עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cheese_lover,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 23 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל אני מאמין ש7-8 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,מידול בתלת מימד,תכנות,סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Eclipse,Maya,3d max, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shoko,

שלום לכולם, המחשב בבית של ההורים שלי כבר עתיק ומבוסס על phenom X4 945. הם מעוניינים לשדרג אותו כי הוא כבר לא צעיר וכוחו לא במותניו. את המארז (אנטק) והספק כוח (קורסאיר cx550) חשבתי להשאיר. בנוסף קיים כונן דיסקים שחשבתי להשאיר. הכרטיס מסך ילך לפח אחר כבוד. המחשב משמש בעיקר לעבודות משרדיות ולימודים + סדרות וסרטים. מה שלדעתי צריך זה: מעבד, זיכרון, לוח אם, כונן ssd ואם אין מובנה אז כרטיס מסך. הבנתי שמבחינת תמורה למחיר יש את ה- amd ryzen 3 2200g שיכול להיות כדאי אבל אשמח להמלצותיכם. קצת ביאס אותי המחירים שהזיכרונות קפצו אליהם, בתקופה שהייתי פעיל הם היו עולים גרוש וחצי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Yaniv coheb,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים לילד בן 16 ראיתי את 2 המפרטים האלה האם הם מספיק טובים. איזה מהם מומלץ לי https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=11 https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=12

7. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ron Bm,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד גרפי על גבי תוכנת DaVinci Resolve בנוסף עבודה מול פרמייר, Adobe Media Encode ובנסוף המחשב ישמש כתחנת רינדורי קבצים והמרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by matan333,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים קלים כמו fifa,fm.nfs, צפייה בסרטים וסדרות HD, הפעלת מכונות וירוטואליות, עבודה מסרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וספק כח 5. עד כמה חשוב לך השקט? 7 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מKSP אבל יש אפשרות גם לחנויות באזור ר"ג/ת"א יש לי את המחשב הנוכחי בסביבות ה-5 שנים, לפני שנתיים החלפתי את הספק כח והכרטיס מסך שאותם אני גם רוצה לשמור למחשב החדש, ובגלל זה התקציב נמו…

10. Started by evy92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

12. שלום חברים! אני מחפשת לקרובת משפחה מחשב נייד 15.4' לשימושים משרדיים בעיקר הבקשות העיקריות שלה הן: 1. כונן אופטי צורב DVD 2. שהמחשב יהיה מחברה מוכרת ואמינה כמובן 3. אם ניתן אז לא לעבור את ה-3000 ש"ח 4. משקל כמה שיותר קל עד כמה שניתן 5. דיסק קשיח גדול 6. התוכנות העיקריות שהיא תפעיל הן תוכנות אופיס, חשבשבת ועוד כמה תוכנות שאינן כבדות (היא עו"ד אולי זה יעזור כדי לדעת באילו תוכנות היא תשתמש) 7. שיהיה כלול במחיר מערכת הפעלה, בקשר לאופיס כרגע לא צריך שיהיה כלול (אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי גם עם אופיס) 8. כמובן שוב - גודל מסך 15.4' מקווה שרשמתי את כל הבקשות, אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך, תודה רבה לכל העוזרים! מורן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yairggg,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של אסוס מדגם A550CC-XX665H המחשב הגיע עם רישיון לווינדוס 8 (שהפך עם הימים ל-8.1) ואני רוצה לשנמך את מערכת ההפעלה ל-7 מסיבות של נוחות. אני מבין שזה דגם ספציפי לארץ ואני מניח שהדגם הגלובלי הוא A550CC, והשאלה שלי היא כזו- איך אני יכול לדעת אם יש דרייברים למחשב הזה לווינדוס 7? אני יכול לסמוך על דרייבים של A550CC באופן כללי לווינדוס 7 או שאני צריך לחפש את הדגם הספציפי? ושאלה נוספת היא האם פירמוט של לפטופ הוא כמו פירמוט של מחשב נייח? (פשוט מעלים את הדיסק התקנה בביוס, מפרמטים ומתקינים?) ואיזה דרייברים חשוב להוריד בשנמוך? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NI4NI,

