ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
ההיתי רוצה גם בבקשה מפרט לעד 5000 ש"ח בנוסף התנאי שצריך להיות הוא שכול החלקים זה מ KSP (לא להכנס בבקשה לדיון על למה זה ככה , חבל, וכו ... תודה מראש) בעלויות לפי האתר שלהם בלבד! 8 גיגה זיכרון! כונן SSD 80 גיגה של אינטל! ובנוסף כונן 1 טרה של WD קאוור בלק עם 64 באפר! ולא צריך צורב בהצעות זה צריך להיות ככה בשתיי ההצעות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק בבקשה למפרט עד +3000- בלי הדברים הבאים: מסך, עכבר ומיקלדת וסידירום. המחשב הוא לדוד שלי שהוא מתעסק בתוכנות קלות בלבד! אז FX5200 יספיק במיקרה הזה. צורב LITE ON 52*32*52 ומעבד אינטל חובה!!!....בלי ויכוחים מיותרים בבקשה...זה לא שאני חסיד אינטל כי פשוט דוד שלי הוא לא מבין בכלל. הוא בקושי יודע מזה מעבד...אתם יודעים מזה האנשים המבוגרים...רק להדליק את המחשב הם יודעים...והוא יודע שפנטיום 4 זה טוב! לא משנה אם יהיה פרסקוט או לא כי הוא לא הולך לעשות OC או משהו. וגם לא צריך מארז או ספק מיוחדים...מארז וספק ג'נריים יספיקו בהחלט... ואל תביאו לי מפרט מ-KSP כי הם יותר מידי זולים בישביל המקום שהוא קונה בו! תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לצערי, קניתי מחשב מחורבן באייבורי עם יכולת גראפית של מחשבון כיס, על אף שהובטח לי ש"הוא יריץ fifa כמו נינג'ה..." כן כן... טוב, עכשיו, כל רצוני בחיים זה משחק קצר וקולח של Battle Field 2 מה ביקשתי?!?!?!?! טוב, אז לא מספיק שהמחשב מסריח, הוא גם הגיעה עם ויסטה... אין צורך להוסיף דבר... הויסטה פשוט מסרבת בתוקף להפעיל את המשחק ופחות או יותר מצפצפת על כל בקשה שלי... אז חוץ מלהעיף את הויסטה בכל המדרגות ולהתקין XP, אשמח אם תמליצו לי על צעדים לשדרוג המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+. או, שזה תשובה מקובלת עלי, תגידו שהמחשב לא יכול להשתדרג וכדי שאני אמצא חברה במקום לחשוב על משחקים, סתם, שתגידו לי שהמחשב מחורבן ושכדי שאני יתחיל לחסוך למחשב חדש ושאני יעביר את המחשב הזה לסב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנה משהו שבניתי: מעבד:INTEL DUAL CORE 930 לוח אם:Intel® SORENTO® 945 זיכרון:DDR2 667 MHz 512MB הרדיסק:WD 7200 250GB SATA2 כרטיס מסך:GeForce Fx 7300 TC HDTV צורב:צורב DVD משולב של סמסונג 16X אני גם רוצה לקנות מארז,איך הSunbeam Samurai? ואיזה ספק כח לקנות? והם שווה לשדרג זיכרון ל1024 DDR2 667 MHz בעוד 250 שקל? אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה למשחקים,לתוכנות כבדות וכל השאר..(אינטרנט,אני יודע מה) תעזרו לי בקשה, תודה רבה. עדן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רקע: הלפטופ חזר מתיקון בגלל שנשפך עליו שוקו עכשיו כשאני מחבר רמקולים אני שומע רק ברמקול אחד. אם אני מכניס את החיבור עד הסוף אני שומע באחד אבל כשאני מכניס עד החצי אני שומע ברמקול השני עשיתי בדיקה של הרמקולים עם mp3 והם בסדר עשיתי בדיקה של הרמקולים המובנים של הלפטופ והם בסדר (עשיתי בדיקה של הרמקול הימני והשמאלים בנפרד) יכול להיות שהחיבור עצמו של הלפטופ נדפק??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי, תקציב 5000 ש"ח, ללא חריגות. מיועד למשחקים כבדים, ל-OC די גדול, אני מאמין משהו כמו 3.6, ואולי קצת יותר. הממ.. ללא ציוד היקפי (רק קופסא), וזהו. http://tms.co.il/preview/spec/hngctpe8 רציתי לשאול לגבי הלוח, האם הוא מספיק טוב בשביל OC? ומה הצפי של ה-OC למעבד הזה, ניתן להגיע ליותר מ-3.6 על טמפרטורות יציבות? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיפדפתי בכתבות שבאתר וליקטטי את החלקים שאיתם אני רוצה לבנות מחשב אלו החלקים: לוחות אם -Z270 Taichi Extreme4 מעבד AMD Ryzen 7 1700 Pentium G4560 SOCKET Core i9 7900X כרטיסי מסך AMD, בעיקר RX 470 ו-RX 480 GeForce GTX 1060 מארז MasterCase Pro 3 תודה מחכה לתשובות כרטיסי מסך כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® Core i5 480M Intel® Core i7 720QM מה עדיף מבין שני המעבדים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט למשחקים ש"ח Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE- 2370 ש"ח 860 ASUS A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL ש"ח 960 1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2 ש"ח 475 WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB ש"ח 3190 ASUS 7800 GTX 256MB, DDR3, 2xDVI, VIVO, PCI-E ש"ח 50 FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black ש"ח 190 CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) ש"ח 130 DVD Philips 16x 50x Black ש"ח 675 TThermaltake Xaser III VM-3000A midi
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 prescott (E) 2.8Ghz 800fsb Dual ddr 256x2 400Mhz Asus P4P800s se Western digital H.D 40Gb 2M VisionTek Xtasy radeon 9100 128Mb 128bit מפרט זה עלה לי בסביבות ה 2600. (התחשבו בזה שאת כרטיס המסך השגתי ב150!)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, התקציב לא סגור. חשוב שהמחשב יענה לדרישות. אז אני צריך את המחשב בעיקר לעבודות "משרדיות". צפייה בסרטים (גם HD), גלישה באינטרנט ולפעמים משחקים. אין צורך בכרטיס מסך חזק, יש לי כרגע 8500GT ואני מרוצה. העיקר שלא יהיה מובנה. צריך כונן קשיח גדול (500 יהיה נחמד, אם אי אפשר אז 250), מסך 15.4" והמשקל לא משנה יותר מדי, רק שהמחשב יהיה אכן נייד . אשמח לקבל הצעות. מקווה לקבל תשובה בניגוד לפעמים הקודמות שביקשתי כאן עזרה תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 15:31:30 http://tms.co.il/product/4887הציעו לי את זה. נראה לא רע. עם 160 ג'יגה אני יכול להסתדר, אבל הבעיה היא האחריות שהיא שנה אחת בלבד.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 16:57:17 טוב אולי ננסה בדרך אחרת...מ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 3 מחשבים: Studio 1545 Dell http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8116&perur=2&t=1&c=441 * ידוע לי שעל המחשב הזה יש אחריות עד 3 שנים + טכנאי עד הבית (אן משהו בסגנון) Toshiba Satellite L500-12T http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 HP Pavilion DV6-1330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8026&perur=4 המחשב הוא למטרות: - לימודים - גלישה - הורדות:מוזיקה, סרטים - משחקים - תוכנות גרפיקה תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...ur=2&t=1&c=583 מחשב נייד Packard Bell Easynote TM85JO199IL מחשב נייד Packard Bell מדגם Easynote TM85JO199IL, עם מעבד i5-430M, דיסק קשיח בנפח 500GB וזיכרון פנימי4GB הפתרון המושלם למולטי-טסקינג עם השילוב המצוין של ניידות, פונקציונאליות וסטייל מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit באנגלית, עברית או רוסית * מסך: 15.6´´ HD LED LCD * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GE Force GT320 1GB * כונן: DVD Multi Burner * תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n חיבורים: * 3 xUSB * HDMI * VGA * RJ-45 * קורא כרטיסים א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מעוניינת לרכוש מחשב חזק לגרפיקה התוכנות העיקריות שארצה לעבוד איתן הן פוטושופ אילוסטרייטור קצת פלאש ואולי בעתיד עריכת וידאו בפרימייר חשוב לי שאוכל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל . שיעבוד מהר ולא יתקע הכי חשוב אני צריכה גם מערכת הפעלה ואופיס ציוד היקפי ואצטרך WACOM תודה לעונה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב 1500 שקל פלוס מינוס. לא כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולאוניברסיטה. לא זקוק לכרטיס גרפי משובח וכרטיס קול משובח אלא משהו ON BOARD שיעשה את העבודה. כולל צורב וללא כונן DVD. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-