עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sam770,

תקציב סביבות 3500-4000 ש"ח רק לנובו רק מסך מט גודל מסך מינימאלי 14", גודל מסך מקסימאלי 15.6" לא מרעיש ועובד בצורה חלקה ומהירה מיועד בעיקר לתוכנות משרדיות + פוטושופ, לא למשחקים יש פה מישהו שיש לו נסיון אישי עם לפטופ שעונה על הקריטריונים שכתבתי למעלה ויכול להמליץ? תודה מראש סמי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למרות שמעבדי הAtom בשילוב הGMA950 של אינטל אמורים לספק לנו את המינימום שיתאים לגלישה\אופיס האולטרה ניידים יכולים בין היתר לספק לנו חווית משחק פשוטה ונעימה לדוגמא FEAR,CSS-S,HALO,SPORE אומנם לא בהגדרות גבוהות אך בהחלט מספק. פה מככב הASPIRE ONE מבית ACER בביצועים די נחמדים (למרות שמבחינת ביצועי מעבד & כרטיס גרפי הוא שווה ערך לרוב האולטרה ניידים המשתמשים באותה הפלטפורמה) http://www.youtube.com/watch?v=3eyXA6DLKCk&feature=fvw

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי בעיה. אני ישנה עם המחשב בחדר אחד ( זרקתי את החבר ..:-) ואני רגישה מאד לרעש המאווררים של המחשב בלילה. האם בכלל ניתן להרכיב מחשב טוב למשחקים (DX10) ולסרטים -כל זאת ללא מאוורר . גם לא למעבד .. אני מניחה שצריך מעבד שצורך מעט אנרגיה.. בעל מאפייני חסכון מובנים -שלא יתחמם מדיי . במקום איוורור למעבד צריך משהו כמו SONIC TOWER של THERMALTAKE ( גגלו אם אתם לא מבינים מה זה ) כרטיס גרפי באיוורור פאסיבי .. וספק כוח באיוורור פאסיבי .. כשחיפשתי מצאתי אחד ב 1000 ש"ח !!!! זה הרבה מדיי .. התקציב - כ 3K ..אבל אפשר יותר. עד 5K אם המפרט מצדיק זאת והמערכת אמינה ושקטההההההה אז אולי תעזרו לי ? תודה מראש דנה ק

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ניי מתכוון לקנות מחשב חדש לצפייה בסרטי HD RIP ו-BLU-RAY RIP בעיקר, אבל שיתאים גם לגלישה בסיסית באינטרנט, לעבודה בסיסית עם MICROSOFT WORD ולשימוש בתכונות בסיסיות לצריבה, כמו NERO זהו: העדפה של מעבד מחברת AMD + העדפה למחשב שקט במיוחד - זה קודם כל! מעבד - AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון - KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - יש לי משלי של LG. גם דיסק קשיח יש לי את שלי ל WD 80 ג'יגה 7200RPM 8MB BUFFER SERIAL ATA . האם דיסק קשיח זה מספיק? אני לא מתכוון לשמור סרטים על המחשב אלא לצרוב אותם ולצפות בהם מדיסקים של DVD. כונן DVD - גם צריך המלצה לאחד טוב ושקט, שיריץ דיסקים…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3064 (לא צריך ציוד הקפי,מסך ודיסק קשיח.)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by satan,

מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478 הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ccc,

יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. צריך לקנות מחשב נייד לשימוש לעיצוב פנים, אוטוקאד, וכו. כמה משמעותי ההבדל core5 או core7, ssd 128 אוssd 256 , 8gbאו 16gb האם אפשר להתחיל במחשב בתקציב 4000?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? +-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה קלה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ? מפרט נוכחי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ oc to 4.3GHZ 1155 6MB Scythe Mugen -2 Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333-x4 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDM LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 6. האם …

10. Started by אריק9,

ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ3,000₪. עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הרצת משחקים כדוגמת פיפא, פוטבול מנגר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יכול לתרום בהחלט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי נייד מדגם Dell inspiron 1564 - http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2604 לנייד יש 2 ג'יגה זיכרון בסטיק בודד, ופרטיו מצורפים בתמונה. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של שני ג'יגה. האם כל אחד מהזכרונות 2 ג'יגה שכאן יתאים לזיכרון שכבר מותקן על המחשב? http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_271&sort=&sf=0&f173=425&f116=175&fcid=300 יש באפשרותי להשיג בשליש מחיר מודול זיכרון שפרטיו נראים זהים לאלו שבקישור למעלה, אבל הוא דגם שמיועד לפי היצרן למחשבי Mac. האם יש הבדל בין זכרונות ל - PC לאלו שמיועדים ל - Mac? http://shop.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=CD8F22F4A5CA7304 תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GreenApes,

