עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהדיוטיפרי בחנות אל"מ כך שתיהיה לי אחריות על המחשב בארץ תקציב: 3.5אלף עם חריגה של 300 שקל * מטרות המחשב: לימודים,גלישה,סרטים, ומשחקים בעיקר Dota 2 * גודל המסך: 15.6 * מעבד: i7 *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים שיוצאים היום ובעיקר Dota 2 *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שלא יהיה קצר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: , Dell,Asus * כל דריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by n1n9n9n8,

שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Furochuga,

היי, אני ניסיתי להרכיב מפרט גיימינג זול יחסית ע"פ המפרט הקיים בלוח המפרטים המומלצים עם כמה שינויים, אני אשמח אם תייעצו לי בהתאם - חלק מהמחשב הנ"ל ארכיב מחלקים שכבר קיימים אצלי מהמחשב הישן מעבד: Intel i5-4460 כרטיס גרפי: NVIDIA GTX 970 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 ספק כוח: CoolerMaster Thunder 600W בכל הקשור לספק כוח יש לי התלבטות גדולה, הכרטיס מסך שבחרתי דורש מינימום 550W, והמעבד עצמו צורך בממוצע 87W. >וזה בלי לקחת בחשבון צריכה של כונן אופטי, כונן קשיח, זכרונות, ומאוורר. אמנם הצריכה שלהם יחסית זניחה אבל יחד הם יכולים להתקרב גם ל-50W. ככה שהספק כוח נראה גבולי לפי הנתונים האלה, אבל גם לפי המפרט המומלץ שמקושר למעלה וגם לפי האתר הזה - http://outervision.com/power-supply-ca…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם המחשב שבניתי הוא טוב? אין לי בעיה להשקיע את הסכום שיצא! האם אין לי טעות בהרכבה של המחשב? וכול החלקים יחד יעבדו טוב, וכמו שצריך ? המחשב למטרת אינטרנט, משחקים כבדים, משחקי רשת, מוזיקה, סרטים .... הצעות לשיפור, או לחיסכון יתקבל בברכה מפרט מחשב תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב? התקציב הוא ל3500 שקל ל12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: מטרה למשחקים וגלישה באינטרנט משחקים די כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני צריך מסך 19 עד 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך כונן דיסקטים חח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי שהוא יהיה שקט ושיהיה מארז יפה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב עד כמה לא ודע אבל רק שאני יצליח לישון חח 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא יודע מה זה לא נראה לי 11. במפרט למש…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

7. Started by mistro,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP מסדרה dv6500 ולאחר תקופה של גסיסה נפטרה לי הסוללה עליה השלום אני מחפש באי ביי סוללה חדשה ונתקלתי בדגם של 12 תאים 9600 MAH ורשום שזה מתאים לסדרה של המחשב שלי אבל הבעיה היא שגם רשום שזה מספק v11.1 לעומת ה 10.8 שהסוללה הישנה סיפקה .... השאלה אם זה יכול לפגוע לי במחשב או שאני יכול לקנות את הסוללה הזאת . כמו כן ראיתי גם סוללה של 12 תאים אבל 8800 MAH שמספקת את 10.8 אבל מן הסתם ה9600 תחזיק יותר זמן ... הפכתי את הרשת ואני באמת אובד עצות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by VL,

