ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במרץ קניתי את המחשב (מצ"ב למטה מפרט שלו - נקנה בTMS) הדרישות החדשות שלי הם: 1. הגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. נאמר לי שהבעייה היא שהלוח אם שלי בסיסי יחסית ואם אני אשפר אותו ניתן לחבר HD ברייד (לא שאני יודע מה ההבדל בין החיבור הרגיל שלי היום לרייד). אשמח לעזרתכם בשיפור, תקציב - בסביבות 2000-3000K. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 ק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב קטן שאוכל לשים בתיק צד שלי מצורפת תמונה (ושמתי גם את הדל שלי 15 אינץ' להשוואה): http://www.cue.co.il/i/cue-3mr5ps8h54.jpg מאז CES חשבתי לקנות את ה VAIO P יש לו עיצוב מהמם, הוא קל מאוד לעומת נטבוקים אחרים, ויש לו גם אחלה ביצועים הבעיה היחידה איתו היא המחיר.. 900 פאקינג דולר! עכשיו יש לי שותף עסקי שטס לארה"ב במהלך מרץ ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי משהו, ישר חשבתי על ה P. ההשתתפות שלי תהיה חצי מהמחיר, דהיינו 450$ השאלה אם שווה לקנות אותו בהתחשב בזה שזה עולה יל רק 450$ או שעדיף לי לקחת נטבוקים אחרים שעולים פחות עכשיו כמו שאמרתי ה2 שיקולים שלי שבגללם אהבת…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. המחשב שלי כבר בן 5 ורוצה לצאת לפנסיה בתור נגן מדיה בסלון. כבר המון זמן לא התעדכנתי במה שקורה בשוק המחשבים (ונדהמתי לגלות כמה המחירים צנחו בחלקים מסויימים בשוק). לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי התנאים הבאים: 1. תקציב: 4200 שקלים חדשים, כנראה במזומן. 2. מטרה: בעיקר משחקים. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. אני רק צריך את המחשב עצמו. בהמשך אפרט מה בדיוק. 4. אני לא צריך כרטיס קול. נראה לי כבר עדיף להשתמש במובנה שבא עם רוב לוחות האם היום (תקנו אותי אם אני טועה) 5. עיצוב המארז לא רלוונטי. אני רוצה משהו שעובד טוב. לא משהו שנראה טוב. 6. את הקנייה אני מעדיף לעשות בזיגזג (www.zigzag2000.co.il), אלא אם כן יש לכם הצעה לחנות עם אותה רמת אמינות ושירות. 7. יש צ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב! יש לי נייד די חדש,כחצי שנה,מחברת טושיבה דגם L650-10H אני מרוצה מאוד מהנייד פתאום עכשיו המטען לא מטעין,הוא כותב לי ככה כאשר הלפטופ מחובר לחשמל: plugged in,not charging למה?,מה זה יכול להיות? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם הקונפיגורצייה טובה או שסתם יקרה מידיי ? האם טעון שיפור? תודה מראש YD270XBGAFBOX - AMD - 1399ש"ח AMD RYZEN7 2700X (Gen2) - 8 Cores, 16 Threads - 3.7/4.3Ghz - 105w TDP - 12nm - BOX Wraith Prism LED Cooler - X470-GAMING-PLUS - MSI 683ש"ח AMD X470 ATX gaming motherboard AM4 CMK32GX4M2A2400C16 - Corsair - 1414ש"ח 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz CL16 - Black - Vengeance® LPX Series ZT-T20700A-10P - ZOTAC -2526ש"ח GeForce RTX2070 8GB Blower - GAMING BGW21 - be quiet 432ש"ח PURE BASE 600 WINDOW,Black Full Tempered Glass - NPS …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שמעבדי הAtom בשילוב הGMA950 של אינטל אמורים לספק לנו את המינימום שיתאים לגלישה\אופיס האולטרה ניידים יכולים בין היתר לספק לנו חווית משחק פשוטה ונעימה לדוגמא FEAR,CSS-S,HALO,SPORE אומנם לא בהגדרות גבוהות אך בהחלט מספק. פה מככב הASPIRE ONE מבית ACER בביצועים די נחמדים (למרות שמבחינת ביצועי מעבד & כרטיס גרפי הוא שווה ערך לרוב האולטרה ניידים המשתמשים באותה הפלטפורמה) http://www.youtube.com/watch?v=3eyXA6DLKCk&feature=fvw
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכאורה אין התלבטות R ו T נחשבים משמעותית יותר טובים מHP . אבל לאחרונה אני קורא שמאז שהסינים נכנסו לעניין זה לא מה שהיה פעם , אז מה כדאי HP שמקביל ל R ו T . או עדיין אחד מסדרת ה R ו T בכל מחיר עדיף על כולם ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים, תוכנות, אופיס, ריבוי משימות וכל הדברים האלו ב5700 ש"ח בלי חריגות אני צריך מערכת הפעלה במפרט, חשבתי על Home Premium 64BIT. אני חושב שבתקציב שלי מחשב מבוסס AMD יהיה עדיף, אבל תעשו את השיקול שלכם, אני הולך לשחק עם Dell 2007WFP אז אני חייב כרטיס מסך חזק שיעשה את העבודה. תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אצל אחד העובדים בארגון אצלנו יש את המחש הנייד שציינתי, התחילו אצלו מסכים כחולים היום בלי שהוא יודע להגיד אם עשה שינוי כלשהו במחשב. הבעיה שהמסך הכחול מופיע לפחות משניה ונעלם כך שאני לא מספיק לראות על מה הוא מצביע,ואז המחשב שוב מאתחל את עצמו עולה ה BAR של הוינדוס,מסך כחול לשניה,ושוב מאתחל ככה בלופ אינסופי. לכן