ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ גיימינג G751 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה סמסונג (HD 1920X1080 מהחדשות) דרך HDMI. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני סוגר את המכסה של הלפטופ התמונה בטלויזיה הופחת להיות לא חדה פתאום וספציפית במשחק פרו 2015 אין אחרי סגירת מכסה אפשרות לשחק ב פול HD. למרות זאת כאשר המכסה של הלפטופ פתוח התמונה בטלויזיה חדה ויפה. איך אני מסדר את העניין הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מחשב בתקציב מירבתי של 2500 ש"ח ללא חריגה 2. שימושי המחשב לילדים משחקים פורנייט דיסני אדוונצ'ר , עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך יש כונן SSD שכבר קיים ויש מארזי MIDTOWER אנטק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור מגורים המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב - בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז הפנו אותי לפה ורציתי לשאול אתכם: 1-אני צריך מחשב למשחקים 2-אני רוצה SLI ו CORE 2 3-מחשב שקט שאני לא ישמע אותו בכלל מה זה שקט שאני יצמיד תאוזן אני לא שומע אותו... 4-לא צריך מסך 5-תמליצו אתם האם כדאי או לא הרבה כונני דיסקים האם אפשר להסתפק ב 1-2 או עדיף יותר? 6-הרד דיסק SATA 2 שוב האם כדאי לקחת 7200 RPM או יותר? צריך מינימום 160 G והאם כדאי לקנות 1 160 או לקנות 2 80? 7-RAM מינימום 512X2 תמליצו לבד על חברה וזה ועדיף יותר מהר CL-1 .5 -2 8- שני כרטיסי מסך(כמובן) תחליטו לבד של איזה חברה וסוג (ATI GEFORCE) 9- אממ מה שכחתי?...מארז אם 2-3 מאווררים שיהיה קר ולא יתחממם ויציאות מקדימה של USB ו קול וספק מינימום 500W 10-זהו נראה לי עכשיו לא אכפת לי לקנות אותו מורכב או בחלקי…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אני על סף קנייה של המחשב, כמה שאלות אחרונות לפני קנייה ממי שמכיר/יודע: לגבי הסוללה - חפרתי ברשת ולא מצאתי אזכור חד וחלק לגבי זמן הסוללה, מישהו יכול לשערך? מערכת הפעלה - המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, האם אוכל להתקין עליה XP מדיסק?אני שואל את השאלה, משום שבמחשב הנייד של אבא שלי (HP משהו) הBOOT בהגדרה לא זיהה את ההתקנה משהו דפוק, כאילו הוא מוכוון רק לויסטה/ווינדוס 7, אז האם מישהו יודע בוודאות? תודה! (הודעה דומה פורסמה גם בפורומי גיימר)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב קטן שאוכל לשים בתיק צד שלי מצורפת תמונה (ושמתי גם את הדל שלי 15 אינץ' להשוואה): http://www.cue.co.il/i/cue-3mr5ps8h54.jpg מאז CES חשבתי לקנות את ה VAIO P יש לו עיצוב מהמם, הוא קל מאוד לעומת נטבוקים אחרים, ויש לו גם אחלה ביצועים הבעיה היחידה איתו היא המחיר.. 900 פאקינג דולר! עכשיו יש לי שותף עסקי שטס לארה"ב במהלך מרץ ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי משהו, ישר חשבתי על ה P. ההשתתפות שלי תהיה חצי מהמחיר, דהיינו 450$ השאלה אם שווה לקנות אותו בהתחשב בזה שזה עולה יל רק 450$ או שעדיף לי לקחת נטבוקים אחרים שעולים פחות עכשיו כמו שאמרתי ה2 שיקולים שלי שבגללם אהבת…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה על מחשב נייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, לא משחקים כבדים וכדומה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 בלבד אני לא בטוח מה הכוונה במבריק או מאט, אני רוצה שהוא יהיה "ברור" / בהיר, שנראה טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא אכפת לי, לא צריך מסך מגע. * מש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בנייד אם יש משמעות במעבד אז עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב ? אינטרנט / עבודות / אחסון גדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 15.6 / 24 - דרוש מסך שיהיה כולל במחיר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? במידה ונייח - מקלדת ועכבר + מסך וצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן ,ווינדוס 10 בעברית. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית, בעיקר גלישה וסרטים, מידי פעם משחק או שתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירוט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל כמה שיותר שקט יותר טוב (עדיפות לביצועים). 6. האם מתוכנן א…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכאורה אין התלבטות R ו T נחשבים משמעותית יותר טובים מHP . אבל לאחרונה אני קורא שמאז שהסינים נכנסו לעניין זה לא מה שהיה פעם , אז מה כדאי HP שמקביל ל R ו T . או עדיין אחד מסדרת ה R ו T בכל מחיר עדיף על כולם ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מחשב. המיועד למשחקים ובעיקר עריכת וידאו..לגבי הדברים החשובים באמת התייעצתי כאן באתר הזה בפורומים של הגרפיקה ולוחות האם והזיכרון, אך ישנם עוד דברים כמו מארז ספק כוח וכו' שברצוני להתייעץ עליהם איתכם, וכמובן אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1688.85 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster XI4-7H52A CPU Cooler for PIV [ ¤ 98.91 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי מפרט שהוצא לי פה בפורום. התקציב שלו הוא בערך 6500. אני צריך להוזיל אותו ל5000 כלומר לרכיבים פחות טובים. זה המפרט : כרטיס מסך XFX Geforce 7900GT 256MB DDR3 256bit SLI, VIVO, PCI Express Retail PV-T71G-UDLR ¤2151.66 לוח אם Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P For Socket 775, SATA, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, IDE RAID, 1394-Required ¤791.30 מאוורר Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 for