ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray 541 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION 46 ש"ח לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 306 ש"ח מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU 151 ש"ח ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail 145 ש"ח זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 107 ש"ח דיסק קשיח : Toshiba 500G 3.5" SATA3 301 ש"ח כונן אופטי: CyberLink Blue-Ray Power DVD9 77 ש"ח סה"כ 1675 ש"ח. מתלבט בעיקר לגבי המארז וספק הכוח. :-\ הרכבתי באתר של TMS, ואין להם מארזים מהסוג שנזכר במפרטים שבאתר... תודה dj4400
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של סמסונג N150 Plus אני מחפש בשבילו מטען ראיתי כאן ב 180 ש"ח מצאתי כאן http://www.ebay.com/itm/180895568961?_trksid=p5197.c0.m619 האם זה מתאים מבחינת מתח וכו'(יש לי את המתאם לחיבור לשקע של הארץ) תודה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב בגודל 11.6, זיכרון GB4 , מסך מגע, מודם סלןלרי מובנה. המחשב אמור לשמש לצרכים משרדיים. אני גמיש מבחינת המחיר אבל מחפש מחשב אמין. אבקש את המלצתכם לגבי דגם העונה לדרושות שהועלו מעלה. במידה ודגם כזה אינו קיים אשמח לקבל מידע לגבי הגודל המינימלי העונה לדרישות.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הקדמה: מעוניין לקנות מחשב שישמש לעבודה כאשר אני מחוץ למשרד או עובד מהבית, מחפש מחשב חזק פיסית (אני לא כל כך שומר על מוצרים), מחשב שילווה אותי ב-5 שנים הקרובות- (מתלבט לגבי מסך מגע היות ומחשבים אלו הינם חדשים יחסית מצד אחד, מצד שני אני לא מתכוון להחליף את המחשב ב- 5 שנים הקרובות) 1. תקציב – 3,000 ₪ -4,000 ₪ 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה סרטים ביתית, עבודה מרחוק. 3. גודל המסך ? עד 14" 4. משקל רצוי? עד 2 ק"ג 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך – 5 שעות 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI שיהיה אפשר להתחבר למסך גדול , וכל חיבור שעשוי להיות שימושי ( הכוונה להישאר עם המחשב לפחות 5 שנים) 7. בלוטות:? כנ"ל בסעיף 6 8. גודל מ…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד(אזור ה2500-3000) בעיקר לצרכים בסיסיים(אינטרנט סרטים וורד וכו´). יש לי אפשרות לבחור בין שתי דגמים במחיר מוזל: dell inspiraion 3421 או 3521 בשניהם ישנה האפשרות לגרסה עם הI3 והI5. (בתוספת לטובת הI5 של 500 ש"ח בערך) על מה הייתם ממליצים? מה ההבדלים הרציניים בינהם?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 בעיות במחשב dell n5110 הראשונה אני משתמש באוזניות ולפעמים שאני נכנס למשחק כלשהו אז האוזניות מפסיקות לעבוד ובשביל שהם יעבדו שוב צריך לעשות ריסטרט למחשב הבעיה השניה יש לי מקש FN הוא עובד אבל ה FN של כיבוי משטח של העכבר לא עובד יש למישהו פיתרון ? בנוסף יש לי FPS נמוך בGTA IV
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמה שווה היום מחשב סמסונג N150 Plus חדש תודה CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש לעבודה מקצועית בתחום המוזיקה (הופעה חייה, הפקת מוזיקה). התקציב שלי הוא בסביבות 4500 ש"ח, ניתן לחרוג בכמה מאות. המחשב ייקנה בארץ. דרישות: 8gb ram אני מעדיף כונן קשיח עם טרה לפחות. יהיה נחמד אם המסך יהיה בגדול 17-18 אינץ' אך מפרט המחשב יותר משמעותי מגודל המסך. המחשב יקנה בארץ, אני מאיזור מרכז. אין לי העדפה מיוחדת לזמן סוללה (ממילא יחובר לחשמל בעבודה), מערכת הפעלה אני מתקין לבד, אין צורך מיוחד לכונן דיסקים תודה רבה לעוזרים! ד"א אין צורך בכרטיס קול משוכלל, יש לי אחד חיצוני