http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=2953 הייתם נותנים עליו את המחיר שדורשים? המעבד טוב ? כמה הוא שווה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קודם כל שלום... אני הייתי Fredy מזמן בפורום אבל עשיתי הפסקה של חצי שנה אני מצטער על התקציב הנמוך... המחשב הוא לא למשחקים כבדים כ"כ... אבל שיהיה טוב... חשבתי על מפרט בסגנון הזה, אבל לא חישבתי את המחירים. זה רק ניחוש שזה יתאים לתקציב: AMD AXP 1800+ GB GA-7VAX GB Radeon 8500 LE TEAC Floppy, או סתם משהו סטנדרטי... 256MB 266Mhz DDR-ram... חברה סטנדרטית, לא צריך משהו מיוחד... Generic CD-ROM - אתם תמליצו על חברה מארז סטנדרטי - ספק 300/350 וואט (נראה לי שצריך 4 אמפר) HD 20/40 GB גם סטנדרטי אבל עדיף SEAGATE/MAXTOR/W.D אין צורך במודם! יש כבלים מסך "17 CRT! נראה לי סטנדרטי של MAG! ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים - הכל סטנדרטי - עכבר אופטי. אם יתאים לתקציב אז אולי סא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זיכרון GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ מחיר:406 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3017 מעבד AMD ATHLON XP 2200 מחיר: 599 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1982{23}106 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:719ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_537&products_id=3661 צלע קירור של המעבד SPIRE FalconRock II AMD מחיר: 83 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3497 ספק HEC 300ART WATT PSU Reviews מחיר:179 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 כרטיס מסך ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מחיר:1125 ש"ח http://www.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by The_Matrix,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by assaf990,

יש לי מחשב, המפרט בהמשך, ורוב שימושי בו הוא למשחקים. אני כבר שם לב שכל המשחקים החדשים עולים לי חלק ב-800X600 ואפילו לא תמיד ב-32 ביט, לעיתים גם ב-16 ביט, שרוב האפקטים על DISABLE. המטרה: אני רוצה משחקים על 1024 עם 32 ביט. אני מוכן להשקיע 2000 ש"ח בערך. השאלה: האם למכור אותו ולקנות חדש? או לשדרג אותו? ואם לשדרג, איזו חומרה לקנות (בשביל משחקים והגדלת נפח של הדיסק הקשיח)? ולכמה זמן ישרוד המחשב מבחינת משחקים? תודה! המפרט שברשותי כיום: מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) כרטיס מסך GeForce 2 mx400 32 MB, ASUS דיסק קשיח maxtor 20GB 7200 ATA100 DVD HIT…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by schumih,

אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, נתבקשתי לבדוק מחשבים ניידים למנהלים הבכירים בחברה. השימושים הם עבודה משרדית רגילה , קצת יישומי אופיס , אינטרנט , דוא"ל חיבור מרחוק למשרד. הדגשים הם: 1. חשוב שהמחשב יראה מהודר יפה וסקסי . בכל זאת מנהלים בכירים אוהבים להשוויץ. 2. חייב להיות כמה שיותר קל ודק. 3. המסך חייב להיות לפחות 15". 4. המעבד המבוקש הוא Core 2 Duo. 5. סוללה שתספיק ל - 4 שעות ומעלה. כמה שיותר - יותר טוב. 6. חייב להיות בו כרטיס רשת אלחוטי ו - Blue tooth. 7. יציאת Fire Wire. 8. יציאת VGA למסך חיצוני. 9. יציאת S-video. 10. אפשרות להכנסת כרטיס מודם סלקום אלחוטי לחיבור אינטרנט. 11. לפחות 1GB זיכרון מהיר. 12.COMBO CDR\DVDR זהו זה...רשימת המכולת הסתיימה ישנם רעיונות? אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dorviper,

לפני כמה זמן סיקשתי מפרט ב6K וזה מה שקיבלתי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤521 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS מחיר: ¤483 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H12N DOUBLE LAYERED X16 - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CA…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש מפרט למחשב חדש. אני מעונין לקנות את המסך 24" של דל 2407WFP. מחשב עם 2GB זיכרון לפחות. המחשב אמר להחזיק מעמד 3-4 שנים. המחשב הוא לשימוכ כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, תיכנות וזהו בגדול. אני לא משחק משחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק. אין צורך בצורב DVD (יש לי את של ASUS BLT1814) דיסקים קשיחים יש לי 2 של 160GB. יש לי את המארז Antec Sonata 380W, האם יש צורך בשדרוג הספק?. אז הרכיבים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק (אם צריך להחליף) תקציב כולל המסך 10,000 ש"ח. עודף יתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hosham,