אני גם לא יכול להיכנס ל event log ולראות בעיות חומרה. גם כאשר נסיתי להיכנס במצב בטוח אותה בעיה קרתה. נסיתי להריץ בדיקה אוטומטית של הזיכרון, לא נמצאה בעיה. הרצתי תיקון אוטומטי לדיסק גם לא מצאה בעיות. אי אפשר לעשות שחזור מערכת כיוון שאין נקודות לשחזור. אני עכשיו מוריד אימיג' כדי לפרמט את המחשב בתקווה שזה משהו תכונתי ול…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעוניין במחשב אופטימלי מבחינת עלות\תועלת. אם צריך להוציא את הכל אין בעיה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פרו אבולושן, מנג'ר, דירט, נייד פור ספיד, משחקי אסטרטגיה בכיוון של heroes of might and magic ו- מהסדרה של command and conquer. אני לא משחק בשוטרים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (+-) לסטודנט שיחזיק הרבה שנים. אפשר גם מחו"ל אם יותר זול באמת. דרישות ומטרות הן: עדיף שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. 8GB RAM, כונן SSD של לפחות 256GB, מעבד I5 דור 7 לפחות מסך FHD, חיבור HDMI (או מיקרו HDMI). התחלתי להסתכל וראיתי שיש המון דגמים לכל החברות עם הבדים ממש קטנים ולכן אני צריך את עזרתכם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ואמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחנת עבודה לפיתוח תוכנה. מערכת הפעלה לינוקס ותחתיה אמולטר המדמה MF של IBM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי אם המפרט שבניתי בסדר ואם אתם יוכלים אז לשנות את מה שחשבתם שלא בסדר. התקציב הוא 5000 כדי בלי חריגה, אם כן אז 200 לכל היותר. המחשב נועד למשחקי סינגלפלייר דרשניים כמו the witcher. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו/פיתוח) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מורגש? תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. גודל המסך 15" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD 1920x1 * משקל רצוי? משקל ממוצע, חשיבות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -1T * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- אפשרי אך לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא כולל ווינדוס מחשב מהיר שיעבוד במולטיטאסקינג, איכות צפייה טובה. איך המחשב הזה- lenovo yoga y500 2QG אני יכול להשיג אותו ב - 3.7K http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1471&siteurl=http%3a%2f%2fwww.21.tv%2fp-257279%2fd79ed797d7a9d791d7a0d799d799d793d79ed7a1d79ad79ed792d7a21…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו איך המחשב הזה: HP ProBook 4520s http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/hp4520/PlatformDevicePhone,142.aspx?alias=laptop
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא נע בין 3.5K-4.3 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך בקמצנות אבל גם לא להגיע עד השקל האחרון ויותר של התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:80% למישחקים 15% סרטיHD ו5% דברים בססים כמו תוכנות מסרים וכו. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?רזולוציה: High Definition Ready 1366 x 768 גודל מסך 32 * באיזה סוג משחקים תשחקו?Crysis 2\Assassin's Creed 2\fifa 10 \World …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר... 6 חודשים ;D הנה המפרט האחרון שבחרתי... יש לי קצת דילמה עם זה.. אנא תנו לי את הדעה המלאה על כל חלק בבקשה :'( המחשב על סך: 5000 ש"ח. נתחיל: לוח אם- חברה- MSI 945P Platinum כרטיס מסך- חברה- MSI PCI-EXPRESS NX6600GT TD128E דיסק קשיח- חברה- WESTERN DIGITAL 120GB SATA II 8MB מעבד- חברה- Intel 3GHz Pentium 4 64-bit 2M זכרון (1)- חברה- KINGSTON 1GB 533MHZ DDR-2 צורב- חברה- LG DVD X16 +-D.LAYER 4167 כרטיס טלוויזיה- MSI - לא ידוע איזה.. מחירו 350 ש"ח. מארז CHENBRO XPIDER II ספק 450WT - לא ידוע מפרט, 150 ש"ח. שמעתי ש64 ביט לא תומך בכמה תוכנות ויש לזה בעיות... אצל הכרטיס מסך אין מפרט על הזכרון.. אם יש כרטיס מסך עם TV INPUT+OUTPUT אנא ה…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! החלטתי להקדיש את החופש בשביל להרוויח כסף במטרה לקנות לסבא וסבתא מחשב חדש, הידע שלי קצת מוגבל ולכן פניתי אליכם. הייתי רוצה מחשב כולל הכל, חשוב לי שהמקלדת תתמוך גם ברוסית (למרות שזה משני), רמקולים פשוטים, ומסך סביר לישיבות ארוכות. בנוגע למפרט הפנימי - חלקים שיצליחו להשאיר אותי באיזשהו אופן עם ראש נקי המשחב בעיקר מיועד לאינטרנט, Word, ואולי קצת משחקי רשת פשוטים בשביל סבא. הייתי רוצה כמובן מחשב במינימום כסף - אשמח לקבל מפרטים, ובמקביל לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-