שלום היום עשיתי סקר שוק מה שנקרה בחנויות בעיר שלי בדקתי בבאג,אופיס דיפו,וקרביץ מחר אני הולך גם לבדוק ב KSP אז הינה מה שאופיס דיפו המליצו לי: את המחשב הזה: "10.1 N270 1GB 160GB תוצרת HP דגם Compaq 110c-1190EJ VZ571EA מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנת רמקולים איכותייםים במיוחד - Altec Lansing speakers תומך WI-FI קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG זה עולה בסביבות ה 1500 -------------------------------------------------------- ואת המחשב הזה: http://www.officedepot.co.il/catalog...id=sp5-4321576 זה עולה 1800 בערך …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. רוב השימושים שלי הם אינטרנט שירים סרטים הורדות אבל אני לא מבין למה אין יציאת HDMI? במחשב כזה? בכל המחשבים הניידים של אפל אין יציאת HDMI? יש איזה תחליף לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by maor6,

שלום יש לי מחשב נייד HP 15.6 ואני רוצה ליקנות לו משטח קירור ואני לא יודע איזה מוצר מבין הקטגוריות פה הוא הטוב בשבילי אז אני מבקש מימכם שתסתכלו ותגידו לי מה מתאים לי ואיזה מוצר אני אמור ליקנות אפשרות א' http://www.sporty.co.il/products/170442 אפשרות ב' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949584&af=2543 אפשרות ג' http://www.21.tv/p-91817/d79ed7a9d798d797+d7a7d799d7a8d795d7a8+X878/cf-5822/?a=a אפשרות ד' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958274&af=2543 אפשרות ה' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949727&af=2543

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ymac,

שלום יש לי חבר שמתכוון להזמין היום מחשב מפלונטר, הרכבתי לו מפרט שלדעתי די טוב לצרכיו: גיימינג. זה מחשב שישמש אותו זמן רב, היות והמחשב הקודם שלו מלווה אותו מכיתה ב (עכשיו סיים את 806 במתמטיקה, הרבה זמן.) התקציב הוא בדיוק 5500 ללא אפשרות חריגה. לחסוך לא ישנה, בגלל זה השקעתי בדברים כמו ספק ומארז. האם המפרט טוב לעיניכם המקצועית? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 958/939 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח ItayLevi
    Started by אורח ItayLevi,

שלום. יש ברשותי כרגע מחשב עם כרטיס מסך R9 280X, אני מעוניין לשמור את הכרטיס מסך ובעצם להרכיב מסביבו מחשב חדש לגמרי. מעוניין במעבד של AMD דווקא. תקציב באיזור ה4,000, ניתן לחרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ללא חריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר CSGO, משחק שנשען בעיקר על הCPU דווקא. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בבלאק פריידי נייד בסביבות 1000 דולר אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר . אין צורך בתלת מימד. כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. עם אחריות בינלאומית אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by coron10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dandul3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח ללא מעמ! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים, GTA V FARCRY 4 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD שלושה מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amisha,

שלום לכולם , מעוניין לדעת כמה שווה המחשב הבא : I5-3470 1*8GB זיכרון במהירות 1333Mhz SSD 240GB מתוצרת סמסונג סדרה 840 לוח אם של ASUS תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by רועיזו,

היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. * התקציב: רצוי 3K, כמובן שעדיף למטה אך אם הדבר הכרחי ו\או חשוב אז אפשר טיפה למעלה (עד 3.5K). * מטרות המחשב: כל מה שהתואר דורש: מעבודות משרדיות עד תיכנות והרצת VMware (מערכת הפעלה מפוצלת). לא צריך למשחקים\סרטים\שמיעת מוזיקה, נטו ללימודים. * דרישות המסך? רצוי לא מסך גדול ואחד שלא מעייף את העיניים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק שלא יהיה איזה מקלדת מזעזעת בקטע חריג. אשתמש בעכבר אלחוטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל. יהיה איתי הרבה על הגב ולרוב אין לי רכב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי כמה שיותר ארוך אך יותר חשוב לי המאפיינים האחרים. כמובן שאני לא רוצה שהזמן סוללה יהיה קצר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי כלכך בין טרה לחצי * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.