ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שהזמנתי חלקים האם יש מדריך שיעזור לי בהרכבה שלו? סה"כ אני יודע להרכיב הכל אבל יש איזו שהיא פרוצדורה מיוחדת שצריך לדעת?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ללא מסך וללא מארז רוצה לוח אם SLI להרכיב עליו שני כ.מסך מחכה להצעות תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX שישמש אותי גם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וגם לעריכה בתוכנת וגאס. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד. האם זה יהיה חכם להשקיע במעבד כזה או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה ועדיף לקנות מעבד קצת חלש יותר אבל משמעותית זול יותר. ראו הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: HTPC, Elite 130 CoolerMaster ספק כח: Seasonic M12II-520 520W מעבד: Intel Core- i7-6700 3.4GHz Skylake מאוורר למעבד: Scythe דגם Kodati לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset H110 דיסק קשיח: Western Digital Black WD3003FZEX 3TB, SATA 6, 7200 RPM דיסק SSD: SSD Intel 535 SSDSC2BW120H601 120GB זכרון פנימי: Kings…
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX מאייבורי. אני זקוק למחשב שישמש אותי גם לעריכה בתוכנת וגאס. כבר פרסמתי פה קונפיגורציה דומה בעבר, אבל חיכיתי עד עכשיו בכדי שיהיה בשוק לוח אם שתומך ב-DDR4. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד וכרטיס המסך. האם כדאי לשדרג את המעבד או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה. ראו את הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: Corsair Obsidian 250D Mini-ITX Tower 425 שח ספק כח: Seasonic M12II-520 520W 345 ש"ח מעבד: Intel Core i5-6600 Skylake Tray תושבת: (Socket) LGA1151 1015 ש"ח מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 PLUS 79 ₪ לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset …
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני צריך קצת עזרה במפרט, מתכנן להרכיב מחשב תקציבי (2K+-) , שיחליף מחשב ישן היעוד העיקרי זה אינטרנט ופוטושופ, ככה שנושא הזכרון חשוב מאוד. הבסיס יהיה core 2 dou, זכרון 1 או 2 גיגה ודיסק כנראה 160G (יש לי הרד דיסק חיצוני+80G ישן ככה ש160 יספיק לי) ראיתי באתר של גולד טופ אפשרות להרכיב מפרט http://www.goldtop.co.il/buildComp.asp?type=INTEL2 נראה לי נחמד העסק שם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי (או דרך אתר אחר לחילופין) במיוחד בכל המסביב ,מארז\לוח\ספק וכו' שאני לא ממש מבין בזה הרבה . אין שום חשיבות ליופי מארז ושאר השטויות, וגם צורב מקלדת עכבר ומערכת הפעלה לא צריך (יש כבר) תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב, אני מקווה שאסביר את עצמי מספיק טוב כדי שתעזרו לי : אני כמעט (עד בכלל לא) משחק במחשב, אז לא דרוש לי כ.מסך מטורף.. צופה בסרטים,אינטרנט ושאר ירקות..מה שכן, אני מריץ המון המון אפליקציות בו זמנית (כן..עולה לראש dual..) והכי שנוא עליי לחכות לעליית אפליקציה בין אם זה word או סרט או matlab או לא יודע מה.. כמו"כ אני שונא רעש מאווררים (אבל אין כסף לקירור אחר..) לדוג' ,בעבר הרחוק היה לי desktop עם amd barton 2500... היה נחמד, אבל רועש מדי בשבילי (אם אני לא טועה היה שם aerocooler7 או משהו כזה..) קיצר, ממש חשוב לי שלא יהיה רעש של טרקטור בחדר! ו.. אני מריץ אפליקציות שגוזלות הרבה משאבים כמו matlab , Mathematica ,spice... ואני מעדיף לסיים את זמן הריצה שלהם כמה שיותר מהר ובמקביל לעב…
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מעוניין בהרכבת מחשב חלקים לוח אם חזק לעתיד מעבד 2.6 DUAL CORE בלי כרטיס מסך צריך:מארז,ספק טוב ,זיכרון 512DDR2 בלי מסך בלי עכבר בלי מקלדת רק החלקים האלו ושתהיה לי האופציה בעתיד לשדרג סכום רק 2000 שקל אפשרי מזומן. ןשתהיה האופציה לשדרג כרטיס מסך לעתיד חזק נועד עבור:תיכנות משחקים אינטרנט.... לא רוצה AMD אם אפשר חניות איפה אפשרי לקנות בזול
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שהתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח. המחשב ישרת אותי בעיקר למשחקים ולעבודה באינטרנט. אני לא צריך מסך וכל ציוד היקפי אחר. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבה שראיתי https://hwzone.co.il/המדריך-להרכבת-המחשב-שיהרוג-את-הקונסול/ אני גר בלוס אנגלס ורוצה להרכיב מחשב שישמש למשחקים וצפיה בסרטים וכו' אפשר לקבל המלצות למארז מעבד לוח אם וכרטיס מסך מתאימים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכנן לרכוש מחשב מתוך מפרט שבניתי באתר KSP. המחשב מבוסס על מעבד AMD 3900X. העניין הוא שקניתי למעבד את הקירור NOCTUA NH-U12A מחנות אחרת. לא הצלחתי דרך שום נציג שלKSP להבין אם הם מסכימים להרכיב מחשב שלם עם חלק שלא ניקנה אצלם. האם מישהו כאן יכול לתת לי תשובה בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום התותחים, אודה מאוד מאוד ואעריך כל עזרה בהרכבת מחשב ביתי שמיועד להתנסות ולמידה של עיבוד נתונים, בפרט שיטות שונות בתחום ה machine learning וכן רשתות נוירונים. *חשוב לומר שמצאתי פה בפורום אשכולות דומים אך לצערי אני כלל לא בקיא בחומרה של מחשבים, בפרט לא בתלות של רכיב אחד בשני ולא מבין איפה לחסוך בעלויות או לחילופין איפה ניתן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 8500 ש"ח, תיתכן חריגה של כ-500 ש"ח במידה וזה ישפר את הביצועים דרמטית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד להתנסות בטכניקות עיבוד נתונים …
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט 24 שעות ביממה, סרטים (צפיה, הורדה, עריכה), עבודה משרדית-ביתית (תוכנות OFFICE למיניהם, תוכנות גרפיקה, תוכנות עריכת AUDIO ו - VIDEO). מערכת ההפעלה: WINDOWS XP PRO SP1 מסך: כנראה 19 אינץ'. המערכת תתבסס על מעבד אינטל, ויהיה צורב. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי : 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : לנסות ולחסוך יהיה טוב כי אני רוצה לקנות גם מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280:1024 מהשו כזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) בינוניות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המוצרים הבאים על מנת להרכיב מחשב נייח לגיימינג. יש ברשותי מסך. מעבד Intel Core i5-6600 לוח אם GA-H170M-D3H-GSM SSD Intel® SSD 540s Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) זכרון HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory 1. איזה מארז מומלץ לקנות עבור הרכיבים הנ"ל? 2. אילו עוד אביזרים אני צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג אידיאלי בתקציב מוגבל... אני מקסימום יכול להוציא 4500 ש"ח על המחשב (עדיף פחות) ורוצה מחשב שיוכל לסחוב את המשחקים הכי חדשים באיכות טובה וגם באפיק העתידי עדין יהיה רלוונטי. שאלה נוספת היא האם עדיף לי לחכות שGTX 880 יצא כדי שמחירי הכרטיסי מסך ירדו? תודה,
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רק רוצה המלצה ללוח אם, מעבד, קירור למעבד וזיכרונות 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+ משחקים: Battlefield 3 Crysis 2 וכו' רזולוציה מקסימאלית: 1280 x 1024 גודל מסך: 19 אינץ' הגדרות: גבוהות 3. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המפרט הנוכחי: Computer Type ACPI x86-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate DirectX DirectX 11.0 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x1…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל בנוסף ישמש להצגת תכני HD ועבודה משרדית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים מיוחדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-