Intel P4 LGA 775, AMD K7, K8 ¤262.40 דיסק קשיח Samsung 200 gb 8mb SATA II ¤564.41 מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 1Mx2 LGA775 FSB800 64 bit Dual Core Tray - Cooler -Without cooler ¤1134.61 מארז ANTEC SONATA-II PSU 450W 843.6 זכרונות Ge…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב (באילת) לקראת שנת הלימודים באוניברסיטה. מקריאה בפורום הבנתי שדגמי הU חלשים בהרבה מדגמי המעבדים האחרים. האם מעבד i5-4210U אמור להספיק לשימושים שלי או שאני צריך ללכת על מעבד יותר חזק (i7)? בעיקרון ההשוואה היא בין הדגמים הבאים: Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 : http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Dell New Inspiron 15 3000 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ההעדפה הכללית שלי היא ל- 2 lenovo flex, הוא יותר מתאים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם... אני מעוניין לקנות נטבוק לעבודה יומיומית, לא משחקים, לא מתחמם הרבה וסוללה שתחזיק הרבה זמן המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד: 1600 ש"ח. יש כמה נטבוקים שמצאתי, ארצה את תגובתכם: 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1015PEM&cfm=7E05AFD1 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK2102010ej 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1018BK455 4. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN193F769per **אם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים, אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב העבודה של במחשב זה גלישה באינטרנט צפייה של סדרות וסרטים בHD וקצת גיימינג קל (fifa,fm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa,fm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטי מחשב בסביבות 3.5K עם אפשרות לחרוג עד .4K 2 המפרטים צריכים לכלול: LCD ממוצע מינוס, לא אחד מיוחד למשחקים או משהו.. אחד שמתאים לשימושים משרדיים וממש קצת משחקים וסרטים. מקלדת מולטימדיה כלשהי פשוטה ועכבר אופטי. מחשב ראשון, מיועד לשימושי אינטרנט בעיקר, דרוש מחשב מהיר יחסית, 1GB זיכרון, ואפשרות כמובן לשדרוג הכרטיס מסך לצורכי שיפור המערכת למטרות משחקים. מחשב שני, מיועד לשימושי אינטרנט ומשחקים, דרוש אותו המחשב כמו הקודם עם יכולות גרפיות גבוהות יותר, במחשב זה ניתן לחרוג עד 4.5K אבל רצוי כמה שפחות. את המפרטים אני צריך בבקשה מKSP. וכמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש כללי, אינטרנט אופיס וכו ולמשחקים כמו פיפא, nba, pes. הוא יכול לקנות במבצע את המחשב שמופיע למטה במחיר 2230 שח. האם ניתן להשיג מחשב משתלם יותר מבחינת עלות/תועלת בטווח המחיר הזה? (עד 2500 למשל). אין דרישות מיוחדות חוץ ממסך 15'' ושיהיה כונן dvd.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שבטח שמתם לב אני מחפש לאפטופ - אבל הבנתי שהדרישה הטכנית שאני רוצה בשלב זה לא קיימת ! אז חשבתי למה לא ללכת על MACBOOK PRO - מהדקים היפים - שפשוט צועקים "תיגע בי" ואז הארנק ענה לי על השאלה ואמר "נראה לך ? 9000 ש"ח ?| בקיצור - יש איזשהו לאפטופ במחיר שפוי (עד 6000 ש"ח) שנראה טוב - והכוונה לדק , סקסי , עדיף מואר (כמו הסמל של אפל מאחורה או מקלדת מוארת) ואם הוא גם חזק אז פעמיים כי טוב....כי אין טעם לרכוש I3 או משהו חלש :-( או שאני בכלל חי בסרט ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה חודשים שאלתי פה שאלה דומה, הרכישה של המחשב נגררה ובסוף לא יצאה לפועל, אז שואל שוב (כי נראה שהדגמים שהומלצו אז כבר לא זמינים לרכישה) עם פרט חשוב נוסף - אפשרית רכישה מאילת בסוף השבוע הקרוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב+ציוד נלווה (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ) בסביבות 2500 ש"ח הצרכים הם אינטרנט, אופיס, מוזיקה ואולי סרטים מדיי פעם. חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה (HDMI או VGA, עדיפות כמובן לראשון) חשבתי על המחשב הבא, ראיתי שהוא חוזר על עצמו הרבה פעמים פה בפורום: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 יש לו יציאות לTV? והאם הוא עומד לדרישות שלי? בנוסף חשבתי על המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 לגבי רמקולים, עכבר ומקלדת, אין לי העדפה, אשמח לשמוע את המלצותיכם תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך הזכרונות הללו האם שווים את התמורה או לא. Corsair Vengeance CMSX16GX3M2B1600C9 http://www.corsair.com/en-us/vengeance-16gb-high-performance-laptop-memory-upgrade-kit-cmsx16gx3m2b1600c9
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 Tray 1 1179 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 649 ¤ MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard 1 969 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 2 778 ¤ PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 7 6213 ¤ עכשיו יש לי שאלה בקשר ללוח אם הוא עולה יותר מ הלוח הזה: K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) זה עולה 880 פחות או יותר עכשיו לדעתכם אין הבדל גדול בין הלוחות ולאני גם לא מבין שמה שאני לקחתי למעלה הוא neo2 וגם nvidia chipset 3 וזה למטה הוא neo4 ו הוא nvidia chipset 4 והוא עולה פחות ממה שלקחתי עכשיו אם רק ת…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שנועד בעיקר לסרטים ומשחקים הרכיבים שאני צריך : מארז צורב DVD hard disk לפחות 300GB זכרון 2GB לפחות מעבד לוח אם ספק כרטיס מסך כרטיס רשת אלחוטי התקציב הוא 2500 ¤
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-