עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nbd,

השגתי מחיר מצויין לדעתי ב6000 שח פלוס מינוס תגידו לי איך המפרט Albatron "K8X800 ProII" K8T800 Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU - AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the Only 64-bit Windows Compatible Processor - OEM OCZ Enhanced Latency Series 184 Pin 512MB PC-3200 Platinum Edition - Retail X 2 ATI RADEON 9800 PRO Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP -RETAIL SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive Only ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK Thermaltake Venus Silent Boost for AMD Opteron and Athlon 64 ANTEC SONATA with 380 WATT PSU דבר ראשון רציתי לדעת איך המפרט הזה והאם המארז מספיק טוב בש…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Or_s2006,

1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The-Star,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kebibas,

החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב? התקציב הוא ל3500 שקל ל12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: מטרה למשחקים וגלישה באינטרנט משחקים די כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני צריך מסך 19 עד 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך כונן דיסקטים חח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי שהוא יהיה שקט ושיהיה מארז יפה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב עד כמה לא ודע אבל רק שאני יצליח לישון חח 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא יודע מה זה לא נראה לי 11. במפרט למש…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעונין לקנות מחשב ממש בקרוב עד 5000 ש"ח על בסיס אינטל או AMD, אינטל על בסיס נואטווד או AMD על בסיס 64 סביות המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט, הורדות וכמובן גם משחקים אין צורך בצורב- יש לי חדש באריזה שאני מתכוון להתקין. בתןדה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי חברים יש לי מחשב נייח שרכשתי בשנת 2013 ולצערי לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי מסוג AMD Sahpphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST 2GB DDR5 שבק חיים, התחיל להראות אפקטים מוזרים על המסך והקריס את מערכת ההפעלה וכעת אני חייב להחליף כרטיס מסך. בגדול הביצועים שהיו לי עד היום מספיקים לי, אבל תמיד אפשר לנצל את ההזדמנות להתקדם, כי אני כן משחק במחשב שלי ומנצל אותו לגיימינג. עכשיו אני בהתלבטות, איזה כרטיס גרפי לקנות? יש הרבה אופציות, חשבתי על RX 570 בגרסת 4GB שהמחיר שלה דיי משתלם, מצד שני אולי אני מפספס משהו ואולי יש אופציות עדיפות? אולי עדיף ללכת על Nvidia בכלל מסוג 1050? או שאולי אני מפספס הכול ויש אלטרנטיבות עדיפות משניהם ועדיף להוסיף תקציב. אשמח לקבל המלצות ודיס-המלצות. …

9. שלום אז אחרי שהפסקת חשמל הרגה את המחשב בן ה 10 שלי (I5-3450) , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש לחיי יום יום ולמשחקים (שלי) מדי פעם - על מסך 1440P אבל הגדרות לא חייבות להיות במקסימום. ובכל מקרה כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם ויוחלף בקרוב (מניח שבמבצעי BLACK FRIDAY באמזון). אין צורך בציוד היקפי. המחשב החדש לא צריך להיות הכי חזק אבל מספיק חזק כדי שיחזיק תקופה משמעותית . לרוב לאורך חיי המחשב אני כן משדרג אותו בזכרון,דיסקים , כרטיס רשת אלחוטית וכרטיס מסך בהתאם לצורך. ככה המחשב הקודם שלי התחיל את חייו עם 8GB זכרון וסיים אותו עם 24GB והתחיל עם דיסקים מכניים וסיים עם SSD וכרטיס מסך הוחלף בו פעמיים (האחרון HD7850). אגב , למעט העובדה שכבר לא יכלתי להריץ משחקים חדשים…

10. Started by Tzion,

שלום לכולם יש לי מחשב די עגלה- פנטיום 3 667, וודוו 3, 256 SDRAM ואיזה לוח מעפן... אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שאני יוכל להריץ משחקים, לא משהו מטורף עם כרטיס מסך של 1000 שקל... (למעשה המקסימום של הכל זה 1000 שקל..) אני צריך משהו זול. הבעיה היא גם שאני לא יודע ממש מה לשדרג, אם זה רק את הכרטיס מסך לאיזה G4 MX או שעדיף כבר לשדרג גם את הלוח מעבד וזכרון בקיצור אני צריך את המלצותיכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 7. במחשב מוגדר שלאחר X זמן המחשב נכנס להשהייה בכדי לחסוך בחשמל. לאחר הזמן הזה הוא מנתק גם את ה-WIFI,הבעיה בדבר היא שאני מוריד קבצים וניתוק ה-WIFI גורם להפסקת ההורדות. איפה ניתן להגדיר שהמחשב לא ינתק את ה-WIFI ואוכל להמשיך את ההורדות? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אם יש כאלה הוא אמר שזה של חברת AEC אק משהו כזה יש ביכלל כזאת חברה ליצור מארזים והוא אמר שיש למארז הזה 2 פילטרים וצריך לנקות אותם כל שבוע אם יש כזה מארז אפשר לקבל תמונה שלו תודה לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מיועד למשחקים, OC, אינטרנט וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤445 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Sapphire HD 4670 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤471 סה"כ: ¤2076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2035 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/g2x9h4us איך ז…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by barakmitz,

שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by FromHell,

אני מחפש מפרט לp4 נייד. המחשב עצמ חייב להכיל 1.8ghz+ ,dvd,צורב. וכרטיס מסך שיחזיק סרטים וגם משחקים לא הכי טובים וגם אני לא מצפה שיפעלו ברמה הגבוהה. המחשב הוא להכול משחקים,סרטים,עבודה. עד 5000 שקל אפשר לחרוג לעד 6000 . תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lightor15,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לשרטוט (Autocad,Revit) עד 3500 ש"ח (אפשר גם 4000 ש"ח אם ממש אין ברירה). אם זה יצליח להריץ משחקים כמו Warzone זה יהיה נחמד, אבל השימוש העיקרי הוא שרטוט. אודה לעזרתכם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by L1ron,

היי שבוע טוב יש לי מחשב נייד של DELL דגם INSPIRION 1520 כשאני פותח את המחשב הוא נותן לי את השגיאה הבאה: A disk read error occurred press ctrl+al+del to restart תמונה: http://img34.imageshack.us/i/p1010069j.jpg/ ניסיתי להתקין ווינדוס חדש אבל הוא לא נותן לי..איך שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס הוא עושה RESTART אוטומט.. נירא כי זאת בעיית חומרה. יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shirb,

שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי את המחשב לצרכי גימינג רציניים, אני לא מחפש פ'יצרים רבים אלא ביצועים גבוהים וכמה שיותר בזול... מה אתם אומרים? המפרט: BOX AMD Athlon 64 3000+ CPU - 1399 nis Gigabyte K8VT800 VIA KT800 Chipset - 599 nis GieL 512MBIT CL2.5 timings 2.5-3-3-6 + cooling - 480 nis Case: Inno21 MIDI ATX 3-12cm Fans(+80 nis) +USB + P/S 350W - 250 nis סה"כ: 2800 בקירוב :] + הארד דיסק שכבר יש לי 40 GB + כרטיס מסך ASUS GF4Ti4400 אחרי שעבר מודינג רציני רץ על 590\320. + Logitech MX500 + fUnc 1030 + Sennheiser PC150 Sterephonic Headphones [ for cs] :] נו מה אתם אומרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gggilad13,

אני צריך מפרט למחשב שהמטרה שלו זה משחקים בעיקר וגם כל שאר הדברים היומיומיים.... כמובן שרצוי AMD, וגם לוח NFORCE 4... התקציב הוא 7000 ש"ח אבל רצוי כמה שפחות... (אם זה מממממש חשוב אפשר טיפה לחרוג) אין צורך בציוד היקפי אלה רק במה שיש באמרז+המארז...(כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, לוח אם, צורב DVD, פלופי, ספק ומארז) אני גר בצפון ככה שאל תרכיבו לי את המפרט מלוג'יק פי סי (רצוי להרכיב מנועה)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיספיק לי לכמה שנים. מחשב שנועד לעבודה שלי (אינטרנט, אופיס וכדומה) וגם למשחקים אבל אני לא גיימר כבד כך שזאת לא ה-מטרה הראשית שלי בו. רצוי שיריץ משחקים אפילו על הגדרות בינוניות, ושיהיה מספיק טוב לכמה שנים עד לשדרוג עתידי. אני גם מעוניין במסך 17 אינץ' LCD במסגרת התקציב הזה, ואם אפשר (בגלל שאני מאיזור הצפון) אז מ KSP או חנות דומה אחרת שיש לה ייצוג הולם גם באינטרנט. התקציב שלי קצת מצומצם אז עדיף לא לחרוג בכלל מה 6 אלף, ועל המפרט לכלול גם הרכבת מחשב (למערכת הפעלה אני אדאג). אין לי העדפה לאינטל או AMD אבל אשמח אם מישהו יסביר לי לפי איזה שיקול לבחור מהשניים האלו. תודה מראש על כל עזרה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Patient0,

שלום רב, לפני כשבוע רכשתי נייד חדש וזמן קצר לאחר מכן הבחנתי בפיקסל תקוע בצידו השמאלי. ניסיתי לתקן זאת במספר דרכים שהוצעו ברשת מבלי לגעת באופן ישיר במסך, אך ללא הועיל. היום העזתי ללחוץ עליו מעט וגיליתי שהמסך אינו מקובע היטב בצד זה. ז"א, הוא נדחף פנימה כאשר לוחצים עליו. ואכן כאשר לוחצים עליו הפיקסל התקוע נעלם. שאלתי היא מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? האם זה דבר שניתן לטפלו באופן עצמאי, האם אני יכול לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי 3100 ש"ח (פלוס מינוס). אני מעוניין במחשב למשחקים בלבד (עם פחות דגש על הכרטיס קול). הכסף מיועד לחלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון פנימי, ספק כח (יש לי מארז פשוט ללא ספק). אפשר להמליץ לי על המפרט הטוב ביותר שניתן להרכיב מהתנאים הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים