מיצרנים בעלי שם. ולכן באתי לפה לשאול לגבי בחירה נכונה של ספק כוח ולוח אם בעיקר, למי שיש נסיון אישי עם רכיב ויכול להמליץ.. זה יהיה מצויין. אני אישית נוטה למעבדים של אינטל מסדרת ה CORE 2 DUO, נראה לי שהם חדישים מספיק כדי שהם לא ירגישו עייפים גם בעוד 4-5 שנים, והמחירים שלהם נראים טוב. כנוסחא כללית מה שאני מחפש זה דומה לההצעה הזאת של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.as…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה המפרט : GAINWARD זה חברה טובה? ובקשר למסך... אני יודע שזה CRT עלוב ^^ ... אבל זה לא בשבילי זה בשביל אחותי. ואחותי תתן לי את המסך שיש לה [ Samsung 17 LCD SyncMaster 710N ] אז מה אתם אומרים? המחשב טוב? יריץ משחקים חדשים והכל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVY381EA 3600 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E 4000 שימושים: גיימינג כמו 2+gta iv Call Of Duty 5 Crysis Warhead Assassin's Creed1 על HIGH+-

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי כולם, אני חייל, ומחפש מחשב נייד יחסית חזק, שיהייה איתי בנסיעות וישמש אותי כשאני לא ישן בבית (שזה רוב הזמן). הסתכלתי קצת מסביב וראיתי שאין באמת על מה לדבר עם תקציב של פחות מ5000 ש"ח. התקציב הוא 5000 עם אפשרות חריגה עד ל5500 נפרט לרגע את הדרישות: * מטרות המחשב? תכנות (הכל מדרייברים לwindows ועד לאפליקציות מובייל) + סרטים + משימות יום-יום אחרות. * גודל המסך? איזור ה13", הייתי מעדיף מט, אבל זה לא חובה * רזולוציית המסך? יותר מHDReady, הייתי מעדיף fHD, אבל גם 1600X900 או משהו בסגנון זה סבבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות. 4 זה כבר סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Oray Lola,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי המחשב הזה, אני מעוניין במחשב לסרטים, עבודה קלה ובעיקר לגיימינג בינוני, אך אני די מוגבל בתקציב. מפה לשם מצאתי את הדגם Lenovo IdeaPad Z70-80 , ב3400 ש"ח באילת כמובן, ורציתי לקבל חוות דעת עליו . בנוסף, רציתי לדעת כמה קריטי עניין האחריות ואם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש עליו מקיי אס פי ( לפי הקישור , כי אני לא כל כך הבנתי). תודה רבה , על שיתוף הפעולה וזמנכם היקר. http://ksp.co.il/?uin=29935

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Maorel,

אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לצורך עיקרי של לימודים (תכנות - מדעי המחשב) התקציב שלי: עד 3500(בשאיפה לחסוך כמה שיותר) חריגה: 4000 גודל מסך רצוי : 15.0-16.0 8 ג'יגה ראם ומעלה + מעבד i5 מדור חדש ומעלה + SSD חובה (לא משנה לי הנפח) משקל: פרמטר פחות משמעותי בשבילי, בשאיפה לכמה שיותר קל. אחריות: מינימום שנה. שלוש שנים זה יהיה מעולה בגדול - חשוב לי שזה יהיה מחשב שאוכל להסתמך עליו לפחות ל 3 שנים הבאות שישמש אותי לכל צרכיי, מעבר ללימודים מתכנן להשתמש בו גם בבית(כחלופה למחשב הנייח שלי שהוא כבר ישן מאוד) אז לכן, חושב שכדאי לכוון למחשב חזק יותר מהמחשב הממוצע שמספיק לסטודנטנים. אין לי בעיה לקנות גם מחו"ל במקרה שזה ישתלם. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zohar678,

האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MaorOz,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מחשב הייד 13 אינטץ אני מטלבת בין כמה דגמים של DELL Vostro V130 או Vostro V3350 או INPSIRION 3010 או אולי INSPIRION 4050 רציץי לקבל חוות דעת שלכם איזה גדם מומלץ יותר מבחינת איכות חומרים? סאונד טוב? או אולי ללכלת על דגם מקביל של TOSHIBA? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by fuck off,

