ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתלבט לפני קניה בין 2 מחשבים ואני אשמח אם תוכלו לייעץ איזה עדיף ומדוע, בהתאם לפירוט הדרישות הנ"ל, תודה! (כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח) vostro inspiron * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל Crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבקש מכם מפרט טוב למחשב ב-10000 ש"ח,כולל מסך. מוכן לחריגה של עד 12000,לא יותר (אני פותח תוכנית חיסכון בשביל המחשב) אני רוצה מפלצת בשביל עבודות תלת-מימד (אני קיבלתי עבודה כעת עם חברה בינלאומית שמתמחה ביצירת סימולציות תלת-מימדיות לצוותים כירורגיים ופורטלי בריאות) . אני הולך לעבוד עם 3D Max Studio,Maya,Bryce,Poser,Rhinoceros וייתכן שגם CINEMA,שלא לדבר על בניית אתרים ופרוטלים ,שבשבילם אצטרך PHOTOSHOP לפחות . אני מאוד מבקש את עזרתכם למחשב ממש טוב,עם מערך של SLI של שני כרטיסי מסך טובים (אם אפשר שני NVIDIA 8800) או כל דבר טוב יותר שתמליצו. מבקש מארז מאוורר היטב,עם קירור מים למעבד ולכרטיסי המסך(אם קיימת מפלצת שמסוגלת לקרר שני כרטיסי מסך). אני לא מתבדח או "מסתל…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לילד בן 10 שיחזיק משחקים לא הכי חדשים כמו GTA: SA ו-SIMS2, עם מסך 19" לפחות (אם יש משהו גדול יותר במחיר סביר אפשר להעלות את התקציב) ועם כ.טלויזיה כי המחשב צריך לשמש גם כטלויזיה. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 18:16:53 מצטער על הדאבל.אם להעלות את התקציב ל3.5K?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קיבל מעבד Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של 1500 ש"ח , ואם חייב חריגה אז עד מקסימום 2000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס , וגם מעט סרטים. אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט חזק ביותר למשחקים....אלב חייב בו כמה דברים: א. 1024RAM חובה ב. Radeon 9800 Pro 128MB 256Bit לא כולל עכבר....יש לי כבר mx500 ולא כולל מסך......... אהה..ולא כולל רמקולים. אהה. וזהו תודה! ******חשוב להזכיר....במחיר התכוננתי כולל התקנה....ועדיפות גבוהה ל אינטל 2.8c 800Mhz******
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי, מקווה שתעזרו לי. בגדול אני יודע מה אני רוצה, אני שואל פה כדי שתאירו את עיני לגבי חלקים בעיתיים/ידועים כלא איכותיים וכו'. המחשב נועד למשחקים בעיקר. יש לי רק בקשה אחת - אני רואה שהמלצה רווחת פה בפורום היא לקנות כרטיס מסך מסדרת 4000 של ATI. לאחר ששמעתי עליהם ביקורות רעות (בעיקר על החום) - אני לא מעוניין לקנות כרטיס מסדרה זו ולכן אין טעם להציע. לא מתוכנן OC. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי/ עסקי וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח? האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה? http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש כללי כגון: משחקים,סרטי HD,מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080p * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אין כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאייבורי על מחשב בלי מסך 2400 שקל למשחקים מה אתם אומרים זה טוב יריץ אותם מהר ובאיכות? מעבד - AMD 4200 לוח אם - GA M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - CEON 1GB 800MHZ דיסק קשיח - WD 250GB כרטיס מסך - GFORCE 7300GS 256MB כונן - LG CD/DVD מקלדת + עכבר מארז הם אמרו משהו פשוט אבל אני יוסיף כסף למשהו טוב תגידו מה אתם אומרים על המפרט אחריות 3 שנים על הכול ומה אתם אומרים על החנות אייבורי איך הם טובים? אחריות שירות והכול
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ב3500 שקל לגיימינג, בלי ציוד היקיפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל גם תכנות (מכונות וירטואליות, עיבודים כבדים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני רוצה שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 אני חושב (המסך הוא AS…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E gigabytel HEC COMPUCASE CI-6A19 black enermax liberty 400w super talent 1g 667mhz GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 זה המפרט שהרכיבו לי בפורום עכשיו הבעיה היא כזו,דבר ראשון קיבלתי עליו הצעה טובה דרך חבר של חבר על סך 3500 שקל הבעיה היא שעכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שרוצים להחליף לי את הלוח את הספק ואת המארז לדברים הבאים: foxconn 436 altex 480w לוח אם לא מוכר לי: apox epstd945ipro gli משהו כזה... אשמח לעזרה בעניין בקשר למחיר החלקים שנתנו לי והכי חשוב לאיכות החלקים ואם אפשר קישור אליהם. תודה רבה רבה לכם.