שלום אני צריך השלמה למפרט עד 6000 שקל ללא מסך למשחקים. אני מתכנן OC מתון בלבד. מעבד אני יודע שאני הולך לקנות Core2 E6600 כרטיס מסך אני קונה x1900xt של sapphire בארה"ב, עולה לי כ 1700 ש"ח עם משלוח ומע"מ. כמו כן כבר יש לי צורב DVD מהמחשב הישן. מעבר לזה אני אשמח לשמוע דעות על שאר החלקים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tomer_,

שלום, אני חדש פה ובור בענייני מחשב אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי סטנדרטי (לא משחקים כבדים או תוכנות מיוחדות וכ"ו) שיחזיק הרבה שנים ראיתי את המפרט הבא: המעבד החדש 2120- Intel Core i3 זיכרון קינגסטון 2GB מסוג DDR3 במהירות 1333MHz לוח אם ECS מתקדם עם ציפסט 61H דיסק קשיח סיגייט עצום 500GB במהירות 7200RPM צורב DVD סמסונג כ.קול 5.1 כ.רשת MBps10/100 לוח אם עם יציאת HDMI!!!! 1200 ש"ח מה דעתכם? ניתן לשדרג כמובן. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 111111,

בקשה למפרט עד 6800 שקל כולל מסך 17 אינץ' וללא כל ציוד הקפי אחר ללא צורב, כונן דיסקטים וכונן רגיל ושיהיה כולל 6800GT תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ran1809,

חבר שלי קנה מחשב ממישהוא שהביא אותו מחול המחשב הוא של חברת SONY וע"פ מיטב ידיעתי אין מחשבים של סוני בארץ.. עכשיו אמרו לו שיש עוד שנתיים אחריות על המחשב ושיביאו לו את האחריות, עכשיו השאלה שלי אם זה אפשרי מישהוא מכיר חברה שנותנת שירותי אחריות למחשבים ניידים של SONY אשמח לדעת תודה מראש רן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני זקוק למחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות, לכן אני זקוק למעבד ברמה של i7-2600 (לא מעוניין באוברקלוק) כמו כן המחשב צריך להיות מחובר לשלושה מסכים, המחשב לא נועד למשחקים,ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש חישוב מתמטי - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא ישמש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת,עכבר סטנדרטים,ללא מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 1…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים). בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב. שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse. השאלות שלי הן: 1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים. אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב). 2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ? 3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צהריים טובים וחג שמח, אודה לעזרתכם עם שני מפרטים שונים, הראשון עבורי והשני עבור הוריי. 1. מפרט עבורי, בעיקר לעריכות (לייטרום, פוטושופ) ורצוי גם למשחקים (לא גיימר מטורף). תקציב - גג 5K₪, אין צורך במסך ויש SDD סמסונג 860evo (חדש באריזתו. לא הורכב היות והמחשב גסס בטרם עת). 2. מפרט עבורי הוריי, לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, מסמכים, מעט מוזיקה). תקציב - 3K₪, אין צורך במסך. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, הידע שלי בחומרה עדכנית הוא אפסי ולכן מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר שישמש גם לקצת גיימינג חשוב להדגיש שרוב החלקים יוזמנו מחו"ל (אמזון על נגזרותיו), חוץ ממארז שייקנה כנראה בארץ. 1. תקציב - בערך 3000. אם אפשר לחסוך, אחלה. 2. שימושים: מחשב לסלון, בעיקר מדיה סנטר אבל גם קצת גיימינג (fps למיניהם, גם סינגל וגם מולטי, משחקי אסטרטגיה כמו civilization). המחשב יחובר לטלוויזיה 49 אינצ' fullhd. 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רמת שקט - כזו שתאפשר לראות סרטים בכיף ולא תפריע 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה בחנות. רק חלקים 7. אין העדפה לחנות ספציפית שכן החלקים יוזמנו רובם מחו"ל - רק המארז צפוי להירכש בא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by medic_29,

היי שלום לכולם אני מעוניין במחשב חזק למשחקים שיכלול גם את כל הציוד ההקפי, מסך 24 אינץ ,כולל מערכת הפעלה , 2 גיגה לפחות זיכרון ואם ניתן שללוח אם יהיה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ואם יש חנות מאיזור חיפה או הצפון שניתן יהיה להרכיב את המפרט יהיה מעולה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.