עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yotam.m,

חשבתי על המפרט הזה Athlon64 3000+ (Socket AM2) M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1GB Twinmos 512X2 X550 256MB, TV, DVI, PCI-E Deskstar 80GB SATA II NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 + מארז וספק שיבחרו בחנות אני ינסה לשכנע אותו לקחת ספק של HEC ואיזה מארז פשוט. עכשיו ככה אני יודע שהכרטיס מסך חלש אבל במחשב הזה לא הולך לרוץ משהו כבד יותר מפיפא ורזולוציות גבוהות ואיכויות לא ממש מעניינות. יותר מעניין העבודה על המחשב. אז ככה: ההבדלים בין הX300SE הכי חלש לבין הX550 גדולים? שווה לרדת לX300SE מכיוון שלא הולך לרוץ שום דבר מיוחד ולא נראה לי שה X300Sק יתקשה עם פיפא. 2) יש לוח יותר מומלץ מהלוח הנ"ל של ASUS? אם יש עוד הצעות לשדרוגים אני אשמח לשמוע. נ.ב 3600X2 לא נכנס בתקציב אם אני רוצה להי…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H 353₪ כרטיס מסך: Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp 1249₪ כונן קשיח 1: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 397₪ כונן קשיח 2: SAMSUN…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.

4. שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Abibu,

שלום רב, ישנה בעיה שחוזרת על עצמה בימים האחרונים במחשב שלי (HP G62 Notebook PC): כיוונתי את המחשב לכך שאוטומטית הוא יעבור למצב שינה לאחר סגירת המכסה. הבעיה היא, שלאחר פתיחת המכסה, הוא "נתקע" במאין מסך שחור, כאשר נורית ההפעלה של המחשב פועלת. כאילו המחשב עבד עדיין כל הזמן אשר סגרתי את המכסה. למעשה, מצב זה תוקע לי את המחשב, כי כביכול המחשב פועל (על פי הנורית) אך המסך שחור ואין לי שום אפשרות להשתמש בו. דבר זה מאלץ אותי לכבות את המחשב בצורה לא נכונה ובריאה על ידי לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה. ניסיתי לבדוק זאת גם כאשר אני לוחץ על נורית ההפעלה כדי להכניסו למצב שינה (ישנה אופציה כזו גם כן), אותו הדבר קורה. המסך עובר לשחור, אבל המחשב כביכול עדיין פועל ואינני יכול לעשות כלום מלבד …

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. השימושים הם בעיקר לעבודות גרפיקה, סרטים ותכנות: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 488.11 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (White) - SATA- RETAIL 223.05 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower reV.2 (0db) fanless 3 in 1 heatpipe tech 204.62 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Black + 400W PSU 745.50 ש"ח 1 מתאם מתח מולקס ל- SATA 18.00 ש"ח סך הכל לתשלום:…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by ido2,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו במקרה בעל נסיון ויש דרישות מיוחדות, או שכל מחשב יתאים ? הבנתי ששנה ראשונה לא ממש צריך מחשב בכלל (ללימודים עצמם בכל אופן) אבל תהיתי אם בשנים מאוחרות יותר צרכים מיוחדים. מסך גדול /רזולוציה גבוהה במיוחד יתנו עדיפות ? או.. שאולי בכלל עדיף ללכת על מחשב שולחני ? (מעבר לשיקול של ניידות, כי תכלס יש בכל זאת מחשב נוסף בבית של ההורים..)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by dad11223,

בלי מסך, בלי סידירום, וארדיסק. שיהיה מחשב חזק למשחקים

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by nitzant,

שלום לכולם, והפעם אתגר (לדעתי לפחות...) - קיבלתי מחשב טושיבה ישן ישן - דגם PORTEGE פנטיום 2, חלונות 98 . תכל'ס בשביל השימושים שלי היא די מספיק - סה"כ אני רוצה לכתוב בוורד ולגלוש באינטרנט הבעיה שכרגע אני לא יודע איך לקשר אותו עם שאר העולם - יש כניסת USB אבל כשאני מכניס DOK הוא לא מכיר אותו וטוען שהוא צריך דרייבר. אין לו כניסה לכבל רשת, יש לו כרטיס מודם 56K של טריקום אבל אני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שגלשו בו באינטרנט עד לא מזמן אבל לא יודע איך. בקיצור אשמח לעצה איך אפשר לחבר אותו לאינטרנט ולDOK תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  10. תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by lopo2,

שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…

12. שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח שימושים: ביתי בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') התעסקות עם קבצי RAW בקשות ספציפיות: נפח אחסון רב (עבור התמונות) את המפרט אבקש לבנות ב"נעה מחשבים" - www.noacomp.co.il המחיר עד 3000 ש"ח כולל מסך 23"-24" פשוט וזול (אפשר שהמסך יגיע מחנות אחרת)

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. אהלן, אני קונה נייד חדש שישמש ללימודים ולמשחקים. לא מצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ו60 fps אבל כן שירוצו. מבחינת לימודים התוכנות שירוצו בעיקר הן מטלאב וויזואל סטודיו. סוללה לא עד כדי כך חשובה אבל זה פלוס נחמד. עד 15 אינץ. לא נייד של לנובו... היו לי בעיות איתם עם המחשב הקודם. מעדיף דל ובעדיפות שנייה אסוס. ראיתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=KSP03&changeSnif&uin=38526 ורציתי לשמוע את דעתכם. האם הוא עונה על הצרכים? יש לכם הצעה אחרת? תודה מראש

14. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות ומארז(וספק) ב 2600 ש"ח (בתוספת ל X800GT, WD 250GB sata2 16MB BUFFER) תודה!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by javaabp,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by yakirsh4,

שלום, אני קונה מחשב נייד שכרגע יש בו 4GB RAM שמחולק לשתי כרטיסים של 2GB המחשב יכול להכיל עד 16 GB והוא בעל 4 סלוטים השאלה שלי הי אם יש אפשרות להשאיר את שתי הסכרטיסים שכרגע יש במחשב ולקנות עוד שני כרטיסים בנפח 4GB ו8GB בשביל שסך הכל יהיה לי 16 GB ? (כולם באותו תדר כמובן)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. הקטע שאני צריך מחשב שכולל מסך וכל החרא הזה......................... זה מה שמעצבן.... אתם אומרים לחכות קצת שירדו המחירים ויצאו דברים חדשים? בערך בין 8000-9000

19. במדור המפרטים המומלצים יש ארבע קטגוריות: 1. מפרט לעבודה משרדית 2. מפרט לקולנוע ביתי 3. מפרט לעריכה גרפית 4. משחקים מה עם המשתמשים הביתיים? אני רוצה לקנות מחשב לבית שיתאים לשימושים משפחתיים: - אינטרנט - עריכת מסמכים - הורדת תמונות וסרטים ממצלמת סטילס ווידאו למחשב וצפייה בהם - הורדה וצפייה בסרטים באיכות HD - משחקים לילדים אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב ובדיסק קשיח אותם אעביר מהחשב הישן. אני צריך: - לוח אם - מעבד - זיכרון - מארז שחור - ספק תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by jetman,

שלום חברס, אני מתכוון לקנות נייד בחודשיים הקרובים, השימשו העיקרי הוא צפיה ב וידאו HD ,אנימה בעקרון ,בקודק MKV ,ממה שהבנתי הוא מסתמך יותר על המעבד . מה דגמים שבדקתי ,אני מחפש בעקרון עד 3K ,עדיף פחות. הנה 2 דגמים שבעקרון ננעלתי עליהם : ‏Fujitsu Siemens Esprimo V6535-4‎ CPU‎ : Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800MHz FSB‎ Memory :‎ 4GB 667MHz (2 x 2048 MB)‎ HD‎ : 320GB Sata‎ Display : 15.4 WXGA (1280 X 800)‎ GPU‎ : Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ Optical Device‎ :‎ DVD Super Multi Dual Layer‎ Wireless : ‎Wi-Fi 802.11 B/G‎ Bluetooth : Yes Webcam‎ : ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ Card Reader‎ : ‎4-in-1 Memory Card Reader ‎ Ports‎ : Expre…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 - 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הבאים: * מטרות המחשב? - צפייה מרובה בסרטים וסדרות, תכנות C# JAVA, שימוש ב visual studio , עבודה בתוכנה adobe disner (פוטושופ), עריכה בSONY VEGAS , טיפונת משחקים לא משהו רציני fifa, BTF3 * גודל המסך? - מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? - 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, אין לי דרישות ספציפיות בנושא זה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - bluetooth, HDMI * גודל מינימלי לכונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray? - כונן אופטי כלו…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  22. Started by asry,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חזק המתאים לצרכי, אך עם זאת לא יותיר חור גדול בכיס... אשמח לקבל המלצה למפרט אפשרי, להלן הדרישות/מגבלות למפרט. 1. תקציב מקסימלי - 6K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. משחקים בעלי דרישות גרפיות גבוהות כגון COD וכו' וכן הרצת יישומים גרפיים כבדים. 3. מסך 21" אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר נוחים לעבודה מרובה. 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון (כפר סבא, רעננה והסביבה). 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מ…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Internal,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

24. Started by zahi,

אני יודה לך אם תוכל לעזור לי למצוא שרת עם מעבד opteron שיהיה שרת אפליקציה לפחות 512mb ram או עם מעבד xeon 64 bit

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Myrath,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים