ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אני רוצה לקנות gtx 750ti שתומך ב פי סי אי אקספרס 3 כתבו לי שהלוח אם שלי יכול להריץ כרטיסי מסך ב PCI-X 3. וגם איך אני ידע איזה ספק כוח יש לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני ישנה עם המחשב בחדר אחד ( זרקתי את החבר ..:-) ואני רגישה מאד לרעש המאווררים של המחשב בלילה. האם בכלל ניתן להרכיב מחשב טוב למשחקים (DX10) ולסרטים -כל זאת ללא מאוורר . גם לא למעבד .. אני מניחה שצריך מעבד שצורך מעט אנרגיה.. בעל מאפייני חסכון מובנים -שלא יתחמם מדיי . במקום איוורור למעבד צריך משהו כמו SONIC TOWER של THERMALTAKE ( גגלו אם אתם לא מבינים מה זה ) כרטיס גרפי באיוורור פאסיבי .. וספק כוח באיוורור פאסיבי .. כשחיפשתי מצאתי אחד ב 1000 ש"ח !!!! זה הרבה מדיי .. התקציב - כ 3K ..אבל אפשר יותר. עד 5K אם המפרט מצדיק זאת והמערכת אמינה ושקטההההההה אז אולי תעזרו לי ? תודה מראש דנה ק
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מעוניינת לרכוש מחשב חזק לגרפיקה התוכנות העיקריות שארצה לעבוד איתן הן פוטושופ אילוסטרייטור קצת פלאש ואולי בעתיד עריכת וידאו בפרימייר חשוב לי שאוכל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל . שיעבוד מהר ולא יתקע הכי חשוב אני צריכה גם מערכת הפעלה ואופיס ציוד היקפי ואצטרך WACOM תודה לעונה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע להרכבת מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש בעיקר לתכנות והרצת מכונות וירטואליות - שימוש ב-visual studio ובVMware workstation עם כ4-6 מכונות פתוחות בו זמנית. בנוסף מדי פעם המחשב ישמש למשחקים כדוגמת FIFA כשאין חשיבות לרמת גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות היום ב"ה מחשב חדש, Categories Products Price Qty מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤564 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤409 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1460 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤260 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤457 1 Total Price : ¤4051 אין צורך בהרדיסק, צורב, או ציוד הקפי. אני יודע שניתן לקצץ בזכרון ובספק, אבל אני גם מעוניין שהמחשב יהיה מוכן לשדרוג אפשרי למעבד QUAD בעוד שנה+- אשמח…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. הערות : **יש לי במחשב מ2008 מעבד I7 920 2.66GHZ 8MB כדאי להשאיר אותו? הוא יותר טוב מI5? (למרות שהוא על מחשב כבר 4-5 שנים יש לו תושבת 1366 ככה שאם כן הלוח אם צריך גם לשנות. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי לפרוק את הסוללה ורק אז לחבר לחשמל ולטעון מחדש... האם יש תוכנה או דרך , שגם כשהמחשב מחובר לחשמל, הסוללה תטען רק אחרי שהיא מתפרקת? או לחליפין תטען עד 85%? או משהו אחר שישמור עליה???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקשת עזרה במפרט מחשב שמיועד לגרפיקה ורנדורים ברמה בינונית. תוכנות: Illustrator photoshop indesign AutoCad 3d Max + Vray אולי לעיתים רחוקות אשתמש גם ב- Premier תקציב - 5500 ש"ח עדיף למחשב לא מאוד כבד. מסך 16-17 אינץ תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תשובות לשאלון- . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, עבודה משרדית ולעיתים 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הרשומות מעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לעבודה (תכנות). אשמח לדעת מאיפה להתחיל. תקציב עד 8K.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים שארגנתי מחשב קומבינה מחלקים שהיו לי בבית לאמא שלי ואחותי והוא נהרס לגמרי, חשבתי לקנות HTPC שישמש גם לעבודה משרדית וגם צפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 ו1280x1024 לעיתים רחוקות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג, מה שצריך בשביל HTPC. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היי הייייייי. אני מחפש מחשב גיימינג טוב מאוד, אבל שגם ידע להקשיב ולא יתלונן כשאני עצבני. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה, ואם יש צורך, גג 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה גיימינג כבד (במידת האפשר) אבל גם עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) אולי שווה להתחשב ב6700K? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזמין לארץ את ה-T400s של לנובו במחיר של 5500 שח עד ה-29 לחודש, זה המפרט המדובר: זה מבצע BlackFriday של לנובו, המחיר בארץ - כמעט 9000 שח יש משהו שמעוניין להצטרף באותו מחיר על מנת לחסוך דמי משלוח? נ.ב. מה כל כך מיוחד בדגם הזה שהוא עולה ככה? - מחשב 14 אינצ' בעובי של מקבוק עם ביצועים חזקים מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Arma, H1Z1, Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p , 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלם חבר'ה! אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים). בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום. מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה. כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך.. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אשמח לעזרת חברי הפורום : אני חושב על רכישת מחשב נייח חדש שיחליף את הנוכחי . המחשב לא ישמש לגיימינג אבל כן הייתי רוצה שיהיה מספיק חזק כדי לאפשר לי להתחיל ללמוד עריכת וידאו ( ADOBE PREMIER וכו)- אני לא מדבר כרגע על עבודה אינטנסיבית בשום צורה אלא על עריכה בסיסית והכרות עם התחום (כמו כן , הייתי רוצה שהמחשב לא "ייחנק" בהצגת סרטי 4K).. הנחת העבודה שלי שהרכיבים המרכזיים של המפרט צריכים להיות מעבד אינטל I5 לכל הפחות + זכרון 16GB DDR4 3000 MHZ+ כונן SSD + כרטיס מסך ייעודי. לכן, יש לי מספר שאלות שנוגעות לרכיבים המרכזיים של המפרט : 1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם חריגה קטנה עד 4000 במידה וההבדלים מצדיקים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חיבור לטלוויזיה ותכני HD ו 4k, עבודה משרדית קבצי אקסל כבדים, גיימינג קל בלבד אם בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? סביבות החמש אלף... אם ממש ממש משתלם לחרוג קצת למעלה אז אפשרי (נניח עד 200 שקל יותר?) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אז ככה... המחשב בעיקרון למשחקים. אפילו דיי רק למשחקים... הוא רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות גם עוד שנה שנתיים ואפילו יותר... אמרתי לו שזה קצת בעייתי אבל ניראה מה תוכלו לעשות המחשב גם מן הסתם לשימושים לימודיים ומשרדיים... בקשר לרזולוציה תיראו בסעיף הבא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. בקשר למסך... בעיקרון אני מאמין שאפשר להקציב איזה 1000 שקל ככה למסך בנוסף לתקציב למחשב...…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום... אני הייתי Fredy מזמן בפורום אבל עשיתי הפסקה של חצי שנה אני מצטער על התקציב הנמוך... המחשב הוא לא למשחקים כבדים כ"כ... אבל שיהיה טוב... חשבתי על מפרט בסגנון הזה, אבל לא חישבתי את המחירים. זה רק ניחוש שזה יתאים לתקציב: AMD AXP 1800+ GB GA-7VAX GB Radeon 8500 LE TEAC Floppy, או סתם משהו סטנדרטי... 256MB 266Mhz DDR-ram... חברה סטנדרטית, לא צריך משהו מיוחד... Generic CD-ROM - אתם תמליצו על חברה מארז סטנדרטי - ספק 300/350 וואט (נראה לי שצריך 4 אמפר) HD 20/40 GB גם סטנדרטי אבל עדיף SEAGATE/MAXTOR/W.D אין צורך במודם! יש כבלים מסך "17 CRT! נראה לי סטנדרטי של MAG! ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים - הכל סטנדרטי - עכבר אופטי. אם יתאים לתקציב אז אולי סא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-