עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yuvky,

שלום, אני זקוק למפרט על 8K, כבר יצא לי לעבור על הרבה הודעות אז אלו הצרכים שלי : תקציב נתון, מותאם למשחקים, יעבור OC ללפחות 4-4.5 לכן צריך קירור וזכרונות בהתאם , יש לי מסך 24" לכן אם אפשר 2 כרטיסים (אני בדילמה אם לחכות ל4870X2). אין דגש כבד על שקט, יותר חשוב לי קירור. שטח אכסון שלפחות 320GB. ד.א. יש לי קרובים שמגיעים עוד שבועיים מארה"ב , איך נשמע הרעיון של לייבא זכרונות איתם? איזה זוג REAPER HPC סקסי של 1066? אני בדילמה רצינית.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Chloe,

איפה המקוםל הכי טוב לקנות מחשב ראיתי שבבאג יקר מאוד ובמקום הכי זול שהצלחתי למצוא זה ksp וגם בpc סנטר שניהם אותו מחיר עם אותו אחריות איפה הכי כדאי לקנות ושלא מרמים אותך ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, כיום יש לי מחשב עם מעבד i7 6700k ו-כרטיס מסך, EVGA 970GTX 4GB, ו-32GB זיכרון ראם.... ומבחינתי הגיעו מים עד נפש. חחח אני יכול להתחיל פרוייקט אבל בשלב מסויים (ברגע שאני מתחיל להוסיף עיבוד סאונד מורכב) המחשב מתחיל לקרטע ולא מאפשר לעבוד באופן רציף והתהליך הופך למתסכל. בבקשה מכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מבין שאם לא מגבילים אפשר להשתגע עם המפרט ולהגיע לסכומים אסטרונומיים אבל מאוד חשוב לי שאני עובד על פרויקט שלא יקרה מצב שבשלב מסוים המחשב יתחיל לקרטע ולהאט לי את זמני העבודה. לכן, אני לא יודע לומר לגבי התקציב מתוך פחד שלא להגביל את מי שבונה את המפרט. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by asry,

1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן.. פרסמתי פה כבר כמה הודעות אבל גם המחירים גם התקציב וגם הדרישות משתנות מפעם לפעם.. כעיקרון המשחקים שאני משחק בהם הם FIFA VIRTUA TENNIS ודברים בסגנון שלא מצריכים מחשב מטורף.. מה שמשנה קצת את התמונה ומאלץ אותי לנסות להגדיל את התקציב הוא שגם אחי על המחשב הזה והוא מכור לFLIGHT SIMULATOR ואני מבין שהחדש (X) הוא בין המשחקים הכבדים.. בנוסף מה שמצריך מחשב חזק הוא שכרגע אני בכיתה י', עד הצבא אין סיכוי שאני אחליף/אשדרג משהו במחשב (שנתיים), בזמן הצבא אני לא חושב שיש סיכוי לשדרוג המחשב מה שאומר שהמחשב הוא לטווח ארוך מאד.. (כמובן שאני לא מצפה שיריץ עוד 5 שנים משחקים על הגדרות בינוניות אפילו, אבל שיהיה איכותי) אני לא חושב שיש סיכוי לOC בנתיים בטוח שלא כי לא מרשים לי :lol: …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by wiz,

המפרט מיועד לאחים הקטנים שלי. המטרה היא מחשב שיחזיק הרבה שנים, שיהיה חזק במשחקים ושיהיה נוח ונעים לעבוד איתו באופן כללי. אשמח לשמוע כל קיצוץ שאתם יכולים לחשוב עליו! אני יודע שבמארז אפשר לחסוך הרבה, אבל האחים שלי מאוד רוצים את המארז הזה. אני מתכנן לרכוש גם מפנדה וגם מזיגזג כך שהמחירים מעורבבים. -AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 1986 ש"ח. -קירור למעבד : ThermalRight Xp 120 299 ש"ח. -WD Sata 8Mb 7200 RPM 80 GB 416 ש"ח. -Sapphire Raedon 9800 Pro 128 MB 1461 ש"ח. -512MB Twinmos PC3200 567 ש"ח. -Liteon 52X32X52 Black Retail CD/RW 196 ש"ח. -Mitusumi Black Floppy 70 ש"ח. -Microsoft Basic Keyboard 69 ש"ח. -MicroSoft Basic O…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Psy,

יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם ניתן לשפר / האם המפרט כדאי בתקציב הנוכחי: מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11714 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by maxite,

