עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mihFir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להיות בעיקר לתלת מימד,גרפיקה, ואולי עריכת וידאו, ולפעמים OC. בכל מקרה הינה המפרט, אני אשמח אם למישהו יהיו הצעות לשפר את המפרט. צריך גם המלצות לספק/קירור למחשב, אשמח לשמוע הצעות INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ASUS P5B-E EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX ACS3 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E837-AR - DX10 - RETAIL WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Idanp,

אני צריך את הטוב ביותר שתוכלו להרכיב בתקציב הזה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הי, אשמח לחוו"ד על המפרט הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, בעתיד אולי משחקים יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

5. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי?6 אלף שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גיימינג/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל הכותרים החדשים, GTA V, Shadow of Mordor, Skyrim, . כל כותר חדש שיצא ישוחק על המחשב. צריך למקסס או לפחות על כמעט הכי גבוהה כל משחק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, כנראה FHD, אני רוצה גם הצעה למסך כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. ערב טוב אני מתחיל בקרוב ללמוד, והגיע הזמן להתחדש במחשב נייח לבית, מחשב נייד אקנה כנראה בשנה ב' ללימודים, כרגע לא צריך. התקציב הוא כ3K למסך ולמחשב, ללא חריגה. אני לא חובב משחקים, כך שכרטיס מסך מובנה יספק אותי בהחלט. בבדיקה באתר KSP ראיתי את המחשב הזה ב1.9K ש"ח Core i5 6500 8GB DDR4 WD 1TB SATA3 * SSD יירכש בנפרד ואת המסך Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS ב1050 ש"ח סה"כ יוצא 3K, ומבירורים ברחבי הרשת התרשמתי מאוד מהמסך אז רגע לפני שאני מזמין, סייגים והערות? תודה ושנה טובה איתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ssib,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MatanVer2,

היי, אני מרכיב מפרט למחשב שאת חלקו אקנה ב-KSP ואת שאר החלקים שלו אקנה דרך חבר בבלאק פריידי בארה"ב. הבעיה היא שאת ספק הכוח ארצה שיחברו למארז ולמה שצריך עוד בקייאספי, אבל לא בטוח איזה ספק אני צריך, במיוחד בגלל שיש כמה נעלמים מבחינת כ. המסך והמעבד שאקנה בשלב מאוחר יותר. הנה מה שאני יודע שאקנה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H170-D3HP LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 מארזים: מארז ללא ספק Corsair SPEC-ALPH…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).eclips for java , html, תוכנות Office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה …

10. שלום רב, אני רוצה לקנות חלקי מחשב בגרמניה ולהרכיב כאן בישראל, 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כרגע משהו על הכוונת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לגבי המעבדים אני רואה שיש הרבה מסוג U וכשאני מחפש בגוגל, אני רואה שיש תדר בסיס ותדר טורבו. למשל, המעבד i5-5200U (שנמצא בטווח המחירים של המחשבים שאני רואה), תדר הבסיס שלו הוא 2.2 GHZ והוא יכול להגיע גם ל- 2.7 GHZ. מצד שני, ראיתי את המחשב הזה עם מעבד i3-4000M שהתדר שלו הוא 2.4 GHZ(לפי מה שאני מבין, זה קבוע כך. לא רואה במאפיינים אצל אינטל שיש לו תדר של טורבו). אם כן, איזה מעבד טוב יותר ובטוב יותר אני מתכוון איזה מחשב יעבוד באופן חלק יותר בהנחה ששאר המרכיבים במחשב זהים ורק המעבדים שציינתי לפני כן, שונים? איזה מעבד בפועל יעבוד בתדר גבוה יותר באופן קבוע/רוב הזמן? לא ברור לי מתי כן אקבל מהירות של 2.7 GHZ במעבד i5-5200U. אני גם מבין שהמספר הראשון הוא…

12. אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by er0101,

המחשב מיועד בעיקר להפעלת תוכנות די סטנדרטיות רבות (הרבה טאבים בדפדפנים, מייל ועוד תוכנות שונות בו זמנית). בנוסף, מיועד לוירטואליזציה של עד 3-4 מכונות. דרושים רק הרכיבים במפרט. יש מה לשפר? מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13303 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Quad Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zeevdr,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב gaming. זה המפרט שבניתי ב-ksp, מה אתם אומרים? מה התקציב המקסימאלי? 5300 1) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,RAGE, TOTAL WAR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות 3. האם יש צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by skippy22,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. מסך-13"+\- אפשר גם בסביבות ה 15" כרטיס מסך-סטנדרטי, לא בשביל משחקים משקל המחשב: לא כל כך חשוב לוח אם ויציאות USB- סטנדרטי דיסק קשיח 250GB +\- כולל כונן דיסקים מובנה כרטיס קול טוב זיכרון, וRAM עדיף כמה שיותר טוב ביחס לתקציב. מעבד: עדיף מהסדרה של ה i CORE גם הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב. שימושים עיקריים עם המחשב:: בעיקר אינטרנט עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה. התעסקות עם מדיה- אודיו, וידאו וכו. תקציב: לא יותר מ-3000 ש"ח יש למישהו הצעות למחשבים??? תודה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD. גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחר עיון מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שכדאי להשקיע טיפה יותר כסף ולקבל משהו הרבה יותר איכותי ואני שוקל לקנות את ה- Dell Vostro 1510 האם יש משהו מקביל בתקציב כזה שכדאי לשקול ? תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by unkn0wn,

יש לי שלוש אופציות ורציתי לדעת מה עדיף המחשב יהיה מיועד למגוון של צרכים... לדוגמא עבודה עם פוטושופ, עריכת סאונד וכו' את שלושתם אני יכול להביא ב3000 שקל, השאלה מה כדאי, גם מבחינת אמינות המותג (לטושיבה יש אחריות מקיפה שכוללת גניבות-יתרון) וגם מבחינת החומרה והעוצמה שלו תודה לעוזרים! אופציה ראשונה: TOSHIBA Satellite L500-1N2 מפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo processor T6600 - clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz - 2nd level cache : 2 MB מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit (pre-installed, Toshiba-HDD recovery) and Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit (Toshiba-Recovery DVD) מסך 15.6 " -type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 a…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ItachiSan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 12-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. * בלוטוס? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שלום, אני מחפש נטבוק ללימודים בתקציב של עד 3K. חשוב לי שיהיה לו זמן סוללה ארוך, שיהיה קל, ושיהיה נוח להשתמש בו לאורך זמן (4-5 שעות של כתיבה נגיד). בינתיים מצאתי את ה- Asus Eee PC 1201N NetBook http://www.netbookreviews.net/asus/eee-pc-1201n/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 אפשר להריץ עליו סרטי HD? האם הוא יריץ חלק …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by raam123,

כאשר אני נכנס לתפריט הסוללה יש לי Battery #1 85% Battery#2 not present מה זה אומר ? יש מקום לשתי סוללות ? אם כך היכן ? מעולם לא ראיתי זאת... תודה על התשובה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aleXtazi,

שלום לכולם!!!!! סוף סוף אני יוכל לקנות מחשב נייד למשחקים אני מבקש מפרט של מחשב נייד ממש חזק ויש לי עוד שאלה יש בארץ 6800go????? עם כן אז אפשר שיהיה את זה במפרט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Pac Pac Chick,

זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.