עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לרכוש נייד חדש, בעיקר לעבודה בדרכים (רכבת) ובמשרד, בעיקר כתיבה וגלישה, קצת צפיה בסרטים בערב בבית. חשוב- עבודה חלקה, מקלדת נוחה, סוללה חזקה, שייראה טוב ומרשים (רצוי), לא גדול מדי (''14?), דק ונוח לנשיאה. מסך טאצ'- לא קריטי. צריך מערכת הפעלה. אשמח גם להמלצות לגבי קניית אופיס. תקציב עד 3K, גמיש. חשבתי על שני דגמים של לנובו- https://ksp.co.il/?uin=49067&select=.268..271..159..5227. או https://ksp.co.il/?uin=50972&select=.268..271..159..214..2179..347. כמובן שפתוח להצעות נוספות תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי אוסף חלקים קיים שנותר לי רק להתאים לו מארז. הומלץ לי מאוד על ANTEC NX410 אבל בגדול ההעדפה שלי היא למארזים קטנים יותר (מיני/מיקרו, כמובן בהתאם להתאמה לשאר המפרט). זה המפרט הקיים: לאור זה שאני רוצה לקנות באילת אלו עיקר האופציות שלי (נדמה לי שכולם מתאימים למפרט אבל תקנו אותי אם אני טועה): CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 TG ANTEC Draco 10 Case Fractal Design Focus G Mini CoolerMaster MasterBox MB311L המטרה היא בעצם להביא את המארז עם זרימת האוויר הטובה ביותר והמומלץ ביותר באופן כללי. אורות וכו' לא מאוד משנה לי. אם אתם חושבים שה-NX410 כ"כ הרבה יותר טוב מכולם ושווה לשקו…

3. Started by אליהו פלג,

מחפש מחשב נייד ללימודים.. 4 ram 500 GB (אם יש ssd בונוס) i5 / i7 בלי מערכת הפעלה אשמח להמלצות. תקציב- כמה שיותר זול. עד 800.

4. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל ניתן לחרוג וכמובן יהיה טוב אם יהיה מחיר נמוך יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לשימושים בסייסים בעיקר אינטנרט ושיחות אינטרנט. מחשב לסבא וסבתא בבידוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך רק שהיה כונן DVD ומצלמה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. עברתי על כמה המלצות שלכם לדרישות של אחרים בפורום וניסתי להרכיב מחשב לבד, אבל הייתי בלבטים רבים כוון שאני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה, ובייחוד בדרישות ל 3D. ורציתי שמישהו שמבין יעזור לי. 1. התקציב המקסימאלי - 2300, אפשר לנצל את כל התקציב , עדיף לא לחרוג, אם חייבים אז ב 200 שח. 2. שימושי המחשב: בעיקר שיתמוך בצפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, (ברור של HD רגיל לא צריך הרבה) ומזמן לא שיחקתי במשהו ואם כבר אז שיוכל לתמוך במשחקים ברמת באטלפילד 3, COD 4, ברמה טובה. שאוכל להנות במשחקים בטלביזיה. ובעיקר צפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, 3. המחשב יחובר לטלביזיה בלבד שאקנה בשבוע הקרוב, תלת מימד 47" LED. אני לא בטוח לגבי הרזולוציה. (כמובן FULL HD) 4. ציוד הקפי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nicirnTAL,

היי חברים, אני רוצה לקנות באמריקה מחשב מסדרה 5 החדשה, למישהו יש מידע/נסיון עם אחריות בארץ? תודה מראש, טל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kidan,

שלום, בהמשך להודעה שלי מלפני כמה ימים, ברצוני לדעת האם מעבד i5 הוא הכרחי לצרכים של סרטים, אופיס, אינטרנט וגם תכנות (לא מורכב מידי אבל בכל זאת) בשפות JAVA, C, MATLAB, או שמעבד i3 יתמודד עם הצרכים האלו בכבוד (ברור שעם החלק הראשון הוא יתמודד, השאלה היא בעיקר בנוגע לצרכי התכנות)? בעקרון התקציב למחשב זה הינו עד 3K. ידוע לי שקשה להשיג i5 בתקציב הזה ולכן השאלה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by naortal,

שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 16, GTA V, משחקים חדשים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

15. שלום שתי הניידים הם בערך אותו מחיר (2 ג'יגה זיכרון, הרחבת אחריות ל 3 שנים)-6500 מה שכן עדיין יש הבדלים שלא ברור לי בדיוק מהו ההבדל, ומקשים עליי להחליט איזה מהם עדיף בכל קטגוריה: אשמח להסבר לחשיבות של לכל אחת מהקטגוריות 1) כרטיס מסך DELL - GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory HP - NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 384 MB זה ההבדל העיקרי שלא מובן לי 2) זיכרון מטמון (HP עם 2 DELL עם 4) 3) קיבולת זיכרון מקסימלית (4 בדל 2 ב HP) 4) HP מגיע עם ויסטה פרימיום, דל עם ויסטה בייסיק חוץ מזה את שאר ההבדלים אני יודע (הארד דיסק, שאר הפיצ'רים שה HP מגיע איתם) תודה למשיבים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cheese_lover,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה מחשב למישהי מבוגרת שרוצה אותו לטובת הנכדים שלה, ככה שהוא לא צריך 8800, או איזה קואד, בחרנו 1950PRO, וE6750 כבסיס. שקט - חשוב, עיצוב- חשוב בשביל שתרגיש שהקניה הייתה שווה את ההוצאה. על שאר המפרט אני צריך אישור, עברתי על דפי ההיסטוריה של הפורומים וככה בחרנו חלקים: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3254 -1046- שקל לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL http://zap.co.il/model.asp?model_id=463438 -551- שקל זיכרון OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://zap.co.il/model.asp?model_id=484794 450 שקל הארד דיסק Western Digital 320GB 3…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by born wild,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 3500 שקל בלי מסך. ראיתי פה לפי המפרטים שאתם נותנים למחשב של משחקים עם תקציב דל מעבד ממש לא משהו AMD ספרון... ומשקיעים בכרטיס מסך מעל 1000 שקל. אז אני מעדיף להשקיע קצת פחות בכרטיס מסך ויותר במעבד ומאחר והשימוש הוא לא רק למשחקים. אלא לשימושים נוספים. טוב אז מה אתם מציעים?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rOnka,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by aviv70,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי רגיל, קצת לימודי בדיקת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד מדובר רק במחשב ללא מסך תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by master17,

אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NEO...,

1.8 gigabyte 845pe 667 pro kingston pc2700 256 geforce 2 v7100 t 32 mb מהמחשב הישן h.d wetern digital 20 gb זה לא חדש cd toshiba cdr hp adsl modem pci itex

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.