היי חבר'ה, אני עובד באופן תמידי ואגרסיבי על התוכנות הבאות: מערכת הפעלה: Win7 Ultimate Adobe Photoshop Adobe Illustrator VS 2010 Ultimate Expression Studio 4 MS SQL Server WE 2008 העבודה באמת אגרסיבית ואפשר להגיד שאני מוציא את כל המיץ של התוכנות האלו. עד עכשיו עבדתי על לפטופ (חזק של טושיבה) ולצערי נשבר המסך. אני לא מתכוון לתקן אותו כי בכל מקרה תכננתי לשדרג למשהו יותר קיצוני. המחשב הפעם יהיה נייח. ביקשתי הצעת מחיר לגבי החלקים הבאים: לוח אם INTEL לא זכור לי הדגם הקונקרטי אבל משהו סביר - תומך בכל הפונקציונאליות של המעבד הנדרש. מעבד I5 גם לא זוכר את הדגם הקונקרטי אבל הוא מהיקרים בI5 זכרונות קינגסטון סה"כ 8 GB במהירות 1333 (למרות שהמהירות הזו זניחה כמעט לחלוטין). הארד דיסק 500G…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אבא של חבר שלי הוא מהנדס מחשבים הוא הרכיב לי מחשב והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מפעיל את המשחקים הבאים:world of warcraft rome buttlefiled PES 2010 conter stirk call of duty need for dpeed ועוד משחקים חדשים. הכרטיס מסך הוא 3D והמסך שלי הוא דק וקטן של יונדאי (אני יודע גם אותי זה הפתיע) זה לא יותר מדי טוב בשביל המסך שלי? אני משתמש 1280by768.ואם הכרטיס מסך הוא 3D זה אומר שאוכל לראות תלת מימד במחשב? כלומר שאני אראה דברים עפים עלי. תודה לכל העוזרים אני יודע שזה מבולגן הוא פשוט שלח לי את הפרטים לאימייל המחשב: מעבד ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3,…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GamingPower,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, האם כל החלקים מתאימים ואין שום בעיה. מארז: Thermaltake Core V71 CA-1B6-00F1WN-00 מאוורר נוסף למארז (מאוורר עליון): 20 ס"מ CoolerMaster MegaFlow 200 ספק כח: CoolerMaster Thunder 600W לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H מעבד: Intel Core i7-4790 Haswell Box מאוורר למעבד: Thermaltake NIC C5 Untouchable דיסק קשיח: Western Digital Blue WD10EZEX 1TB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600MHz HX316C10FK2/16 צורב: Asus DRW-24F1ST DVDx24 OEM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 Gaming 4GB GDDR5 GV-N960G1 GAMING-4GD

18. Started by Haizem,

היי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (לא כולל ציוד היקפי - ציוד היקפי כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא אבל אם מדובר בהבדל ביצועים רציני אז חריגה של עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת 2d,3d, וידאו, עיצוב, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל התוכנות באופן כבד\פרנסה. Flash, Photoshop, Illustrator, Blender, Premiere, AfterEffects, Cinema4d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by silky,

היי. אני כנראה קונה מחשב חדש ולכן רציתי לדעת להעריך מספר חלקי חומרה שיש לי עכשיו בשביל לדעת האם להעביר או למכור: 1- מארז Antec 900 עם קנפון אחד שבור במאורר העליון. (ואולי כבל מנותק לאחד המאווררים האחרים) 2- קירור למעבד Skythe Ninja . אני לא סגור על הדגם המדוייק. נקנה ב 2007~. 3- שני סטיקים של 1GB DDR1 400 קינגסטון 4- מעבד 4200 X2 בתושבת 939(!). 5- לבנה עיזים של הרדוף 500 גרם עם משחה טרמית MX5. רק בדקתי שאתם קוראים. 6- גריל ששולט על עוצמת המאווררים ומפיץ אור כחול. עד 4 מאווררים (מאיפה לעזאזל השגתי את זה).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nir.werbner,

תקציב: כ-2,000 ש"ח. אפשר קצת יותר. לא צריך מערכת הפעלה (נתחיל עם אובונטו). שימוש: בסיסי ביותר - משרדי, אינטרנט, משחקים קלילים, סרטים (כולל חיבור המחשב לטלוויזיה). אין צורך בניידות גבוהה, אבל כמעט לא מצאתי מחשבים עם מעבדי M. חשבתי על לנובו g5070 עם מעבד 4030U/4210U. http://www.zol4u.co.il/items/423349 או על דל 3542 http://www.systemax.co.il/items/427390 http://www.orpc.co.il/items/431273 עלות בסביבות ה-2000 (קצת יותר ל4210, קצת פחות ל4030). האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים שמצדיק עוד 300 ש"ח? או אסוס a555la http://www.orpc.co.il/items/400726 יש לכם הצעות אחרות? איזה כשל רציני או יתרון שיש לאחד מהמחשבים האלה? סיבה להשקיע יותר כשאלה השימושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב כאשר יש לי כבר מעבד I5-6600 ולוח אם GA-H170M-D3H. המחשב לאינטרנט ואופיס אולי טיפה משחקים. מתחבר למסך 23". יש לי גם כרטיס מסך 4850 (האם כדאי לי לחבר אותו?) ויש גם כונן קשיח SSD. אז למעשה אני צריך את שאר החלקים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה כדאי עד 1000-1200. עדיף מחנות בחיפה או הקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב, אשמח אם תוכלו להמליץ על על מפרט מחשב שיענה לי על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש״ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, משחקים, צפיה בסרטים וצפיה/עריכה של מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, FIFA 16, NBA 2K16, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by camelboy,

1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by elic05,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.