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה זה בשביל חבר בלי מסך וציוד הקפי רק זיכרון,מעבד,לוח אם,מארז,כרטיס מסך תודה.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קנייה של מחשב ויש לי כמה בקשות לא צריך מסך(יש לי DELL 2007WFP) כן צריך מקלדת,עכבר,רמקולים ואת המחשב עצמו כמובן מעבד E6750 בבקשה כי אני מתכנן לשדרג לפנרין בעתיד ואני יודע שיש לי למי למכור את המעבד אחרי שהוא יצא מהשימוש שלי אם ב6500 שקלים יש משהו יותר משתלם ולא באחוזים בודדים אבקש לשמוע גם על זה המחשב יעבור OC ומשחה תרמית כבר יש לי AS5 מדוד שלי. אני יכול לקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 ב515 שקלים ולכן אם אתם שמים אותם אז המחיר הוא 515 שקלים על המפרטים להבנות בIQPC בלבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב למטרות משחקים במחיר של עד 3000 ש"ח.. המסך שיש לי זה LG W2353V 23" אינץ'
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה ציוד היקפי יש אבל אני צריך במפרט שתכניסו גם רמקולים Creative 5.1 Inspire ונדמה לי שזה בא עם כרטיס קול תואם. צריך מינימום 250 GB זכרון 2 RAM ואם ישאר כסף קירור טוב למעבד, ורוצה את הכרטיס מסך של הדירקט איקס 10. אגב יש לי מסך בגודל 17 והוא פועל אצלי על רזולוציה של 1024X768... תודה רבה, נבוזר
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן. אני מתלבט אם תצוגת FullHD על מסך קטן לא הופכת את המסך ללא קריא? נכנסתי לחנות אייבורי אבל לא היה בתצוגה מחשב דומה שאוכל לבדוק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ABIT M.B FOR AMD ABIT A-N68SV (AM2+)NFORCE 630A AUDIO 5.1 VGA GFORCE 7 362.00 362.00 ANTEC ספקי כוח ANTEC TP3-430 TRUE POWER TRIO POWER SUPPLIES 361.00 361.00 FOXCONN מארזי מחשב FOXCONN TH-002 FAN 1x90MM CPU V- TUBE NO PSU SILVER/BLACK 159.00 159.00 LG DVDRW DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK 179.00 179.00 OCZ DDR2 OCZ OCZ26671024V 1024MB DDR2 667MHZ CL5-5-5-15 PC-5400 134.00 268.00 SOCKET AM2 AMD ADA5400CZBOX ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5400+ 512KB X2 BOX 626.00 626.00 WESTERN DIGITAL W.D WD1600AAJS 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER 208.00 208.00 XFX כרטיסי מסך XFX PV-T84J-UALX GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 PCI-E 515.00 515.00 מח…
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיסי בשביל ההורים שלי , אין להם שימוש מעבר לגלישה באינטרנט אופיס וסרטים בעיקרון המחשב יעמוד בסלון אז מבחינת רעש כל עוד הוא לא נשמע כמו מטוס סילון אז זה בסדר אין צורך בציוד הקפי והתקציב הוא 1500 ואם אפשר בפחות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בקבוצת מחקר של אוניברסיטה בדנמרק. אנחנו מבצעים הרבה למידה עמוקה, וזה אומר הרבה CUDA. בנוסף, אנחנו גם מבצעים חישובים כלליים שרצים על ה-CPU ותובעים זכרון. לצרכים אלה, אנחנו רוצים להרכיב לעצמנו שרת אובונטו עם ארבעה כרטיסי מסך ומעבד מהחזקים שיש כרגע. אין לנו כוונה לבצע המהרה כרגע או בעתיד. מספיק לנו 0.5TB אחסון לעבודה יומיומית, ונרצה גם 2 עד 4TB לאחסון ביניים. יש לנו נסיון רע עם הארד דיסקים שמתים פתאום, אז אנחנו רוצים יתירות עם RAID. להלן המפרט שהרכבנו לעצמנו עד כה. אשמח לדעת האם הבחירות שלנו סבירות, בהנחה שהתקציב שלנו הוא בערך 7000 USD (האוניברסיטה אמורה להיות פטורה ממע"מ). אני יודע שהמחירים בדנמרק ובישראל יכולים להיות שונים, אז למען הפשטות, צאו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט תקציבי, שכולל רק לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. אני מחפש חלקים שיאפשרו לי לעשות Overclocking מעולה. (מה לעשות, אני לא אדם עשיר) נ.ב Overclocking לכרטיס מסך ולמעבד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-