ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות ומארז(וספק) ב 2600 ש"ח (בתוספת ל X800GT, WD 250GB sata2 16MB BUFFER) תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד שכרגע יש בו 4GB RAM שמחולק לשתי כרטיסים של 2GB המחשב יכול להכיל עד 16 GB והוא בעל 4 סלוטים השאלה שלי הי אם יש אפשרות להשאיר את שתי הסכרטיסים שכרגע יש במחשב ולקנות עוד שני כרטיסים בנפח 4GB ו8GB בשביל שסך הכל יהיה לי 16 GB ? (כולם באותו תדר כמובן)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הקטע שאני צריך מחשב שכולל מסך וכל החרא הזה......................... זה מה שמעצבן.... אתם אומרים לחכות קצת שירדו המחירים ויצאו דברים חדשים? בערך בין 8000-9000
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים יש ארבע קטגוריות: 1. מפרט לעבודה משרדית 2. מפרט לקולנוע ביתי 3. מפרט לעריכה גרפית 4. משחקים מה עם המשתמשים הביתיים? אני רוצה לקנות מחשב לבית שיתאים לשימושים משפחתיים: - אינטרנט - עריכת מסמכים - הורדת תמונות וסרטים ממצלמת סטילס ווידאו למחשב וצפייה בהם - הורדה וצפייה בסרטים באיכות HD - משחקים לילדים אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב ובדיסק קשיח אותם אעביר מהחשב הישן. אני צריך: - לוח אם - מעבד - זיכרון - מארז שחור - ספק תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברס, אני מתכוון לקנות נייד בחודשיים הקרובים, השימשו העיקרי הוא צפיה ב וידאו HD ,אנימה בעקרון ,בקודק MKV ,ממה שהבנתי הוא מסתמך יותר על המעבד . מה דגמים שבדקתי ,אני מחפש בעקרון עד 3K ,עדיף פחות. הנה 2 דגמים שבעקרון ננעלתי עליהם : Fujitsu Siemens Esprimo V6535-4 CPU : Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800MHz FSB Memory : 4GB 667MHz (2 x 2048 MB) HD : 320GB Sata Display : 15.4 WXGA (1280 X 800) GPU : Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device : DVD Super Multi Dual Layer Wireless : Wi-Fi 802.11 B/G Bluetooth : Yes Webcam : Yes (1.3 Mega Pixel) Card Reader : 4-in-1 Memory Card Reader Ports : Expre…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 - 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הבאים: * מטרות המחשב? - צפייה מרובה בסרטים וסדרות, תכנות C# JAVA, שימוש ב visual studio , עבודה בתוכנה adobe disner (פוטושופ), עריכה בSONY VEGAS , טיפונת משחקים לא משהו רציני fifa, BTF3 * גודל המסך? - מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? - 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, אין לי דרישות ספציפיות בנושא זה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - bluetooth, HDMI * גודל מינימלי לכונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray? - כונן אופטי כלו…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חזק המתאים לצרכי, אך עם זאת לא יותיר חור גדול בכיס... אשמח לקבל המלצה למפרט אפשרי, להלן הדרישות/מגבלות למפרט. 1. תקציב מקסימלי - 6K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. משחקים בעלי דרישות גרפיות גבוהות כגון COD וכו' וכן הרצת יישומים גרפיים כבדים. 3. מסך 21" אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר נוחים לעבודה מרובה. 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון (כפר סבא, רעננה והסביבה). 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מ…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודה לך אם תוכל לעזור לי למצוא שרת עם מעבד opteron שיהיה שרת אפליקציה לפחות 512mb ram או עם מעבד xeon 64 bit
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם , לאחר מחשבות רבות החלטתי לרכוש מחשב נייד ולא מחשב נייח. התקציב שלי הוא בין 10K ל-12K. הייעוד של המחשב הוא ביצועים למשחקים ולמולטימדיה. לפניכם מבחר המחשבים שביניהם אני מתלבט (צריך להגיע להחלטה מהירה כי שבוע הבא רוכש את אחד מהם). אופציות: 1. Toshiba Qosmio G50-12K - שמעתי שיש לו שבב מיוחד שאמור לקודד גרפיקה ומולטימדיה ולהוריד העומס של המעבד והזכרון. 2. ASUS N90SV-A2 3. ASUS G71G-Q2 Q9000 - המחשב הזה נראה לי הכי מתקדם (למרות המחיר הממוצע שלו). מעבד מרובע , 6 GB וכרטיס מסך 9800m תעזרו לי להחליט... תהיו קצרים וענייינים!...מבטיח לספר לכם חוויות. בברכה, תומר
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום "ייעוץ לפני רכישת מחשב", לא יודע מדוע אין אפשרות למחוק דיון כאן. אשמח לקבל מפרט למחשב בסכום של עד 1,200 דולר (4,200 ש"ח-לנצל את כל התקציב עם חריגה של עד 4,500 ש"ח). שימושי המחשב: תכנות, עריכת סרטים ותמונות, תכני 2.7K ותמיכה בפתיחה של עד כ-100 חלונות של youtube כתחביב. תוכנות עיקריות: Android Studio , Eclipse ,VLC וכמובן כרום. המחשב לא מיועד לgaming המסך שיחובר הוא 27 אינץ' 2.7K. המחשב מיועד להגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות, חשוב שהמחשב לא יקרטע בעריכת סרטי 1080p ב 120FPS (אני עורך סרטונים של GO PRO) אין צורך בציוד עיקפי, ואין צורך ב-hard disk, אבל אני צריך רק SSD של 512 ג'יגה. הש…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים, תוכנות, אופיס, ריבוי משימות וכל הדברים האלו ב5700 ש"ח בלי חריגות אני צריך מערכת הפעלה במפרט, חשבתי על Home Premium 64BIT. אני חושב שבתקציב שלי מחשב מבוסס AMD יהיה עדיף, אבל תעשו את השיקול שלכם, אני הולך לשחק עם Dell 2007WFP אז אני חייב כרטיס מסך חזק שיעשה את העבודה. תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד, כאמור, לסטודנט. כלומר השימוש העיקרי יהיה לתוכנות אופיס למיניהן, אינטרנט, אולי קצת משחקי פלאש פשוטים. אשמח להמלצה למפרט מתאים.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,שימוש שוטף סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בניית המפרט מוכוונת לגיימינג בהגדרות גבוהות מאוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני לפני הזמנת מחשב ע"פ מפרט שנבנה עבורי, איך אני בוחר מארז מתאים? יש חברות מומלצות? טווחי מחירים? המליצו לי בחברה 2 מארזים אך ע"פ הסתכלות עליהם ביוטיוב, לא באו לי טוב בעין. :}
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני קונה מחשב ביתי מטרתו הייעוידת תהיה להריץ אינטרנט, סרטים ומעט משחקים (SC2, אססנן קריד ועוד משחקים מהתקופה האחרונה שפספסתי עם המחשב הישן שלי) מכיוון שיש לי בית קטן וילדה קטנה, כיוונתי שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן, ובנוסף אני מתכנן OC צנוע למעבד. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח, וכמובן שלא חייבים לנצל ה-כ-ל. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 הבנתי שביחס עלות-תועלת זה המעבד המוביל Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 נכנס בקטגורית הקירור השקט והטוב, כמה א\רחוק אפשר להגיע איתו ב OC? Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, הנה אני בפניה לעוד מפרט =] חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪1086 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪684 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ₪708 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE800URB2G כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ₪1702 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ₪191 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ₪36 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144S מארז ללא…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-