ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אשמח להצעות למפרט שכולל גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ויאפשר להריץ עליו משחקים ברמת GTA:SA ו-VICE CITY. כמובן שאם אפשר להוציא בתקציב הזה (או בחריגה קטנטונת ממנו) מחשב שיאפשר להריץ משחקים כבדים יותר, זה יהיה מצוין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא ..3600..הרכבתי אותו פה מחנות בעיר שלי (יש לי העדפה שאם משהו מתקלקל אז אני יוכל לגשת לבן אדם ולדבר איתו ולא לשלוח למישהו שנמצא מי יודע איפה) AMD ATHLON64 AM2 3500+ - 544 GIGABYTE GA-M55S-S3 - 567 INFINION DDR2 512MB 667MHz x 2 - 673 WD 160GB SATA-2 8MB - 345 LEADTEK Geforce FX7900 GS - 1150 FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT (no psu) - 120 THERMALTAKE ST 420W PFC/12V2.0/120MM - 270 3670 אחרי הנחה 3600 שח מה אתם אומרים על הזיכרון?? ועל הספק והמארז?? איפה אני יכול לשפר או לקצץ.. ובלי לעבור את המחיר!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הידע שלי בחומרה עדכנית הוא אפסי ולכן מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר שישמש גם לקצת גיימינג חשוב להדגיש שרוב החלקים יוזמנו מחו"ל (אמזון על נגזרותיו), חוץ ממארז שייקנה כנראה בארץ. 1. תקציב - בערך 3000. אם אפשר לחסוך, אחלה. 2. שימושים: מחשב לסלון, בעיקר מדיה סנטר אבל גם קצת גיימינג (fps למיניהם, גם סינגל וגם מולטי, משחקי אסטרטגיה כמו civilization). המחשב יחובר לטלוויזיה 49 אינצ' fullhd. 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רמת שקט - כזו שתאפשר לראות סרטים בכיף ולא תפריע 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה בחנות. רק חלקים 7. אין העדפה לחנות ספציפית שכן החלקים יוזמנו רובם מחו"ל - רק המארז צפוי להירכש בא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לעבוד עם מחשב נייד או שעדיף נייח? מה מומלץ בנתונים הבאים: מעבד, זיכרון RAM, מהירות מעבד, מהירות כונן קשיח. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב Acer Aspire 5044 AMD Turion 64, 1.8ghz 512MB DDR-333 120GB HDD DVD-super multi double layer 15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipset Wi-Fi, bluetooth תודה .....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חצי שנה של מריחה , ואשכול שפתחתי מלפני 5 ימים , הגעתי לתוצאה סופית . הנה היא לפניכם : Logic PC מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase HEC 6a19 (Black) No PSU 289.00 ¤ 1 289 8741 1 1 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195.00 ¤ 1 195 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 812.00 ¤ 1 812 ¤ 3 7802 Philips 16/48 Black Bulk DVD-ROM 120.00 ¤ 1 120 ¤ 4 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 432.00 ¤ 1 432 ¤ 5 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 589.00 ¤ 1 589 ¤ 6 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 270.00 ¤ 2 540 ¤ 7 8311 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor 1540.00 ¤ 1 1540 ¤ 8 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G Lenovo G550 NTD2WIV Fujitsu Amilo LI3710 Compaq CQ61-410EJ אני קונה מKSP אז חשוב שזה יהיה משם. השימושים הם אינטרנט ואופיס
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בתכנות בעיקר בסביבה של netbeans, visual studio2010 וגם קצת בסביבה של sql server. שיטוטים קצרים שלי הביאו לי את המפרט הבא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3479 אבל מאחר ואני רוצה שהוא יישמר להרבה זמן חשבתי לנפח את הזיכרון ל-4 ג'יגה כרגע אני מתקצב את עצמי באיזור המקסימלי של 3500 ש"ח בערך תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך מפרט למחשב שנועד בעיקר לסרטים ומשחקים הרכיבים שאני צריך : מארז צורב DVD hard disk לפחות 300GB זכרון 2GB לפחות מעבד לוח אם ספק כרטיס מסך כרטיס רשת אלחוטי התקציב הוא 2500 ¤
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי פה בארץ מחשב של HP DV6... רציתי להזמין מEBAY סוללה מקורית כי המחירים פה בארץ של הסוללות יקרות יש אפשרות כזאת? ואם כן אפשר לינק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי על מפרטים של המתחרה שלכם,FXP, ובכל המפרטים שלהם אין את הדבר ששמו קירור למעבד. בכלל.NEVER EVER. האם זה לא הכרחי ? למה לוחות אם של ASUS לא קיימים בשום מפרט ? זו אמורה להיות חברה ממש מוצלחת בתחום של לוחות אם או שאני לא מעודכן ? האם לכל הלוחות יש יציאת HDMI ? האם יש כמה סוגים של יציאה כזו ? האם חיבור למסכים גדולים מצריך יציאה מסוג אחר ? הביצועים של AMD ושל אינטל אולי זהים,פלוס מינוס,אבל מחשב שהיה לי עם AMD - השבב הלך פייפן לאחר 3.5 שנים. המחשב הנוכחי שלי,עם אינטל,חי וקיים מ 2011 ועד היום (מפרט שלכם ומאד מוצלח). קצת איטי,אבל 8 שנים והדבר היחיד שהתקלקל היה מאוורר שהחלפתי לפני שנה. ביצועים זה לא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב בערך יש לי כבר מפרט אבל אני לא בטוח אז אני צריך תעזרה שלכם אני לא יודע אם כדאי לקחת 2 'יגה של ג'ייל שאמרו לי שזה שווה כי כבר יש משחקים שצורכים יותר מג'יגה אז אני צריך פה את העזרה שלכם אם תוכלו לבנות לי פה מפרט חזק למשחקים כבדים ושהמחשב יהיה קר כאילו שלא יהיה בעיות התחממות אולי מארז טוב ויפה לא יודע טוב תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההצעב הזו למחשב ע"י KSP. מטרות: חשוב לי כרגע משמש לעבודה משרדית בבית (אינטרנט, אופיס וכו') ומעט עריכה (תוכנת פרמייר מגירסה ישנה שיחסית לא צריכה הרבה משאבים) היום יש לי פנטיום 3.06 750MHZ בן 7 שנים, אולם הוא מעט איטי (ממש רק במעט...) חשוב לי מ-א-ד מחשב שקט (הגדרתי למוכר שאפילו לא אדע אם המחשב דולק או לא...) האם המפרט תואם את ציפיותיי? אני מעדיף עכשיו להשקיע במחשב חזק יחסית, כי מנסיון, שידרוג במועד מאוחר יותר רק יגרור הוצאות מיותרות (הרי גם ככה הוצאתי כסף לרכישת רכיבים שאצטרך להחליף לאחר מכן) ועוד שאלה - למה אני לא מקבל הודעות למייל למרות שאני מסמן 'הודע על תגובות'? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hey i can buy one of those, s300 i have a discount from my college for 2300 ₪ and e330 for 3300₪ Whats better? Its for students use
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט לא כולל ציוד הקפי, מארז וספק. בעצם רק מעבד, לוח אם, זיכרונות הארד דיסק ואולי כ.מסך. המחשב מיועד לסטודנטית, שימושים בסיסים: אינטרנט, אופיס ואולי גם סרטים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב לגיימניג בשביל משחקים כמו - apex ,fortnite אין לי מושג איך בונים מפרט למחשב. התקציב שלי הוא עד 5000 ש״ח אבל גמיש אם צריך עוד טיפה תודה רבי מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב) בתקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס, matlab ו - Visual Studio. * גודל המסך: אני מעוניין בין 11.6 ל-12.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעוניין מעל 4 שעות * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. ראיתי מחשב נייד מעניין: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9871 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]http://ksp.co.il/?uin=23957[/h] או http://ksp.co.il/?uin=23874 אם לכם על משהו אחר בסביבות ה 3000 מחיר אילת אני אשמח. חשוב 8ג'יגה ראם, כרטיס מסך סביר (לא מובנה) ושיהיה במשקל סביר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 5.5 אלף שקל. יש לי כמה דרישות: 1. שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2. 2 גיגה זיכרון. 3. מינימום hd 160GB. 4. לפחות 3 כניסות USB. 5. עדיף שהמסך יהיה 15.4 או 15 אינץ. 6. אם יש דגמים עם ביטוח בין לאומי מחול אז אפשר להוסיף גם אותם.. (ד"א אם אתם יודעים מחרים בסקוטלנד זה יעזור..) 7. רצוי שהכרטיס מסך יחזיק גם משחקים אבל לא חובה.. תודה על ההצעות ולעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-