עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Elon Shamir,

היי! חלק מהרכיבים כבר קניתי באמאזון, את השאר מtms אילת. AMD Ryzen 7 3700x TMS 1229 ROG STRIX 2080 Super OC TMS 3116 MSI B450 TOMAHAWK MAX TMS 495 Corsair (2X8GB) 3600 Vengeance Amazon 258 Sabrent 2TB NVMe M.2 SSD Amazon 1068 Meshify C Blackout Tempered Glass TMS 399 Noctua NF-P12 Amazon 49 X3 Corsair RM750x 750W TMS 450 Aorus FI27Q TMS 2453 סה"כ 9600. המסך הוא 2k 165hz. השימושים הם בעיקר גיימינג כבד. אשמח לשמוע חוות דעות והצעות לשיפור. אני דיי נעול על המפרט, אז אשמח לדעות מנומקות ולא סתם אמירות... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, היום אני משתמש במפלצת בשביל להוריד בסה"כ, אבל המחשב עובד 24/7 כי הוא מספק תוכן לרשת הביתית. אני מחפש לרכוש משהו חליפי שבעיקר יוזיל עלויות חשמל. אני מתלבט אם לקחת את האטומים למיניהם בעיקר בשם הצורך לUNRAR. הדרישות: תקציב - 1000 בתקווה, 1500 אם צריך. מעבד בסימן שאלה אם צריך. יכולות - הורדת NEWS\TORRENT, UNRAR דיסקים - נתחיל מ2 של 2 טרה או 3 של טרה בשביל הגיבויים חיפשתי קצת בפורום, לא מצאתי מפרט קונקרטי. בניתי את זה, בהנחה שאשתמש במעבד שיש לי i7-3770s אני יודע שהוא אמתני עדיין, אבל הTDP שלו עומד על 65W ואני מניח שבמנוחה הוא לא מגיע אפילו קרוב. מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שאלתי לפני כמה ימים לגבי כדאית קנית נטבוק לידידה, ויש לה עוד שאלה: שאלו אותה עם היא מעדיפה להוסיף 500 שקל על נטבוק ולקבל את אותו מפרט עם מסך 12 אינצ' במקום 10.1. המחשבים שמדובר עליהם הם לנובו S10 עם מעבד - אטום N280 , מסך 10.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-1500 שח לנובו S12 עם מעבד - אטום N280 , מסך 12.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-2000 שח שאר המאפיינים זהים בין המחשבים על מה הייתם הולכים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by agam360,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, Visual Studio, VMs, MySQL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי היום הזמנתי את המחשב הזה: E6400 p5w dh deluxe 7900gtx oc ENERMAX LIBERTY 500W 2GB CL4 TWINMOST 533MHZ wd 500gb 16mb LG MONITOR R1970 2MS 19" כל חלק וחלק פה בחרתי בעזרתכם הרבה, שיגעתי לכם את השכל ובסוף בנינו את המפרט הנ"ל אני רוצה להודות לכלכם שעזרתם לי אתם גדולים וסבלניים ומקצועיים תודה לחבר'ה מפורום אוברקלוק תודה לחברה מפורום לוחות אם וכמובן לפורום מפרטים מחר אני מקבל את המחשב, ויש עוד עיכוב קטן עד שאני יזמין את הקירור(TUNIQ TOWER 120) הוא לא במלאי כרגע יש לו ביקוש אדיר ואז נרביץ OC כמה שאפשר אז נפגש בפורום OC ומחר אני יוסיף לפה תמונות של המחשב..... תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yuvaliat,

שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The-Star,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benasoor,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה דגמים שאני חושב לקנות אבל אני לא יודע איזה מהם לבחור אולי אתם תוכלו לעזור לי בהחלטה הדגמים הם של HP: 1. dv6-2155dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Espresso+Black/9700732.p?id=1218152460131&skuId=9700732 2. dv4-2165dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Mocha/9705373.p?id=1218154380159&skuId=9705373 3. dv4-2155dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Black/9707468.p?id=1218154720995&skuId=9707468 4. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Lishay,

היי, מממ... מזה הרבה זמן שאני חושב לשדרג את המחשב, אבל לא בדיוק את כל המחשב (כמו שעשיתי כל החיים שלי - שדרגתי ל..מחשב חדש) אלא שדרוג של רכיבים\חלקים במחשב הקיים שלדעתכם יש להם חלופות טובות מספיק בשוק ובמחיר עממי. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון: כפול שתיים: DIMM1: G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B - 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גראפי: ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB) דיסק קשיח: Maxtor 6L160M0 ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA) Disk Drive דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device (465 GB, IDE) זהו זה המידע הרלוונ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dekmani,