שלום מעוניין במפרט למשחקים וכו' מתוכנן OC-לא מטורף. דרישות : 2 ג'יגה 800 MHZ 6420/6600 לוח של GIGA או ASUS.-(אולי צ'יפ P35 -אם הוא שווה את זה) 250G HD 16M מארז אלגנטי ולא מצועצע עם כפתורי כיבוי וריסט וכניסות USB ואוזניות שימצאו בחלקו העליון. כרטיס מסך-חשבתי על 8800GTS 320MB וספק שיחזיק את כל המערכת. כנראה יצוות למערכת מסך של DELL 2007WFP תודה רבה מראש,אהוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הרכבתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,135 Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI LGA 775 884 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Gold GX XTC 5-5-5-12 OCZ2G8002GK 625 Leadtek WinFast PX7600GS TDH Extreme 256MB 638 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 397 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Silver 198 סך הכל: 3,876 ש"ח לצערי אני בא מתחום הגיימינג, והיה קשה לי קצת לעשות את ההפרדה. המחשב בשימוש יום יומי של פוטושופ + עבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר, וכו'). התקציב הוא עד 4,000, כאשר כמובן עדיף כמה שפחות. כמו כן רצוי שהוא יהיה שקט כמה שיותר. לא צריך: ציוד היקפי, HD ומסך. יש לציין שהמסך הוא 21", ככה ש…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …

22. Started by לורן,

היי, צריכה עזרה בבניית מפרט למחשב נייח, לצורך עריכת תמונות ועריכת וידאו - עד 7000 ש"ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. אפשר לחרוג ל-8000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ועריכת וידאו. עריכת תמונות בלייטרום\פוטושופ ועריכת וידאו באביד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של …

23. שלום, אשמח לעצתכם. לצורך תחנת גיימינג קל לילד בן 10 שמשחק בעיקר פורטנייט ( ולא משחקים כבדים) יש לי תחנת עבודה ישנה (של עבודות תלת מימד) שמעוניין לשדרג אותה. תקציב של 1,000ש"ח. המפרט העיקרי שלה הקיים: מעבד i7-2600 זכרון 16GB 1300GHZ לוח אם - לוח אם Asrock P67 Extreme4 - https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp windows 10 64 bit יש HD רגיל נפח גדול. 1. איזה כרטיס מסך בסיסי לצורך של פורטנייט הייתם ממליצים. 2. האם המעבד, הזיכרון + כרטיס מסך בסיסי לגיימינג (פורטנייט) יספיק להריץ פורטנייט ומשחקים לא כבדים בצורה סבירה? 3. איזה מסך 24" סביר הייתם קונים לצורך זה? הייתם הולכים על 27" במקרה הזה? ושאלה אחרונה. האם עדיף לל…

24. Started by ohadc,

היי, זקוק למפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לשיקולכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - אופן שימוש תדיר, תוכנות שירוצו, וינדווס 7, וורד, סקייפ, תוכנות לשמיעת מוסיקה 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? יש צורך במסך 19-22 אינצ' (גודל המסך תלוי התקציב) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל לא טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מחשב LG R400 5.C2CDE. לאחרונה הכבל חשמל הלך (אחרי שתיקנתי אותו פעמיים באמצעות פירוק והלחמה גם בצד השנאי וגם בתקע אשר נכנס למחשב). לאחרונה החיבור עצמו ה"שקט הטענה" (power jack) התחיל לעשות בעיות ואני מרגיש שאני על זמן שאול פה. אין לי ביטוח ותיקון יעלה בסביבות ה500. מצאתי את שקע ההטענה ורציתי לקנותו אך לפני כן רציתי לוודא שאני יכול לפרק את המחשב. פירקתי את הסוללה, את כל הברגים הנראים והלא נראים, את הזכרונות והדיסק קשיח ואת המקלדת. לצערי, אל עף שמצאתי שני ברגים במסך לא הצלחתי להבין כיצד אני מפרק אותו. כל ניסיון שלי למצוא מדריך עלו בתוהו. האם מישהו יודע כיצד אוכל לפרק את הלוח אם שלי במחשב זה? תודה מראש על כל פיסת מידע, גיל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.