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד חדש ואם כבר אז שיהיה עם WIN 8 ומסך מגע. מבחינת השאלון המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם ארצה לשחק בו מדי פעם משחקים כמו CALL OF DUTY גודל המסך לפחות 14 אבל לא יותר מ15.6 הגלל המשקל מעדיף כמה שיותר נמוך לא יותר 2.5 ק"ג כל השאר לא ממש קריטי ברור שאעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר ושיהיו כמה שיותר יציאות שונות וHD גדול אבל זה לא מה שיכריע. אני ראיתי את המחשב הזה של ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838721 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה או המלצות על מחשבים אחרים בתודה מראש, חזי
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאמור להחליף את המחשב הנייח בבית. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, קריאת וכתיבת מסמכים, משחקי דפדפן, סקייפ, קצת סרטים וכו' * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? המשקל לא רלוונטי מאחר והוא יהיה רוב הזמן בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לא משנה מה הגודל. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אלה הדרישות פחות או יותר.. בתודה וט"ו בשבת שמח, עובד.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מבחינה עקרונית , מחשב נייד שהוא refurbished יש סיבה לא לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכם~! קניתי לא מזמן לפטופ מעולה אבל שלא עונה על הצרכים שלי כרגע ואני מנסה למכור אותו. פרסמתי בפייסבוק, פה ב-HWzone וביד 2. הבעיה היא שהוא די יקר ומחברה שלא מוכרת בישראל (Clevo). יש לכם אולי איזה עצה לתת? אני די אבוד >_< תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך אפשר ניתן לחבר ממיר HOT למחשב נייד על מנת שישמש כטלוויזיה? הבנתי שצריך כניסת וידאו למחשב ואין לו, יש אפשרות לקנות כרטיס חיצוני כלשהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניינת לרכוש לפטופ לצרכים ביתיים, בעיקר עבודות, הורדות, חיבור לטלוויזיה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהירעדיפות לדל, core i5, כאשר טווח המחירים הוא עד 3,500. אשמח להצעות ללפטופים מומלציםתודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איזה יבואנים רישמיים יש לדל בארץ ? ומאיזה יבואנים לא רישמיים כדאי להתרחק ? האם יש הבדל בין יבואני דל - בשירות ? למשל: יבואן A אחריות עם טכנאי עד הבית יבואן B - רק איסוף והחזרה מבית הלקוח יבואן C - רק טיפול במעבדה או שזה משתנה רק לפי הדגם ? ומה בודקים לפני פתיחת הקופסא ? איך אני יודע שהקופסא היא של יבואן A ואת המםפרט המדוייק ותנאי האחריות של המחשב לפני פתיחת הקופסא בטלפון של דל - יודעים לענות רק לפי "קוד שירות" ולא לפי קוד שמופיע על האריזה החיצונית כמו במחשבים ניידים של חברות אחרות - שהמספר הופיע על הקופסא וכך לפני הפתיחה אתה יכול לדעת - מה באמת קיבלת ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כ- 3.5 שנים מחשב HTPC להלן המפרט: [table] [tr][td] מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box [/t][/t] [table][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H [/t] [table][tr][td] כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB [/t] [table][tr][td] זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT [/t] [table][tr][td] צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD [/t] [table][tr][td] מארז כולל ספק Antec Fusion Silver 430W [/t] [table][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g PCI [/t] כעת לוחם האם אינו תקין והוא כבר לא באחריות, חשבתי לשדרג את המחשב באופציות הבאות: אופציה 1: כ 1000 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 13.3" גרסת ה-i5. העוצמה של הרמקולים חלשה והסאונד לא איכותי. חשבתי שהרמקול פגום כי היו מקרים שהסאונד נשמע מעוות, אך החליפו לי רמקול וזה נשאר אותו דבר. במידה ולא ניתן לשפר את הסאונד ברמקול המובנה (כך אני חוששת), האם המחשב הזה תומך ב-Stereo Bluetooth כך שניתן לחבר לו רמקולים אלחוטיים Bluetooth בסטריאו? במידה וכן, איזה רמקולים מומלצים? אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-