אהלן, אני רוצה למכור את המחשב שברשותי על מנת לקנות אחד חדש. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את המחיר שאוכל לקבל עליו. המפרט: מעבד Intel Core i3 3570 @ 3.40GHz RAM 12GB לוח אם GigaByte H61-D2-B3 כרטיס מסך Nvidia GeForce 1060 3gb ספק כח 500W FAN12 Ci-POWER CWT קרור למעבד מאוורר אינטל מארז ARCTIC שחור 12CM אחסון X2 HDD 500GB מסך Samsung Syncmaster EX2220 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים, לצערי הרב לאחר 7 שנים של 0 תקלות המקבוק פרו שקיבלתי במתנה מאבי, מת. וזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות בדיוק תתקופת מבחנים וכל הלימודים והעבודות שלי הם על המחשב! לכן אני זקוק לעזרתכם בבהילות לגבי קניית מחשב נייד חדש (לצערי אין תקציב לקנות מקבוק חדש) כדי שאוכל לחזור לעבוד במהירות ולהשלים פערים! מצרף את הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף שקל (קונה באילת ולכן יש הנחת מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג 500 שקל במידה אם השדרוג שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בהמון ישומי אופיס פתוחים במקביל,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gombn,

שלום רב לכולם זקוק לאישור הערות סופיות הצעות אחרונות ממש רגע לפני שאני מזמין תודה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1194.16 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by psybrain,

דעתכם על המפרט למשחקים , שיפור, הוזלה יעול תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, מקווה שאני עומדת בכללי הפורום ואם לא מתנצלת מראש. אשמח לסיוע ברכישת לפטופ שהמטרה העיקרית שלו היא הפגת שעמום במהלך אשפוז ממושך. הנה השאלון והתשובות שלי (של מה שאני יודעת, בכל זאת אני לא כל כך מתמצאת בנושא הטכני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד כדאי לנסות ולחסוך, לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת ותכני HD, עריכה גרפית אופציונלי (אם לא מייקר יותר מדי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל יישומי אופיס (ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shurkes,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב ביתי. המחשב משמש לקריאת מייל, וורד ואקסל ברמה בסיסית מינוס, אינטרנט וסוליטייר... ככל הנראה אתקין במחשב אובונטו עם TB למייל ואופן אופיס. האם אפשר למצוא מפרט סביר שיכנס במארז קטן? איזה סוגי מארז קטנים קיימים? זכרון קשיח, בין 300 ל500 יהיה מספיק. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Eli_1982,

אני מעוניין לדעת כמה שווה השילוש (לוח אם, מעבד, זיכרון) הבא: לוח אם MSI P67A-C45 מעבד Intel Sandy Bridge i7-2600K זיכרון G.skil – 4G 1600Mhz הייתי מעוניין לדעת מה המחיר הריאלי לבקש על כל החבילה במידה וארצה למכור. תודה! אלי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. חברים, צהריים טובים. המחשב הישן שלי חוגג 5 בנובמבר הקרוב (נקנה ב-2008) והוא כבר לא חד כפי שהיה פעם. אי לכך, אני מחפש להחליפו באחד חדש. התקציב המקסימאלי הינו 4 אלף ש"ח. מטבע הדברים, אם לדעתכם ניתן לענות על הדרישות שאציג מבלי לנצל את מלוא הסכום, מוטב לחסוך. מנגד, אם הדרישות שלי דורשות חריגה תקציבית - אני פתוח להצעות. אתם המומחים פה. באשר לאופי השימוש במחשב: משמש כתחנת עבודה. העבודה שלי לא דורשת תוכנות ספציפיות, מלבד מעבדי תמלילים, ועל כן אין דרישות מיוחדות בתחום הזה. בשעות הפנאי, למחשב יהיו שלושה שימושים עיקריים: אינטרנט, וידאו בהפרדה גבוהה (1080p) והאזנה למוסיקה. באשר לוידאו: יש ברשותי מסך מדגם Dell U2713HM בעל רזולוציה טבעית 2560x1440, כך שנחוץ כרטיס מסך שיצליח להתמודד עם…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, אבקש עזרה בבניית מפרט בהתאם לטופס הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב או לחסוך לפי פירוט למטה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, HD, ומשחקים קלים (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - השאיפה היא לשחק במשחקים כגון היטמן 4 ודומיו, לא משהו עדכני יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Galgol1414,

שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן לקחת מחשב חדש מסך 19 אינצ' LCD יש לי אז ככה שאין צורך לקנות כמו כן HD חדש בעל 250 GB של WD SATA יש לי אז גם אפשר לחסוך על זה אז ככה עכשיו צריך התיעצות וגם קצת עזרה ( המחירים שאני מציין הם לפי KSP אם יש הצעה למקום יותר זול אני ישמח לשמוע ) אני יפרט מה אני רוצה ואם אפשר תיעצו לי בנושא נתחיל מהדבר הכי חשוב מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB במחיר של 1350 חשבתי לקחת את ה6300 הוא יותר זול ב300 שקל אבל איטי יותר אז אמרתי שנשקיע עדיף כבר ב6400 או שאולי עדיף כבר להשקיע במשהו חזק יותר? לוח אם אז כאן מתחילה כול ההתלבטות הקשה... וכאן אני באמת צריך עזרה ויעוץ נתחיל מה אני מוכן להשקיע: עד 700 שקל (מכיוון שראיתי שעד 700 שקל אפשר למ…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by teliran,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מיועד למשחקים א) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים חדשים כגון BATLLEFIELD 4, WATCHDOGS, CRYSIS 3, AC 4המשחקים ישוחקו על מסך 22 אינץ' 1680*1050 אבל בקרוב ארכוש מסך חדש FHD אז להתייחס גם לזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.