ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב הוא מעבד i3 4150 לוח אם Asus H97 Pro זכרון 4Gb DD3 1600MHz 2 דיסקים מכניים ספק 300W כרטיס מסך GeForce 7200 GS התקציב הוא רק 400 ש"ח מעוניין לשפר אפשרויות גיימינג... הוא מריץ בסדר משחקים משנת 2006 (פורטל, HL2)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מארז: מארז ידית כסוף שחור USB קדמי זיכרון: 1GBDDR2 533MHZ צורב: DVD X18 DUAL LAYER הארד דיסק: 160 GB 8MB SATA 2 כרטיס מסך: MSI GF NX7300GT 256 MB לוח אם: MSI P4M890M-L DDR2 VGA מעבד אינטל: PD915 2.8 DUAL CORE כרטיס קול: 7.1 OB מסך: DVI 8MS 203B 20" SAMSUNG הכל: 4250 שקל.. איך?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לבדוק מחשבים ניידים למנהלים הבכירים בחברה. השימושים הם עבודה משרדית רגילה , קצת יישומי אופיס , אינטרנט , דוא"ל חיבור מרחוק למשרד. הדגשים הם: 1. חשוב שהמחשב יראה מהודר יפה וסקסי . בכל זאת מנהלים בכירים אוהבים להשוויץ. 2. חייב להיות כמה שיותר קל ודק. 3. המסך חייב להיות לפחות 15". 4. המעבד המבוקש הוא Core 2 Duo. 5. סוללה שתספיק ל - 4 שעות ומעלה. כמה שיותר - יותר טוב. 6. חייב להיות בו כרטיס רשת אלחוטי ו - Blue tooth. 7. יציאת Fire Wire. 8. יציאת VGA למסך חיצוני. 9. יציאת S-video. 10. אפשרות להכנסת כרטיס מודם סלקום אלחוטי לחיבור אינטרנט. 11. לפחות 1GB זיכרון מהיר. 12.COMBO CDR\DVDR זהו זה...רשימת המכולת הסתיימה ישנם רעיונות? אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש, אין צורך בציוד היקפי למעט מסך. הנה המפרט שהרכבתי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט מחשב ללא מסך בסביבות המחיר 1500-2000 ¤ . 1. מה התקציב? 1500-2000 ¤. או 2500¤ לתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד- מלך האריות או פיפא מקסימום), הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך , כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לכולם. :] אמיר.
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=2953 הייתם נותנים עליו את המחיר שדורשים? המעבד טוב ? כמה הוא שווה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:AR15: כמה מחשב כזה יעלה לי ??? gforce 4 ti 128 mb 512 rdram win xp 2400מגה הרץ כרטיס קול טוב אבל לא כל כך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו יש לי Pentium 4 1.7 GHz 256 ram 80 הארד דיסק כרטיס מסך של sapphire 9600XT 256 MB לוח אם חרא אני מחליף כרגע מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, הארד דיסק וזכרון וירטואלי התקציב כרגע הוא עד 4000 המליצו לי על המעבד Athlon 64 3000 venice שעולה בסביבות ה800-900 המחשב בעיקר למשחקים והמרה וקידוד של וידיאו ועריכת תמונות compman112
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המפרט עשיתי בנועה מחשבים (www.noacomp) מי שיודע שימליץ לי על החנות אני הולך לקנות משמה כי זה קרוב לאיפה שאני גר (קרית טבעון). המחשב הוא בשביל גלישה באינטרנט, התכתבויות, משחקים (הרוב הרוב הרוב Counter Strike), הורדת סרטים, שירים, תוכנות ועוד. שימוש ממוצע. האם ה-1024 מיותר וביזבוז כסף ולקחת 512 או שזה מה שאני צריך להנאה מקסימלית? בקשר לחברת הזיכרון אני לא מכיר המוכר המליץ לי. איך הזיכרון? אם יש משהו אחר יותר טוב בסכום דומה אני פתוח להצעות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםם סוף סוף הגיע הזמן המתאים וקניתי מחשב חדש ! לפני כשבועיים בטח חשבתם שמדובר במחשב "של טכנאים/ערוץ הקניות..." אבל זה לא ! חבר של אבא שלי הביא לי מחשב חדש והחלפתי את הישן איתו ... הוריד לי 1500 שקלים ! שווה ? ד'א הוא מין טכנאי מניאק כזה אבל בגלל שהוא חבר טוב טוב של אבא שלי הוא הסכים לקחת תמחשב הישן שלי ולהוריד אלפייה :] מפרט המחשב החדש : Intel p4E 2.8ghz 800 Asus p4p -800E Deluxe 512 DDr333 GeXcube radeon 9800 pro 128mb 256bit מארז שקוף עם אולטרא סגול ושלושה מאווררים ..עם ספק ג'ינרי 400W LOL סלחו לי אני לא יודע איך קוראים למארז :-\ מפרט המחשב הישן : intel p4 1.5 mhz 256 sdram לוח אם של אסוס לא זוכר geforce4 440MX 64bit וזהו אז מה אתם אומרים ? היה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד I7 930 דור ראשון קירור מעבד Cooler Master V8 לוח Gigabyte GA-X58A-UD3R rev 2 זיכרון טריפל Gskill 12 GB 3x4GB מארז Cooler Master HAF 932 כרטיס מסך ATI 6870 1GB דיסקים WD Black 2x2TB תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זקוק למפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לשיקולכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - אופן שימוש תדיר, תוכנות שירוצו, וינדווס 7, וורד, סקייפ, תוכנות לשמיעת מוסיקה 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? יש צורך במסך 19-22 אינצ' (גודל המסך תלוי התקציב) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל לא טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-