יש לי צורב, דיסק קשיח וספק. מה שאני מעוניין לקנות זה זכרון, לוח אם ומעבד עם כ.מסך מובנה. יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני שבועיים שלחתי מחשב נייד לתיקון בחנות מחשבים.. בעיה ידועה, מחשב לא נדלק.. קיבלתי אותו היום.. לאחר שנאמר לי מה התקלה והציעו לתקן תמורת 700 שקל.. לא שווה בכלל.. אז אמרתי לא. קיצר היום קיבלתי אותו עם תופעה שונה לגמריי.. אחרי שפרקתי אותו לגורמים גילית שחצי מהדברים בפנים בכלל לא שלי. מסך, מקלדת, כרטיס זכרון של 128 שהוחלף ב-64, כרטיס רשת (Mini PCI) ולוח אם שרוף. זה פשוט העלה לי את הסעיף.. חטפתי עצבים.. מחר אני אלך לחנות להתלונן, אבל מה עוד אפשר לעשות אם הם לא יהיו מוכנים להקשיב לי? יש מקום שאפר להתלונן? יש מישהו שמטפל בדברים כאלו?! אודה על תגובה מהירה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SuBeX,

זה הנסיון הראשון שלי עם ניידים אז אני די NOVICE בזה. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא אשלם 2000$ בשביל זה... תודה על העזרה מראש. 1. מה התקציב? 1000$~ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? לא סגור על זה, אבל שיתאים למשחקים. סרטים אני מעדיף לראות בטלויזיה ולכן אני צריך יציאה לטלויזיה 4. משקל רצוי? אני הולך לשאת אותו די הרבה כי אני סטודנט אבל לא צריך אולטרה קל, רק שיהיה סביר 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שיצריך תשלום נוסף גבוה 6. יציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה ולמערכת (אודיו AUX רגיל יספיק לדעתי). 7. בלוטות? שוב, רק אם לא מצריך תוספת, יש לי מתאם שאני ממי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moran84,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... יש לי מחשב נייד של DELL דגם inspiron e1505 הבטריה של המחשב מפסיקה למשהו כמו 3-4 שעות עבודה, והבנתי זה בערך הסטנדרט. רציתי לקנות בטרייה נוספת כי לפעמים אני צריכה יותר זמן בטריה, ויש 3 סוגי בטריות של DELL שמתאימות לדגם. (לפחות לי האתר של DELL). אני ממש לא מבינה מה ההבדל ביניהם, ואם יש מישהו שיכול להסביר מה משפיע על אורך הזמן שניתן להשתמש בסוללה, או איזה סוללה עדיפה, אני אשמח. 1 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0428 2 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0466 3 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=e…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BorisAlt,

שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברצוני לקנות מחשב שמיועד למשחקים בלי כרטיס מסך מיוחד זאת בגלל שאני רוצה לחכות לצאת G92 בסוף השנה. אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט שמיועד למשחקים עד 8K שקלים ללא כרטיס מסך מיוחד.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rip4life,

הנה הפרטים עליו: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 512 MB, DDR2 SDRAM, 266MHZ Graphic: Adapter String RADEON X550, 256MB תקציב: 1000-1500 שקל. מזומן לשטרות. מטרות המחשב: משחקים בעיקר. הכי חדשים שיש. בנוסף גם קצת עבודה באינטרנט, הורדות של משחקים וזהו. ציוד היקפי: לא, אין צורך. אולי בשלב מאוחר יותר מסך חדש. לא צריך: כל הדברי דיסקים, כמו DVD, צורב וכאלה. דיסקטים, כרטיס קול, כרטיס רשת. העדפה: אין העדפה לחברה מסויימת. קירור וע…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. בקיץ הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט אופיס וכאלה אבל ייתכן שאני אתעסק בדברים קצת יותר רציניים. אולי לעיתים נדירות כמה משחקים לא כבדים במיוחד. החלטתי שהדרישות הבסיסיות שלי הן מעבד כפול ליבה וזיכרון של 1 ג'יגה... לאחר המון חיפושים בירורים מחקרים ומה לא הגעתי למסכנה שעדיף לי לרכוש בחו"ל. התקציב שלי כעיקרון עד כ 1000 דולר אם אפשרות לחרוג טיפה. מצאתי מחשב שממש נדבקתי אליו והוא ה fujitsu lifebook A6020 לצערי בארץ אין בכלל את הדגם הזה. בכל אופן ניתן לראות את המפרט שלו באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834110232 והעתקתי הכל לכאן אבל זה יצא די מבולגן אז אני מבקש סליחה: מצאתי את המחשב במספר אתרים נוספים בהם הוא עולה 999 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.